Καταθλιψη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 25 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 364
    Senior Member
    πού εστιαζω*

Senior Member
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Η φιλη μου μου ειπε οτι και εκεινη ,που ειναι γκει,θα δει εναν ωραιο αντρα,θα τον θαυμασει ,θα δει καποιον που εκεινη θεωρει ωραιο.Ομως αυτο δε σημαινει ουτε οτι τον ποθει ερωτικα ,ουτε οτι θελει να γινει σαν κι αυτον.Γιατι εχει σχεση με γυναικα.Λεγοντας τη λεξη "ρευστο" εννοει πως η σεξουαλικοτητα εκπεμπεται και προσλαμβανεται απο ολους..Και μου ειπε οτι το γεγονος οτι κοιταω ωραια γυναικεια σωματα δε συνεπαγεται οτι με ελκυουν.Με ρωτησε αν μου εχει αρεσει ποτε καποια.Το ιδιο με ρωτησε και ο γιατρος.Και η απαντηση ειναι οχι.Ισα ισα που ζηλευα οτι το αγορι μου θα κοιταει τις γυναικες που εγω θεωρω σεξυ ή ομορφες κλπ.Επισης ο γιατρος με ρωτησε αν βλεπω ταινιες -βιντεο πορνο.Ναι βλεπω.Με ρωτησε πολυ εστιαζω το βλεμμα μου.Και η απαντηση ειναι στη διαχειριση του γυναικειου σωματος απο εναν αντρα.
    Μαλιστα.εμενα οι γυναικες με ελκουν ερωτικα απο παντα, θελω να τους κανω πραγματα, θελω να τους μοιασω ενω θαυμαζω τους ομορφους αντρες χωρις να με διεγειρουν.Θελω γυναικες και μαλιατα κοριτσιστικες θηλυκες αρκετα οχι αγοροκοριτσα
    Με τις καμπυλες τους , τα ομορφα ματια και μαλλια τους, αθωοτητα και παιδικοτητα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Η φιλη μου μου ειπε οτι και εκεινη ,που ειναι γκει,θα δει εναν ωραιο αντρα,θα τον θαυμασει ,θα δει καποιον που εκεινη θεωρει ωραιο.Ομως αυτο δε σημαινει ουτε οτι τον ποθει ερωτικα ,ουτε οτι θελει να γινει σαν κι αυτον.Γιατι εχει σχεση με γυναικα.Λεγοντας τη λεξη "ρευστο" εννοει πως η σεξουαλικοτητα εκπεμπεται και προσλαμβανεται απο ολους..Και μου ειπε οτι το γεγονος οτι κοιταω ωραια γυναικεια σωματα δε συνεπαγεται οτι με ελκυουν.Με ρωτησε αν μου εχει αρεσει ποτε καποια.Το ιδιο με ρωτησε και ο γιατρος.Και η απαντηση ειναι οχι.Ισα ισα που ζηλευα οτι το αγορι μου θα κοιταει τις γυναικες που εγω θεωρω σεξυ ή ομορφες κλπ.Επισης ο γιατρος με ρωτησε αν βλεπω ταινιες -βιντεο πορνο.Ναι βλεπω.Με ρωτησε πολυ εστιαζω το βλεμμα μου.Και η απαντηση ειναι στη διαχειριση του γυναικειου σωματος απο εναν αντρα.
    Σωστά σκέφτεσαι και σωστά σου απάντησε. Απλά και μόνο σε έλκουν οι γυναίκες δεν σημαίνει ότι αυτό σε κάνει είτε μπάι είτε γκέι.

Είχα σχέση και με κορίτσι πολύ θηλυκό αλλά στην τελική προσωπικά εμένα με χάλασε ο χαρακτήρας της.

Και ναι βλέπω πορνο μόνο με γυναίκες.

Το ότι μας έλκουν οι θηλυκές γυναίκες εμένα αυτό μου μοιάζει απλά ότι μόνο τις θαυμάζουμε. Από εκεί και περά πολλές απλά θέλουν να πειραματιστούν.

Προσωπικά αυτή τη περίοδο όποιον καραμανάρι άντρα να δω δεν θα τον ρίξω ούτε καν μια ματιά.

Κοιτάω μόνο γυναίκες.

Στο θέμα της σχέσης και του σεξ πάλι από τις εμπειρίες μου θα μιλήσω ότι μου άρεσαν αυτά με την γυναίκα.

Φυσικά δεν θέλω να παρασύρω κανέναν αλλά λέω τι ένοιωσα εγώ.

Banned
    Επίσης πολύ σωστό αυτό ππυ είπε η φίλη σου ότι δεν θέλει να μοιάσει τους άντρες. Όταν ποθούμε μια γυναίκα δεν θα γίνουμε ποτέ άντρες ούτε το ρόλο τους ούτε τίποτα. Ξέρουμε τι θέλουμε για αυτό θέλουμε να της κάνουμε ακριβώς αυτά που σκεφτόμαστε όταν τις αντικρύζουμε και μόνο.

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Με τις καμπυλες τους , τα ομορφα ματια και μαλλια τους, αθωοτητα και παιδικοτηταΕστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    ε καποια στιγμη θα αναγκαστουν να το εμπεδωσουν αυτο γιατι φαινεται και θα κανουν εγερτηριο τα μηχανακια της ΑGB

Banned
    Αυτος ο γιατρος μαλον εχει κρυφο ποθο να γινει παρουσιαστης χμμμ
    Επισης ο γιατρος με ρωτησε αν βλεπω ταινιες -βιντεο πορνο.Ναι βλεπω.Με ρωτησε πολυ εστιαζω το βλεμμα μου

Senior Member
    Χαχαχαχαχα γιατι το λες αυτο αλεξανδρε;

Senior Member
    Ενα καλο ξεκινημα ειναι να μοιραζεις τις δουλειες ,τις υποχρεωσεις,τις αφετηριες ,τις αποφασεις σε μικροτερα κομματια.Ετσι δε θα φαινονται βουνο!

Senior Member
    Το τελευταιο μηνυμα για σενα nadi

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα.
    Tι εννοούσε ο ντοκ ότι εστιάζεις το βλέμμα σου?Οτι το κάνεις στις γυναίκες?

Senior Member
    Οταν βλεπω πορνο ταινιες.Πού εστιάζω.Π.χ. στη γυναικα,στον αντρα σε ποιανου το μοριο .χαχα με κανει να νιωθω λιγο αβολα αυτη η λεξη.το μοριο!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οταν βλεπω πορνο ταινιες.Πού εστιάζω.Π.χ. στη γυναικα,στον αντρα σε ποιανου το μοριο .χαχα με κανει να νιωθω λιγο αβολα αυτη η λεξη.το μοριο!
    Μάλιστα κατάλαβα.
    Δεν νομίζω πως κάνεις κάτι κακό,ούτε πιστευω πως έχεις αυτήν την άποψη.

Senior Member
    Οχι.Σκεφτηκα το απογευμα οτι ισως θαυμαζω το ωραιο τωρα ολο μαζεμενο,διοτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να το δεχθω.χαχαχα
    Αχ βρε παιδες!Με κανει να νιωθω ομορφα αυτη η συζητηση στο φορουμ.Γενικα οι συζητησεις,η αλληλεπιδραση μεσω της ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.Ακομα κι εγω,που ειμαι αρκετα νεο μελος,νιωθω οτι οχι μονο παιρνω δυναμη!Αλλα και δινω.Εστω και στο ελαχιστο!Να ειστε καλα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι.Σκεφτηκα το απογευμα οτι ισως θαυμαζω το ωραιο τωρα ολο μαζεμενο,διοτι τοσο καιρο δεν μπορουσα να το δεχθω.χαχαχα
    Αχ βρε παιδες!Με κανει να νιωθω ομορφα αυτη η συζητηση στο φορουμ.Γενικα οι συζητησεις,η αλληλεπιδραση μεσω της ανταλλαγης αποψεων και εμπειριων.Ακομα κι εγω,που ειμαι αρκετα νεο μελος,νιωθω οτι οχι μονο παιρνω δυναμη!Αλλα και δινω.Εστω και στο ελαχιστο!Να ειστε καλα!
    Δεν κάνει τίποτα.
    Καλό που το δεχεσαι τώρα.
    Και μεταξύ μας τώρα,στην τσόντα λογικό να κοιτάς τους ''πρωταγωνιστές''.Δεν θα κοιτάξεις τη διακόμηση του χώρου.

Senior Member
    Χαχαχα ναι.Αλλα ηθελε να καταλαβει τι ειναι αυτο που κοιταω.Η γυναικα ή ο αντρας .Ααντησα κατι διπλωματικο : "το σημειο επαφησ"
    Χαχαχα.α στο καλο.μου φτιαξε η ορεξη

Page 4 of 25 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast