φοβία για τον καρκίνο... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 119
    Member
    καλημέρα σε όλους,
    μετά από ένα φανταστικό 5μερο- ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ lostsoul- είμαι έτοιμη να συμμετέχω στην καθόλα επικοδομητική κουβέντα μας.

Αγαπητέ μου lostsoul μάλλον πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντες σκέψης σου. Άσε τις κόκκινες κάρτες για τον Νικοπολίδη κι άκου!!!
    Ο άντρας μου ήξερε για την ύπαρξη άλλου άντρα πριν από εμένα. Το διεσθανόταν. Ήξερε ότι δε μου αρκούσε στη δεδομένη φάση της ζωής μου. Δεν το ενέκρινε βέβαια ούτε του ήταν εύκολο. Από το να με βλέπει όμως να γίνομαι φυτό, είχε τη γενναιοδωρία να το δεχτεί.

Μη βιάζεσαι να κατακρίνεις. Απλά δεν μου ταίριαζε ο τρόπος αγάπης που μας μαθαίνουν οι συντηρητικότεροι απο εμάς γονείς μας.

Προτίμησα λοιπον να μην ευνουχίσω τον εαυτό μου και έζησα τη στιγμή μου με απόλυτη ειλικρίνεια. Και σε ρωτω. Δεν είναι προτιμότερο από το να χαπακώνομαι με χαναχ ή απ\'το να βάζω τα χέρια κάτω από τα σκεπάσματα κάθε βράδυ και να φαντασιώνομαι μια ζωή που δε θα ζήσω?

Member
    Originally posted by nama
    Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για τον χρονο σας και τις αποψεις σας. Veronica εχουμε περάσει ακριβως τα ίδια!!!!Μόνο που δεν εχω φτασει στο σημειο να μη βγαινω απο το σπιτι μου, το πλησιασα ομως. Θα ηθελες να μου πεις μερικες απο τις θετικες σου σκεψεις που σε βοηθησαν να πεισεις τον εαυτο σου οτι εισαι καλα???? Weird, ο λογος που φοβαμαι τοσο πολυ τον καρκινο νομιζω ότι ειναι ο εξης. Στα 13 μου εβλεπα επί δυο χρόνια μια θεια μου να σαπιζει σε ενα κρεβατι, μεχρι να πεθανει, γεματη καρκινο σε ολο της το σωμα... νομιζω οτι δεν μπορω να το ξεπερασω...
    καλή μου,

εγώ έζησα τον καρκίνο της αδερφής του πατέρα μου στο μεγαλείο του.Στα 23 μου, όντας βουλιμική επί 5 συναπτά έτη.
    Η ειρωνεία?
    Κι η θεία μου βουλιμική για 10 χρόνια.
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν θετικές σκέψεις γι\'αυτό. Δεν με βοήθησαν ποτέ.
    Με βοήθησε πολύ όμως ο πόλεμος για τις αρνητικές μου σκέψεις.
    Θυμάμαι έφτανα σε σημείο που θύμωνα τόσο πολύ με τις φοβίες μου που έφτυνα ή χαστούκιζα τον εαυτό μου στον καθρέπτη.
    Έτσι έφτασα να σκέφτομαι ότι μέχρι να μου τύχει ότι με φοβίζει, ΘΑ ΖΗΣΩ!!!!

Junior Member
    Καλησπερα Βερονικα.Ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ον οσο κι αν προσπαθει η εκκλησια να μας πεισει για το αντιθετο,οποτε κατα την αποψη μου καλα εκανες.Το μονο λαθος που βρισκω ειναι οτι εφοσον εχεις αυτες τις αποψεις δεν επρεπε να εισελθεις εις γαμου κοινωνια.Η πλειοψηφια των ανθρωπων εχει μεγαλωσει με βαθια ριζωμενα τα ταμπου περι μονογαμιας και αφοσιωσης και πρεπει να σεβαστουμε την αποψη και τα πιστευω τους,εστω κι αν διαφωνουμε.Με αυτο που εκανες γκρεμισες τις πεποιθησεις κι ουσιαστικα τον κοσμο του αντρα σου,ολα αυτα που εμαθε και ενστερνιστηκε καθως μεγαλωνε και τον πληγωσες ισως ανεπανορθωτα.Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει υπο την προυποθεση ομως οτι δεν ενοχλει και σεβεται το διπλανο του.Αν κανω καποιο λαθος,ζητω συγγνωμη.

Member
    Originally posted by ξανα-ξ
    Καλησπερα Βερονικα.Ο ανθρωπος δεν ειναι μονογαμικο ον οσο κι αν προσπαθει η εκκλησια να μας πεισει για το αντιθετο,οποτε κατα την αποψη μου καλα εκανες.Το μονο λαθος που βρισκω ειναι οτι εφοσον εχεις αυτες τις αποψεις δεν επρεπε να εισελθεις εις γαμου κοινωνια.Η πλειοψηφια των ανθρωπων εχει μεγαλωσει με βαθια ριζωμενα τα ταμπου περι μονογαμιας και αφοσιωσης και πρεπει να σεβαστουμε την αποψη και τα πιστευω τους,εστω κι αν διαφωνουμε.Με αυτο που εκανες γκρεμισες τις πεποιθησεις κι ουσιαστικα τον κοσμο του αντρα σου,ολα αυτα που εμαθε και ενστερνιστηκε καθως μεγαλωνε και τον πληγωσες ισως ανεπανορθωτα.Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει υπο την προυποθεση ομως οτι δεν ενοχλει και σεβεται το διπλανο του.Αν κανω καποιο λαθος,ζητω συγγνωμη.
    μη ζητας συγνώμη για τις απόψεις σου κατ\'αρχην.

Έχω μάθει να τις σέβομαι και να τις ακούω όλες. Όλα όσα λες θα ήταν σωστά αν ίσχυαν όπως τα λες.

Ισως θα έπρεπε να διευκρινίσω από την αρχή ότι δεν είμαι παντρεμένη με την παραδοσιακή έννοια. Αυτός που αποκαλώ άντρας μου είναι ο άνθρωπος με τον οποίον αποφασίσαμε από κοινου να ζήσουμε μαζί και να δώσουμε ζωή σ\'ένα παιδί.

Δεν έχω παντρευτεί λοιπόν με παππα και κουμπάρο γιατί δε με εκφράζει αυτή η διαδικασία.

Όσον αφορά το ότι τον πλήγωσα, ναι το δέχομαι. Και πίστεψέ με προσπάθησα χρόνια να μην το κάνω. \'Ομως αλλοίωσα το χαρακτήρα και τα δικά μου θέλω στο διάβα.

Απ\'την πλευρά του υπήρξε ελλειπής όσον αφορούσε στις δικές μου ανάγκες και τραγικά εγωιστής.

Οταν συνειδητοποίησε λοιπόν ότι δεν άντεχα άλλο να δίνω, ήταν αργά. Η ύπαρξη ενός άλλου άντρα στη ζωή μου τον βοήθησε να δει δικά του λάθη και ελλείψεις. Ηταν δική του απόφαση να με διεκδικήσει ξανά και κερδίσαμε κι οι δυο.

Ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί του κι αυτό του αποδεικνύει το σεβασμό μου προς αυτόν.

Κρίνοντας λοιπόν από το αποτέλεσμα, είναι περισσότερα τα κέρδη μας

Junior Member
    Δεν τα ηξερα ολα αυτα,οποτε παιρνω πισω οσα ειπα.Νομιζα πως ησουν παντρεμενη.Συμφωνω απολυτως μαζι σου,μισω το γαμο κι ολη την εκκλησιαστικη προπαγανδα περι μονογαμιας κι ιερας συζευξης,αλλα σεβομαι τα ατομα που το πιστευουν.Καθενας μας ζει το παραμυθι του και κανενας δεν πρεπει να επιμενει να \"ξυπνησει\" τον αλλο γιατι μπορει να του φερει θλιψη και πονο.Αν μπορει καποιος να ειναι ευτυχισμενος λιγη σημασια εχει η αληθεια η το ψεμα.

Banned

Νομιζα πως ησουν παντρεμενη.

Εχει πλακα τελικα,
    πως αλλαζει η ζωη μας οταν πεσουν δυο υπογραφες.....
    Η πως θα ηθελαν να αλλαζουν οι ζωες μερικων οταν πεφτουν οι υπογραφες....

ΥΓ....... μακαρι η γυναικα μου να με αγαπαει παντα το ιδιο, ειτε με υπογραφες ειτε χωρις.

Junior Member
    Οι υπογραφες σου φορτωνουν πεθερικα,νομους,κοινωνικες συμβασεις,πρεπουσα συμπεριφορα,κουτσομπολιο και πολλα αλλα.

Banned
    εγω ξερω να λεω οτι αμα αγαπας.... αγαπας και δεν χρειαζεσαι καμια υπογραφη.

Αλλα εστω και με υπογραφη, δεν δεχομαι να φορτωθω ουτε μια αλογοτριχα πανω μου.
    Οπως εγω δεν δεχομαι τετοιες συμβασεις το ιδιο εξισου απαιτω.
    Πεθερικα, νομους, συμβασεις, συμπεριφορες τα εχω γραμμενα στα καινουρια υποδηματα μου.
    Ετσι οπως ειμαι - ετσι σκοπευω να πεθανω

τελεια παυλα

Junior Member
    Συμφωνω μαζι σου αν και δε γινεται να πεθανουμε οπως ειμαστε τωρα,εκτος κι αν το τελος ερθει εντος ολιγου.Ουτε εγω θελω συμβασεις και τυπους αλλα ποτε μη λες ποτε γιατι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.

Banned
    ξαναξιε,
    να θυμασαι οτι η ζωη σου ειναι οι επιλογες σου, τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο.
    Αν το θυμασαι αυτο θα ξερεις και τι σου ξημερωνει....

Member
    Οι υπογραφες σου φορτωνουν πεθερικα,νομους,κοινωνικες συμβασεις,πρεπουσα συμπεριφορα,κουτσομπολιο και πολλα αλλα.
    Εδώ θα διαφωνήσω εγώ λίγο μαζί σου.

Ούτε η υπογραφή του πάππα δε μπορεί να μας φορτώσει κάτι αν δεν έχουμε βολευτεί να το θέλουμε.

Έχουμε φτάσει να ζούμε σε μια ελύθερη κοινωνία με σκλαβωμένα από κωλόχαρτα μυαλά.

Αν μάθουμε να μας αγαπάμε εαυτούς και αλλήλους γι\'αυτό που πραγματικά είμαστε, τότε τα ζαναξ θα μπουν σε γυάλα μουσείου.

Junior Member
    Εγω ειμαι(θελω να πιστευω)ελευθερο μυαλο.Το θεμα ειναι πως κανεις τους φανατικα κολλημενους να ακουσουν εστω(οχι να αποδεχθουν)αυτα που λες.

Banned
    Το θεμα ειναι πως κανεις τους φανατικα κολλημενους να ακουσουν εστω(οχι να αποδεχθουν)αυτα που λες.

να ακουσουν οι φανατικα κολλημενοι???
    για πες μου ενα λογο που ειναι απαραιτητο να γινει αυτο.

Junior Member
    Γιατι ειναι πεθερικα

Member
    Εγω ειμαι(θελω να πιστευω)ελευθερο μυαλο.Το θεμα ειναι πως κανεις τους φανατικα κολλημενους να ακουσουν εστω(οχι να αποδεχθουν)αυτα που λες.
    Την απάντηση την ξέρεις.

Απλά τους αφήνεις στην πλάνη του φανατικά φυλακισμένου μυαλού τους.

Υ.Γ. 10 POINTS για krino

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast