Πρόβλημα με την κοπέλα που γνώρισα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτοι αγαπιουνται εσυ τι ζορι τραβασ ειναι αγαπη αυτο που κανουν μη χωνεσαι
    Τι αγαπη ειναι? Να την σπαει στο ξυλο και να προσπαθεί να ξεφύγει απο αυτόν τον άνθρωπο? Αγαπη το λες αυτό εσυ η αρρώστια! Πλακα μου κανεις?

Banned
    Με απλά λόγια λες πως ανεξάρτητα αν θα προχωρήσει η σχέση σας, εσύ θες να την βοηθήσεις να γλιτώσει από αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο. Αυτό δεν εννοείς; Και φυσικά δεν είναι αγάπη το να την δέρνει και να την τρομοκρατεί, δεν χρειαζεται ερώτημα. Η αστυνομία τι κάνει;

Junior Member
    Quote Originally Posted by stavraki4ever View Post
    Δν ειναι αυτο το θεμα μαρεσεις σ αρεσω. Το θεμα ειναι οτι εχω γνωρίσει μια κοπελα 20 χρονων και βλεπω να περναει αυτά που περνάει.
    Πάντως απο όλους τους υπόλοιπους εισαι η μονη που εχει καταλάβει την φάση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Με απλά λόγια λες πως ανεξάρτητα αν θα προχωρήσει η σχέση σας, εσύ θες να την βοηθήσεις να γλιτώσει από αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο. Αυτό δεν εννοείς; Και φυσικά δεν είναι αγάπη το να την δέρνει και να την τρομοκρατεί, δεν χρειαζεται ερώτημα. Η αστυνομία τι κάνει;
    Αυτό ακριβός τον επιασαν την Παρασκευή. Δικαστήριο αναστολη 15 μηνες και πρόστιμο. Και ξανα τα ιδια παλι χτες το βραδυ έλειπε η κοπελα μπηκε σπιτι της τα εσπασε ολα και εφυγε. Ξανα μήνυση. Περιμενει τωρα να τον ξανα πιάσουν.

Banned
    Για να την βοηθήσεις παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πρακτικά πράγματα. Το να τον δείρεις δεν θα αλλάξει τίποτα. Τέτοιος που είναι, παρακάτω θα σου δημιουργήσει εσένα πρόβλημα. Μόνο εσύ ξέρεις την κατάσταση. πχ μπορεί η κοπέλα να φύγει από εκεί; Έχει συγγενείς να την φιλοξενήσουν; Τέτοια πράγματα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αρχιζω να συμφωνω με elis, παιζει να μην ξανασχοληθει ο τυπος και της κοπελας να της λειψει. Σοβαρα ομως παιζει
    Συμφωνώ μαζι σου. Απλα ποιος θα ηθελε να ξαναμπλεξει με ενα τετοιο άνθρωπο που σ χει κανει τοσα που δεν δουλεύει και το μονο π κανει ειναι να πουλαει πρεζα! Μην τρελαθούμε.!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Για να την βοηθήσεις παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Πρακτικά πράγματα. Το να τον δείρεις δεν θα αλλάξει τίποτα. Τέτοιος που είναι, παρακάτω θα σου δημιουργήσει εσένα πρόβλημα. Μόνο εσύ ξέρεις την κατάσταση. πχ μπορεί η κοπέλα να φύγει από εκεί; Έχει συγγενείς να την φιλοξενήσουν; Τέτοια πράγματα.
    Αυτο που πρεπει να κανουν συγγενείς και φιλοι το κανω εγω. Γτ πολυ απλα οι φίλοι φοβούνται. Ευτυχώς δν ειμαι σαν τους άλλους. Οταν εχει ενας άνθρωπος προβλημα θέλω να βοηθάω. Οπως μπορω και οσο μπορώ. Μεχρι ενα μέτρο όμως.

Senior Member
    Δν ειναι αυτο το θεμα μαρεσεις σ αρεσω. Το θεμα ειναι οτι εχω γνωρίσει μια κοπελα 20 χρονων και βλεπω να περναει αυτά που περνάει.
    Καταλαβαίνω τι εννοείς...αλλά όσο ψυχρό και αν ακούγεται σε
    αυτή τη φάση και από όσα μας περιγράφεις δεν είναι δική σου ευθύνη το τι περνάει η κοπέλα. Να πω ότι ήσασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί και έλεγες "την αγαπώ" και γενικα το ζούσατε έτσι οκ, θα καταλαβαινα να κολλαγες...αλλά τώρα, στη χαλαρή φάση της γνωριμίας δεν είναι για να μπλέκεις με τέτοια...και σε αυτή τη φάση δεν έχεις και κανένα λόγο να ανακατευτεις άμα δεν είσαι και σίγουρος όπως μας λες. Όχι ως αγόρι της τουλαχιστον...το σοφό θα ήταν να μη συνεχίσεις τη σχέση μαζί της. Αν τώρα θες να βοηθήσεις σαν συνάνθρωπος ρε παιδάκι μου οκ, ίσως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, εσύ θα δεις. Αλλά με νόμιμο πάντα τρόπο, μην ακούς για ξύλο και βλακείες.

Senior Member
    Αυτό ακριβός τον επιασαν την Παρασκευή. Δικαστήριο αναστολη 15 μηνες και πρόστιμο. Και ξανα τα ιδια παλι χτες το βραδυ έλειπε η κοπελα μπηκε σπιτι της τα εσπασε ολα και εφυγε. Ξανα μήνυση. Περιμενει τωρα να τον ξανα πιάσουν.
    Ε άμα γίνεται ξανά μάνα το ίδιο λογικά δεν επιβαρύνεται η ποινή μετα; Μια δυο τρεις τι σκατα, δεν γίνεται να του δίνουν αναστολή επ αόριστον, σωστα; Θα μου πεις Ελλάδα είναι, μπορεί και να γίνεται...ειλικρινά δεν ξέρω...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καταλαβαίνω τι εννοείς...αλλά όσο ψυχρό και αν ακούγεται σε
    αυτή τη φάση και από όσα μας περιγράφεις δεν είναι δική σου ευθύνη το τι περνάει η κοπέλα. Να πω ότι ήσασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί και έλεγες "την αγαπώ" και γενικα το ζούσατε έτσι οκ, θα καταλαβαινα να κολλαγες...αλλά τώρα, στη χαλαρή φάση της γνωριμίας δεν είναι για να μπλέκεις με τέτοια...και σε αυτή τη φάση δεν έχεις και κανένα λόγο να ανακατευτεις άμα δεν είσαι και σίγουρος όπως μας λες. Όχι ως αγόρι της τουλαχιστον...το σοφό θα ήταν να μη συνεχίσεις τη σχέση μαζί της. Αν τώρα θες να βοηθήσεις σαν συνάνθρωπος ρε παιδάκι μου οκ, ίσως υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, εσύ θα δεις. Αλλά με νόμιμο πάντα τρόπο, μην ακούς για ξύλο και βλακείες.
    Τον έπιασαν μόλις τωρα. Και η κοπελα με πήρε τηλέφωνο. Μ ζήτησε να βρεθούμε αν θελω! Θελω?επίσης μ έχει δώσει να καταλάβω οτο θέλει να συνεχίσει να ασχολείτε μαζι μ. Οτι της αρέσει να βρίσκεται μαζι μ.

Senior Member
    Σαν γενικότερο σχόλιο, θεωρώ ότι ένας λόγος που η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου είναι η λογική του "κάτσε στα αβγά σου" και "που να μπλέκεις τώρα". Εγώ ότι συμβουλή έχω δώσει σε αυτό το φόρουμ που εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, έχουν πέσει να με φάνε. Πάντως και εδώ θα σου έλεγα να πάρεις τα ρίσκα σου να το βοηθήσεις το κορίτσι, αρκεί να είσαι αρκετά συνειδητοποιημένος ότι αυτό δεν θα αποτελέσει εχέγγυο μιας επιτυχημένης σχέσης και ότι μπορεί ακόμα και να σου γυρίσει μπούμερανγκ η κατάσταση.

Λες θες να βοηθήσεις όσο μπορείς κι όπου μπορείς και σωστά. Το θέμα είναι να αποφύγεις τους παλλικαρισμούς και να δώσεις πρακτικές λύσεις. Ο τύπος θα τολμούσε να πειράξει εσένα; Με ποιά δικαιολογία αντιδρά έτσι με την κοπέλα; Είσαι σίγουρος ότι εκείνη σου παρουσιάζει την κατάσταση ως έχει; Είναι θέμα εγωισμού/χωρισμού, ή υπάρχουν κι άλλα στην μέση; Διότι αναφέρεις για πρέζες κτλ. Σαν άτομο σου εμπνέει εμπιστοσύνη γενικότερα η κοπέλα; Σε τι φάση βρίσκεται γενικότερα; Σπουδάζει; Δουλεύει; Έχει οικονομική ανεξαρτησία; Η οικογένειά της μένει στο ίδιο μέρος; Τα ξέρουν όλα αυτά και αν ναι τι κάνουν; Τι σκοπεύει να κάνει αν συνεχιστούν όλα αυτά; Θα έπαιρνες το ρίσκο πχ να την φιλοξενήσεις λίγες μέρες;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Σαν γενικότερο σχόλιο, θεωρώ ότι ένας λόγος που η κοινωνία μας πάει κατά διαόλου είναι η λογική του "κάτσε στα αβγά σου" και "που να μπλέκεις τώρα". Εγώ ότι συμβουλή έχω δώσει σε αυτό το φόρουμ που εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, έχουν πέσει να με φάνε. Πάντως και εδώ θα σου έλεγα να πάρεις τα ρίσκα σου να το βοηθήσεις το κορίτσι, αρκεί να είσαι αρκετά συνειδητοποιημένος ότι αυτό δεν θα αποτελέσει εχέγγυο μιας επιτυχημένης σχέσης και ότι μπορεί ακόμα και να σου γυρίσει μπούμερανγκ η κατάσταση.

Λες θες να βοηθήσεις όσο μπορείς κι όπου μπορείς και σωστά. Το θέμα είναι να αποφύγεις τους παλλικαρισμούς και να δώσεις πρακτικές λύσεις. Ο τύπος θα τολμούσε να πειράξει εσένα; Με ποιά δικαιολογία αντιδρά έτσι με την κοπέλα; Είσαι σίγουρος ότι εκείνη σου παρουσιάζει την κατάσταση ως έχει; Είναι θέμα εγωισμού/χωρισμού, ή υπάρχουν κι άλλα στην μέση; Διότι αναφέρεις για πρέζες κτλ. Σαν άτομο σου εμπνέει εμπιστοσύνη γενικότερα η κοπέλα; Σε τι φάση βρίσκεται γενικότερα; Σπουδάζει; Δουλεύει; Έχει οικονομική ανεξαρτησία; Η οικογένειά της μένει στο ίδιο μέρος; Τα ξέρουν όλα αυτά και αν ναι τι κάνουν; Τι σκοπεύει να κάνει αν συνεχιστούν όλα αυτά; Θα έπαιρνες το ρίσκο πχ να την φιλοξενήσεις λίγες μέρες;
    Λοιπόν ναι θα επερνα το ρίσκο να την φιλοξενήσω. Παρακάτω. Η κοπελα ειναι πολυ συνειδητοποιημενη και γιαυτό νιώθω οτι αξίζει να ασχοληθώ. Σπουδαζει εδω Ηράκλειο ειναι απο ενα χωριο ειχε την δουλειά της αλλα λογο αυτού σταμάτησε γιατι την χτύπησε στη δουλειά της και αλλα τέτοια σκηνικά. Οι άνθρωποι τι παραπάνω μπορούν να κάνουν περα απο το να κινηθούν νομικά? Ναι θα τολμουσε απλα δν ειμαι ατομο που θα εκανε την κότα. Θα ανταπέδειδα.αν το έπαιζα παλικαρι δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να μπω εδω μεσα να ζητήσω γνώμη.τον τύπο μόλις το έπιασαν θα γινει Δευτέρα το δικαστήριο σίγουρα θα κάτσει μεσα αρκετό καιρό γτ οπως ειπα ειναι η δεύτερη φορά σε λιγες μερες μέσα.η κοπελα με πείρε να παω να την πάρω σε λίγο. Απο δω και πέρα τι γίνεται.

Senior Member
    Λοιπόν ναι θα επερνα το ρίσκο να την φιλοξενήσω. Παρακάτω. Η κοπελα ειναι πολυ συνειδητοποιημενη και γιαυτό νιώθω οτι αξίζει να ασχοληθώ.
    Ναι γι αυτο τα εφτιαξε με αλητηριο πρεζακι να κανει το κομματι της..τρομερη συνειδητοτητα...αλλα της βγηκε πιο τρελος απ οτι περιμενε.
    Τωρα αν θες να την κουτουπωσεις ή αν θες απλα να την βοηθησεις οπως και να χει σε καταλαβαινω αλλα Ηρακλειο εισαι τοσες φοιτητριες εχει απ ολη την Ελλαδα βρες τιποτα αλλο.Μην κανεις τον ηρωα επειδη αυτη ειναι ηλιθια...το οτι ο αλλος ειναι παιδι της σφαλιαρας κα ιτον εχεις δεν παει να πει οτι δε μπορει να σου κανει ζημια...καμια φορα αυτοι οι θρασυδειλοι ειναι οι πιο επικινδυνοι.

Banned
    Άστο φίλε αφού είναι έτσι το θέμα. Γιατί αν μπεις και στη διαδικασία να τη γνωρίσεις ακόμη περισσότερο και αναπτυχθούν τίποτα αισθήματα παραπάνω γαμηθηκε έπειτα το θέμα και θα μπλέξεις και στο τέλος μπορεί να μην αξίζει. Φύγε μακριά. Κοπέλες υπάρχουν πολλές. Δεν αξίζει σίγουρα.. Και ειδικά για τις ηλικίες που μιλάς.

Senior Member
    Η λογική σας ορισμένων είναι απίστευτη, η κοπέλα είναι θύμα εκφοβισμού και βίαιας συμπεριφοράς και πρέπει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είναι ασυνείδητη κι ότι τα έφιαξε με το αλητήριο πρεζάκι για να κάνει το κομμάτι της. Κι ας βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα, που να μπλέκουμε τώρα,ε; Άλλωστε στα 20 όλοι σας ήσασταν οι αλάνθαστοι και όλες σας οι επιλογές αξίζαν και σας βγήκαν ολόσωστες,ε;

stavraki4ever το από εδώ και πέρα τι γίνεται, 100% δεν μπορεί κανείς να το ξέρει. Εγώ πιστεύω ότι με τον καιρό θα ηρεμήσουν τα πράγματα σιγά σιγά, εσύ καλό είναι να την στηρίζεις την κοπέλα να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνη της εντελώς. Συζήτα μαζί της, γνώρισε την καλύτερα, προσπάθησε να μην πέσεις με τα μούτρα από την αρχή και να μην επενδύσεις υπερβολικά στην 'οποια σχέση σας μέχρι να δεις που πάει το πράγμα.
    Από εκεί και πέρα όταν είναι σε αυτή την φάση, υπάρχει ο κίνδυνος άθελά της να σε δει λιγάκι και σαν σανίδα σωτηρίας και να πέσει μαζί σου στα βαθιά, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει η χημεία και οι βάσεις για μια σχέση. Κι όταν ο κίνδυνος περάσει, όλα αυτά να βγουν στην επιφάνεια και να τελειώσει η σχέση άδοξα. Μπορεί επίσης να έχει περάσει διάφορα με τον άλλο όσο ήταν ακόμα μαζί και να τις βγουν σε φοβίες ή σε άλλα πράγματα μαζί σου. Μπορεί τελικά να είναι η κατάλληλη κοπέλα την κατάλληλη στιγμή για εσένα και να δεις ότι δένετε φοβερά. Πολλά μπορεί. Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πριν.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast