Results 1 to 10 of 10
-
15-07-2018, 13:01 #1
Πονοκέφαλος-Βουλωμένα Αυτιά SOS!!!
Καλησπέρα στα μέλη.Πριν 4 βδομάδες περίπου πήγα σε Ωρλ,με βουλωμένα αυτιά μου τα ξεβουλωσε χωρίς κανένα πρόβλημα.Μαζί έχω και πονοκέφαλο που με χτυπάει στο μέτωπο και τους κροτάφους,παει και έρχεται χωρίς να πάρω κάποιο παυσίπονο.Πριν μια βδομάδα ένιωσα πόνο στο αριστερό αυτί και όταν το καθάρισα έβγαλε αρκετό υγρό κερί.Πηγα πάλι στον Ωρλ και μου διέγνωσε οτιτιδα και παίρνω αντιβίωση.Μου είπε επίσης ότι επειδή παθαίνω συχνά οτιτιδες στο συγκεκριμένο αυτί,μπορεί να χρειαστεί να κάνω χειρουργική επέμβαση.Αυτο με τρόμαξε αρκετά άλλα και ότι μου είπε να κάνω μια αξονική στο κεφάλι για να δει την έκταση του προβλήματος.Αρχισα να κάνω σενάρια στο μυαλό μου ότι κάτι σοβαρό έχω στο κεφάλι και συνδέω τους πονοκεφάλους με τα βουλωμένα αυτιά.Παρά αυτή την αίσθηση των βουλωμενων αυτιών ακούω πεντακάθαρα απλά ως νοσοφοβικος από παιδί πάντα φοβόμουν και φανταζόμουν το χειρότερο σενάριο.Εχω κάνει μέσα σε μια δεκαετία 4 μπορεί και 5 αξονικες λόγο των πονοκέφαλων,χωρίς να δείξει ποτέ τίποτα η κάθε μία.Σιγουρα θα πάρω και μια 2η γνώμη και ίσως και 3η όσον αφορά το χειρουργείο στο αυτί.Απλα όλα αυτά τα σύμπτωμα τα με κάνουν και ανησυχώ,ψάχνω στο ίντερνετ και διαβάζω τα χειρότερα και όσο διαβάζω νιώθω τα συμπτώματα να χειροτερευουν!
- 15-07-2018, 15:45 #2
τιποτα δεν εχεις στο κεφαλι καλε......στο μυαλο σου ειναι ολα....αυτο τα κανει και φαινονται φοβερα......μην δινεις τοση αξια σε αυτα που σκεφτεται το μυαλο....το μυαλο παντα σκεφτεται τα χειροτερα.......ηρεμισε......τσ� �μπα αγχωνεσαι.........
15-07-2018, 16:02 #3
Σε ευχαριστώ για την απάντηση και την στήριξη σου marouli μου!
15-07-2018, 16:18 #4
Ναι μαρουλακι μου εισαι τοσο γλυκια σαν φραγκοσταφυλο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-07-2018, 20:04 #5
Εύχομαι κάποια στιγμή να απαλλαγώ από τη νοσοφοβια,από τις κρίσεις πανικού τα κατάφερα με πολύ κόπο κ προσπάθεια.Παροτι η νοσοφοβια δεν έχει συμπτώματα δυσάρεστα όπως οι κρίσεις πανικού σε καταστρέφει ψυχολογικά,σου χαλάει τη διάθεση.Προσπαθώ να ηρεμήσω προς το παρόν κ να μην ψάχνω για συμπτώματα στο ίντερνετ που όλα παρεπιμπτοντως οδηγούν σε κακοήθειες!
16-07-2018, 07:35 #6
Πολυ καλο Μηνά που ξερεις το προβλημα σου και εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις ........ετσι τοχεις λυσει κατα 50% .....Αγγελος ...
16-07-2018, 11:45 #7
Ζούσα με κρίσεις πανικού από τα 22 μου,κατάλαβα το πρόβλημα μου και το δέχτηκα.Οι αρρώστιες δυστυχώς(είτε σωματικές είτε ψυχικές)δεν κάνουν διακρίσεις σε φύλο, ηλικίες ή αν είσαι φτωχός ή πλούσιος.Αντιθετως γνωρίζω πολύ κόσμο με ψυχικά προβλήματα που αρνούνται να το δεχτούν,αυτό είναι το χειρότερο κατά τη γνώμη μου.
16-07-2018, 15:36 #8
Καλησπέρα,
ένας συνάδελφος και καλός μου φίλος έχει παρόμοια προβλήματα.
Έχει κάνει αρκετές αγωγές χωρίς κανένα εμφανές αποτέλεσμα και την τελευταία φορά ο νευρολόγος (ξεκίνησε απο ΩΡΛ), του έγραψε 4 χάπια πρωί-βράδυ.
Ένα από αυτά είναι αγχολυτικό (δεν θυμάμαι το όνομα), διότι πιστεύει ότι παίζει μεγάλο ρόλο το άγχος του..The mind is like an iceberg, it floats with one-seventh of its bulk above water.
18-07-2018, 16:46 #9
Ανέκαθεν είχα θέμα με πονοκεφάλους και ψαχνόμουν από μικρός.Βεβαια τότε δεν υπήρχε ίντερνετ στο σπίτι οπότε ούτε και Google να ψάχνω απαντήσεις.Τωρα δεν ψάχνω βέβαια γιατί ξέρω πολύ καλά τι θα βγάλει και ειμαι ήδη αγχωμένος και φοβισμένος.Πιστευω 4-5 αξονικες μέσα σε 8-9 χρόνια είναι πολλές κ αν είχα κάτι λογικά θα το είχαν δείξει και τότε.Οπως είπα ξεμπέρδεψα με τις κρίσεις πανικού,ελπίζω το ίδιο να συμβεί κάποια στιγμή με την νοσοφοβια!
18-07-2018, 22:16 #10
το συσσωρευμενο αγχος βγαινει με πολλους και διαφορετικους τροπους καθε φορα....οταν αντιμετωπισεις τον εναν τροπο πχ εδω τις κρισεις πανικου, θα βρει αλλη διεξοδο πχ εδω τη νοσοφοβια......μετα μολις αντιμετωπισεις και αυτη θα βρει αλλη παλι.......ειναι σαν ενα ποταμι που του κλεινεις τη διεξοδο...ε δεν θα βρει απο καπου αλλου?.....
το νοημα σε ολο αυτο ειναι να κατανοησεις οτι για οτιδηποτε σε ενοχλει δεν ειναι το ιδιο το γεγονος αυτο που σε ενοχλει αλλα το κρυμμενο αγχος........