Results 91 to 105 of 119
Thread: φοβία για τον καρκίνο...
-
31-10-2008, 11:44 #91
Originally posted by lostsoul
Originally posted by VERONIKA
Βρε παιδιά, βρε παιδιά,
αφήστε ήσυχο τον lostsoulη μας.....
Με τέτοια αποθέματα αγάπης, ειλικρίνειας, ευγένειας..... αχ και αυτή την παντελής έλλειψη ειρωνείας και εμμονής που τον διακρίνουν, θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στον παράδεισο ως αγγελάκι.
Εγώ πάντως θα παραμείνω ένα μικρό και ζωντανό διαβολάκι κι ας μην το εγκρίνει...
Μήπως, λέω μήπως να κλείναμε το θέμα εδώ και να καταθέταμε τις εμπειρίες μας κάπου που θα πιάναν τόπο?
Τις εμπειριες σου αυτες να τις καταθεσεις αυριο μεθαυριο στο παιδι που μεγαλωνεις μιας και εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ειμαστε \"στενομυαλοι\" και με εμμονες!!!!
Να του πεις λοιπον του παιδιου που μεγαλωνεις οτι..κοιτα να δεις παιδι μου τον αγαπω πολυ τον πατερα σου, τον λατρευω...αλλα καποια στιγμη επειδη δεν ημουν και πολυ καλα...ειπα να του ριξω κι ενα κερατο...ετσι μορε για να γουσταρει.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
γιατί παραμένεις καλός μου,
άσε με να ξέρω καλύτερα εγώ τι είδους περγαμηνές θα δώσω στο παιδί μου.
ΕΣΥ θα έχεις δικαίωμα να κρίνεις και να κατακρίνεις, αν θες, αν και όταν καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια σχέση που θα δώσει ζωή σε μια ευτυχισμένη ζωούλα όπως εγώ.
Ο χρόνος θα κρίνει καλέ μου.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η δικιά μου κόρη και η δικιά μου σχέση υπάρχει.
Εσύ με ποιου είδους εμπειρία μιλάς?
- 31-10-2008, 11:46 #92
αν εισαι οντως χαλαρος τοτε ολα καλα ολα ανθηρα....
Το σχολιο μου ηταν γιατι διεκρινα μια ενταση στα λογια σου οσον αφορα την κριτικη που εκανες στη βερονικα και σε ειδα ψιλοστεναχωρημενο.....
Ε κριμα λεω το παιδι...
Χαιρομαι που τελος καλο - ολα καλα...
31-10-2008, 11:59 #93
Originally posted by lostsoul
Βρε παιδιά, βρε παιδιά,
αφήστε ήσυχο τον lostsoulη μας.....
Με τέτοια αποθέματα αγάπης, ειλικρίνειας, ευγένειας..... αχ και αυτή την παντελής έλλειψη ειρωνείας και εμμονής που τον διακρίνουν, θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στον παράδεισο ως αγγελάκι.
Εγώ πάντως θα παραμείνω ένα μικρό και ζωντανό διαβολάκι κι ας μην το εγκρίνει...
Μήπως, λέω μήπως να κλείναμε το θέμα εδώ και να καταθέταμε τις εμπειρίες μας κάπου που θα πιάναν τόπο?
Τις εμπειριες σου αυτες να τις καταθεσεις αυριο μεθαυριο στο παιδι που μεγαλωνεις μιας και εμεις δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ειμαστε \"στενομυαλοι\" και με εμμονες!!!!
Να του πεις λοιπον του παιδιου που μεγαλωνεις οτι..κοιτα να δεις παιδι μου τον αγαπω πολυ τον πατερα σου, τον λατρευω...αλλα καποια στιγμη επειδη δεν ημουν και πολυ καλα...ειπα να του ριξω κι ενα κερατο...ετσι μορε για να γουσταρει.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
γιατί παραμένεις καλός μου,
άσε με να ξέρω καλύτερα εγώ τι είδους περγαμηνές θα δώσω στο παιδί μου.
ΕΣΥ θα έχεις δικαίωμα να κρίνεις και να κατακρίνεις, αν θες, αν και όταν καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια σχέση που θα δώσει ζωή σε μια ευτυχισμένη ζωούλα όπως εγώ.
Ο χρόνος θα κρίνει καλέ μου.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η δικιά μου κόρη και η δικιά μου σχέση υπάρχει.
Εσύ με ποιου είδους εμπειρία μιλάς?
(ααχχχ, ποσο χαιρομαι που παραμενω \"καλος σου\"...ειλικρινα μου \"αναπτερωνει\" το ηθικο....)
καλη μου βερονικα λοιπον, την δικη μου εμπειρια την εχω καταθεσει πολλες φορες μεσα σε αυτο το φορουμ, και πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με τη δικη σου....
αααα!!! και τελος να σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι οι \"περγαμηνες\" που θα δωσεις στην κορη σου θα ειναι οι καλυτερες!!! οι καλυτερες....
φιλικα παντα!
31-10-2008, 12:03 #94
Originally posted by krino
αν εισαι οντως χαλαρος τοτε ολα καλα ολα ανθηρα....
Το σχολιο μου ηταν γιατι διεκρινα μια ενταση στα λογια σου οσον αφορα την κριτικη που εκανες στη βερονικα και σε ειδα ψιλοστεναχωρημενο.....
Ε κριμα λεω το παιδι...
Χαιρομαι που τελος καλο - ολα καλα...
κρινακο μου,
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου, που νομιζες οτι με ειδες ψιλοστεναχωρημενο!!!!
Οχι ομως, μην εχεις τον παραμικρο ενδοιασμο...ειμαι μια χαρα...μπορεις να συνεχισεις χωρις να ανχεσαι για εμενα... αληθεια τα καταφερνω μια χαρα....
Σε ευχαριστω πολυ και παλι!!! εκτιμω ταμαλα το ενδιαφερον σου!
31-10-2008, 12:13 #95
Lostsoul,
συμφωνούμε ότι διαφωνούμε λοιπόν.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε και κανένα χωράφι να μοιράσουμε.
Οι απόψεις σου είναι καθόλα σεβαστές και μπορεί στη δική σου πορεία ζωής να αποδειχτούν και σωστές.
Να διευκρινήσω ότι όταν έγραψα να καταθέσουμε την εμπειρία μας σε άλλους, εννοούσα να μιλήσουμε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα φοβιών παρόμοιες με τις δικές μας.
Το αρχικό τοπ ήταν η φοβία για τον καρκίνο και ξεφύγαμε μάλλον λίγο.
Ελπίζω σ\'αυτό να συμφωνούμε.
31-10-2008, 12:24 #96
αν μη τι αλλο, εδω μεσα μπορω να πω οτι ειμαστε μια ευχαριστη παρεα που θα ελεγε και ο ηλιοπουλος....
:P
31-10-2008, 13:22 #97
ετσι ειναι λοιπον παιδια!!! παμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με αυτες τις γαμ.....νες τισ φοβιες περι καρκινου και ολων των αλλων φυσικα... !!!
πρεπει παντως να παλεψεις πολυ σκληρα με αυτα τα πραγματα....μιλαω δυστυχως εκ πειρας!!!!
ακομη και τωρα τρεχω απο δω και απο κει σε γιατρους, γιατι νομιζω οτι θα παθω καρκινο και θα πεθανω.
Να σας πω ομως ενα μυστικο , που οταν με πιανει αυτη η μαλακια με βοηθαει να την ξεπερασω , εστω και για λιγο (μεχρι να μου ξαναρθει δλδ παλι ο....διαολος)
Σκεφτομαι λοιπον και λεω: Ενταξει βρε μαπα, αμα ειναι να πεθανεις , θα πεθανεις...Ζησε ομως το σημερα και μην καθεσαι να \"ψιριζεις\" το καθετι!!!! γιατι αμα ειναι να γμας την ζωη σου...εεεε τι στο διαολο!!!
31-10-2008, 13:47 #98
Εσένα lostsoul,
πόσον καιρό σ\' επισκέπτεται ο δικός σου διάολος?
31-10-2008, 14:01 #99
3 1/2 χρονια μικρη μου βερονικα, 3 1/2 συναπτα ετη....
αστα να πανε!!!! και μεσα σε ολα αυτα τα ετη εζησα ολη μου τη ζωη να φανταστεις!!!
Ειμαι 31 ετων και μονο αυτα τα τελευταια χρονια, ειναι σαν να τα εχω ζησει ολα στην ζωη μου...και δυστυχως ο βλακας ολο το υπολοιπο παρελθον μου , δεν λεω να το θυμαμαι.............
31-10-2008, 14:09 #100
καλέ δεν είμαι μικρή,
κι εγώ 31 είμαι.
Έτσι είναι. Σαν ν\'αρχίζει η ζωή σου από την πρώτη εκείνη έντονη κρίση πανικού.
Θα έρθει κι η σειρά σου να το ξεπεράσεις.
Δε φαντάζεσαι πόσο ζωντανός θα νιώσεις μετά.
Εμένα πολλοί πλέον πολλοί με κατηγορούν για τα επικίνδυνα πράγματα που κάνω.
Όχι ότι δε φοβάμαι πλέον.
Απλά γουστάρω να τσακίζω το φόβο μου.......
31-10-2008, 14:17 #101
ετσι ετσι ετσι!!!! δλδ θελω να πω ετσι ειναι!!! Κοιτα να δεις....προσπαθω και εγω σιγα-σιγα να τσακιζω τους φοβους μου, αλλα ρε παιδι μου χρειαζομαι και μια \"ωθηση\"...που δυστυχως μετα τον χωρισμο μου δεν την εχω βρει παλι....
Ειμαι με ενα κοριτσι, αλλα καμια σχεση με την παλια \"ολεθρια σχεση\" (χιχιχιχι....)
31-10-2008, 14:30 #102
Εμ μια φορά βρίσκεις τη σχέση την ολέθρια.
Μη μασάς, δυνάμικός ανθρωπος μάλλον είσαι.
Εμένα μου το απέδειξες σιγουρα.-Σποντούλα φιλικότατη ηταν αυτή ε-
Θα έρθει κι η \'\'ώθηση\'\'. Μη βασιστείς μόνο σ\'αυτή όμως.
Το δικό σου μυαλουδάκι θα κάνει την πολλή δουλεια.
31-10-2008, 14:57 #103
το μονο που ευχομαι βερονικα , ειναι να ξαναβρω μια σχεση ακομη πιο ολεθρια....εαν γινεται ολεθριοτατη!!!! ....
γιατι η προηγουμενη ηταν μεν ολεθρια αλλα και καταστροφικη συγχρονως....
31-10-2008, 15:06 #104
ΕΕΕΕΕΕΜ
Τα θες κι όλα δικά σου.
Και ολέθρια και μη καταστροφική δε γίνεται καλέ μου...
Μιλάει η πείρα σου λέω......
31-10-2008, 15:08 #105
καλα ειμαι σιγουρος οτι μιλαει η πειρα σε εσενα.....χιχιχιχιχιχιχιχιχ� �χιχ
.......ελα μορεσε πειραζω λιγο.....εεεεε?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή