φοβία για τον καρκίνο... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 119
    Member
    και πιστέψτε με όλοι απόλαυσαν στο έπακρο τη χρήση τους

Member
    όσο για το τι φάρμακα έπαιρνα-σταμάτησα εδώ και καιρο- θα σου πω το εξής. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να ρωτάς τι έκανε και τι έπαιρνε ο καθένας. Το έκανα και εγώ. Η διαταραχή σου αυτή θα περάσει. Είναι εξαιρετικά ελαχιστες οι περιπτώσεις που παραμένουν με πανικούς. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και ασχολήσου με πράγματα που σ\' αρέσουν. Στο γράφει ένας άνθρωπος που είχε φτάσει να μη βγαίνει για 1 χρόνο από το σπίτι του. Τώρα περπατάω 5 χλμ στο βουνό χωρίς κινητό και μ\'ένα διαολάκι 3 χρονών που ξέρει μόνο να τρέχει.

Banned
    VERONIKA
    δειχνεις ατομο που βουτηξε στα σκατα και βγηκε καθαρη απο αυτα.

Ειλικρινα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοιους ανθρωπους.
    Δειχνουν δρομο στους αλλους.

Καλημερα

Member
    Originally posted by krino
    VERONIKA
    δειχνεις ατομο που βουτηξε στα σκατα και βγηκε καθαρη απο αυτα.

Ειλικρινα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοιους ανθρωπους.
    Δειχνουν δρομο στους αλλους.

Καλημερα
    ΕΕΕΕΤΣΙ. Ηταν το πιο επικοδομητικό σκατομακροβούτι της ζωής μου. Και το πιο απολαυστικό.

Πολύ εύστοχη η πρότασή σου για το ψαχούλεμα έχω να πω.

Θα το δοκιμάσω.

Καλημέρα

Senior Member
    Originally posted by VERONIKA
    ΑΧΑ! Εθιξες το πιο σημαντικό!
    Ναι συνεχίζω να είμαι με τον ίδιο άντρα.Αγαπάω τον άντρα μου και μου αρέσει να ζω μαζί του. Εχουμε εξάλλου περάσει πολλά και δύσκολα μαζί.
    Στη διαδικασία όμως να ξεπεράσω ότι με βασάνιζε υπήρξε κι άλλος άντρας στη ζωή μου. Έκανα συνειδητά πάντα αυτό που μου έλειπε. Έζησα τα πάθη μου. Πολλοί θα το θεωρήσουν ανήθικο απο μέρους μου. Εγώ το θεωρώ ηθικό προς τον εαυτό μου. Όσο βούλιαζα στο βάλτο μου κανένας -ούτε καν ο άντρας μου - δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Αντίθετα μην καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει μ\' έσπρωχνε πιο βαθιά πιέζοντάς με να το ξεπεράσω. έτσι η εμπειρία μ\'έναν αλλο ήταν σανίδα σωτηρίας για μένα. Πόλλοί θα πουν ότι υπήρξα εγωίστρια και χρησιμοποίησα ανθρώπους για να γίνω καλά.
    Θα χρησιμοποιούσα όποιον τρόπο για να απολαύσω το θαύμα που λέγεται καθημερινότητα.
    ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!! ωπα λεω κοπελια εχεις ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!! αγαπας τον αντρα σου, εισαι μαζι του τωρα αλλα του εχωσες και ενα ΚΕΡΑΤΟ ετσι για να γουσταρει εεεεε???? ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.... αυτο που εκανες ειναι εντελως λαθος...(βλεπεις σε χαρακτηριζω επιεικεστατα μπρω να πω....)
    και τωρα πως ζεις? πως ζεις μεσα στο \"ψεμα\" ?? Πως μπορεις βρε αδελφουλα και αντικρυζεις τον αντρα σου?
    Δλδ τοσα πολλα σου προσεφερε αυτο ο αλλος, που επρεπε να τα \"φορεσεις\" στον αντρα σου????
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ , γυναικες.....τστστστστστστσ� �στστσ......

Banned
    Originally posted by lostsoul

ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!! ωπα λεω κοπελια εχεις ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!! αγαπας τον αντρα σου, εισαι μαζι του τωρα αλλα του εχωσες και ενα ΚΕΡΑΤΟ ετσι για να γουσταρει εεεεε???? ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.... αυτο που εκανες ειναι εντελως λαθος...(βλεπεις σε χαρακτηριζω επιεικεστατα μπρω να πω....)
    και τωρα πως ζεις? πως ζεις μεσα στο \"ψεμα\" ?? Πως μπορεις βρε αδελφουλα και αντικρυζεις τον αντρα σου?
    Δλδ τοσα πολλα σου προσεφερε αυτο ο αλλος, που επρεπε να τα \"φορεσεις\" στον αντρα σου????

ηθικολογιες του κωλου......
    Δλδ τι προτεινεις να το διαλυσουν να τελειωνει η υποθεση???
    Εσυ τι ακριβως θα εκανες για πες....

Βεβαια εγω αντιτεινω οτι αμα παω με μια κοπελα, θελω να ειναι η γυναικα μου ενημερη και δεν μου αρεσει το ψεμα.

Ξερω ομως οτι τα μισα ζευγαρια στην πορεια της σχεσης τους εχουν κανει μια παραλληλη σχεση.

Senior Member
    Ναι συνεχίζω να είμαι με τον ίδιο άντρα.Αγαπάω τον άντρα μου και μου αρέσει να ζω μαζί του. Εχουμε εξάλλου περάσει πολλά και δύσκολα μαζί.
    Στη διαδικασία όμως να ξεπεράσω ότι με βασάνιζε υπήρξε κι άλλος άντρας στη ζωή μου. Έκανα συνειδητά πάντα αυτό που μου έλειπε. Έζησα τα πάθη μου. Πολλοί θα το θεωρήσουν ανήθικο απο μέρους μου. Εγώ το θεωρώ ηθικό προς τον εαυτό μου. Όσο βούλιαζα στο βάλτο μου κανένας -ούτε καν ο άντρας μου - δεν μπορούσε να με βοηθήσει. Αντίθετα μην καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει μ\' έσπρωχνε πιο βαθιά πιέζοντάς με να το ξεπεράσω. έτσι η εμπειρία μ\'έναν αλλο ήταν σανίδα σωτηρίας για μένα. Πόλλοί θα πουν ότι υπήρξα εγωίστρια και χρησιμοποίησα ανθρώπους για να γίνω καλά.
    Θα χρησιμοποιούσα όποιον τρόπο για να απολαύσω το θαύμα που λέγεται καθημερινότητα.

Συμφονω με λοστ σουλ αλλα δνε ειμαστε ολες οι γυναικες ιδιες.

Banned
    Originally posted by maria...

Συμφονω με λοστ σουλ αλλα δνε ειμαστε ολες οι γυναικες ιδιες.

ειδες ?? ειδες???
    ξουτ...

Senior Member
    καλα παιδια , δεν ηθελα να πω οτι ολες οι γυναικες ειναι το ιδιο!!! Προς Θεου!!!

αλλα ρε κρινο, δεν μπορουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!! στο βωμο της οποιας δικης μας \"καθαρσης\" να θυσιαζουμε αλλους ανθρωπους, τους οποιους τι κανουμε αδερφε μου....απλα συμπαρασυρουμε στον δικο μας βουρκο...και μετα αφου αυτος εχει υπομεινει τα παντα για εμας.... μετα του χωνουμε και μια \"πισωπλατη\"... ΕΕΕΕΕΕ οχι ρε φιλε!!!!! εεεεε οχι...

Και οσο για αυτο που λες εσυ κρινο:\"Βεβαια εγω αντιτεινω οτι αμα παω με μια κοπελα, θελω να ειναι η γυναικα μου ενημερη και δεν μου αρεσει το ψεμα\", το θεωρω επιεικως ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

σορρυ ρε φιλε αλλα ετσι ειναι ... για στασου δηλαδη...για στασου!!!

Banned

Και οσο για αυτο που λες εσυ κρινο:\"Βεβαια εγω αντιτεινω οτι αμα παω με μια κοπελα, θελω να ειναι η γυναικα μου ενημερη και δεν μου αρεσει το ψεμα\", το θεωρω επιεικως ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!

σορρυ ρε φιλε αλλα ετσι ειναι ... για στασου δηλαδη...για στασου!!!

επειδη το βαζεις και με κεφαλαια κιολας,
    με βαζεις στο πειρασμο να ρωτησω.,

που ειναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ????
    οταν ειμαι απολυτα ειλικρινης???

Senior Member
    ααα ενταξει ρε κρινο ενταξει. και εγω αμα πουλαω πρεζα σε 16χρονα παιδακια αλλα στο πω και ειμαι λοιπον ειλικρινης , ολα καλα ετσι????
    η μαλακια που κανω δεν μετραει,εε??

Μορε τι μας λες???και εισαι και 40+ μαντραχαλος!!!
    Τοτε να αρχισουν ολα τα ζευγαρια να κερατωνουν ο ενας τον αλλο, αλλα αφου θα το λενε μεταξυ τους εεε...ολα καλα!!!
    τα κεφαλαια γραμματα μου σε πειραξανε.... ααχχχχχχ!!! Χριστε μου τι \"ακουω\" εδω μεσα???

Banned
    μισο λεπτο γιατι εισαι συγχισμενος.
    Δεν μιλησα για κανενα 16χρονο καταρχην.
    Απευθυνομαι σε ενηλικες ανθρωπους με εμπειρια στη ζωη και οχι σε ατομα που εχουν 1-2 εμπειριες στην ζωη τους.
    Αρα μιλαμε οτι ειμαστε ολοι με ισους ορους.

Οσο για το αν θα το πω, βεβαιως αυτο ειναι που μετραει, η ειλικρινεια.
    Νομιζα οτι θα ειχες υποψη σου οτι τα μισα ζευγαρια στην ελλαδα εχουν τουλαχιστον μια φορα στη ζωη τους κανει μια παραλληλη σχεση χωρις αυτο να ειπωθει ποτε για διαφορους βεβαια λογους.

Τελος δεν δεχομαι την λεξη κερατωμα σαν εννοια, δεν εχω προβλημα η γυναικα μου να κανει οτι θελει αρκει να μου το λεει. Εσυ βαλτης μια μπαλα στο ποδι για να εισαι σιγουρος.....

ΥΓ....... ακριβως ειμαι 40+ εχω την ικανοτητα να μην μπαινω σε πειρασμο για τους χαρακτηρισμους σου....

Senior Member
    ειλικρινα κρινο...οχι συγχιζομαι αλλα απογοητευομαι ειναι το πιο σωστο, οταν ακουω τετοια πραγματα...
    Δλδ μου λες οτι τελικα τα ζευγαρια που παντρευονται και αποφασιζουν να περασουν το υπολοιπο της ζωης τους μαζι τους, μετα απο λιγο καιρο εμπιπτουν στο \"ακαταλογιστο\" και αρχιζουν να κανουν απιστιες, ετσι ??? αυτο μου λες???
    τοτε ρε φιλε μην \"δεσμευεσαι\"!!! ναι! μην δεσμευεσαι με κανενα τροπο!!! (μιας και εσυ οντας αθεος σιγουρα δεν προκειται να παντρευτεις με θρησκευτικο γαμο)

και οσον αφορα για τα 16χρονα ,αναφερομαι στην πραξη αυτην καθαυτην (Αντε εσυ καντο 18χρονο για να εχεις να κανεις με ενηλικους)

ελα ρε κρινο, μην γελοιομαστε... εαν απο εσενα που εισαι ισως ο μεγαλυτερος εδω μεσα \"περνανε\" τετοια μηνυματα...τοτε που μετα να καταλογισουμε ευθυνες για τον οποιο \"ξεπεσμο\"-\"διαφθορα\" της κοινωνιας μας. Μας διαβαζουν και μικρα παιδια που εχουν προσβαση στο ιντερνετ!

ααα και τελος .... χωρις χαρακτηρισμους αυτη τη φορα: Εαν εσυ θελεις ασε την γυναικα σου ελευθερη και εαν μετα σου γυρισει πισω με το παιδι ενος αλλου ή σου ερθει με καμια \"ασθενεια\" πισω, τοτε κρατα την και χαρισμα σου...και τοτε τα λεμε!!!

ariverderssi Roma.... αντε γιατι πολυ \"φιλελευθερος\" αερας φυσαει σε αυτο το φορουμ. θα μπορουσα να σου γραψω και πολλα αλλα ακομα, αλλα ειλικρινα βαριεμαι.... βαριεμαι φιλε.....βαριεμαι.

Απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να εγγραφτω και να ασχοληθω με αυτο το φορουμ, αποτερος σκοπος μου ηταν να βοηθησω παιδια μεσα απο την δικη μου εμπειρια και να τους μεταδωσω την πεποιθηση οτι τα οποια \"ψυχολογικα\" προβληματα, μπορουν να ξεπεραστουν και χωρις την ληψη χαπιων (τουλαχιστον των ηπιοτερων \"ασθενειων\"...)

Banned
    ειλικρινα κρινο...οχι συγχιζομαι αλλα απογοητευομαι ειναι το πιο σωστο, οταν ακουω τετοια πραγματα...

η απαγοητευση ειναι φαινομενο - συνηθως - οταν δεν εκπληρωνονται οι προσδοκιες μας.
    Χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι εχουμε δικαιο για αυτες.

Δλδ μου λες οτι τελικα τα ζευγαρια που παντρευονται και αποφασιζουν να περασουν το υπολοιπο της ζωης τους μαζι τους, μετα απο λιγο καιρο εμπιπτουν στο \"ακαταλογιστο\" και αρχιζουν να κανουν απιστιες, ετσι ??? αυτο μου λες???

σου λεω οτι αυτο συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο.
    Δεν σου λεω οτι το εγκρινω σαν δικη μου καθημερινοτητα.

τοτε ρε φιλε μην \"δεσμευεσαι\"!!! ναι! μην δεσμευεσαι με κανενα τροπο!!! (μιας και εσυ οντας αθεος σιγουρα δεν προκειται να παντρευτεις με θρησκευτικο γαμο)

οι ανθρωποι οταν δεσμευονται τους φαινονται ολα μελι γαλα.
    Κανεις δεν παντρευτηκε και πιστευε οτι θα του ερχονταν φουρτουνες στη συνεχεια.

(εγω παιζει να μην παντρευτω και καθολου, ειτε θρησκευτικο ειτε πολιτικο, αλλα σιγουρα δεν παταω σε εκκλησια.
    Εκει που φτυνω δεν γλειφω.)

και οσον αφορα για τα 16χρονα ,αναφερομαι στην πραξη αυτην καθαυτην (Αντε εσυ καντο 18χρονο για να εχεις να κανεις με ενηλικους)

Οχι δεν συμφωνουμε.
    Δεν μιλαω για ενα 18χρονο,
    μιλαω για ατομα που κατεχουν τη ζωη με εμπειριες και ειναι αυτεξουσια 100%.

ελα ρε κρινο, μην γελοιομαστε... εαν απο εσενα που εισαι ισως ο μεγαλυτερος εδω μεσα \"περνανε\" τετοια μηνυματα...τοτε που μετα να καταλογισουμε ευθυνες για τον οποιο \"ξεπεσμο\"-\"διαφθορα\" της κοινωνιας μας.

η διαφθορα της κοινωνιας μας ειναι οτι μας εχουν μαθει (οσοι τουλαχιστον ειναι ετσι) να προσπαθουμε να κοροιδεψουμε την συντροφο μας εστω και παροδικα.
    Μας εχουν ευνουχισει σαν ατομα και ετσι ειτε να ειμαστε υποτακτικης ψυχολογιας ειτε να το παιζουμε πονηροι....

Το δικο μου μυνημα που περναω, ειναι μιλα ειλικρινα με τον συντροφο σου και απαιτησε να μιλαει επισης ειλικρινα και αυτος.
    Με το οποιο κοστος, οτι και αν μπορει να σημαινει αυτο.
    Θα κτισετε μια σχεση βασισμενη στην απολυτη ειλικρινια και αγαπη.

Αν αυτο σημαινει να ξεπερασουμε ταμπου, ας το κανουμε....
    (τουλαχιστον εγω ταμπου δεν εχω)

Μας διαβαζουν και μικρα παιδια που εχουν προσβαση στο ιντερνετ!

αυτο τι σημαινει???
    οτι πρεπει να λεω, οτι πρεπει να περναμε πρωτα κατηχητικο???
    Μηπως να γραφω οτι τα κοριτσια να ειναι παρθενες μεχρι το γαμο τους??
    Πες μου που τελειωνει και που αρχιζει τελικα η ηθικη σου???

ααα και τελος .... χωρις χαρακτηρισμους αυτη τη φορα: Εαν εσυ θελεις ασε την γυναικα σου ελευθερη και εαν μετα σου γυρισει πισω με το παιδι ενος αλλου ή σου ερθει με καμια \"ασθενεια\" πισω, τοτε κρατα την και χαρισμα σου...και τοτε τα λεμε!!!

η γυναικα μου πηγαινει οπου γουσταρει και κανει οτι γουσταρει σεβομενη την ιδια, εμενα και την σχεση της.

Αυτα που γραφεις εμενα μου φαινονται τουλαχιστον μεσαιωνικα και επιπλεον δεν δειχνεις σεβασμο στον ανθρωπο που εχεις διπλα σου οταν κρινεις οτι ειναι ανικανος να υπερασπιστει αυτο που εχεις.

ariverderssi Roma.... αντε γιατι πολυ \"φιλελευθερος\" αερας φυσαει σε αυτο το φορουμ. θα μπορουσα να σου γραψω και πολλα αλλα ακομα, αλλα ειλικρινα βαριεμαι.... βαριεμαι φιλε.....βαριεμαι.

οταν ξεβαρεθεις, να επανελθεις,
    εδω θα με βρεις, αυτο στο υποσχομαι.

Απο την πρωτη στιγμη που αποφασισα να εγγραφτω και να ασχοληθω με αυτο το φορουμ, αποτερος σκοπος μου ηταν να βοηθησω παιδια μεσα απο την δικη μου εμπειρια και να τους μεταδωσω την πεποιθηση οτι τα οποια \"ψυχολογικα\" προβληματα, μπορουν να ξεπεραστουν και χωρις την ληψη χαπιων (τουλαχιστον των ηπιοτερων \"ασθενειων\"...)

και δεν αμφιβαλλω οτι μπορεις να προσφερεις παρα πολλα αναλογα τις εμπειριες σου.
    Μην μπερδευεις το ενα με το αλλο.

καλα να περνας οπου και αν πας......

Senior Member
    σε ευχαριστω κρινο, θα φροντισω να περασω καλα εκει που θα παω.
    meanwhile, φροντισε εσυ να μαθεις να μην φασκεις και αντιφασκεις στα λεγομενα σου.... σε κρατω σε αναμονη μεχρι την Δευτερα.....!

Φιλικα....

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast