Results 76 to 90 of 119
Thread: φοβία για τον καρκίνο...
-
30-10-2008, 14:27 #76
δικαιωμα σου αγαπητη μου, μεγαλο κοριτσι εισαι και εχεις τις αποψεις σου και τις πεποιθησεις σου.... και πολυ καλα κανεις!
keep up the good work!!!!!
Υ.Γ. αληθεια η εμμονη μου που ειναι....? για να μαθω κι εγω.... οχι τιποτα αλλο...
σε ευχαριστω εκ των προτερων.
- 30-10-2008, 15:13 #77
Originally posted by lostsoul
καλε μου κρινο,
καλε μου λοστακο...
(εχουμε πηξει στην αγαπη εδω μεσα)
και ομως ετσι ειναι!!! ετσι ειναι οσο κι αν σε \"ποναει\"....
να με \"ποναει\"???
γιατι υπερβαλεις και δημιουργεις εντυπωσεις εκει που δεν υπαρχουν??
Μερικοι εχουμε επιλεξει να ζουμε στην ειλικρινεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .σταματα πια αυτην την \"πιπιλα\" δεν κουραστηκες? εγω κουραστηκα παντως....Που ειναι ο σεβασμος ο δικος σου ρε φιλε, οταν αμεσως πας και ποσταρεις πανω στο καθετι που θα πει καποιος αλλος (ααα.... εγω τωρα ποσταρα απλα γιατι εχω χασει λιγο την μπαλα με εσενα και την βερονικα)
ειναι θεμα ελλειψης σεβασμου το οτι ποσταρω, δηλαδη αν θες συμμετεχω σε συζητηση που ειτε αρχιζει ειτε ειναι σε εξελιξη???
Τοτε ποιος ειναι ο ρολος μας εδω μεσα???
Μπορει κατι να μην καταλαβα καλα...
Μακαρι να σας ειχα εδω διπλα μου και να μπορουσαμε να συζητουσαμε προσωπο με προσωπο, αλλα δεν γινεται....
ε ναι οκ, υπαρχουν οντως πολλα προβληματα,
παρολα αυτα εχω βρεθει σε μητινκ και εχω συζητησει προσωπο με πορσωπο με αρκετο κοσμο.
Στο περιπου θα σου πω οτι δεν αλλαζει κατι.
και τελος μικρουλη μου,
πολυ κολακευτικο αυτο...
που ξερεις εσυ τι νιωθει καποιος αλλος, εσυ που δεν κρινεις???? (οπως λες)...
εννοειται πως δεν ξερω.
Διαβαζω και προσπαθω να ερμηνευσω.
Εσυ κανεις κατι διαφορετικο??
μπορει η ειλικρινεια να μας εχει ηδη κοστισει και ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕΞΕΙ... you never know my friend!!! you never know!!!
αμα αντεχεις, εμενα μου περισευει....
:P
Υ.Γ. μια ερωτηση που ηθελα καιρο να σου κανω: το nickname σου \"κρινο\" ειναι απο το λουλουδι? ή επειδη θελεις να \"κρινεις\" συνεχως τα λεγομενα των αλλων αλλα να λες συνεχως οτι δεν κανεις κατι τετοιο? ...
η κλασικη ερωτηση του μηνα που μου κανουν σχεδον ολοι....
αντε γιατι εχουμε και δουλειες αδερφουλη...αντε μου!!!!
αργια μητηρ πασης κακιας μπροδερ....
Φιλικα παντα.... ετσι?
ε βεβαια δεν το συζητω.
Αν και το εχω πει οτι εδω μεσα εχουμε πηξει στη φιλια...
30-10-2008, 15:24 #78
βλεπεις κρινο!!! αγαπας αλληλους!!!!!
Μπραβο παιδι μου!!!!
30-10-2008, 16:10 #79
βλεπεις κρινο!!! αγαπας αλληλους!!!!!
Μπραβο παιδι μου!!!!
παντα!!!
αλλα με προφυλαξεις που ελεγε και ο Γεννηματας....
(μην κολλησουμε και κατι ε??)
Να σαι καλα τεκνο μου...
30-10-2008, 16:14 #80
εεε μαααα!!! προκειμενου να σε εχω να μου ποσταρεις καθε λιγο και λιγακι και να μου το \"παιζεις\" Χατζηνικολαου.... καλο θα ειναι να εξασκησεις κανενα αλλο \"επαγγελμα\" μπας και......
Και να πω οτι με \"καλυπτεις\"???...παει στο καλο!!! αααμμμμ δε , αμμμ δε!!!
30-10-2008, 16:21 #81
δικαιωμα σου αγαπητη μου, μεγαλο κοριτσι εισαι και εχεις τις αποψεις σου και τις πεποιθησεις σου.... και πολυ καλα κανεις!
keep up the good work!!!!!
Υ.Γ. αληθεια η εμμονη μου που ειναι....? για να μαθω κι εγω.... οχι τιποτα αλλο...
σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Αν προσθέσει κανείς και την ειρωνία σου απέναντι στη Βερόνικα δεν θέλει και πολύ....
30-10-2008, 16:31 #82
λοστακο,
οι χαρες που μπορω να κανω εχουν ενα οριο.
Δυστυχως οπως βλεπεις γραφω αρκετα αναλογα με τις ορεξεις μου.
Αυτο το καιρο ειμαι σε οιστρο και αυτο το επαγγελμα μου αρεσει.
Για το οτι δεν σε καλυπτω, αυτο θα το καταπιω και θα το αντεξω.....
30-10-2008, 20:15 #83
Βρε παιδιά, βρε παιδιά,
αφήστε ήσυχο τον lostsoulη μας.....
Με τέτοια αποθέματα αγάπης, ειλικρίνειας, ευγένειας..... αχ και αυτή την παντελής έλλειψη ειρωνείας και εμμονής που τον διακρίνουν, θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στον παράδεισο ως αγγελάκι.
Εγώ πάντως θα παραμείνω ένα μικρό και ζωντανό διαβολάκι κι ας μην το εγκρίνει...
Μήπως, λέω μήπως να κλείναμε το θέμα εδώ και να καταθέταμε τις εμπειρίες μας κάπου που θα πιάναν τόπο?
30-10-2008, 20:42 #84
Lostsoul,
σου θυμιζει κατι αυτή η σταση της Βερόνικας,
απο την δική σου εκείνη κοπέλα, που όπως λες, αγάπησες?
Ισως, η παραπάνω επιθετικότητα αν οφείλεται στο οτι σου ξυπνησε ασχημες στιγμές?
Φοβάσαι γενικότερα μηπως πεσεις σε καποια νεα κοπέλα που ίσως δεν ανταποκριθεί στον τροπο αγαπης και δοσιματος που εσυ επιλέγεις?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
31-10-2008, 00:24 #85
υπαρχει μια εννοια που λεγεται ηθικη.(τωρα τι λεμε ε;στο λεξικο παντως υπαρχει η λεξη,την εχω δει).αλλοι την εχουν και αλλοι απλα απεχουν.διαλεγουμε σε ποια κατηγορια ανηκουμε και επιλεγουμε ατομα που να σκεφτονται με το ιδιο τροπο και ετσι ειμαστε ολοι χαρουμενοι,και οι μεν και οι δε.βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να υπαρχουν ατομα να γουσταρουν να τους κερατωνουν και ξεκιναν μια σχεση με αυτο το σκοπο,αλλα και να μην εχουν αυτο το σκοπο,ε και τι πειραζει,επειδη ο αντρας-γυναικα τους πηγε με αλλους 4,σιγα τα λαχανα.και τι πειραζει,πρεπει να το δεχτει και να του αρεσει.(βρε παμε καλα εδω περα χαχαχαχαχαχα)
31-10-2008, 10:09 #86
Originally posted by weird
Lostsoul,
σου θυμιζει κατι αυτή η σταση της Βερόνικας,
απο την δική σου εκείνη κοπέλα, που όπως λες, αγάπησες?
Ισως, η παραπάνω επιθετικότητα αν οφείλεται στο οτι σου ξυπνησε ασχημες στιγμές?
Φοβάσαι γενικότερα μηπως πεσεις σε καποια νεα κοπέλα που ίσως δεν ανταποκριθεί στον τροπο αγαπης και δοσιματος που εσυ επιλέγεις?
καλημερα και σε ευχαριστω για τις ερωτησεις σου...
Λεω λοιπον και παλι πως οχι!! οχι καμια σχεση δεν εχει η \"ιστορια\" της βερονικας με την δικη μου ιστορια με την κοπελα εκεινη....
Επανερχομαι λοιπον για να απαντησω στα σχολια κρινου, βερονικας, θεοφανιας και λοιπων....
οχι...γιατι εγω μονο εχω τις εμμονες...καταλαβες??? οι αλλοι ολοι που πεσαν να με φανε δεν εχουν!!! κατσε λοιπον να το δουμε λιγο το \"θεματακι\"...
31-10-2008, 10:46 #87
Originally posted by Empneustns
υπαρχει μια εννοια που λεγεται ηθικη.(τωρα τι λεμε ε;στο λεξικο παντως υπαρχει η λεξη,την εχω δει).αλλοι την εχουν και αλλοι απλα απεχουν.διαλεγουμε σε ποια κατηγορια ανηκουμε και επιλεγουμε ατομα που να σκεφτονται με το ιδιο τροπο και ετσι ειμαστε ολοι χαρουμενοι,και οι μεν και οι δε.βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να υπαρχουν ατομα να γουσταρουν να τους κερατωνουν και ξεκιναν μια σχεση με αυτο το σκοπο,αλλα και να μην εχουν αυτο το σκοπο,ε και τι πειραζει,επειδη ο αντρας-γυναικα τους πηγε με αλλους 4,σιγα τα λαχανα.και τι πειραζει,πρεπει να το δεχτει και να του αρεσει.(βρε παμε καλα εδω περα χαχαχαχαχαχα)
δυστυχως για εσας υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που ξερουν τελικα την λεξη \"ηθικη\" και φροντιζουν να την τηρουν, και οχι να παρασυρονται απο τον \"εαυτουλη\" τους και να θυσιαζουν στο βωμο της δικης τους \"καλοπερασης\" αλλους ανθρωπους....
οποτε λοιπον, news flash for you!!!!! και επειδη ειλικρινα πιστευω οτι παρατραβηξε το θεματακι, σας λεω για μια ακομη φορα και μαλιστα τελευταια οτι απλα ειπα την αποψη μου!!!
οτι απλα εγω δεν θα ενεργουσα ετσι! τοσο απλα και τοσο ταπεινα...τωρα εσεις αρχιστε παλι να γραφετε και να ποσταρετε (αυτο παει για τον φιλο μου τον κρινο) και να λετε για εμμονες και παπαριες.... και τα τοιαυτα....
ακομη κι αν δω νεα σας σχολια δεν θα μπω στον πειρασμο να απαντησω οσο κι αν ισως \"προκληθω\" απο αυτα!
Σεβαστες ολες οι \"καταθεσεις\" σας, κατι το οποιο ισως δεν καταλαβατε απο την αρχη.
Απο κει και περα τι να πω, μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι και σκεφτομαστε και ενεργουμε με τον δικο μας τροπο...
Ο σκοπος ο δικος μου μεσα απο την συμμετοχη μου σε αυτο το φορουμ, ηταν αλλος ειλικρινα, και μεσα απο αυτο το ποστ πιστευω οτι ξεφυγα απο αυτον ακριβως τον σκοπο...
Ετσι λοιπον, θα ελεγα να επανελθω και να ασχοληθω με τα προβληματα των παιδιων που \"προσομοιαζουν\" με τα δικα μου, ωστε να βαλω και εγω εαν γινεται ενα μικρο μικρο λιθαρακι στην ψυχικη τους \"αναταση\"...
αυτα τα ολιγα... καλημερα σε ολα τα παιδια που διαβαζουν και καλη δυναμη!!!!!
Ολα νικουνται παιδες, ειτε θα χρειαστει μια φαρμακευτικη \"βοηθεια\", ειτε οχι......!!!!!
31-10-2008, 10:55 #88
Originally posted by VERONIKA
Βρε παιδιά, βρε παιδιά,
αφήστε ήσυχο τον lostsoulη μας.....
Με τέτοια αποθέματα αγάπης, ειλικρίνειας, ευγένειας..... αχ και αυτή την παντελής έλλειψη ειρωνείας και εμμονής που τον διακρίνουν, θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στον παράδεισο ως αγγελάκι.
Εγώ πάντως θα παραμείνω ένα μικρό και ζωντανό διαβολάκι κι ας μην το εγκρίνει...
Μήπως, λέω μήπως να κλείναμε το θέμα εδώ και να καταθέταμε τις εμπειρίες μας κάπου που θα πιάναν τόπο?
Τις εμπειριες σου αυτες να τις καταθεσεις αυριο μεθαυριο στο παιδι που μεγαλωνεις μιας και εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ειμαστε \"στενομυαλοι\" και με εμμονες!!!!
Να του πεις λοιπον του παιδιου που μεγαλωνεις οτι..κοιτα να δεις παιδι μου τον αγαπω πολυ τον πατερα σου, τον λατρευω...αλλα καποια στιγμη επειδη δεν ημουν και πολυ καλα...ειπα να του ριξω κι ενα κερατο...ετσι μορε για να γουσταρει.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
31-10-2008, 11:13 #89
οποτε λοιπον, news flash for you!!!!! και επειδη ειλικρινα πιστευω οτι παρατραβηξε το θεματακι, σας λεω για μια ακομη φορα και μαλιστα τελευταια οτι απλα ειπα την αποψη μου!!!
οτι απλα εγω δεν θα ενεργουσα ετσι! τοσο απλα και τοσο ταπεινα...τωρα εσεις αρχιστε παλι να γραφετε και να ποσταρετε (αυτο παει για τον φιλο μου τον κρινο) και να λετε για εμμονες και παπαριες.... και τα τοιαυτα....
Εχεις κολλημα δεν υπαρχει αλλη περιπτωση,
Θα σου απαντησω λοιπον, οτι αμα εσυ δεν ενεργουσες ετσι εμενα μου περισευει και δεν με χαλαει καθολου....
Εγω τουλαχιστον δεν εκανα καμια κριτικη στο τι θα εκανες εσυ, αλλα σχολιασα τα λεγόμενά σου στο κειμενο της βερονικας που την εκρινες λες και βγηκες με το ροπαλο στο δρομο....
Δεχομαι και την δικη σου σταση ως σωστη (δικη σου ειναι και δεν θα σε κρινει κανεις για αυτο) αλλα και την σταση της βερονικας ως εξισου σωστη.
Ειμαι υπερ του να πραττουμε καταρχην οπως νιωθει ο καθενας μας καλυτερα και οχι να τον φορτωνουμε με ενοχες γιατι ετσι μας καλει να κανουμε η ΔΙΚΗ μας ηθικη.
Σε δευτερο πλανο βεβαια οι αποψεις μας κρινονται αλλα οχι με σκεπτικο οτι η αποψη μας ειναι η σωστη και του απεναντι μας ειναι λαθος.
Στην ολη κουβεντα που εχουμε κανει αυτο το σημειο το βρισκω τρομερο λαθος και αν θες ειναι λαθος τροπος διεξαγωγης μιας κουβεντας.
Αν παμε ολοι με το σταυρο στο χερι οτι εμεις εχουμε δικαιο και οι διαφωνουντες με εμας εχουν αδικο, θα καταληξουμε να μιλαει ο καθενας μας με τον καθρεπτη του.
Κατα τα αλλα,
αυτο το μην κρινεις για να μην κριθεις που το αναμασας συνεχως μου φαινεται οτι το εχεις μονο σαν ευχολογιο.
Την κριτικη προς τους αλλους την εχεις στο τσεπακι σου, αλλα οταν στην αντιγυριζουν λες οτι πανε να σε φανε....
Χαλαρωσε φιλε μου και το να γινεις πιο δεκτικος στις αντιθετες αποψεις, αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τις υιοθετησεις κιολας. Σημαινει ομως οτι εχεις ανοικτα αυτια και εχεις διαθεση να ακουσεις και στην σημερινη κοινωνια αυτο ειναι το ζητουμενο που λειπει κατα πολυ.
Απο ξερολες που εχουν δικαιο σε οτι λενε, εχουμε πηξει.....
31-10-2008, 11:26 #90
ετσι μπραβο κρινακο...ετσι μπραβο.... κουβεντα να γινεται σαν να λεμε.
και πιστεψε με ειμαι πολυ χαλαροςςςςςςςςς!!!! πολυ ομως.............
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....