Results 16 to 19 of 19
-
15-07-2018, 20:33 #16
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 279
Χαιρομαι πάρα πολύ όταν μέσα απ αυτό το forum ακούγονται ιστορίες με πολύ θετική εξέλιξη οπως η δική σου!
Να είσαι πάντα καλά κ υγιής κ να πετύχεις τον στόχο σου με την ψυχολογία.
Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι...να παρακολουθήσω ένα e-learning 52 εβδομάδων του ΕΚΠΑ και να πάρω ένα τίτλο. Οχι τόσο για τον τίτλο φυσικά, αλλα για να βοηθήσω τον εαυτό μου ν απαλλαγεί απ τα δαιμόνια του, ασχολούμαι με την ψυχολογία κ την αυτοβελτίωση τα τελευταία 6 χρόνια...ας ολοκληρώσω λοιπόν τον κύκλο...χαχα
Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω σε μια ομάδα ψυχοθεραπείας απο Σεπτέμβριο, για να μου λυθούν κάποιες απορίες...οποτε θα ήθελα πληροφορίες αν μπορείς!
Ενα επιπλέον ευγε στον ψυχίατρο σου που δε σου έδωσε...έτσι ελαφρα τη καρδία...αντικαταθλιπτικά... σώθηκες! Ο ίδιος είναι που κάνεις τις ψυχοθεραπείες?
- 09-09-2018, 17:09 #17
- Join Date
- Jul 2018
- Posts
- 11
Καλησπερα Αννα και με συγχωρεις για τη καθυστερηση.Ειχα αρκετο καιρο να μπω.Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια και την ενθαρρυνση.Εγω ξεκινησα ψυχοθεραπεια τον Ιανουαριο του 2016 ατομικο ωσπου κ ολοκληρωσα τον κυκλο του ατομικου φετος τον Ιουλιο,2,5 χρονια συνολικα δηλαδη και παραλληλα απο το Δεκεμβριο του 2017 μπηκα στην ομαδικη ψυχοθεραπεια στον ιδιο ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη και θα συνεχισω.Δηλ εκανα ταυτοχρονα απο δεκεμβριο 2017 κ ομαδικη και ατομικη.Η ομαδικη ψυχοθεραπεια ειναι πολυ αποτελεσματικη να ξερεις και με γρηγορα αποτελεσματα.Βιωνεις και ανα-βιωνεις πολλα απο τα καταπιεσμενα συναισθηματα που υπαρχουν μεσα σου σε αλληλεπιδραση με τα υπολοιπα ατομα της ομαδας,οσο βγαινουν κατεβαινουν σε ισχυ και τακτοποιουνται.Θελει χρονο και δεσμευση και υπομονη.Στην αρχη οταν μπηκα στην ομαδα κ για αρκετο διαστημα ηθελα να ανοιξω τη πορτα να φυγω.....Ηθελα το γιατρο για τον εαυτο μου κ μονο να ασχοληθει με τις δικες μου αναγκες κ δεν μπορουσα να δεχτω να τον μοιραζομαι με τους αλλους.Εκανα υπομονη και βλεπω τα καλα αποτελεσματα με το καιρο.
Ακομη υπαρχουν μερες που νιωθω αγχος,φοβο,ανασφαλεια και εχω τις ιδεοληψιες απλα τις εχω λιγοστευσει τη δυναμη τους και τη διαρκεια π εμφανιζονται.Επισης με τη ψυχοθεραπεια πενθεις,βιωνεις πολλα και επωδυνα συναισθηματα.Μεχρι να αποκτησει καποιος συναισθηματικη ρυθμιση και να περασει να βιωνει μεγαλυτερα διαστηματα θετικων συναισθηματων χρειαζεται να αδειασει η λεκανη με τις πληγες και τα τραυματα,να τα ξανα βιωσει απο την αρχη κ μαζι ολη τη γκαμα των αναλογων συναισθηματων.Εχει πονο αυτο.Θυμωνεις με γονεις,με συντροφους,με τον εαυτο σου,μετα συγχωρεις,μαθαινεις να κατανοεις και να συμπονας πρωτα κ κυρια τον Εαυτο κ κατ επεκταση κ τους αλλους...Οτι θελεις αλλο ρωτα με να εισαι παντα καλα!
10-09-2018, 13:51 #18
- Join Date
- Dec 2009
- Posts
- 43
Καλησπέρα! Θα μπορούσα να έχω το όνομα του θεραπευτή?? Ψάχνω χρόνια και δυστυχώς δεν βρίσκω έναν αξιόλογο... Ευχομαι να είσαι πάντα έτσι και μην ξαναέρθουν ποτέ όλα αυτά!!!
10-09-2018, 20:19 #19
- Join Date
- Jul 2018
- Posts
- 54
Similar Threads
-
Κατάφερα να είμαι καλά για ένα διαστημα αλλά....
By chrisxkar in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 2Last Post: 24-10-2017, 16:58 -
Κι εκει που ελεγα οτι τα καταφερα...
By ΜΑΡΙΤΑ7689 in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 12Last Post: 21-01-2012, 07:08 -
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
By vegga in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 22Last Post: 20-05-2010, 02:24 -
Λεωφορειο και τι καταφερα...
By sunset in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 10Last Post: 25-07-2009, 17:15 -
επιτελουσ τα καταφερα .φορεσα δαχτυλιδι
By livanos in forum ΠαχυσαρκίαReplies: 25Last Post: 06-11-2007, 23:59
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή