Καταθλιψη - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 25 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 364
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Θα κανω για 1η φορα στη ζωη μου μανικιουρ και πετικιουρ.
    Θα παω να κουρευτω (εχω 1 χρονο ν κουρευτω)
    Θα παρω γυαλια
    Θα παρω παιχνιδακια για τα σκυλια μου και τις γατες των φιλων μου
    Και θα βαλω στην ακρη για να παρω ποδηλατο.
    Και το μαλλί που θα κάνεις να αρέσει σε σένα, αλλιώς δεν έχει νόημα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εννοειται αυτο!καλημερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nadi View Post
    Κοριτσαρα Καλησπερα!!!!! Τι κανεις?????? Πως εισαι????
    Καλημερα Nadi!!!καλα σε λιγο παμε για δουλεια!εσεις;

Member
    Καλημερα Nadi!!!καλα σε λιγο παμε για δουλεια!εσεις;
    Καλησπερα!!!! Χαθηκαμε!!!! Πριν λιγο γυρισα κομματια! Χαιρομαι να διαβαζω τα νεα σου που ειναι πολυ ευχαριστα! Μπραβο κοριτσαρα μου!!!! Keep on and shopping.... Keep on and make dreams! .... Μην αγχωνεσαι για το μελλον γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει....να αρπαζεις ευκαιριες οποτε σου δινονται και θα δεις πως ολα καλα θα πανε!!!!

Banned
    Αναζητωντας αποψεις για την καταθλιψη προ λιγων ημερων μηλαγα με εναν πολυ αξιολογο ιερεα, σπουδαγμενο και με ανοιχτο μυαλο! κουβεντιαζωντας μου αναφερε οτι αρκετες κατηγοριες της καταθλιψης για την εκκλησια εχουν να κανουν με τον εγ ισμο του ασθενη, δλδη καταθλιψη ειναι το πικραμενο "εγω", πιο συγκεκριμενα μου ελεγε οτι πεφτει καποιος στην καταθλιψη οταν συγκρινει τα δικα του υλικα αποκτηματα με καποιον αλλον ιδιας περιπου κατηγοριας, ετσι σαν βλεπει ο ασθενης οτι δεν εχει καταφερει τοσα οσα περιμενε νιωθει οτι δεν ειναι δυνατος, νιωθει οτι δεν αξιζει και ερχετε η καταθλιψη,μαλιστα μου ειπε οτι ενας μεγαλος λογος της καταθλιψης ειναι οτι ο εαυτος μας δυαβαλετε απο τον υλικο κοσμο! ρωτωντας τον μου ειπε οτι παει να πει πως καλουμε τον δυαλο οσοι πασχουμε απο καποια ειδη καταθλιψης!
    Αυτα με πικραναν πολυ, διοτις προσωπικα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια της ζωης μου προσπαθω πολυ να ερθω κοντα στην εκκλησια, κοντα στον Χριστο δλδη! Βεβαια μου ειπε οτι η εκκλησια αναγνωριζει και την καταθλιψη απο βιολογικες αιτειες δλδη την αδυναμια του οργανισμου να παραγει γρηγορα η αρκετη σεροτονινη-το τελευταιο καπως με χαλαρωσε μπορω να πω- οτι και να ειναι ομως ειναι πολυ κριμα να νομζει ο Θεος πως εχουμε καταθλιψη λογο της φιλαργυριας μας, λογο της αγαπης μας για υλικα αγαθα και για ηδωνικες απολαυσεις!
    Αληθεια εσεις, οσοι εχετε καταθλιψη νομιζετε οτι ειναι ετσι? δλδη ουτε ο Θεος δεν μας θελει?

Senior Member
    Προσωπικα ουδεμια σχεση εχω με την εκκλησια και τους φορεις της θρησκειας.
    Σεβομαι την δικη σου αναγκη αλλα δε θα ηθελα να εκφερω γνωμη γιατι για μενα ο εαυτος μας ειναι ο καθημερινος κριτης μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nadi View Post
    Καλησπερα!!!! Χαθηκαμε!!!! Πριν λιγο γυρισα κομματια! Χαιρομαι να διαβαζω τα νεα σου που ειναι πολυ ευχαριστα! Μπραβο κοριτσαρα μου!!!! Keep on and shopping.... Keep on and make dreams! .... Μην αγχωνεσαι για το μελλον γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει....να αρπαζεις ευκαιριες οποτε σου δινονται και θα δεις πως ολα καλα θα πανε!!!!
    Ετσι ειναι!!τα δικα σου νεα ποια ειναι;;;καιρο εχουμε να δουμε νεα σου αλλα μ αρεσουν τα θαυμαστικα σου!!!!!!

Banned
    Προσωπικα ουδεμια σχεση εχω με την εκκλησια και τους φορεις της θρησκειας.
    Σεβομαι την δικη σου αναγκη αλλα δε θα ηθελα να εκφερω γνωμη γιατι για μενα ο εαυτος μας ειναι ο καθημερινος κριτης μας.
    Συμφωνω μαζι σου, και φανταζομαι αυτο ειναι δεδομενο! ο καθε ενας μας εχει δικο του κριτιριο! απλα, στην προσπαθεια μου να ενταχθω στην ελληνικη κοινωνια! ισως υπερβαλω εαυτο πολλες φορες! , η θρησκεια στο τοπο μας, και εκει οπου μεγαλωσα - πειραια- ηταν και ειναι πολυ δυναμικη σε σχεση για παραδηγμα με το κεντρο της Αθηνας οπυ για καποιο δυαστημα ζουσα - εξαρχεια- οπου εκει οι ανθρωποι θυμαμαι οτι ηταν πολυ πιο χαλαρη εως καθολου σχεση με την θρησκεια, οχι τοσο οι ντοπιοι οσο ο κοσμος οπου αραζε, οι ντοπιοι, τουλαχιστον στην γειτονια οπου εμενα ειχαν καποια σχεση, θυμαμαι οτι ειχαμε στην πολυκατοικια οικογενεια ενος ιερεα!
    Ετσι λοιπον πηγαινω σε εκκλησια ,εχω και ποιμενα, εναν πολυ αξιο ανθρωπο! και πιστεψτεμε ο χριστιανισμος ειναι πολυ παρεξηγημενος! αναφερετε συνεχως στην αγαπη! μαλιστα η διαφορα του σε θεματα ψυχικων προβληματων με την ψυχοθεραπεια ειναι στο οτι ο χριστιανισμος βλεπει ως θεραπεια την αγαπη προς τον ασθενη και την συγχωρεση του! σε αντιθεση με την ψυχοθεραπεια οπου εχει αποψη - οχι παντα αλλα σε γενικους κανωνες - εχει την πνευματικη πυθαρχια , το να αλλαξουμε συνηθειες μεσα απο πνευματικη τιμορια! να "σπασουμε τον τσαμπουκα" κατα καποιο τροπο!

Member
    Ετσι ειναι!!τα δικα σου νεα ποια ειναι;;;καιρο εχουμε να δουμε νεα σου αλλα μ αρεσουν τα θαυμαστικα σου!!!!!!
    Χαχαχαχα!!!!!! Αυτο με τα θαυμαστικα θα το παίρνω σαν κομπλιμέντο πια!!! Χαχαχαχα!!!!!!!
    Μια ετσι μια αλλιως.... δεν αλλαζει κατι..... αν αλλαξει θα το καταλαβεις βρε κοριτσακι μου!!!! Χαιρομαι να διαβαζω ευχαριστα για σενα ..... αληθεια!

Senior Member
    Nadi,κι εγω χαιρομαι που σε βλεπω ενεργη εδω στο φορουμ!και τα θαυμαστικα δηλωνουν ενεργεια!να εισαι παντα καλα!

Παιδες..νιωθω οτι ξυπναω.Αυτες τις μερες εχει επιστρεψει το αγορι μου απο τις διακοπες..και περναμε υπεροχα.Επισης βγηκα για ποτο με φιλες μου μετα τη δουλεια κ περασα τελεια!
    Λογομαχησα με την υπευθυνη γιατι θυμωσα π δεν εκλεινε τη γαμημενη πορτα στις 9 και ειχαμε κοσμο μεσα κ εβραζα μεσα μου να τη βρισω.
    Παντως ξυπνανε αισθηματα μεσα μου ξανα.Θυμου,ερωτα,αγαπης,χαρ ας!!!
    Και το παραξενο ειναι οτι νιωθω μεν οτι τα ειχα χασει για καιρο αλλα ταυτοχρονα νιωθω οτι ειναι η καταθλιψη σαν μια μικρη παρεμβολη,σα να λοξοδρομησα αλλα ειμαι παλι εδω..

Θυμαμαι ...τις μερες εκεινες τις πολυυυ μαυρες..μπορει να ημουν στο λεωφορειο και ελεγα μεσα μου παρατηρωντας τον κοσμο απο το τζαμι να χαμογελαει:" εγω ποτε θ γινω καλα;πώσ θα κυλησει ο χρονος σε σχεση με μενα;αποκλειεται.δε θα κυλησει.θα μεινω για παντα εδω
    Για παντα ετσι.ανεκφραστη και κενη".
    Σημερα πηγαινοντας στη δουλεια με το λεωφορειο ειπα μεσα μου"χμμ...ο καιρος και ο χρονος περνανε και δεν ηταν δυσκολο να γιατρευτεις..αυτη η απροσδιοριστη και αγνωστη γιατρεια μου εχει ερθει "
    Νιωθω ομορφα!!

Senior Member
    Γεια σας!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γεια σας!!!
    Greetings girl,how it's going?

Senior Member
    Καλα!νυσταζουμε λιγο σημερα.
    Αρχισα να κανω πραγματα για να ομορφυνω και ν γουσταρω εμενα.Εκανα μανικιουρ και πεντικιουρ.Ενιωσα τελεια!!Τελεια ομως!παλια τα εκραζα αυτα αλλα τωρα καταλαβα οτι δεν ειναι κακο να γουσταρεις να νιωθεις ομορφη!
    Τωρα θελω να κουρευτω.Και να φυγει και το χαλαζιο στο ματι που εχει κλεισει μηνα!Και επισης θελω να φτιαξω σωμα παλι.Αδυνατη ειμαι αλλα θελω να γινω οπως πειν.Μυωδης!Θελω να αρεσω στο φιλο μου για παντααα!!!

Senior Member
    Εσεις τι κανετε;;;

Banned
    Nadi,κι εγω χαιρομαι που σε βλεπω ενεργη εδω στο φορουμ!και τα θαυμαστικα δηλωνουν ενεργεια!να εισαι παντα καλα!

Παιδες..νιωθω οτι ξυπναω.Αυτες τις μερες εχει επιστρεψει το αγορι μου απο τις διακοπες..και περναμε υπεροχα.Επισης βγηκα για ποτο με φιλες μου μετα τη δουλεια κ περασα τελεια!
    Λογομαχησα με την υπευθυνη γιατι θυμωσα π δεν εκλεινε τη γαμημενη πορτα στις 9 και ειχαμε κοσμο μεσα κ εβραζα μεσα μου να τη βρισω.
    Παντως ξυπνανε αισθηματα μεσα μου ξανα.Θυμου,ερωτα,αγαπης,χαρ ας!!!
    Και το παραξενο ειναι οτι νιωθω μεν οτι τα ειχα χασει για καιρο αλλα ταυτοχρονα νιωθω οτι ειναι η καταθλιψη σαν μια μικρη παρεμβολη,σα να λοξοδρομησα αλλα ειμαι παλι εδω..

Θυμαμαι ...τις μερες εκεινες τις πολυυυ μαυρες..μπορει να ημουν στο λεωφορειο και ελεγα μεσα μου παρατηρωντας τον κοσμο απο το τζαμι να χαμογελαει:" εγω ποτε θ γινω καλα;πώσ θα κυλησει ο χρονος σε σχεση με μενα;αποκλειεται.δε θα κυλησει.θα μεινω για παντα εδω
    Για παντα ετσι.ανεκφραστη και κενη".
    Σημερα πηγαινοντας στη δουλεια με το λεωφορειο ειπα μεσα μου"χμμ...ο καιρος και ο χρονος περνανε και δεν ηταν δυσκολο να γιατρευτεις..αυτη η απροσδιοριστη και αγνωστη γιατρεια μου εχει ερθει "
    Νιωθω ομορφα!!
    ποσο ομορφο ειναι να διαβαζεις ανθρωπους οπου ειχαν πικρες να ειναι καλα!ευχομαι κι σς αλλους.
    Μαλον δεν ειχες καταθλιψη ειχες απλα θλιψη,διοτις κρατα μηνες αυτο το πραμα κι δε ξεπερνιετε ευκολα.Οτι κι να ηταν εσυ να προσπαθεις να πισεις το υποσυνηδιτο σου οτι δεν ηταν κατι σοβαρο,διοτι αν πιστευεις οτι ηταν καταθλιψη τωτες θα παθεις καταθλιψη, οτι κι νανε αν ξανα νιωσεις για μηνες κατι τραβα σε γιατρο.καλα να περνας

Page 21 of 25 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast