ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Λυπάμαι πολύ για τον μπαμπά σου.
    Δεν χρειάζεται να πας σε ψυχίατρο.
    Πήγαινε σε ψυχολόγο.
    Και τι θα κάνει και αυτός; Θα φέρει πίσω το μπαμπά μου που είναι σε ένα μνήμα; Θα με κάνει να πονώ λιγότερο και για τα συντρίμμια του απαίσιου χωρισμού μου; Έχω κλειστεί πολύ στον εαυτό μου αλήθεια και στο σπίτι μου κάπως. Φίλους δεν έχω μιας και ο πρώην μου ήταν τα πάντα για μένα και τώρα ξένοι και εχθροί. Είμαι μόνη μου με τη μαμά μου. Έχουμε και άλλο πένθος. Χάσαμε και τη θεία μου τώρα, την αδερφή της μαμάς μου. Ποια ψυχολογία; Δεν θέλω να κλαίγομαι, αλλά πραγματικά έχω πολλά προβλήματα και ζω ψυχοφθόρες καταστάσεις. Το καλύτερο θα ήταν να έβρισκα μια εργασία αλλά δεν βρίσκω πολύ καιρό και από πριν είχα κατάθλιψη. Τώρα είναι πιο δύσκολα με όλα αυτά που μου συμβαίνουν.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by broken heart 1985 View Post
    Και τι θα κάνει και αυτός; Θα φέρει πίσω το μπαμπά μου που είναι σε ένα μνήμα; Θα με κάνει να πονώ λιγότερο και για τα συντρίμμια του απαίσιου χωρισμού μου; Έχω κλειστεί πολύ στον εαυτό μου αλήθεια και στο σπίτι μου κάπως. Φίλους δεν έχω μιας και ο πρώην μου ήταν τα πάντα για μένα και τώρα ξένοι και εχθροί. Είμαι μόνη μου με τη μαμά μου. Έχουμε και άλλο πένθος. Χάσαμε και τη θεία μου τώρα, την αδερφή της μαμάς μου. Ποια ψυχολογία; Δεν θέλω να κλαίγομαι, αλλά πραγματικά έχω πολλά προβλήματα και ζω ψυχοφθόρες καταστάσεις. Το καλύτερο θα ήταν να έβρισκα μια εργασία αλλά δεν βρίσκω πολύ καιρό και από πριν είχα κατάθλιψη. Τώρα είναι πιο δύσκολα με όλα αυτά που μου συμβαίνουν.
    Το ξέρω ότι δεν θα μπορέσει να φέρει πίσω τον πατέρα σου,αλλά μην μένεις άπραγη για τη ζωή σου.Για την κοινωνικότητα το λέω.
    Πάντως για να βοηθήσω στο λέω,δεν θέλω να σε φερω σε δύσκολη θέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Το ξέρω ότι δεν θα μπορέσει να φέρει πίσω τον πατέρα σου,αλλά μην μένεις άπραγη για τη ζωή σου.Για την κοινωνικότητα το λέω.
    Πάντως για να βοηθήσω στο λέω,δεν θέλω να σε φερω σε δύσκολη θέση.
    Καταλαβαίνω τις προθέσεις σου και ας μη σε ξέρω. Απλά ήμουν που ήμουν από μικρή εσωστρεφής ως χαρακτήρας, τώρα δυσκολεύομαι περισσότερο συν με την άσχημη ψυχολογία μου.

Junior Member
    Broken heart, σίγουρα αντιμετωπίζεις μια πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τον εαυτό σου, οπως και εγώ. Ουτε και εγω ειμαι εξωστρεφής αλλά πλέον προσπαθώ να συμμετέχω σε οτιδήποτε μου προτείνουν καποιοι φίλοι και να είμαι συνεχώς απασχολημένη με κάτι. Αν απλά κάτσω στο σπίτι είμαι σίγουρη ότι θα χάσω το μυαλό μου, και σίγουρα δεν αξίζει για καποιον που συμπεριφέρθηκε έτσι. Δεν ξέρω ποσο καιρό θα πάρει για να το ξεπεράσω ολο αυτό, αλλά ειμαι σίγουρη οτι μια μέρα θα είναι ολα διαφορετικά και θα είμαι πιο αισιόδοξη.
    Αυτο που σκέφτομαι οταν με παίρνει τελειως απο κάτω ειναι οτι δεν θα ηθελα να ειμαι τελικα με εναν ανθρωπο που ειχε αμφιβολιες για εμενα και τη σχεση μας, σίγουρα μου αξίζει καλυτερη συμπεριφορά...

Banned
    εγω που εχω πολυ φαντασια θα σου πω τι εγινε δεν εγινε αγνωριστος απλως εξωτερικευε τον κακο του εαυτο σε καποιο αλλο προσωπο και εσυ η δεν ειχες προσεξει τι κανει η το εκανε κρυφα απο σενα

και μετα αφου αυτο το προσωπο εξαφανιστηκε απ τη ζωη του επειδη δεν ειχε που να εκτονωθει το εκανε σε σενα γι αυτο ειδες αυτη τη διαφορα

μπορω να βρω και μια εξηγιση για το τι συνεβει μπορει να σε εβλεπε να τσακωνεσαι με το πατερα σου και να υπεθεσε οτι αφου αυτος δεν υπαρχει πλειν θα τσακωνοσουν με αυτον ισως γι αυτο αντεδρασε ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω που εχω πολυ φαντασια θα σου πω τι εγινε δεν εγινε αγνωριστος απλως εξωτερικευε τον κακο του εαυτο σε καποιο αλλο προσωπο και εσυ η δεν ειχες προσεξει τι κανει η το εκανε κρυφα απο σενα

και μετα αφου αυτο το προσωπο εξαφανιστηκε απ τη ζωη του επειδη δεν ειχε που να εκτονωθει το εκανε σε σενα γι αυτο ειδες αυτη τη διαφορα

μπορω να βρω και μια εξηγιση για το τι συνεβει μπορει να σε εβλεπε να τσακωνεσαι με το πατερα σου και να υπεθεσε οτι αφου αυτος δεν υπαρχει πλειν θα τσακωνοσουν με αυτον ισως γι αυτο αντεδρασε ετσι
    Με τον μπαμπά μου δεν τσακωνόμουν, είχαμε καλές σχέσεις ως πατέρα με κόρη. Άλλαξε συμπεριφορά επειδή ήθελε ο ίδιος χωρισμό και μου το είπε στο τέλος ( δεν μπορώ να είμαι δίπλα σου )αφού πρώτα με διέλυσε ασκώντας μου βία ψυχολογική με άσχημες καταστάσεις. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε ευθύνες, αλλά τότε γιατί με αρραβωνιάστηκε και μου έδινε ελπίδες τόσα χρόνια; Με νευριάζει και θλίβει ταυτόχρονα γιατί ήξερε τι άνθρωπος είμαι και δεν άξιζα να μου φερθεί τόσο σκάρτα. Το ότι ξεσπούσε σε άλλους το έβλεπα όταν πήγαινα στο πατρικό του. Μάλωνε πολλές φορές με τους γονείς και τον αδερφό του. Σε εμένα όμως δεν μιλούσε έτσι τότε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by velvet View Post
    Broken heart, σίγουρα αντιμετωπίζεις μια πιο δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τον εαυτό σου, οπως και εγώ. Ουτε και εγω ειμαι εξωστρεφής αλλά πλέον προσπαθώ να συμμετέχω σε οτιδήποτε μου προτείνουν καποιοι φίλοι και να είμαι συνεχώς απασχολημένη με κάτι. Αν απλά κάτσω στο σπίτι είμαι σίγουρη ότι θα χάσω το μυαλό μου, και σίγουρα δεν αξίζει για καποιον που συμπεριφέρθηκε έτσι. Δεν ξέρω ποσο καιρό θα πάρει για να το ξεπεράσω ολο αυτό, αλλά ειμαι σίγουρη οτι μια μέρα θα είναι ολα διαφορετικά και θα είμαι πιο αισιόδοξη.
    Αυτο που σκέφτομαι οταν με παίρνει τελειως απο κάτω ειναι οτι δεν θα ηθελα να ειμαι τελικα με εναν ανθρωπο που ειχε αμφιβολιες για εμενα και τη σχεση μας, σίγουρα μου αξίζει καλυτερη συμπεριφορά...
    Έχω διακυμάνσεις με τη ψυχολογία μου μιας που όλα έγιναν απότομα. Κάνω λίγη παρέα με τα ξαδέρφια μου αλλά έχουν δικές τους οικογένειες και είναι μεγαλύτερα από μένα. Δεν τα βλέπω συχνά. Έχασα τον πατέρα μου και άδειασε το σπίτι. Δεν μπορώ να σου μεταδώσω το πως χάλια αισθάνομαι που όλο το σπίτι, μου τον θυμίζει και δεν είναι πλέον εδώ. Κλαίει και η μαμά μου για τον άντρα της και την αγαπημένη της αδερφή ταυτόχρονα. Και ξέρεις ποιο είναι το παράξενο; Δεν έχω σπουδάσει κάτι σπουδαίο και μια μέρα πριν πληρώσω τα μαθήματα εξ αποστάσεως που θα έκανα, ο μπαμπάς μου έπεσε σε κώμα και έφευγα μαζί του σε ένα ελικόπτερο. Το πρώτο μάθημα που θα έκανα αντί αυτού, κήδεψα το μπαμπά μου. Έφυγαν πολλά χρήματα και δεν έχω πλέον ούτε κουράγιο για κάτι και έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Πάντα προσπαθούσα να κάνω κάτι και πάντα κάτι όλο το χαλούσε. Τώρα ήρθε και θάνατος και τίποτε δεν προμήνυε αυτόν. Περίμενα το μπαμπά μου εκείνο το κρύο απόγευμα και δεν γύρισε ποτέ. Τι ψυχολογία πια να έχω; Σήμερα έκλαιγα πάλι με λυγμούς και ζητούσα το μπαμπά μου να έρθει πίσω...

Page 3 of 3 FirstFirst 123