κοινωφελη εργασια προβλημα-
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

κοινωφελη εργασια προβλημα-

Λοιπων παιδια, πασχω απο χρονια ψυχωσικη συνδρομη. με πηραν πριν ενα μηνα στο διαγωνισμο του ΟΑΕΔ στη κοινωφελη για τα Δασαρχεια
    ως εργατης., ειχα κανει αιτηση ως ΑΜΕΑ εκανα τα χαρτια που μου ζητησανε μετα. παραδωσα και τη πιστοποιηση αμεα απο τα κεπα...
    Λοιπων τωρα εδω και μια βδομαδα εχουν ενημερωση τους υπολοιπους οτι πιανουμε δουλεια 1 αυγουστου και να παρουσιαστουμε 10 η ωρα τη τεταρτη
    εμενα δεν με εχουν ενημερωση ακομα. δεν μπωρω να καταλαβω γιατι, και το μυαλο μου παει οτι με κοψανε γιατι ειναι ρατσιστες?

Senior Member
    Δεν μπορώ να διανοηθω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, πήγαινε στον ΟΑΕΔ και ρώτα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εχει πολυ ρατσισμο εκει εξω παιδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δεν εχει σχεσει ο ΟΑΕΔ αλλα το δασαρχειο που κανεις τα χαρτια....... κατι εχει πεχτη, η καποιος εκανε ενα λαθος, η παιζει ρατσισμος, θα τους παρω αυριο τηλεφωνο να δω τη θα μου πουνε....... το δασαρχειο ειναι στη διπλανη πολη και δεν μπωρω να παω να δω απο κοντα........, η ολη ιστορια ειναι πολυ υποπτη

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δεν εχει σχεσει ο ΟΑΕΔ αλλα το δασαρχειο που κανεις τα χαρτια....... κατι εχει πεχτη, η καποιος εκανε ενα λαθος, η παιζει ρατσισμος, θα τους παρω αυριο τηλεφωνο να δω τη θα μου πουνε....... το δασαρχειο ειναι στη διπλανη πολη και δεν μπωρω να παω να δω απο κοντα........, η ολη ιστορια ειναι πολυ υποπτη
    Εντάξει, μη το αφήσεις έτσι! Μάλλον αυτά που σε πήραν είναι τα 8 μήνα για την πυρασφάλεια και εγώ τα έκανα αλλά δεν με πήραν, εδώ έχουν ξεκινήσει δουλειά είδη!

Banned
    Παύλο, δεν τους νοιάζουν τέτοια πράγματα, ρατσισμός κτλ (βασικά εννοείς τις "διακρίσεις" και όχι τον "ρατσισμό" με την πραγματική έννοια) Κάτι άλλο είναι και δεν νομίζω πως είναι ύποπτο. Πάρε κάποιο τηλέφωνο, αφού δεν μπορείς να πας και ρώτα τους ξεκάθαρα. Και μην φρικάρει, κάποιο θέμα με την οργάνωση θα είναι.

Mrgilleas
    Guest
    ναι παρτους τηλεφωνο μονο ετσι θα καταλαβεις οτι δεν σε ξεχασαν εσκεμμενα.κατι ακομα μπορεις να παιρνεις επιδομα και να δουλευεις ταυτοχρονα σε κοινωφελη με ενσημα???επισης εγω παιρνω συνταξη θανατου απο πατερα λογω αναπηριας μπορω να εργαστω περιστασιακα σε voucher ή κοινωφελη ???δεν με ενδιαφερει κανονικη δουλεια οχι γιατι δεν επιτρεπεται απλα και να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα περαν του 5μηνου χειροτερευω ψυχολογικα δεν αντεχω παραπανω απο 5 μηνες εργασιας να δουλεω γινομαι χειροτερα αλλα ρωταω για απασχοληση τυπου voucher ή κοινωφελη που περα απο 5 μηνες δεν ειναι οποιος ξερει να μου απαντησει

Senior Member
    λοιπων ξεχασαν να με παρουν τηλεφωνο. τωρα αν εγινε εσκεμενα η οχι δεν ξερω. ξεκιναω δουλεια τεταρτη.
    Mrgilleas αν παιρνεις προνοιακο επιδομα δικαιουσε να δουλεψεις σε προγραμματα κοινωφελη, οτι αλλη δουλεια και να κανεις το προνοιακο κοβεται... τα κοινωφελη τωρα ειναι 8μηνα, για συνταξης δεν ξερω, εχω ενα φιλο που παιρνει συνταξη λογο εγχειρισης καρδιας και μου εχει πει οτι μπωρει να δουλεψει 4ωρο αλλα αλλο συνταξη και αλλο προνοιακο επιδομα...
    και εγω δεν ξερω πως θα τη παλεψω, αλλα θα δοκιμασω.

Senior Member
    λοιπων ξεχασαν να με παρουν τηλεφωνο. τωρα αν εγινε εσκεμενα η οχι δεν ξερω. ξεκιναω δουλεια τεταρτη.
    Mrgilleas αν παιρνεις προνοιακο επιδομα δικαιουσε να δουλεψεις σε προγραμματα κοινωφελη, οτι αλλη δουλεια και να κανεις το προνοιακο κοβεται... τα κοινωφελη τωρα ειναι 8μηνα, για συνταξης δεν ξερω, εχω ενα φιλο που παιρνει συνταξη λογο εγχειρισης καρδιας και μου εχει πει οτι μπωρει να δουλεψει 4ωρο αλλα αλλο συνταξη και αλλο προνοιακο επιδομα...
    και εγω δεν ξερω πως θα τη παλεψω, αλλα θα δοκιμασω.
    Οπότε καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο!

Senior Member
    ναι φιλε επρεπε να ασχοληθω να δω τη γινεται, γιατι αν δεν πηγαινα τεταρτη δουλεια, μπωρει να με ακυρωνανε και να παιρναν αλλον και μετα να λεγαν οτι φταιω εγω

εμενα μεγαλος σταθμος στη θεραπεια μου ειναι να τα παω καλα σε μια δουλεια, δεν εχω εμπειρια απο εργασιες, με το πατερα μου δουλευω στα χωραφια...
    βεβαια δεν καθομαι, αλλα αλλο ειναι να μαθω να αντιμετωπιζω το αγχος στη δουλεια.....

βασικα 2 πραγματα μου λειπουν η αντιμετωπιση του αγχος της δουλειας και να βρω και μια κοπελα, να κανω κανα κοπελι.
    ο γιατρος μου μου λεει οτι ειμαι ετοιμος για να εργαστω κανονικα, και να βρω και καμια κοπελια, οποτε πηγαινω με παροτρυνη και για τα δυο.

Senior Member
    ναι φιλε επρεπε να ασχοληθω να δω τη γινεται, γιατι αν δεν πηγαινα τεταρτη δουλεια, μπωρει να με ακυρωνανε και να παιρναν αλλον και μετα να λεγαν οτι φταιω εγω

εμενα μεγαλος σταθμος στη θεραπεια μου ειναι να τα παω καλα σε μια δουλεια, δεν εχω εμπειρια απο εργασιες, με το πατερα μου δουλευω στα χωραφια...
    βεβαια δεν καθομαι, αλλα αλλο ειναι να μαθω να αντιμετωπιζω το αγχος στη δουλεια.....

βασικα 2 πραγματα μου λειπουν η αντιμετωπιση του αγχος της δουλειας και να βρω και μια κοπελα, να κανω κανα κοπελι.
    ο γιατρος μου μου λεει οτι ειμαι ετοιμος για να εργαστω κανονικα, και να βρω και καμια κοπελια, οποτε πηγαινω με παροτρυνη και για τα δυο.
    Ακριβώς και εμένα αυτά τα δύο μου λείπουν!

Senior Member
    Αυτα που σασ λεω κι εγω τα λεει κι η αμερικανα
    https://youtu.be/Q-Mcc1ERhVM

Senior Member
    Αυτα ειναι απο πανεπιστημιο τα καλυτερα εχετε
    https://youtu.be/u4m65sbqbhY

Senior Member
    Αυτοσ με λιγα λογια λεει οτι αδυνατιζει το μυαλο δεν αναπτυσσεται φυσιολογικα και παθαινεισ σχιζο αυτα που εχετε εσεισ αγχοσ καταθλιψη κλπ θεραπευονται

Senior Member
    Ρε παιδια αυτοι στην αμερικη περνανε καλα δειτε τα σχολια εμεισ γτ οχι

Page 1 of 2 12 LastLast