Καταθλιψη - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 25 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 364
    Banned
    δυστυχως παρεξηγηθει! σεβομαι απολυτα τους νεκρους και τον ασχημο τροπο οπου εφυγαν.Απεναντιας κι αυτο εννουσα,καλητερα να ειμουν εγω παρα καποιο πεδακι οπου θα θελε με τοσο παθος να ζησει.
    Δυστυχως λογο του προιγουμενου επαγγελματος μου οι συνθηκες αδρεναληνης μου ειναι γνωστες οπως και οι απιρες ασκησεις οπου καναμε κι σκοπο ειχαν να μας γινουν αντανακλαστικες κι αυτοματοποιημενες οι πραξεις μας.
    Δυστυχως ,φοβαμαι οτι ολα αυτα ειναι λογο μιωσεις του φαρμακου ,αλλα τι να καμω?πριν ειχα συμπτωματα μανιας και επιθετικοτητας,το μιωνω κι εχω φουλ καταθλιψη,δεν εχει ενδιαμεσο

Banned
    δυστυχως ο κοσμος αναγνωριζει προβληματα υγειας μονο οσα τα βλεπει εξωτερικα δλδη,σπασμενο χερι,η οσα δειχνουν οι εξετασεις. Προβληματα ψυχολογικα δυσκολα τα δεχετε,μονο οσοι πασχουν μπορουν να καταλαβουν τον βαρυ πονο της καταθλιψης,το κενο που υπαρχει! τον πονο που ερχετε με καθε ανασα,η στεναχορια που συνοδευει τη καθε σκεψη,ετσι λοιπον η αυτοκτονια μοιαζει λυτρομος

Senior Member
    Με συγχωρεις για την παρεξηγηση.
    Οπως εχεις την αντιληψη να αναγνωρισεις αυτο που βιωνεις,την καταθλιπτικη σου διαθεση,γιατι δεν προσπαθεις να αναγνωρισεις και την δυνατοτητα σου για ζωη;Εσυ μου ελεγες μπραβο χιλια μπραβο που προσπαθω και κανω βηματακια μικρα !Και με εκανες να χαμογελασω με το ωραιο σου μηνυμα,πριν καποιες εβδομαδες!Μου εδωσες κουραγιο!Εχεις μεσα σου την ενθαρρυνση προς τους αλλους!Και τη χαρα για την προοδο τους!Στρεψε το θαρρος για τον ιδιο σου τον εαυτο φιλτατε!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλημέρα κορίτσι.
    Το βιβλίο που μου πρότεινες,υπάρχει σε pdf?

Senior Member
    Χμ..δε νομιζω..καλημερα.
    Κοστιζει γυρω στα 14 ευρω..εγω σκεφτομαι μολισ το επισττεψω στο γιατρο να παω να το παρω γιατι θελω να υπαρχει στη βιβλιοθηκη μου και θελω να μπορω οποιαδηποτε στιγμη να ανατρεχω εκει εαν χρειαστει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Χμ..δε νομιζω..καλημερα.
    Κοστιζει γυρω στα 14 ευρω..εγω σκεφτομαι μολισ το επισττεψω στο γιατρο να παω να το παρω γιατι θελω να υπαρχει στη βιβλιοθηκη μου και θελω να μπορω οποιαδηποτε στιγμη να ανατρεχω εκει εαν χρειαστει
    Οκ,σε ευχαριστώ.
    Μπορώ να σου προτείνω κι εγώ ένα?

Senior Member
    Φυσικα!
    Να σαι καλα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φυσικα!
    Να σαι καλα
    Σου το έστειλα!

Banned
    Με συγχωρεις για την παρεξηγηση.
    Οπως εχεις την αντιληψη να αναγνωρισεις αυτο που βιωνεις,την καταθλιπτικη σου διαθεση,γιατι δεν προσπαθεις να αναγνωρισεις και την δυνατοτητα σου για ζωη;Εσυ μου ελεγες μπραβο χιλια μπραβο που προσπαθω και κανω βηματακια μικρα !Και με εκανες να χαμογελασω με το ωραιο σου μηνυμα,πριν καποιες εβδομαδες!Μου εδωσες κουραγιο!Εχεις μεσα σου την ενθαρρυνση προς τους αλλους!Και τη χαρα για την προοδο τους!Στρεψε το θαρρος για τον ιδιο σου τον εαυτο φιλτατε!!
    Ναι! ετσι σου γραψα! και χερομαι πολυ που διαβαζω πως γινεσε καλητερα οπως κι στεναχωριεμαι σαν διαβαζω οταν εισαι στα "απο κατω σου" , το ιδιο νιωθω και για τους αλλους αν κι δεν σας ξερω,δεν σας εχω δει και ουτες προκετε να σας δω!
    Προσπαθω εδω και χρονια να βγαλω απο μεσα μου αισθηματα ζηλιας, αισθηματα φθονου! ειναι δυσκολο διοτις ειναι στην ανθρωπινη μας φυση ολα αυτα! ειναι πολυ πιο δυσκολο διοτις εχουν γινει "αρετες" για τις συγρονες κοινωνιες! βλεπεις το αισθημα της αλληλεγγυης πλεον θεωρειτε αδυναμια! αυτα που καπωτες εγραφε ο Νιτσε με ειρωνικο τροπο πλεον ειναι δεδωμενα, δλδη το να αρπαζεις απο καποιον αλλων κατις που ζηλευεις ειναι πραξη θαρρους και ανδριας! ενω το να προσπαθεις να το ζητας, η να αποκτας κατις με οσο πιο ευχαριστω τροπο για τους γυρο ειναι αδυναμια, δειχνει οτι δεν εχεις κοτσια!! αυτος ειναι ο κοσμος μας πλεον!
    Σε αυτον τον κοσμο πρωσοπικα συχενομαι να ζω! ποσο μαλον σαν θυμουμε τον εαυτο μου να ηταν αρπακτικο καπωτες! οι τυψεις ακομα δεν με αφηνουν ,μπορει να εχουν περασει πανω απο 10 χρανια! μπορει να μου λενε οι γιατροι οτι δεν ειμουν "εγω" αλλα ενας εξαρτημενος ασθενης οπου επικρατουσε μεσα μου το αισθημα της βιας για την συντηρηση της ,των εξαρτησεων μου, μπορει να ειμουν κυριευμενος απο πολυτοξικομανια! μπορει ακομα και ο πνευματικος μου να με συγχωρει! αλλα τα προσωπα, οι μορφασμοι αυτων που τους φερθηκα σαν ζωο εμενα ακομα με στοιχιονουν!
    Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καποιοι που ειμασταν μαζι τωτες σαν με βλεπουν με επαρση τα φερνουν στην θυμηση τους! τα λενε σε αλλους και υπεριφανευωντε!! ποσο ασχημος κοσμος υπαρχει!!
    Αυτος ο κοσμος εμενα πλεον δεν μου αρμοζει! και ο αλλος κοσμος που υπαρχει με αποφευγει! οι ανθρωποι οι καλοι και οι κοινωνικα αποδεχτοι εμενα δεν με θελουν ποιος , ποια θα ηθελε εναν ανθρωπο σαν εμενα? εναν αποτυχημενο????
    Πολλες φορες ο γιατρος μου αναφερει τον ερωτα, να ξανα ερωτευτω μου λεει!! δυστυχως το εχω ξεχασει αυτο το συναισθημα!! οπως λεει και ο ποιητης, ειμαι πλεον στεγνος απο συναισθηματα αγνα, ειμαι πλεον γκριζοπος απο χρωματα του ερωτα!! μπορει να εχω μεσα μου την δυναμη να ξανα ερωτευτω, αλλα δεν εχω την δυναμη να αντεξω ξανα την ενδεχομενη αποτυχια σε ερωτα! δεν νομιζω να αντεξω αλλον προδωμενο ερωτα!!

Senior Member
    Γιωργακη ηρεμησε ολοι ετσι ζουμε χαλαρωσε δεν εισαι μονο εσυ που εχεισ προβληματα ειμαστε ισοι αν δεν το καταλαβεσ εδω μεσα εξω θα ειμαστε ισοι αν εχεισ μια εμφανιση νορμαλ κι ασ κανεισ ουσιεσ κοινωσ αν δε σε χαλανε κανε οτι θεσ αν σε χαλανε ομωσ λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ισοι τοσο απλο ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιωργακη ηρεμησε ολοι ετσι ζουμε χαλαρωσε δεν εισαι μονο εσυ που εχεισ προβληματα ειμαστε ισοι αν δεν το καταλαβεσ εδω μεσα εξω θα ειμαστε ισοι αν εχεισ μια εμφανιση νορμαλ κι ασ κανεισ ουσιεσ κοινωσ αν δε σε χαλανε κανε οτι θεσ αν σε χαλανε ομωσ λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ισοι τοσο απλο ειναι
    Ελις η ανυσοτητα στην εποχη μας φτανει στα υψη !οσο και να προσπαθω να μην ενδιαφερομαι για τα οικονομικα θεματα δυστυχως μετραν πολυ! το νιωθω στο πετσι μου, βλεπω το προβλημα και το νιωθω!
    Οσο για τα αλλα ,,, ευχομαι να εισαι παντα τοσο αισηοδοξος Ελις !!, μακαρι να ειχα λιγο απο την ικη σου δυναμη!!
    Αυριο θα πρεπει να πω στον γιατρο μου το προβλημα μου, ειναι απιστευτο το προβλημα που αντιμετοπιζω απο τωτες που μιωσα το φαρμακομου!! Δυστυχως η ευτυχως η δικη μου η καταθλιψη ειναι αρκετα βιοχιμικη! δλδη η ελειψη τροπων παραγωγης σερωτονινης απο το μυαλο μου ειναι πολυ εμφανες! για αλλους αυτο ειναι καλο, διοτις το προβλημα μου φευγει ευκολα, απλα με φαρμακα οπου δυναμονουν αυτην την πραξη, την παραγωγη σερωρονινης δλδη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ναι! ετσι σου γραψα! και χερομαι πολυ που διαβαζω πως γινεσε καλητερα οπως κι στεναχωριεμαι σαν διαβαζω οταν εισαι στα "απο κατω σου" , το ιδιο νιωθω και για τους αλλους αν κι δεν σας ξερω,δεν σας εχω δει και ουτες προκετε να σας δω!
    Προσπαθω εδω και χρονια να βγαλω απο μεσα μου αισθηματα ζηλιας, αισθηματα φθονου! ειναι δυσκολο διοτις ειναι στην ανθρωπινη μας φυση ολα αυτα! ειναι πολυ πιο δυσκολο διοτις εχουν γινει "αρετες" για τις συγρονες κοινωνιες! βλεπεις το αισθημα της αλληλεγγυης πλεον θεωρειτε αδυναμια! αυτα που καπωτες εγραφε ο Νιτσε με ειρωνικο τροπο πλεον ειναι δεδωμενα, δλδη το να αρπαζεις απο καποιον αλλων κατις που ζηλευεις ειναι πραξη θαρρους και ανδριας! ενω το να προσπαθεις να το ζητας, η να αποκτας κατις με οσο πιο ευχαριστω τροπο για τους γυρο ειναι αδυναμια, δειχνει οτι δεν εχεις κοτσια!! αυτος ειναι ο κοσμος μας πλεον!
    Σε αυτον τον κοσμο πρωσοπικα συχενομαι να ζω! ποσο μαλον σαν θυμουμε τον εαυτο μου να ηταν αρπακτικο καπωτες! οι τυψεις ακομα δεν με αφηνουν ,μπορει να εχουν περασει πανω απο 10 χρανια! μπορει να μου λενε οι γιατροι οτι δεν ειμουν "εγω" αλλα ενας εξαρτημενος ασθενης οπου επικρατουσε μεσα μου το αισθημα της βιας για την συντηρηση της ,των εξαρτησεων μου, μπορει να ειμουν κυριευμενος απο πολυτοξικομανια! μπορει ακομα και ο πνευματικος μου να με συγχωρει! αλλα τα προσωπα, οι μορφασμοι αυτων που τους φερθηκα σαν ζωο εμενα ακομα με στοιχιονουν!
    Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καποιοι που ειμασταν μαζι τωτες σαν με βλεπουν με επαρση τα φερνουν στην θυμηση τους! τα λενε σε αλλους και υπεριφανευωντε!! ποσο ασχημος κοσμος υπαρχει!!
    Αυτος ο κοσμος εμενα πλεον δεν μου αρμοζει! και ο αλλος κοσμος που υπαρχει με αποφευγει! οι ανθρωποι οι καλοι και οι κοινωνικα αποδεχτοι εμενα δεν με θελουν ποιος , ποια θα ηθελε εναν ανθρωπο σαν εμενα? εναν αποτυχημενο????
    Πολλες φορες ο γιατρος μου αναφερει τον ερωτα, να ξανα ερωτευτω μου λεει!! δυστυχως το εχω ξεχασει αυτο το συναισθημα!! οπως λεει και ο ποιητης, ειμαι πλεον στεγνος απο συναισθηματα αγνα, ειμαι πλεον γκριζοπος απο χρωματα του ερωτα!! μπορει να εχω μεσα μου την δυναμη να ξανα ερωτευτω, αλλα δεν εχω την δυναμη να αντεξω ξανα την ενδεχομενη αποτυχια σε ερωτα! δεν νομιζω να αντεξω αλλον προδωμενο ερωτα!!
    Οταν λες οτι τους φερθηκες σν ζωο;

Banned
    αναφερομαι σε προ δεκαετιας τροπο ζωης μου, δλδη το οτι καποιες φωρες φερθηκα πολυ λαθος σε ανθρωπους, μπορει να με ειχαν πιραξει, να ηταν ανθρωποι παρανομοι, ανθρωποι οπου ειχαν κερδισει λφτα με βρωμικους τροπους! αλλα δεν παυει να παραμεναν ανθρωποι!!
    Δυστυχως η ζωη ενος ανθρωπου οπου ζει μεσα στα βαρια ναρκωτικα δεν ειναι χωη οπου υπαρχει ευκολα γελιο, ξενιασια, δεν θα βρεις εκει ευκολα στιγμες γαληνης! συνηθως ζουσαμε μεσα στο φοβο της αστυνομιας! μεσα στην ντροπη !ζουσαμε κατω απο καθεστος φοβου ! ειναι ενας κοσμος οπου προσπαθεις συνεχως να επιβληθεις στους αλλους με βια ,με τρομο! το ιδιο και αυτοι! αποτελλεσμα τα περιστατικα βιας να ηταν καθημερινα!
    Αυτα μερικες φωρες με στιχιονουν!

Senior Member
    Υποτιθεται οτι εσεισ ζειτε την πραγματικοτητα κι εμεισ κοιμομαστε η αληθεια ειναι οτι γινεται πολεμοσ μεταξυ κρατουσ κ μαφιασ εδω και τριαντα χρονια οποτε ουτε εσεισ ζειτε την αληθεια

Senior Member
    Για να καταλαβεισ γτ σε λεω γιωργακη υπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν καρπο στην ελια χωρισ χωμα σπαρμενη η ελια σε βραχουσ υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν απο εφτα χρονων οπωσ εγω υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν το δεξι με τα αριστερο υπαρχουν ανθρωποι που δερνουν κι ειναι καλοψυχοι υπαρχουν ανθρωποι που δε δερνουν αλλα ειναι σκατοψυχοι υπαρχουν πολλοι τελοσ παντων κι εσυ ερχεσαι και μου λεσ οτι παιρνεισ ουσιεσ χεστηκα ρε φιλε τα αλλα που εχεισ να πεισ με ενδιαφερουν κι οχι αυτο κι εγω περασα δυσκολα μπαλλα δουλεια ξυλο και σχολειο τι να κανουμε τωρα να κλαιμε για τοτε παει περασε

Page 18 of 25 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast