Results 31 to 45 of 52
Thread: Μια καφκική κατάσταση
-
23-07-2018, 14:28 #31
δεν θα προλαβετε να γερασετε αν σε κοπαναει στους τοιχους.
δεν του το ειπες;
η συζητηση του αν ειναι ομορφη η αξιολογη η γυναικα που σε κυνηγουσε, δεν νομιζω να βγαλει πουθενα, ειδικα διοτι δεν την θελει διπλα του, αλλα (ισως) την πηδαει.
αβυσσος η σεξουαλικοτητα. υπαρχουν ανδρες που θελουν να πηδηξουν γυναικα που υποτιμουν και μαλιστα ακριβως με αυτο το πρισμα. του οτι την υποτιμουν, δεν την βλεπουν ομορφη η αξιολογη, την θεωρουν υποδεεστερη του εαυτου τους, της γυναικας τους, με μια σαδιστικη διαθεση υποτιμησης και ισως βιας, μαλιστα. αυτο ειναι ακομα πιθανοτερο μαλιστα αφου ξερουμε οτι μπορει να γινει βιαιος. μπορει να την χτυπαει η να την "κακοποιει' στο σεξ. το σκεφτηκες;
ειναι οι ιδιοι που μετα μιλανε γι αυτες απαξιωτικα για την προσωπικοτητα τους και την εμφανιση τους.
το θεμα δεν ειναι αν ειναι ωραια λοιπον, αλλα αν υπαρχςει η οχι απιστια.
αν και, οπως ειπα, για μενα αυτην την στιγμη το σημαντικο ειναι η κακοποιηση και δεν καταλαβαινω πως την προσπερνα ετσι απλα η νοσταλγια και μιλαει για το 'γκριζο ασχημο ποντικι".
τα παιδια δεν εχει σημασια που δεν ειναι ανεξαρτητα.
σημασια εχει οτι ειναι ΜΕΓΑΛΑ, ενηλικα και δεν θα πληγει ο ψυχισμος τους αν μαθουν οτι ο απτερας τους ειναι ενας κακοποιητικος ανδρας και γι αυτο δεν τον θελεις διπλα σου.
εκτος κι αν τον θελεις...
- 23-07-2018, 14:53 #32
Νοσταλγία αυτά με τα παιδιά και τα λοιπά "εμπόδια" πιστεύω ότι είναι εκλογικεύσεις που κανείς επειδή εσύ δυσκολεύεσαι να αποδεχτεις την πραγματικοτητα και να κλείσεις ένα κεφάλαιο 36 χρόνων...εστίασε οσο μπορείς στο να αποδεχτεις τα γεγονοτα για να μπορεις να πράξεις και ανάλογα.
Τις αμφιβολίες δεν τις έχεις πραγματικά, δεν υπαρχουν...τις δημιουργείς στον εαυτό σου γιατί φοβάσαι το άγνωστο.
23-07-2018, 15:35 #33
Ρέμεντυ, δεν ήταν σχεδόν ποτέ πριν (με εξαίρεση μια φορά πριν παντρευτούμε) βίαιος. Βεβαίως όμως τότε η βιαιότητά του ήταν ανεξέλεγκτη. Με έπιασε από το λαιμό και με γλίτωσαν η μητέρα και η αδελφή μου. Αυτή τη φορά δεν με χτύπησε, με έσπρωξε με βία έξω από το δωμάτιό του με αποτέλεσμα να πέσω με δύναμη στα πλακάκια. Εκείνο που με παραξένεψε πολύ ήταν το γεγονός ότι έμοιαζε να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να ισχυρίζετε ότι ήταν ένα ατύχημα, ήθελε να με βγάλει από το δωμάτιό του. Μάλιστα μου είπε ότι κι εγώ κόντεψα να τον σκοτώσω μια μέρα, άρα είμαστε εντάξει. Τι είχε γίνει τότε; Όταν πήγαινα τα παιδιά για ύπνο τότε που ήτανε μικρά, σφουγγάριζα το σπίτι. Εκείνος ήταν στο δωμάτιό του. Σφουγγάρισα λοιπόν μια μέρα και του είπα κιόλας ότι θα σφουγγαρίσω να μη βγει, δεν το άκουσε, κατέβηκε τις σκάλες, γλίστρησε, αλλά δεν έπεσε ευτυχώς, πιάστηκε από τη μπάρα που έχουμε δίπλα στις σκάλες. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι σύγκρινε δυο τελείως ανόμοιες καταστάσεις χωρίς να έχει το συναίσθημα δικαίου. Γενικά τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο επιφανειακός.
23-07-2018, 15:38 #34
Last edited by νοσταλγία; 23-07-2018 at 15:57.
23-07-2018, 15:43 #35
23-07-2018, 15:56 #36
Εμένα με κακοποιεί, ναι.
23-07-2018, 15:56 #37
23-07-2018, 16:02 #38
23-07-2018, 16:07 #39
λοιπον...
οπως σου ειπα, βλεπω να βρισκεσαι σε συγχιση απο οσα σου εχουν συμβει.
γιατρο εχεις. και δικηγορο.
εμπιστευσου τους λιγο παραπανω .
απομακρυνσου εστω για λιγο να ηρεμησεις και να σκεφτεις σωστα.
δεν μπορεις να μεινεις αλλου για καποιο διαστημα, να ηρεμησεις και να κανεις συνεδριες με τον γιατρο σου;
23-07-2018, 16:35 #40
Δεν έχω τη δυνατότητα απομάκρυνσης προς το παρόν, Ρέμεντυ. Η ψυχολόγος μου, η οποία θα λείπει κιόλας όλο τον Αύγουστο, μου λέει ότι έχω μια εμμονή να μάθω την αλήθεια, πράγμα που μάλλον δεν θα γίνει ποτέ κι γι αυτό οφείλω να πάρω τις αποφάσεις μου με τα δεδομένα που έχω. Αυτό μου προκαλεί πράγματι πολλές δυσκολίες, μια που με βασανίζει ξανά και ξανά το ερώτημα μήπως πέφτω έξω, μήπως τον αδικώ. Αν τον υποψιάζομαι χωρίς λόγο τότε ο εκνευρισμός του είναι δικαιολογημένος. Η κατάσταση είναι ομιχλώδης, αυτό την κάνει για μένα δύσκολη. Νομίζω ότι θα ήταν πιο απλή αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε μια άλλη και θέλει να χωρίσουμε. Το θέμα όμως το έχουμε συζητήσει, η έλλειψη εμπιστοσύνης και η βία είναι λόγοι διαζυγίου. Δεν ξεκαθάρισα το θέμα ακόμα μέσα μου. Αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις ζωής, δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση ζωής όσο δεν είμαι ακόμα σίγουρη ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.
23-07-2018, 18:22 #41
νομιζω οτι ειπες μονη σου τι φταιει στην αρχη του θρεντ δε το αποκλειω να παραμεινετε φιλοι με τον κυριο αλλα συνηθως για να διαλεξει καποιος ερωτικο συντροφο πρεπει να σκεφτει ενστικτοδως ενω εσυ αυτο δε το εκανες καθολου και διαλεξες καποιον που δε ταιριαζες μαζι του ερωτικα.
23-07-2018, 18:38 #42
23-07-2018, 18:53 #43
δε καταλαβαινεις τι εγινε γιατι το ενστικτο δεν ειναι και πολυ κατανοητο ειναι κατι που στην αρχη μιαζει ανεπαιστητο που φαινεται σαν λαθος που στη πορεια βγαινει σωστο
ξερω ειναι λιγο δυσνοητο
23-07-2018, 18:59 #44
Αν ελειπε η βια θα σου ελεγα να μην βιαστεις. Ο λογος ειναι οτι σαν αντρες το εχουμε ζησει καποια στιγμη αυτο που πιθανως να ζει ο αντρας σου. Δηλαδη να μας κατηγορει η σχεση μας οτι ξενοπηδαμε καποια αλλη, να μην της βγαινει απο το μυαλο επειδη κατι ειδε τελος παντων, και πραγματικα να μην εχουμε κανει ουτε φλερτ. Εμπειρικα δεν επανερχετε ευκολα η κατασταση. Γινετε ενα ντομινο, εγω ας πουμε αυτη την επιμονη και την ταση για χωρισμο την μετεφρασα οτι εχει βρει καρι αλλο, θελει να φυγει και δημιουργει αφορμες.
Διστυχως ειναι αυτο το ******** το 10% που λες μηπως κανω λαθος. Ειναι πιθανο το σεναριο να εχει τσαντιστει επειδη βλεπει οτι θες να τον χωρισεις και τον εχεις βαρεθει. Αλλα πταν μπυ λες για βια τι να πω, παιρνει αλλες διαστασεις το θεμα
23-07-2018, 19:04 #45
Ναι ομως το λανθασμενο ενστικτο μπορεις να το επαληθευσεις.
Αν σου μπει εσενα η ιδεα λανθασμενα οτι η κοπελα σου ξενοπηδιεται χωρις αποδειξεις, θα αρχισεις να ζηλευεις, να φερεσαι παραλογα, να τσακωνεσαι, να απομακρυνεσαι και μαντεψε τι θα γινει μετα απο καποιο διαστημα, θα γνωρισει αλλον ενω δεν εχετε χωρισει ακομη και αυτος θα ειναι η αποδειξη του ενστικτου