Results 16 to 25 of 25
-
14-07-2018, 12:09 #16
Για να καταλαβετε οτι ολοι σκοτωνουν εμμεσα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 14-07-2018, 12:27 #17
Ολοι σκοτωνουν χαιβανια
14-07-2018, 14:25 #18
Τεξασ θα γινουμε τεξασ
14-07-2018, 14:30 #19
14-07-2018, 19:09 #20
εμενα δε μου φαινεται και πολυ φτωχο παντως ισως ο τροπος που τα λες ειναι λιγο αρπα κολα
14-07-2018, 21:38 #21
Τα απλοποιησα με τα χρονια ειδα οι αναλυσεισ δε βγαζουν πουθενα οποιοσ θελει να καταλαβει αρκει μιση κουβεντα γι αυτο γραφω τοσο απλοποιημενα πλεον
15-07-2018, 20:23 #22
ακουω φωνες ακομα
δε βλεπω φαντασματα πια
με παρακολουθουν
οι γιατροι λενε διαφορα.ψευδαισθησηεις παρανοια κλπείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-07-2018, 21:28 #23
αβουλισία να μη έχεις κίνητρο, η επιθυμία για δράση να υπάρχει κ να μένεις καθηλωμένος. Να είσαι στην καρέκλα του γραφείου σου κ να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή χωρίς νόημα. Οι μέρες να περνούν χωρίς σκοπό, κατεύθυνση και να βασανίζεσαι νιώθοντας άδειος και άχρηστος.
αλογια Να είσαι σε παρέα και να μη μπορείς να μιλήσεις, να μη μπορείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου χάνοντας το γέλιο σου κ την έκφραση σου. Νιώθεις ολοένα κ πιο απομονωμένος, αδύναμος καθώς δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αφού καμιά σκέψη ή επιχειρήματα δεν περνά από τον νου σου.
ανηδονία Να έχεις χάσει κάθε αίσθηση χαράς. Το μόνο που σε συντροφεύει είναι αρνητικά συναισθήματα φόβου,ντροπής,ενοχών κτλ κ εσύ να μη μπορείς να χαρείς. Να ακούς ένα τραγούδι με το οποίο παθιαζόσουν και να το νιώθεις άψυχο, άχρωμο και η υπαρξη σου και οι μέρες να γίνονται άψυχες και άχρωμες. Απλά αναπνέεις.
Φτώχια σκέψης Να μη έχεις σχεδόν καθόλου σκέψεις, να είσαι σαν ζόμπι. Νεκροζωντανός. Να σου έρχεται στον νου η φράση ''Σκέφτομαι άρα υπάρχω'' και να σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου. Κενό, άδειο δοχείο. Να προσπαθείς να εμβαθύνεις κ οι σκέψεις να μοιάζουν χαζές, ανόητες χωρίς νόημα και να μη μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.
Απουσία ταυτότητας Να χάνεις τον προσδιορισμό σου σαν προσωπικότητα, να μη μπορείς να διακρίνεις θετικά στοιχεία της και να προσδιορίζεσαι κυρίως αρνητικά. Να προχωράς στον κόσμο άδειος και κενός σαν να μη πάτησες ποτέ το πόδι σου στην γη. Απλά να σέρνεσαι σαν σκιά.
Απουσία συναισθημάτων. Να μη μπορείς να αισθανθείς συμπόνια,αγάπη να είσαι παγωμένος όχι γιατί είσαι κακός άνθρωπος αλλά γιατί κάτι σου τα έκλεψε. Γίνεσαι κάτι που μοιάζει από άλλο κόσμο. Πιστεύεις ότι έχασες την ανθρώπινη σου ιδιότητα κ αυτό σε κάνει να νιώθεις ταπεινωμένος.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
20-07-2018, 19:01 #24
Λέω να κλείσω το θέμα με το στοιχείο αυτό που άφησε ο Δίας μόλις έκλεισε το κουτί.
Αυτό είναι η Ελπίδα. Υπερτιμημένη ή όχι είναι ένα στοιχείο που χωρίς αυτή το αίσθημα απόγνωσης για την ζωή μοιάζει δυσβάσταχτο.
Έχετε βρει την ελπίδα σας;; Την διατηρείτε;; Περιγράψτε τον ανηφορικό δρόμο μέχρι να την βρείτε!! Οποιος θέλει...It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
20-07-2018, 19:32 #25
Νομίζω βρήκα την ελπίδα μέσα από τους φίλους μου και το διάβασμα.... Όμως πριν φτάσω εκεί προσπάθησα λυτρωθώ μέσα στους ίδιους μου τους φόβους, έμεινα μαζί τους και δεν ξέρω αν τους ξεπέρασα ή αν τους αγκάλιασα και μπορώ να ζω μαζί τους... Όμως ακόμα και τώρα που όλα πάνε πολύ καλύτερα, υπάρχουν ώρες που η ελπίδα έρχεται και φεύγει και η τρύπα μέσα μου μαυρίζει και πάλι. Απλώς δεν ξέρω πως και πότε θα νιώσω ποτέ αρκετά δυνατή και σταθερή, ώστε να μην φοβάμαι ότι θα ξαναγυρίσω στον εφιάλτη. Δεν ξέρω πότε θα ρθει η στιγμή που δεν θα χρειάζεται να προστατεύω τον εαυτό μου και απλώς να πράττω όπως αισθάνομαι.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)