Results 121 to 135 of 364
Thread: Καταθλιψη
-
22-07-2018, 01:06 #121
[QUOTE=WhyAlwaysMe?;1007838]Καθε φορα που ακουω την φωνη της με σπρωχνει τοσο πιο πολυ στο κενο.... αν ακουγες το ποσο με μειωσε, το τι βρισιδι ακουσα που εφυγα απο το σπιτι της....να την ακουγες να μου λεει πως αν μαθει οτι πεθανα θα κανει γιορτη, πως και μπροστα της να πεθάνω θα ειναι η καλυτερη μερα της ζωης της κι αυτη θα γελαει..... τι να στηριξω και τι να υποστηριξω? Δεν....δεν....δεν.... απλα δεν παει αλλο..... με εκβιαζει με ολα....γιατι εκανα το λαθος και την εμπιστεύτηκα χωρις κανεναν ενδυασμο.... εχει δει τις αδυναμιες μου και το εκμεταλλευεται οσο πιο καλα μπορει..... εβλεπα τα ματια της και γελαγε η ψυχη μου....αυτο το στομα της ομως ειναι οτι χειροτερο υπαρχει.... δηλητηριο σκετο
- 22-07-2018, 01:10 #122
Δε μου λες nadi.Αφου το θες το γελιο,γιατι προσπαθεις να το ξορκισεις;Γελας!Γραφεις και γελας!!Γιατι να αυθυποβαλεις τον εαυτο σου στο κακο;
Το γελιο ειναι ζωη ,η κουβεντα που κανουμε εδω ειναι ζωη .Μπορεις να το καταλαβεις;
22-07-2018, 01:11 #123
Κανενα θεμα για το οτι μπηκες στο δικο μου θεμα!ελα χριστοσ και παναγια.ποια ειναι αυτη;Τι σου δινει;γιατι μιλατε ακομη;
22-07-2018, 01:25 #124
Τα παντα τα κρυβω πισω απο ενα γελιο που κανενας δεν εχει καταφερει ποτε να ξεκλειδωσει..... μια ζωη ακριβώς αυτο κανω....ειμαι μεσα στο κακο απο τοτε που την εβαλα στην ζωη μου....και 2 μηνες τωρα στο χειροτερο κακο.... ξερεις τι ειναι να σου κοβεται η ανασα απο τον πονο? Ξερεις τι ειναι να ξυπνας απο τον φακο ενος πυροσβεστη και να λες ποιος ειναι αυτος κι αυτη να λεει μου κατεστρεψες το αυτοκινητο και θελω καινουργιο με 6000? ?? Να εχεις παρει χαπια και να μην μπορεις να περπατήσεις και να θες να κοιμηθεις και να σου λεει οχι μην κοιμασαι θελω να μιλησουμε? Κι εγω συνεχιζα να γελαω και να της λεω κοριτσακι μου αν με αγαπας ασε με ήσυχη και εγω θα στα δωσω ολα πισω!!! Κι αυτη οχι....ποτε..... εκβιασμος κι αγιος ο Θεος!!! Τι να κανω???? Να γελαω βρε γλυκια μου? Εξαιτιας της εκανα οτι εκανα και τις 2 φορες....δεν αντεχα να την ακουω αλλο..... και συνεχιζει...με παιρνει και με εκβιαζει...με πανικοβαλλει το ακουσμα της.... τρομαζω καθε φορα που χτυπαει το κινητο μου.... με εχει ξεσκισει ψυχολογικα....
Τεσπα.....
Ολα τα καταλαβαινω Myra μου...ολα.... βλεπω και τις δυο οψεις του νομισματος και βλεπω κι οταν στεκεται και ορθιο....γιατι το κανει κι αυτο οταν θελει..... θα συνεχισω να γελαω μεχρι τελευταια στιγμη.... αυτο ειναι το μονο σιγουρακι!!!!!!!!
Εχουμε κι εναν Λυκο να ασχοληθούμε!!!!!! Χαχαχαχαχαχα
22-07-2018, 01:26 #125WhyAlwaysMe?Guest
22-07-2018, 01:32 #126
[QUOTE=WhyAlwaysMe?;1007849]Δεν μου αρεσει να ανεφερω ποτε πραγματα που εχω κανει για εναν ανθρωπο....αλλα θα σου πω το εξης: εχω πιαστει κοροιδο και με εχουν εκμεταλλευτει 100αδες ατομα.... απο οικονομικης αποψης, συναισθηματικής αποψης, ηθικης αποψης..... οποτε καταλαβαινεις.... της έδωσα 1000€να ξεχρεωσει το αυτοκινητο που κατεστρεψα στην τραπεζα να παρει την κυριοτητα τηα...της νοικιαζα αυτοκινητο για να πηγαινει για δουλεια.... της εδωσα 2.500€ να παρει νεο αυτοκινητο.... την ψυχη μου στο διαολο 2 φορες για την παρτη της.... τι αλλο να δωσω? Δεν αντεχω αλλο.....
22-07-2018, 01:41 #127WhyAlwaysMe?Guest
22-07-2018, 01:45 #128
[QUOTE=WhyAlwaysMe?;1007851]Ναι.... προσπαθησα να μιλησω και στο τηλ κεντρο βοηθειας για ατομα που θελουν να αυτοκτονησουν, κανενας.... οικονομικα πλεον δεν εχω την πολυτελεια να κανω κατι.... στο νοσοκομειο οταν νοσηλευομουν μου προτιναν ψυχιατρο και για το ατυχημα αλλα δεν ηρθε ποτε....
22-07-2018, 01:53 #129WhyAlwaysMe?Guest
22-07-2018, 03:16 #130
Nadi,βλέπω ότι έχεις ροπή προς τα διαπροσωπικά δράματα...Σε φτιάχνουν,σε ντοπάρουν,την βρίσκεις...Είσαι εθισμένη στην νευροχημική ντόπα που σου προσφέρουν...Καλά,δεν ξενέρωσες άσχημα μαζί της όταν σου είπε αυτά τα λόγια?...Εγώ θα είχα λυθεί στα γέλια και θα αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου που είχα ερωτευτεί ένα τέτοιο άτομο...Εντελώς ξεκαυλωτικό...Ούτε 5 χρονών χαχα!...Καταλαβαίνεις ότι έχεις αναπτύξει εμμονική και παρορμητική σχέση και δεν έχεις εσύ τον έλεγχο,έτσι?...Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω,αλλά δεν είσαι καν κύριος αυτης της εμμονικότητας και της παρορμητικότητας...Δεν είναι δική σου επιλογή η συμπεριφορά σου...Είναι το προφίλ της νευροχημείας του οργανισμού σου που σε προδιαθέτει σε τέτοιες συμπεριφορές...Όπως είναι και το προφίλ της δικής μου νευροβιοχημείας να μην είμαι ''ανθρωποπαθής''...Να με αφήνουν αδιάφορο τα διαπροσωπικά δράματα...Να μου προκαλούν υπνηλία...Να μην μου κάνουν περισσότερη εντύπωση από δυο δέντρα που τα κουνάει ο αέρας και τα φέρνει σε επαφή ή απόσταση...Δεν το καθορίζουμε αυτό,αλλά μπορούμε να το ελέγξουμε και ίσως να το αλλάξουμε μεσω φαρμακευτικής αγωγής...
Συμβουλεύσου έναν ψυχίατρο,της Myra αν θες,δεν χρειάζονται πολλά χρήματα...Θα σου κάνει μια πρώτη εκτίμηση,ένα ψυχογράφημα στην πρώτη συνεδρία και μετά θα κάνεις τσεκ-απ 1-2 φορές τον μήνα...Θα δεις ότι αυτά που έχεις δραματοποιήσει τώρα θα σου φαίνονται σαχλά μετά από λίγο διάστημα...
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
22-07-2018, 10:33 #131
Καλημερα yoco choco!!Χαχα ο ψυχιατρος μου εχει κανει θραυση!!!συμφωνω απολυτα.Καταρχασ nadi,μιλας για "μια ζωη" ενω στην ουσια αναφερεσαι στο διαστημα που την ξερεις.Δεν καταλαβα δηλαδη!Απο γεννησιμιου σου την ξερεις;ειχες ζωη και πιο πριν!!Επισης,γιατι της απαντας στα τηλ;Γιατι επιτρεπεις να γινεται αυτο;Ειναι ντεκαβλε η φαση.
Επισης.Μην αποθαρρυνεσαι απο 2 ψυχιατρους λου δεν συναντησες ποτε!Εγω,στην 1η ψυχιατρο που πηγα πληρωσα 50 ευρω και η τυπισσα για 45 λεπτα κοιτουσε το κενο.Κοιτουσε πισω απο εμενα.Ουτε καν εμενα στα ματια.Καποια στιγμη χασμουρηθηκε 2 φορεσ και μ ζητησε συγγνωμη.Μι αλλη στιγμη εκλεισε το ματι της και το μονο π μ ειπε ηταν "ειστε σε καλο δρομο".Δεν κρατησε ιστορικο,δεν εγραφε τπτ(γτ και καλα θα τησ εδινε το ιστορικο μου η προηγουμενη ψυχολογοσ που με παρεπεμψε σε αυτην).Πιπες!!!!Και πληρωσα και 50 ευρω και χωρισ αποδειξη για την κυρια!!!!
Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα επρεπε να κλειστω σπιτι μου και να μην επιχειρηαω εκ νεου ερευνα!
Και βρηκα το γιατρο μουΣτον οποιο,οταν διηγηθηκα τη συναντηση με την ηλιθια ψυχιατρο π ειχε πιει το αμιλητο νερο ,μου ειπε "Αχ.Κι εγω αν δεν αρχιζα τους καφεδες δε θα γινομουν ψυχιατρος" χαχαχαχα
22-07-2018, 12:08 #132
Διαβαζω το βιβλιο αυτοβοηθριας που μου δανεισε ο γιατρος..
Αρχικα ηρθα αντιμετωπη με την κατασταση μου..Ειναι αποτελεσμα χρονων..
Κατα δευτερον...μολις συνειδητοποιησα ποσο δυσκολο ειναι για τους αλλους αυτο το οποιο βιωνουμε..Εγω δεν ξερω ποσο θα αντεχα ή τι θα εκανα αν ειχα γνωστο με καταθλιπτικα επεισοδια σαν τα δικα μου..
22-07-2018, 14:31 #133WhyAlwaysMe?GuestΚαλημέρα Myra και Nadi,πως είστε;
22-07-2018, 14:45 #134
Γεια σου..Διαβαζω το βιβλιο..και συνειδητοποιω πραγματα που με πληγωνουν.. μαλλον δεν υπηρξα ποτε καλα αλλα βιωνα μια υποβοσκουσα καταθλιψη..κι ολα αυτα που εχω κανει ολα αυτα τα χρονια;οι διαπροσωπικες μου σχεσεις;η σχεση με το αγορι μου;ειναι πισω απο ενα πεπλο..ισωσ να μην ημουν η ιδια αν δεν ειχα καταθλιψη .αρα ισωσ να ηταν διαφορετικη η ζωη μ;
22-07-2018, 14:47 #135
Δηλαδη ισωσ να μην εκανα τισ ιδιεσ επιλογεσ φιλων ή συντροφου ή δουλειας αν δεν ειχα καταθλιψη;;
.. αγχωνομαι