ladose γατι ψιλοσερνομαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Banned

ladose γατι ψιλοσερνομαι

γενικα δεν εχω καταθλιψη αυτη καθεαυτη. ρχω ενα χρονιο προβλημα υγειας το οποιο με εχει ριξει και ενω τα πρωτα χρονια δεν το σκεφτομουν,τωρα με εχει κανεινσπιτογατο. ισως ειναι κ η κουραση απο αυτο.
    ο ψυχιατρος μου δοκιμασε να μου δωσει διαφορα αντικαταθλιπτικα. κανενα δεν με επιασε αλλα το χειροτετο ηταν οτι ειχα ασταματητη αναγκη για τουαλετα. ολη μερα! ακομα και με το εφεξορ.
    τωρα μου ειπε να παρω λαντοζ γιατι λεει αυτο δινει ενεργεια. ψιλοφοβαμαι να παρω διοτι αν ολα με τρεχανε.....αυτο γιατι να μη με τρεξει?!
    εχω ομως μεγαλη κουραση και δυσκολευομαι να βγαινω απτο σπιτι περαν της δουλειας

Banned
    Έχεις το σύνδρομο χρονιάς κόπωσης... Μην ανησυχείς, πλήθος κόσμου το έχει..!! Εσύ φοβάσαι για να μην σε τρέχει το αντί τέτοιο στην τουαλέτα, και όχι για αυτό καθ αυτού το σκευασμα... Γιατί δεν δοκιμάζεις modiodal; είναι το κατ εξοχήν σκευασμα που δίνει ενέργεια και όρεξη για πράγματα

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    ναι? πρεπει λιγο να νιωσω!! η αληθεια ειναι πως δεν θελω ακαταθλιπτικο γιατι δεν εχω καταθλιψη,απλα δεν εχω κουραγιο.ισως ειμαι τεμπελα λολ. αυτο που λες ειναι σαν το τονωτιλ?

Banned
    Διεγερτικο, το δίνουν σε άτομα που έχουν μια πάθηση που τους πιάνει ο ύπνος μέσα στο πουθενά, ακόμα και όρθιοι.. Στην ουσία δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια πάθηση αλλά εγώ όταν το χρησιμοποιουσα είχα χάσει βάρος επειδή είχα όρεξη για κίνηση και κοιμομουν καλύτερα το βράδυ επειδή την ημέρα ενιωθα λιγότερο υπνηλια

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Διεγερτικο, το δίνουν σε άτομα που έχουν μια πάθηση που τους πιάνει ο ύπνος μέσα στο πουθενά, ακόμα και όρθιοι.. Στην ουσία δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια πάθηση αλλά εγώ όταν το χρησιμοποιουσα είχα χάσει βάρος επειδή είχα όρεξη για κίνηση και κοιμομουν καλύτερα το βράδυ επειδή την ημέρα ενιωθα λιγότερο υπνηλια

θα το ψαξω μηπως και βοηθησει!

Banned
    Είναι σίγουρο ότι είναι φάρμακο, επιδρά στον εγκέφαλο οπως τα αντικαταθλιπτικά.

Επιδρά στην διαθεσιμότητα ντοπαμίνης, και της αδρεναλίνης όπως τα ssri έχει όμως και ομοιότητες με το ριταλιν και τις αμφεταμίνες, δεν λέω ότι είναι επικίνδυνο, η χρήση του για διακεκριμένες παθήσεις όπως ναρκοληψία ( είναι απόλυτα νόμιμη, αλλά σε πολλές χώρες είναι στην ίδια κατηγορία με τα υπνωτικα, βενζοδιαζεπίνες κτλ. Ακριβώς λόγω επικινδυνοτητας.

Senior Member
    Συγνωμη κουραση ξερεται τι ειναι εχετε νιωσει ποτε εγω εχω κοιμηθει ορθιοσ στο στρατο και σε καρεκλα οταν ημουν εικοσι χρονων εχετε δουλεψει ποτε πολυ και σοβαρα να δειτε τι δυναμεισ εχει ο ανθρωποσ εγω μπορω να περπατησω δεκα χιλιομετρα να πιω ενα καφε και να κανω αλλα δεκα χιλιομετρα περπατημα να γυρισω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    το ριταλιν δεν μου εκανε τιποτα! και το εφεξορ δεν ειναι για τη ντοπαμινη? τωρα παιρνω tavor που φυσικα με κανει και κοιμαμαι ωρες

Banned
    Το ριταλιν δεν σου έκανε τίποτα;

Banned
    οχι...τπτ. καμια αλλαγη. δεν ενιωσα τπτ. απολυτως τπτ ομως. ουτε ο υπνος μου αλλαξε ουτε η προσοχη μου ουτε...τπτ. σαν να μην επερνα τπτ

Banned
    Εσύ πότε πρόλαβες και είπες τον γιατρό και στο έγραψε; βασικά για το modiodal μιλουσαμε όχι για το κονσέρτα

Senior Member
    Το οτι οι γυναικεσ ζουν απο πεντε χρονων μονεσ στην ουσια οτι ξερουν παντα την αληθεια αυτο σασ κανει στα 35 να μην μπορειτε να παρετε τα ποδια σασ δεν ειναι θεμα ουτε οτι ειστε κατωτερεσ ουτε οτι ειστε ανωτερεσ ουτε τιποτα ειναι καθαρα το μεγαλωμα και μονο αυτο ειστε υπεροχεσ ειστε γαματεσ ειστε ομορφεσ τα παντα το γεγονοσ οτι μαθαινετε την αληθεια ειναι το προβλημα κ μονο αυτο το ιδιο προβλημα εχω κι εγω αν κ αντρασ και πολυ δυνατοσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Εσύ πότε πρόλαβες και είπες τον γιατρό και στο έγραψε; βασικά για το modiodal μιλουσαμε όχι για το κονσέρτα

εμενα λες? ριταλιν πηρα πριν χρονια. ενας αλλος ειπε πρωτος τη λεξη ριταλιν λολ το αλλο που λες δεν τοχω παρει ποτε

Banned
    Quote Originally Posted by freskonero View Post
    εμενα λες? ριταλιν πηρα πριν χρονια. ενας αλλος ειπε πρωτος τη λεξη ριταλιν λολ το αλλο που λες δεν τοχω παρει ποτε
    Ριταλιν και κονσέρτα είναι το ίδιο και το αυτό! Απλά ριταλιν για την Αμερική, κονσέρτα για την Ελλάδα!!!! Αποκλείεται να μην σε έκανε τίποτα!!! Ίσως δεν το έδωσες τον χρόνο που του άξιζε, αλλά από την πρώτη κιόλας μέρα βλέπεις διαφορά.. Στο λέω που και εγώ το έπαιρνα παλιότερα!!!

Banned
    οχι,δεν ειχα δει διαφορα. το πηρα αρκετο καιρο καπου 3 μηνες και ανεβασα και μαξ δοση αλλα δεν ειχα αλλαγη. ενταξει, καμια φορα συμβαινει. μπορει ναταν λαθος η διαγνωση, μπορει να μην με πιανει το φαρμακο.

Page 1 of 3 123 LastLast