ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΟΛΑ!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Banned
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Προφανως κ εχουμε προβληματα πασης φυσεως οπως ολοι οι ανθρωποι. Απλα εξεφρασα μια στιγμη μου που δεν μπορουσα να διαχειριστω, ζητωντας συμβουλη, βασιζομενη στην ενσυναισθηση σας. Ευτυχως με βοηθησατε να ηρεμησω για να σκεφτω πιο ηρεμα.
    Δεν εννοώ εσένα. Εσύ έκανες ένα λάθος. Μια άστοχη στιγμή, εντάξει. Δεν κατέστρεψες και κανέναν. Από την άλλη, δεν μπορώ να ακούω πως θα αποβάλει επειδή σχολίασαν το γάμο της. Δηλαδή όταν έρθει αντιμέτωπη με την ζωή, τι θα κάνει; Ακραία μου ακούγονται όλα αυτά. Ή ο άντρα σου που λέει θα διαλέξει τους φίλους του. Γιατί να διαλέξει.

Senior Member
    Το θεμα απεκτησε τετοια διασταση γιατι το επετρεψα εγω δυστυχως. Οταν σε παιρνουν τηλ κ σου λενε “κλαινε τα παιδια, η κουμπαρα στενοχωρηθηκε τοσο που κινδυνευει, τα σογια εχουν θυμωσει πολυ, μην σε βρουν θα σε περιποιηθουν κτλ» εκει ξεπερνας τα ορια κ εσυ κ ξεκινας τις ασχημες σκεψεις, την απογνωση, την θλιψη, τις ενοχες.. Παλαβωσα! Τρελαθηκα! Ο αντρας μου δυστυχως, ανικανος να διαχειριστει την κατασταση αντεδρασε ετσι οπως αντεδρασε κ εγω καπου στη μεση, να αναρωτιεμαι γιατι το εκανα κ ποιο καραβι φευγει για αγνωστη διαδρομη να τρυπωσω! Τραγικα πραγματα που μας εκαναν ολους χαλια. Ευτυχως ξυπνησα!

Senior Member
    Το θεμα απεκτησε τετοια διασταση γιατι το επετρεψα εγω δυστυχως. Οταν σε παιρνουν τηλ κ σου λενε “κλαινε τα παιδια, η κουμπαρα στενοχωρηθηκε τοσο που κινδυνευει, τα σογια εχουν θυμωσει πολυ, μην σε βρουν θα σε περιποιηθουν κτλ» εκει ξεπερνας τα ορια κ εσυ κ ξεκινας τις ασχημες σκεψεις, την απογνωση, την θλιψη, τις ενοχες.. Παλαβωσα! Τρελαθηκα! Ο αντρας μου δυστυχως, ανικανος να διαχειριστει την κατασταση αντεδρασε ετσι οπως αντεδρασε κ εγω καπου στη μεση, να αναρωτιεμαι γιατι το εκανα κ ποιο καραβι φευγει για αγνωστη διαδρομη να τρυπωσω! Τραγικα πραγματα που μας εκαναν ολους χαλια. Ευτυχως ξυπνησα!
    σοβαρα τωρα;
    για μια κατινια, αστεια κατα βαθος, εφτασαν σε απειλες;
    οντως εσυ το επετρεψες.
    επρεπε να ζητησεις ΜΙΑ φορα συγνωμη, να εξηγησεις για ποιους λογους εκανες την κατινια που εκανες, γιατι περι αυτου προκειται, ουτε εχθρικη ενεργεια ηταν, ουτε εγκληματικη και μετα να τους αφησεις να ηρεμησουν.
    κι ας αποφασιζαν αν θελουν να σε κανουν παρεα, τι απειλες και υστεριες ειναι αυτεςς;
    κι αυτη η κοπελα, ειναι ετοιμη να γινει μανα υποτιθεται και θεωρει σημαντικο θεμα καποιος ν κουτσομπολευει το παρτυ του γαμου της;
    και στην τελικη, και ωραιο να της φαινοταν, καποιος μπορει να το ειδε ασχημο.
    τοσο κακο ειναι να το πει;.
    δεν εξεθεσες εκεινους, τον εαυτο σου εξεθεσες, ως κατινα, οχι ως κακο ανθρωπο.
    αν ελεγες ονοματα, θα τους εξεθετες.
    ειπες ανωνυμα οτι σε ενα παρτυ, εγιναν ευτραπελα και δεν ηταν ωραιο παρτυ.
    και να με συγχωρεις, δεν ειναι καμια ιερη στιγμη το παρτυ.
    ιερη στιγμη ειναι το μυστηριο του γαμου.
    τα υπολοιπα ειναι συζητησεις για κατινες, ειλικρινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σοβαρα τωρα;
    για μια κατινια, αστεια κατα βαθος, εφτασαν σε απειλες;
    οντως εσυ το επετρεψες.
    επρεπε να ζητησεις ΜΙΑ φορα συγνωμη, να εξηγησεις για ποιους λογους εκανες την κατινια που εκανες, γιατι περι αυτου προκειται, ουτε εχθρικη ενεργεια ηταν, ουτε εγκληματικη και μετα να τους αφησεις να ηρεμησουν.
    κι ας αποφασιζαν αν θελουν να σε κανουν παρεα, τι απειλες και υστεριες ειναι αυτεςς;
    κι αυτη η κοπελα, ειναι ετοιμη να γινει μανα υποτιθεται και θεωρει σημαντικο θεμα καποιος ν κουτσομπολευει το παρτυ του γαμου της;
    και στην τελικη, και ωραιο να της φαινοταν, καποιος μπορει να το ειδε ασχημο.
    τοσο κακο ειναι να το πει;.
    δεν εξεθεσες εκεινους, τον εαυτο σου εξεθεσες, ως κατινα, οχι ως κακο ανθρωπο.
    αν ελεγες ονοματα, θα τους εξεθετες.
    ειπες ανωνυμα οτι σε ενα παρτυ, εγιναν ευτραπελα και δεν ηταν ωραιο παρτυ.
    και να με συγχωρεις, δεν ειναι καμια ιερη στιγμη το παρτυ.
    ιερη στιγμη ειναι το μυστηριο του γαμου.
    τα υπολοιπα ειναι συζητησεις για κατινες, ειλικρινα.
    Τι να σου πω κ εγώ που ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα; Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση οι δύο φίλοι τόσες μέρες. Και αυτό πειράζει πολύ τον σύζυγο δίνοντας συνέχεια στο θέμα. Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω πάλι τα αυτονόητα. Δεν μπορώ. Περιμένω όμως το επόμενο χτύπημα, όταν θα επικοινωνήσουν. Εκεί θα φανούν πολλά. Εμείς με τον σύζυγο παρόλα όσα έγιναν, φύγαμε για 24 ώρες μακρυά από όλους. Αν και δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, η κατάληξη ήταν πολύ όμορφη και αρκετά ξεκάθαρη. Φοβάμαι όμως την αντίδραση του όταν θα επικοινωνήσουν, ότι πάλι θα πελαγώσει και θα αρχίσει τις υστερίες. Δικαιολογώ τα παιδιά ως ένα βαθμό γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή κανένας δεν βρέθηκε να τους πει την πραγματικότητα για το πάρτυ τους και το εκανα εγώ, γκρεμίζοντας προφανώς την ιδανική εικόνα τους. Και τι έγινε; Μηπως στον δικο μου γάμο τα ίδια δεν θα έγιναν; Και σε όλους τους γάμους. Αν περασα εγώ καλά, αδιαφορώ για όλους. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σίγουρα ευθύνονται, αλλά μπλέχτηκαν πολλοί. Συμπεθέρες, αδερφές, ανίψια.. Μήπως τελικά δεν είμαι μόνο εγώ που έκανα την κατινιά; Θα δείξει στο μέλλον..

ότι το ξενοδοχείο ήταν χάλια (που σύμφωνα με τους καλεσμένους ήταν ένα ξενοδοχείο άλλης κατηγορίας..), ότι το φαγητό ήταν χάλια (σύμφωνα με τους καλεσμένους ήταν χάλια..), ότι ένω είχαν κλείσει dj δεν ήρθε ποτέ κτλ. Όλα αυτά φουσκωμένα. Ακόμη και το ίδιο το ζευγάρι δεν θέλει να μιλάει για αυτή τη στιγμή. Όταν βρισκόμαστε πολλές φορές τα θυμόμαστε και γελάμε και όταν δεν είναι παρόν το ζευγάρι, πολλές φορές αναφέρονται κοινοί γνωστοί στο συγκεκριμένο γάμο. Δεν δικαιολογώ τη στάση μου, ήταν ηλιθιότητα, ανωριμότητα, όλα, αλλά και κοινό μυστικό. Το ακόμη πιο ηλίθιο σε όλο αυτό είναι ότι στο γάμο εγώ δεν ήμουν γιατί μόλις είχα γεννήσει και ότι ξέρω το ξέρω από περιγραφές του άντρα μου και φίλων μας. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για όσα έκανα, ήταν μεγάλο λάθος μου και δεν ξέρω αν θα διορθωθεί.
    Για όλα αυτά ο ντόρος? Κατ' αρχήν πως είσαι βέβαιη ότι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ? Το συμπέρανες από το ύφος με το οποίο σου μίλησε ο άντρας σου ή μίλησες και μαζί με το αντρόγυνο? Γενικά πάσχεις από καταστροφικότητα, δλδ το 5 μπορεί να το κάνεις και 95?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Για όλα αυτά ο ντόρος? Κατ' αρχήν πως είσαι βέβαιη ότι ενοχλήθηκαν τόσο πολύ? Το συμπέρανες από το ύφος με το οποίο σου μίλησε ο άντρας σου ή μίλησες και μαζί με το αντρόγυνο? Γενικά πάσχεις από καταστροφικότητα, δλδ το 5 μπορεί να το κάνεις και 95?
    Θα ήταν ιδανικό να πάσχω από κάτι τέτοιο. Θα ήξερα τουλάχιστον ότι έχω ένα θεματάκι που θα δικαιολογούσε κάθε αντίδραση μου. Το συμπέρασμα αυτό βγήκε τόσο από τον σύζυγο όσο και από κοινούς φίλους που επικοινώνησαν μαζί μας.

Ο ντόρος δλδ αφορά αυτά που έβαλα σε μπόλτ στο αρχικό σου μήνυμα?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο ντόρος δλδ αφορά αυτά που έβαλα σε μπόλτ στο αρχικό σου μήνυμα?
    ναι, αφορούσε αυτά που εχεις επισημάνει. Τόνισα όμως την έλλειψη οργάνωσης, κάτι που και οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί πολλές φορές.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345