Results 46 to 47 of 47
-
20-07-2018, 15:40 #46
Πες τα χρυσόστομη. Θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Κι' αυτό που είπε η Remedy ισχύει. Βλέπετε πώς είναι η κατάσταση τώρα και σκέφτεστε πως πριν την γνωριμία θα ήταν ακριβώς έτσι και η κοπέλα θα ελκυόταν από την συμπεριφορά του τύπου αλλά κάποια πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια όταν περάσει κάποιος χρόνος. Εμ τι να κάνουμε. Μπαίνει μπροστά το συναίσθημα, δένεσαι όταν ο άλλος δείχνει κάτι άλλο από αυτό που είναι (και κάποιες φορές μπορεί όχι και επίτηδες), και μετά σου σκάει η βόμβα και αναρωτιέσαι πώς δεν κατάλαβες τίποτα. Τόσα ζευγάρια χωρίζουν και μάλιστα μετά από καιρό γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Άλλο να αναγνωρίζουμε πως έχουμε κάνει λάθος επιλογή - σε μικρή ηλικία κιόλας - (και πολλές φορές ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που ο ψυχισμός και η συμπεριφορά τους δεν έχει να κάνει πάντα με μαθηματικά και λογική, οπότε λίγα πράγματα μπορείς να δεις και έτσι να βγάλεις "λάθος"/μη επαρκή συμπεράσματα) και άλλο να την βγάζετε κι' αυτήν θύτη. Έλεος λίγο.
Επίσης άλλο έλξη, άλλο έρωτας. Μπορεί να σε ελκύσει κάποιος μόνο από την εμφάνιση, η οποία πολλές φορές δεν λέει τίποτα για την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου, και όταν δεις στην πράξη πώς συμπεριφέρεται και αντιδρά σε συγκεκριμένες καταστάσεις, να ξενερώσεις. Στην κοπέλα δυστυχώς συνέβη αργά. Κρεμάστε την. Είναι ο θύτης στα 20 της χρόνια επειδή επέλεξε κάποιον για τα σίδερα. Λες και αν το έβλεπε από την αρχή θα συνέχιζε μαζί του. Ή λες και αν τον έβλεπε στο μπαρ θα έλεγε στο μυαλό "επ πάψε εσύ, δεν μ' αρέσει αυτός, είναι έτσι και αλλιώς". Άλλο το να σε ελκύει κάποιος σεξουαλικά, και άλλο το να θες πάντοτε να γίνεσαι ο ήρωας μιας κατάστασης λόγω δικών σου ανασφαλειών και κόμπλεξ.
Στο θέμα μας τώρα.
Εγώ θα έλεγα να βοηθήσεις σαν συνάνθρωπος και όχι σαν σχέση/φίλος/οικογένεια. Αν δεν βοηθούσα εγώ ξέρω πως θα με τρώγανε οι τύψεις που έκανα κάποιον άνθρωπο που υποφέρει πέρα. Από 'κει και πέρα, επειδή πέρασα κάτι παρόμοιο με φίλη μου όμως, όταν είδα πως κατά κάποιο τρόπο "κινδύνευα" κι' εγώ (κυρίως ψυχικά) συνέχισα να βοηθάω αλλά από πιο...μακριά. Εσύ θα το δεις και θα κρίνεις. Αν δεις και δένεσαι, εγώ θα έλεγα να μην φοβηθείς. Για να γράφουμε αυτά που γράφουμε τώρα, όλοι μας, σημαίνει πως έχουμε πέσει με τα μούτρα σε διάφορες καταστάσεις και πληγωθήκαμε. Αν δεν συνέβαινε αυτό όμως, δεν θα είμασταν αυτό που είμαστε τώρα. Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν, μην το παλέψεις να βάλεις φρένο στην έλξη και τον έρωτα από την στιγμή που δεν κάνεις κακό σε κανέναν. Ακόμη κι' αν "φθαρείς" εσύ με την όποια κατάληξη (επειδή όντως ποτέ δεν μπορείς να μαντέψεις από πριν γιατί αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα σκέψου πως ΟΟΟΛΩΝ μας οι επιλογές θα ήτανε αλάνθαστες, πως δεν θα υπήρχαν διαζύγια, απογοητεύσεις κτλ κτλ, και ότι οι σχέσεις και τα συναισθήματα θα γίνονταν μαθηματικά), θα το έχεις ζήσει και μέσα από όλα μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Το χειρότερο θα ήτανε να μην μπορούσες να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα και να τα ζήσεις. Το κάτι χλιαρό και με οποιαδήποτε κοπέλα που υπάρχει γύρω, επειδή απλά υπάρχει και είσαι σε μικρή ηλικία, εμένα προσωπικά δεν θα με κάλυπτε. Δεν την χρειάζομαι μόνο την λογική στη ζωή μου. Αυτά από εμένα. :)Last edited by blackbird; 20-07-2018 at 16:09.
- 20-07-2018, 16:21 #47
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))