Ξαφνικα κοιμαμαι λιγο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

Ξαφνικα κοιμαμαι λιγο

Ειμαι 22 και τις τελευταιες τρεις μερες δεν μπορω να κοιμηθω με ανεση. Ξαπλωνω στις 12-1 το βραδυ κε στριφογιριζω μεχρι τις 6-7 το πρωι. Λεω στον εαυτο μου πως να καθομαι στο κρεβατι δεν εχει νοημα οποτε σηκονομαι να κανω τιποτα αλλο. Αλλα σε καποιες φασεις νιωθω σαν να με εχει παρει ο υπνος αλλα στην ουσια δεν κοιμαμαι και ξαφνικα ανοιγω τα ματια μου και εχει παει 4.30 το πρωι. Με παιρνει ο υπνος κατα τις 6-7 το πρωι και κοιμαμαι μεχρι τις 10.30 το πολυ 11. Δεν πινω καφε και τρεφομαι μια χαρα. Προσπαθω να κανω την ημερα μου κανονικα και τη γυμναστικη μου και ολα οσα κανω καθε μερα. Χθες δοκιμασα και ηπια ενα ποτηρακι ουισκι που με βοηθαει οταν εχω θεμα στον υπνο αλλα τιποτα. Καμια λυση?

Senior Member
    Να ρωτησω κατι αλλα μη γελασεις .εχει σχεση.μηπως σου λειπει το σεξ ;

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Επισης μηπως δε κουραζεσαι, μηπως σε ανησυχει κατι κτλ; γενικα το μαγνησιο βοηθα επισης

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Κατ εμε σουχει κολλησει η ιδεα οτι δεν θα κοιμηθεις επαρκως , και γινεται αυτοεκπληρουμενη προφητεια ........δοκιμασε circadin ( φαρμακευτικη μελατονινη ) την χρησιμοποιω εδω και χρονια με επιτυχια οταν ξυπναω καταμεςσης της νυχτας ......εγγυημενος υπνος , φυσικο συμπληρωμα , οχι φαρμακο, οχι συνταγη .....

και το μαγνησιο βοηθα , που λεει κ η Ιωαναααα, και η βιταμ. Β12 ........για το νευρικο συστημα το Β12 ......

Junior Member
    Ευψαριστω για τα μυνηματα παιδια. Το circadin εχει καμια παρενεργεια? και επισης χρειαζεται χαρτι απο γιατρο η παω κανονικα στο φαρμακειο και το παιρνω?

Senior Member
    Οχι , καμμια παρενεργεια ,δεν ειναι φαρμακο , το παιρνουν κι οι πιλοτοι για το jet-lag , πας στο φαρμακειο , δινεις 15 ευρω , και παιρνεις 21 tabs των 2 mg , αρκει ena για να κανει δουλεια .....

Senior Member
    Καλήμερα κι από μένα!! Θέλω να δοκιμάσω κι εγω circadin ,γιατί τελευταίως δεν κοιμάμαι καθόλου καλά..... Μου έχουν πει οτι βοηθά πολύ , να παρω ομως φαρμακευτικη μελατονίνη ή τα άλλα που είναι πιο φυσικά συμπληρώματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeM View Post
    Ειμαι 22 και τις τελευταιες τρεις μερες δεν μπορω να κοιμηθω με ανεση. Ξαπλωνω στις 12-1 το βραδυ κε στριφογιριζω μεχρι τις 6-7 το πρωι. Λεω στον εαυτο μου πως να καθομαι στο κρεβατι δεν εχει νοημα οποτε σηκονομαι να κανω τιποτα αλλο. Αλλα σε καποιες φασεις νιωθω σαν να με εχει παρει ο υπνος αλλα στην ουσια δεν κοιμαμαι και ξαφνικα ανοιγω τα ματια μου και εχει παει 4.30 το πρωι. Με παιρνει ο υπνος κατα τις 6-7 το πρωι και κοιμαμαι μεχρι τις 10.30 το πολυ 11. Δεν πινω καφε και τρεφομαι μια χαρα. Προσπαθω να κανω την ημερα μου κανονικα και τη γυμναστικη μου και ολα οσα κανω καθε μερα. Χθες δοκιμασα και ηπια ενα ποτηρακι ουισκι που με βοηθαει οταν εχω θεμα στον υπνο αλλα τιποτα. Καμια λυση?
    νομιζω οτι 3 μερες αυπνιας ειναι πολυ μικρο διαστημα για να ξεκινησεις βοηθηματα η φαρμακα,.
    δοκιμασες να πας στο κρεβατι ΑΦΟΥ εχεις νυσταξει για τα καλα, αντι να πεφτεις για υπνο και να σηκωνεσαι μετα απο μερικες ωρες στριφογυρισματος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι 3 μερες αυπνιας ειναι πολυ μικρο διαστημα για να ξεκινησεις βοηθηματα η φαρμακα,.
    δοκιμασες να πας στο κρεβατι ΑΦΟΥ εχεις νυσταξει για τα καλα, αντι να πεφτεις για υπνο και να σηκωνεσαι μετα απο μερικες ωρες στριφογυρισματος;
    Remedy ειναι παλιο το ποστ του φιλου ,απλα το βρηκα επειδη θέλω να παρω μελατονίνη και σχολίασα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Καλήμερα κι από μένα!! Θέλω να δοκιμάσω κι εγω circadin ,γιατί τελευταίως δεν κοιμάμαι καθόλου καλά..... Μου έχουν πει οτι βοηθά πολύ , να παρω ομως φαρμακευτικη μελατονίνη ή τα άλλα που είναι πιο φυσικά συμπληρώματα?
    Kαλυτερα την φαρμακευτικη , δεν υπαρχουν πλεον σοβαρες εταιριες που βγαζουν καλη μελατονινη , εβγαζε η health aid , power health , solgar .....sταματησαν και οι 3 ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κατ εμε σουχει κολλησει η ιδεα οτι δεν θα κοιμηθεις επαρκως , και γινεται αυτοεκπληρουμενη προφητεια ........δοκιμασε circadin ( φαρμακευτικη μελατονινη ) την χρησιμοποιω εδω και χρονια με επιτυχια οταν ξυπναω καταμεςσης της νυχτας ......εγγυημενος υπνος , φυσικο συμπληρωμα , οχι φαρμακο, οχι συνταγη .....

και το μαγνησιο βοηθα , που λεει κ η Ιωαναααα, και η βιταμ. Β12 ........για το νευρικο συστημα το Β12 ......
    Mac, αυτό δηλαδή το παίρνεις μόνο τις νύχτες που έχεις αϋπνία και όχι σταθερά σαν θεραπεία, αν κατάλαβα σωστά. Το μαγνήσιο και η βιτ. Β12 για την αϋπνία είναι; Αυτά όλα βοηθάνε καθόλου και στην διάθεση; Έστω λίγο;

Banned
    Το μαγνησιο εχω ακουσει οτι βοηθαει ΠΟΛΥ (και στον υπνο και στην διαθεση).
    Επισης εχω ακουσει οτι απορροφαται πολυ πιο ευκολα με επαλειψη
    πανω στο δερμα (δηλαδη, σε υγρη μορφη) παρα σε χαπακια.
    Οχι οτι δεν κανει δουλεια και ως χαπακι.

Το μαγνησιο ειναι υπευθυνο για τους νευροδιαβιβαστες του εγκεφαλου
    που μας λενε "ειναι ωρα για υπνο". Επισης υποστηριζει (εμμεσα)
    την παραγωγη ορμονων που ειναι υπευθυνες για την "νυστα".
    Γενικα, οτι εχει να κανει με νευρα και εγκεφαλο, το μαγνησιο βοηθαει
    τις αντιστοιχες ορμονες (ειτε εγρηγορσης, ειτε χαλαρωσης)
    να βρισκονται σε ισορροπια.

Δεν ειμαι γιατρος αλλα ετσι εχω ακουσει.

Banned
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Το μαγνησιο εχω ακουσει οτι βοηθαει ΠΟΛΥ (και στον υπνο και στην διαθεση).
    Επισης εχω ακουσει οτι απορροφαται πολυ πιο ευκολα με επαλειψη
    πανω στο δερμα (δηλαδη, σε υγρη μορφη) παρα σε χαπακια.
    Οχι οτι δεν κανει δουλεια και ως χαπακι.

Το μαγνησιο ειναι υπευθυνο για τους νευροδιαβιβαστες του εγκεφαλου
    που μας λενε "ειναι ωρα για υπνο". Επισης υποστηριζει (εμμεσα)
    την παραγωγη ορμονων που ειναι υπευθυνες για την "νυστα".
    Γενικα, οτι εχει να κανει με νευρα και εγκεφαλο, το μαγνησιο βοηθαει
    τις αντιστοιχες ορμονες (ειτε εγρηγορσης, ειτε χαλαρωσης)
    να βρισκονται σε ισορροπια.

Δεν ειμαι γιατρος αλλα ετσι εχω ακουσει.
    Σ' ευχαριστώ. Αυτό με την υγρή μορφή δεν το είχα ξανακούσει.

Senior Member
    Καλά κανένας 20χρονος δεν κοιμάται όπως θα έπρεπε, 21 είμαι εγώ και επειδή βλέπω σχεδόν συνέχεια netflix μπορεί να κοιμηθώ και 3 το ξημέρωμα. Πάντως βγες και λίγο έξω, αν δεν βγαίνεις ήδη. Σχέση έχεις; H Ιωάννα είπε κάτι που ψιλό ισχύει στην αρχή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Mac, αυτό δηλαδή το παίρνεις μόνο τις νύχτες που έχεις αϋπνία και όχι σταθερά σαν θεραπεία, αν κατάλαβα σωστά. Το μαγνήσιο και η βιτ. Β12 για την αϋπνία είναι; Αυτά όλα βοηθάνε καθόλου και στην διάθεση; Έστω λίγο;
    Αργυρη αγαπητε , αυτο το παιρνεις ' πυροσβεστικα ' , οχι σαν θεραπεια ..............μαγνησιο, κατι κανει , το φαρμακευτικο MAG2 σε αμπουλες πολυ καλης ποιοτητας ( δεν ειναι ακριβο ) καλο ειναι να το παιρνεις με λιγη D βιτ για καλυτερη απορροφηση , ολοι οι ενηλικες ειναι deficient σε μαγνησιο .........η Β12 δεν ειναι για τον υπνο , ειναι πολυ καλη για την ισορροπια του νευρικου συστηματος , αλλα υπαρχει σε πολλα φαγητα , κυριως πρωτεινουχα ......αμα σου κανουν μια ενεση στον πωπο , αισθανεσαι για καμποση ωρα ενα high ( εχω κανει παλια , ειχα ψωριαση κι εφυγε ) ......

Page 1 of 2 12 LastLast