Καταθλιψη - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 364
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπορείς να μου πεις ποιο βιβλίο είναι;

Senior Member
    Φυσικα!επιτρεπεται στο φορουμ;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Φυσικα!επιτρεπεται στο φορουμ;
    Νομίζω πως ναι,αλλα αν θες καλου κακου στείλε το σε μήνυμα ιδιωτικώς.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Thank you Myra.

Senior Member
    Αρα..πωσ μπορω να ζησω με ο,τι εχω φτιαξει τοσο καιρο ,αλλα να διωξω την καταθλιψη;θα ειμαι η ιδια;θα ειναι τα θελω μου ιδια;φοβαμαι

Senior Member
    Να εισαι καλα ..διαβασε το!...μεσα σε λιγες ωρες συνειδητοποιω οτι τοσα χρονια σκεφτομαι λαθοσ και με εχει πιασει κομπος στο στομαχι ..ποια ημουν τοσα χρονια...

Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Nadi,βλέπω ότι έχεις ροπή προς τα διαπροσωπικά δράματα...Σε φτιάχνουν,σε ντοπάρουν,την βρίσκεις...Είσαι εθισμένη στην νευροχημική ντόπα που σου προσφέρουν...Καλά,δεν ξενέρωσες άσχημα μαζί της όταν σου είπε αυτά τα λόγια?...Εγώ θα είχα λυθεί στα γέλια και θα αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου που είχα ερωτευτεί ένα τέτοιο άτομο...Εντελώς ξεκαυλωτικό...Ούτε 5 χρονών χαχα!...Καταλαβαίνεις ότι έχεις αναπτύξει εμμονική και παρορμητική σχέση και δεν έχεις εσύ τον έλεγχο,έτσι?...Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω,αλλά δεν είσαι καν κύριος αυτης της εμμονικότητας και της παρορμητικότητας...Δεν είναι δική σου επιλογή η συμπεριφορά σου...Είναι το προφίλ της νευροχημείας του οργανισμού σου που σε προδιαθέτει σε τέτοιες συμπεριφορές...Όπως είναι και το προφίλ της δικής μου νευροβιοχημείας να μην είμαι ''ανθρωποπαθής''...Να με αφήνουν αδιάφορο τα διαπροσωπικά δράματα...Να μου προκαλούν υπνηλία...Να μην μου κάνουν περισσότερη εντύπωση από δυο δέντρα που τα κουνάει ο αέρας και τα φέρνει σε επαφή ή απόσταση...Δεν το καθορίζουμε αυτό,αλλά μπορούμε να το ελέγξουμε και ίσως να το αλλάξουμε μεσω φαρμακευτικής αγωγής...
    Συμβουλεύσου έναν ψυχίατρο,της Myra αν θες,δεν χρειάζονται πολλά χρήματα...Θα σου κάνει μια πρώτη εκτίμηση,ένα ψυχογράφημα στην πρώτη συνεδρία και μετά θα κάνεις τσεκ-απ 1-2 φορές τον μήνα...Θα δεις ότι αυτά που έχεις δραματοποιήσει τώρα θα σου φαίνονται σαχλά μετά από λίγο διάστημα...
    Μπορει να εχεις το απολυτο δικαιο....αλλα μου δημιουργει φοβο με ολα αυτα που λεει....κι η απο κοντα συμπεριφορα της ειναι χειροτερα απο τα λογια της.... με απειλει κ με εκβιαζει.... οπου λεω πως συμπεριφερεται μου λενε γιατι δεν της εδωσες ποτε ενα χαστουκι? Δεν ειμαι υπερ....μια φορα που με εφερε εκτος εαυτου πιυ αναποδογυρισε ενα τραπεζι για να μην της δωσω μια αναποδη να χασει το φως της (αυτη 1.55 40κιλα κι εγώ 1.70 74 κιλα τοτε) εδωσα μπουνια στο ψυγειο....χερι ψυγειο 1-0..... ειχε εναν τροπο να μου βγαζει οτι χειροτερο απο τον εαυτο μου...αισθηματα που δεν ηξερα πως ειχα..... μου έβγαζε βια....κι ολη αυτην την βια την εβγαλα στον εαυτο μου γιατι ποτε δεν μου αρεσε να ποναω τους αλλους..... Τα "δεν ξερω" μου ειναι πολλα......

Member
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Καλημερα yoco choco!!Χαχα ο ψυχιατρος μου εχει κανει θραυση!!!συμφωνω απολυτα.Καταρχασ nadi,μιλας για "μια ζωη" ενω στην ουσια αναφερεσαι στο διαστημα που την ξερεις.Δεν καταλαβα δηλαδη!Απο γεννησιμιου σου την ξερεις;ειχες ζωη και πιο πριν!!Επισης,γιατι της απαντας στα τηλ;Γιατι επιτρεπεις να γινεται αυτο;Ειναι ντεκαβλε η φαση.
    Επισης.Μην αποθαρρυνεσαι απο 2 ψυχιατρους λου δεν συναντησες ποτε!Εγω,στην 1η ψυχιατρο που πηγα πληρωσα 50 ευρω και η τυπισσα για 45 λεπτα κοιτουσε το κενο.Κοιτουσε πισω απο εμενα.Ουτε καν εμενα στα ματια.Καποια στιγμη χασμουρηθηκε 2 φορεσ και μ ζητησε συγγνωμη.Μι αλλη στιγμη εκλεισε το ματι της και το μονο π μ ειπε ηταν "ειστε σε καλο δρομο".Δεν κρατησε ιστορικο,δεν εγραφε τπτ(γτ και καλα θα τησ εδινε το ιστορικο μου η προηγουμενη ψυχολογοσ που με παρεπεμψε σε αυτην).Πιπες!!!!Και πληρωσα και 50 ευρω και χωρισ αποδειξη για την κυρια!!!!
    Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα επρεπε να κλειστω σπιτι μου και να μην επιχειρηαω εκ νεου ερευνα!
    Και βρηκα το γιατρο μου Στον οποιο,οταν διηγηθηκα τη συναντηση με την ηλιθια ψυχιατρο π ειχε πιει το αμιλητο νερο ,μου ειπε "Αχ.Κι εγω αν δεν αρχιζα τους καφεδες δε θα γινομουν ψυχιατρος" χαχαχαχα
    Myra μου καλησπερα..... εχετε δικαιο για οσα μου λετε.... οταν καθισα και την εμπιστευτηκα και της ειπα καθε πτυχη της ζωης μου....πραγματακια που δεν λεγονται νομιζω εδω.... απο τοτε λοιπον αρχισε κι ο εκβιασμος.... να χωρισω να παω να μείνω μαζι της να μην βγαινω ουτε με το ατομο που ειχα σχεση μεχρι που χωρισα να μην μιλαω με τον αλλον τον φιλο μου που με βοηθαει ακομα στο νομικο μου θεμα που αντιμετωπιζω να μην λρω στους δικους μου διαφορα που προφανως δεν ηθελε αυτη να ακουει.... κι οταν χωρισα και πηγα σπιτι της γιατι δεν ειχα ξαφνικα που να παω και βρεθηκα με 3 βαλιτσες στον δρομο το ιδιο κιολας βραδυ αρχισε να μου λεει πως τωρα θα ειμαστε μαζι και θα κανουμε οικογενεια και ειμαστε οικογενεια και το σπιτι μου ειναι και δικο σου και δωσε πονο γενικα...... αρα???? Πως να μην αντέξω οοοολο αυτο....οσο δυνατη κι αν ημουν παντα.....

Senior Member
    Ναντι η κορη μου ειναι σαν κι εσενα κανει για δεκα αντρεσ εγω κανω για δυο εχουμε καλα γονιδια μαλλον φοβερο κοριτσι κι απο δουλεια δε χαμπαριαζει δουλευει σκληρα εκει διοχετευει ολη την ενεργεια και τη δυναμη κι εγω στα νιατα μου επαιζα μπαλλα ημουν φοιτητησ κ δουλευα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by nadi View Post
    Myra μου καλησπερα..... εχετε δικαιο για οσα μου λετε.... οταν καθισα και την εμπιστευτηκα και της ειπα καθε πτυχη της ζωης μου....πραγματακια που δεν λεγονται νομιζω εδω.... απο τοτε λοιπον αρχισε κι ο εκβιασμος.... να χωρισω να παω να μείνω μαζι της να μην βγαινω ουτε με το ατομο που ειχα σχεση μεχρι που χωρισα να μην μιλαω με τον αλλον τον φιλο μου που με βοηθαει ακομα στο νομικο μου θεμα που αντιμετωπιζω να μην λρω στους δικους μου διαφορα που προφανως δεν ηθελε αυτη να ακουει.... κι οταν χωρισα και πηγα σπιτι της γιατι δεν ειχα ξαφνικα που να παω και βρεθηκα με 3 βαλιτσες στον δρομο το ιδιο κιολας βραδυ αρχισε να μου λεει πως τωρα θα ειμαστε μαζι και θα κανουμε οικογενεια και ειμαστε οικογενεια και το σπιτι μου ειναι και δικο σου και δωσε πονο γενικα...... αρα???? Πως να μην αντέξω οοοολο αυτο....οσο δυνατη κι αν ημουν παντα.....

Nadi το πρωτο βημα ειναι να εχεις την προθεση να βγεις απο τη φαση αυτη!

Member
    Ξεφτιλισμενο μυαλο.....καταλαβαινεις???? Απο την μια χαιρομαι την ηρεμια μου το σπιτακι μου την δουλεια μου....απο την αλλη ενα τηλεφωνημα της τα χαλαει ολα.... το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι πρεπει να της στειλω λεφτα γιατι ειναι πολυεξοδη κι οτι ειναι δικη μου υποχρεωση μιας και της εχω κανει το μεγαλυτερο κακο στην ζωη της..... ακους? Ακουω να λες......

Banned
    μηπως αυτη που ελεγες οτι σε εκβιαζε ειχε καποιο ψυχολογικο προβλημα? αυτο μπορει να ισχυει που λες οτι η γλωσσα που μιλα δεν ειναι πολυ κομψη ισως ετσι εκφραζεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nadi View Post
    Ξεφτιλισμενο μυαλο.....καταλαβαινεις???? Απο την μια χαιρομαι την ηρεμια μου το σπιτακι μου την δουλεια μου....απο την αλλη ενα τηλεφωνημα της τα χαλαει ολα.... το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι πρεπει να της στειλω λεφτα γιατι ειναι πολυεξοδη κι οτι ειναι δικη μου υποχρεωση μιας και της εχω κανει το μεγαλυτερο κακο στην ζωη της..... ακους? Ακουω να λες......
    Πεσ μασ λιγα πραγματα για εκεινη.ισωσ εχει δικιο ο αλεξανδρος

Senior Member
    Τι κανει στη ζωη της;επαγγελμα;ηλικια;ζωη;πε ρα απο τηλ. τη βλεπεις κι απο κοντα αυτες τις μερες;

Banned
    αυτο που λες μπορει να ισχυει οτι θελει λεφτα συνεχως απλα τα λεφτα ειναι για να τα δινεις γιατι δε θα ζησουμε 200 ζωες για να τα κανουμε συλογη αλλα ειναι υπερβολικα σπαταλη και λιγο φαρμακογλωση καποιες φορες.

Page 10 of 25 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast