Καταθλιψη - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 364
    Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αναζητωντας αποψεις για την καταθλιψη προ λιγων ημερων μηλαγα με εναν πολυ αξιολογο ιερεα, σπουδαγμενο και με ανοιχτο μυαλο! κουβεντιαζωντας μου αναφερε οτι αρκετες κατηγοριες της καταθλιψης για την εκκλησια εχουν να κανουν με τον εγ ισμο του ασθενη, δλδη καταθλιψη ειναι το πικραμενο "εγω", πιο συγκεκριμενα μου ελεγε οτι πεφτει καποιος στην καταθλιψη οταν συγκρινει τα δικα του υλικα αποκτηματα με καποιον αλλον ιδιας περιπου κατηγοριας, ετσι σαν βλεπει ο ασθενης οτι δεν εχει καταφερει τοσα οσα περιμενε νιωθει οτι δεν ειναι δυνατος, νιωθει οτι δεν αξιζει και ερχετε η καταθλιψη,μαλιστα μου ειπε οτι ενας μεγαλος λογος της καταθλιψης ειναι οτι ο εαυτος μας δυαβαλετε απο τον υλικο κοσμο! ρωτωντας τον μου ειπε οτι παει να πει πως καλουμε τον δυαλο οσοι πασχουμε απο καποια ειδη καταθλιψης!
    Αυτα με πικραναν πολυ, διοτις προσωπικα τουλαχιστον τα τελευταια χρονια της ζωης μου προσπαθω πολυ να ερθω κοντα στην εκκλησια, κοντα στον Χριστο δλδη! Βεβαια μου ειπε οτι η εκκλησια αναγνωριζει και την καταθλιψη απο βιολογικες αιτειες δλδη την αδυναμια του οργανισμου να παραγει γρηγορα η αρκετη σεροτονινη-το τελευταιο καπως με χαλαρωσε μπορω να πω- οτι και να ειναι ομως ειναι πολυ κριμα να νομζει ο Θεος πως εχουμε καταθλιψη λογο της φιλαργυριας μας, λογο της αγαπης μας για υλικα αγαθα και για ηδωνικες απολαυσεις!
    Αληθεια εσεις, οσοι εχετε καταθλιψη νομιζετε οτι ειναι ετσι? δλδη ουτε ο Θεος δεν μας θελει?
    Πιθανόν να είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω κανένα παπά με κατάθλιψη.

Senior Member
    Τουσ καταθλιπτικουσ σορρυ παιδια δεν τουσ μπορω
    https://youtu.be/qIMH10962ho
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ειναι οι κακομαθημενοι για μενα

Banned
    Ο τρελλος έχει πάντα ένα τρόπο να ξεφεύγει από την μιζέρια του. Καβαλάει ένα ιπτάμενο δίσκο, διακτινιζεται σε άλλη διάσταση, κατηγορεί τους γύρω του και πάντα τα έχει καλά με τον εαυτό του.
    Αντίθετα ο καταθλιπτικός δεν μπορεί παρά μόνο αυτοκτονώντας να ξεφύγει ...Οι τρελλοί δεν αυτοκτονούν, ούτε οι ναρκομανείς εξάλλου. Δεν έχουν αναστολές ούτε οι μεν ούτε οι δε, έχουν υπερδιογκωμενο εγώ και καθόλου αναστολές. Εξωτερίκευουν το άγχος τους με επιθετικότητα ή παραισθήσεις. Πάντα οι άλλοι είναι που θέλουν να τους κάνουν κακο.....τους ζηλεύουν....λες και έχουν κάτι για να ζηλέψουν..αντεστραμμένη ενοχή.

Senior Member
    Εγω παλι νομιζω οτι εμεισ ειμαστε μαγκεσ και εσεισ φλωροι two types of people my friend

Senior Member
    Και 4 προσωπικοτητεσ δατσ ολ

Senior Member
    Η αντρασ η αγορι η κολοπαιδο η καλοσ δατσ ολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ποσο ομορφο ειναι να διαβαζεις ανθρωπους οπου ειχαν πικρες να ειναι καλα!ευχομαι κι σς αλλους.
    Μαλον δεν ειχες καταθλιψη ειχες απλα θλιψη,διοτις κρατα μηνες αυτο το πραμα κι δε ξεπερνιετε ευκολα.Οτι κι να ηταν εσυ να προσπαθεις να πισεις το υποσυνηδιτο σου οτι δεν ηταν κατι σοβαρο,διοτι αν πιστευεις οτι ηταν καταθλιψη τωτες θα παθεις καταθλιψη, οτι κι νανε αν ξανα νιωσεις για μηνες κατι τραβα σε γιατρο.καλα να περνας

Σε ευχαριστω πολυ και το ιδιο ευχομαι για σενα και για ολους !
    Δεν λεω στον εαυτο μου τι εχω ΤΩΡΑ.Ξερω τι ειχα.Κρατησε μηνες.Τωρα καταλαβαινω το οτι πολλα χρονια υπεφερα .Απλα δεν το καταλαβαινα ή εκλαιγα το βραδυ αργα και ετσι με επαιρνε ο υπνος..

Τωρα νιωθω σαν τον ασθενη που εκανε επεμβαση στα ματια και εχει αρχισειβνα ανακτα το φως του.
    Νιωθω σαν τον ασθενη που περπαταει μετα απο 3 μηνες με γιψο στα ποδια.. Περπαταει!!!!

Senior Member
    Νιωθω σαν τον καλλιτεχνη που ξυπνησε και εχει εμπνευση μετα απο ενα στειρο και μη δημιουργικο διαστημα..
    Μπορω να ζωγραφισω με χρωματα περα απο το μαυρο .ή το γκρι.Βρηκα τα υπολοιπα χρωματα της παλετας.Κι αυτο φαινεται απο τα χρωμστα στα ρουχα που επιλεγω να φοραω πια!Στο οτι ανακαλυψα οτι μου αρεσουν και οι κωμωδιες και οι περιπετειες περα απο τα κοινωνικα δραματα ή τα θριλερ.
    Οτι το κεφαλι αντι να χαζευει τα ποδια των περαστικων ,βλεπει τις εκφρασεις τους..
    Σαν το αδεσποτο που εχασε το δρομο του και ξαναγυρισε στα λιμερια του εχοντας να διηγηθει νεες περιπετειες στους υπολοιπους μαγκες σκυλους της πλατειας!
    Και ετσι σας καληνυχτιζω!

Banned
    Χαχα είστε φλωροι έχετε το ακατάλογι στο, σας φταίνε οι άλλοι.
    Last edited by jim7; 05-08-2018 at 13:58.

Banned
    Φλωράκια παιδακια

Senior Member
    Η σχιζο ειναι για τουσ μαγκεσ η καταθλιψη ειναι για φλωρουσ

Senior Member
    Καβαλαω τον ιπταμενο μου δισκο και πινω καφε με μοντελα

Banned
    Eχετε το ακατάλλογηστο. Σκότωσες; Τη γλίτωσες γιατί δήλωσες τρελλος. Σου φταίνε οι άλλοι; οχι το χάλι σου, σε κυνηγάνε αόρατοι εχθροί; πλακωνεσαι με τον εαυτό σου;, σε αφήνουν ησυχο, εγώ όχι, θα σε κυνηγήσω πλέον.

Είστε παιδάκια τρώτε το χώμα η μαμά φωνάζει μη.
    Τρως σκατα ξερνάς σκατα εδώ μέσα , δεν θα σε αφήνω πλέον, για μένα δεν είσαι τρελλος, τίποτα δεν είσαι , καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία δεν θα σου περάσει νόμισες, θα δεις

Banned
    Έχεις σαπίσει εδώ μεσα, μόνιμος θαμώνας της μούχλας...

Page 22 of 25 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast