Μια καφκική κατάσταση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Δεν είναι μια γυναίκα που θα γυρνούσε να κοιτάξει κανείς στο δρόμο, περισσότερο είναι ένα "γκρίζο ποντίκι" με την έννοια ότι περνάει απαρατήρητη και ούτε έχει προσωπικότητα που κάνει μπαμ. Πιο πολύ μουλωχτή είναι και της ίντριγκας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Γούστα είναι αυτά, δεν με βοηθάει πολύ να σκέφτομαι ότι δεν θα άρεσε σε κανέναν, μια που αρέσει -όπως φαίνεται- στον άδρα μου.
    Ναι, αυτό συζητούσαμε σήμερα το πρωί με κοινό φίλο, Γιάννη, ότι μέχρι πέρυσι μας θεωρούσε το καλύτερο ζευγάρι. Κι εγώ αυτό πίστευα. Τα προβλήματα άρχισαν λόγω της άλλης. Ή ο άνδρας μου δεν άφησε να φανεί τίποτα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ακόμα ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του και η σχέση μας -με όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς είχαμε, όπως όλοι, ήταν και είναι μια δυνατή σχέση ζωής και θέλει να γεράσουμε μαζί. Κάναμε αργά παιδιά, τα παιδιά είναι μεν ενήλικα αλλά όχι ανεξάρτητα.
    δεν θα προλαβετε να γερασετε αν σε κοπαναει στους τοιχους.
    δεν του το ειπες;
    η συζητηση του αν ειναι ομορφη η αξιολογη η γυναικα που σε κυνηγουσε, δεν νομιζω να βγαλει πουθενα, ειδικα διοτι δεν την θελει διπλα του, αλλα (ισως) την πηδαει.
    αβυσσος η σεξουαλικοτητα. υπαρχουν ανδρες που θελουν να πηδηξουν γυναικα που υποτιμουν και μαλιστα ακριβως με αυτο το πρισμα. του οτι την υποτιμουν, δεν την βλεπουν ομορφη η αξιολογη, την θεωρουν υποδεεστερη του εαυτου τους, της γυναικας τους, με μια σαδιστικη διαθεση υποτιμησης και ισως βιας, μαλιστα. αυτο ειναι ακομα πιθανοτερο μαλιστα αφου ξερουμε οτι μπορει να γινει βιαιος. μπορει να την χτυπαει η να την "κακοποιει' στο σεξ. το σκεφτηκες;
    ειναι οι ιδιοι που μετα μιλανε γι αυτες απαξιωτικα για την προσωπικοτητα τους και την εμφανιση τους.
    το θεμα δεν ειναι αν ειναι ωραια λοιπον, αλλα αν υπαρχςει η οχι απιστια.
    αν και, οπως ειπα, για μενα αυτην την στιγμη το σημαντικο ειναι η κακοποιηση και δεν καταλαβαινω πως την προσπερνα ετσι απλα η νοσταλγια και μιλαει για το 'γκριζο ασχημο ποντικι".

τα παιδια δεν εχει σημασια που δεν ειναι ανεξαρτητα.
    σημασια εχει οτι ειναι ΜΕΓΑΛΑ, ενηλικα και δεν θα πληγει ο ψυχισμος τους
    αν μαθουν οτι ο απτερας τους ειναι ενας κακοποιητικος ανδρας και γι αυτο δεν τον θελεις διπλα σου.
    εκτος κι αν τον θελεις...

Senior Member
    Νοσταλγία αυτά με τα παιδιά και τα λοιπά "εμπόδια" πιστεύω ότι είναι εκλογικεύσεις που κανείς επειδή εσύ δυσκολεύεσαι να αποδεχτεις την πραγματικοτητα και να κλείσεις ένα κεφάλαιο 36 χρόνων...εστίασε οσο μπορείς στο να αποδεχτεις τα γεγονοτα για να μπορεις να πράξεις και ανάλογα.
    Τις αμφιβολίες δεν τις έχεις πραγματικά, δεν υπαρχουν...τις δημιουργείς στον εαυτό σου γιατί φοβάσαι το άγνωστο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα νοσταλγια.
    πολυ ασχημες οι εξελιξεις που μας γραφεις.
    αυτο που δεν καταλαβαινω ΜΕ ΤΠΤ, ειναι το πως ειναι δυνατον να εισαι 36 χρονια μαζι με εναν ανθρωπο που δεν τον εχεις καταλαβει ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
    και δεν εννοω την απιστια.
    η απιστια ειναι αναμενομενο να ηταν εκπληξη που δεν περιμενες και σε εριξε απο τα συννεφα.
    ειναι ομως ποτε δυνατον να εισαι 36 χρονια διπλα σε εναν βιαιο ανδρα που μπορει να σε χτυπησει και να μην το εχεις καταλαβει;
    δεν το χωραει το μυαλο μου.
    παντα εκδηλωνονται αυτοι οι ανδρες πολυ νωριτερα απ τα 36 χρονια..
    περα απο αυτο, δεν ε χει νοημα να μιλαμε για απιστιες πλεον.
    και μονο για το ξυλο επρεπε και σε νοσοκομειο να πας και σε δικηγορο και τα παιδια να ενημερωσεις.
    δεν καταλαβαινω απο τι προσπαθεις να προγυλαξεις 20χρονα παιδια!
    δεν θα παθουν τπτ αν μαθουν την αληθεια. μεγαλα παιδια ειναι.
    θα παθουν ομως πολλα αν μαθουν οτι η μανα τους καθοταν να τρωει ξυλο αντι να διωξει τον βιαιο ανδρα της, κι ας ηταν πατερας τους.
    νομιζω οτι εισαι σε σχετικη συγχιση και καλα θα κανεις να εμπιστευθεις τον ψυχιατρο σου και τον δικηγορο σου που σε συμβουλευουν αριστα κατα την γνωμη μου.
    με τον ανδρα σου μην μπαινεις στην συζητηση ποιος κερατωσε ποιον και που ειναι οι αποδειξεις.
    πες του ξεκαθαρα οτι δεν εχει θεση διπλα σου ενας ανδρας που σε ξυλοκοπησε ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ και να παει στα τσακιδια.
    κακως δεν πηγες σε ιατροδικαστη. ειχες τρομερη ευκαιρια να παρεις διαζυγιο εις βαρος του και να τον απομακρυνεις αμεσα και τωρα εισαι παλι στα ιδια.
    Ρέμεντυ, δεν ήταν σχεδόν ποτέ πριν (με εξαίρεση μια φορά πριν παντρευτούμε) βίαιος. Βεβαίως όμως τότε η βιαιότητά του ήταν ανεξέλεγκτη. Με έπιασε από το λαιμό και με γλίτωσαν η μητέρα και η αδελφή μου. Αυτή τη φορά δεν με χτύπησε, με έσπρωξε με βία έξω από το δωμάτιό του με αποτέλεσμα να πέσω με δύναμη στα πλακάκια. Εκείνο που με παραξένεψε πολύ ήταν το γεγονός ότι έμοιαζε να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και να ισχυρίζετε ότι ήταν ένα ατύχημα, ήθελε να με βγάλει από το δωμάτιό του. Μάλιστα μου είπε ότι κι εγώ κόντεψα να τον σκοτώσω μια μέρα, άρα είμαστε εντάξει. Τι είχε γίνει τότε; Όταν πήγαινα τα παιδιά για ύπνο τότε που ήτανε μικρά, σφουγγάριζα το σπίτι. Εκείνος ήταν στο δωμάτιό του. Σφουγγάρισα λοιπόν μια μέρα και του είπα κιόλας ότι θα σφουγγαρίσω να μη βγει, δεν το άκουσε, κατέβηκε τις σκάλες, γλίστρησε, αλλά δεν έπεσε ευτυχώς, πιάστηκε από τη μπάρα που έχουμε δίπλα στις σκάλες. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι σύγκρινε δυο τελείως ανόμοιες καταστάσεις χωρίς να έχει το συναίσθημα δικαίου. Γενικά τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο επιφανειακός.

δεν θα προλαβετε να γερασετε αν σε κοπαναει στους τοιχους.
    δεν του το ειπες;
    η συζητηση του αν ειναι ομορφη η αξιολογη η γυναικα που σε κυνηγουσε, δεν νομιζω να βγαλει πουθενα, ειδικα διοτι δεν την θελει διπλα του, αλλα (ισως) την πηδαει.
    αβυσσος η σεξουαλικοτητα. υπαρχουν ανδρες που θελουν να πηδηξουν γυναικα που υποτιμουν και μαλιστα ακριβως με αυτο το πρισμα. του οτι την υποτιμουν, δεν την βλεπουν ομορφη η αξιολογη, την θεωρουν υποδεεστερη του εαυτου τους, της γυναικας τους, με μια σαδιστικη διαθεση υποτιμησης και ισως βιας, μαλιστα. αυτο ειναι ακομα πιθανοτερο μαλιστα αφου ξερουμε οτι μπορει να γινει βιαιος. μπορει να την χτυπαει η να την "κακοποιει' στο σεξ. το σκεφτηκες;
    ειναι οι ιδιοι που μετα μιλανε γι αυτες απαξιωτικα για την προσωπικοτητα τους και την εμφανιση τους.
    το θεμα δεν ειναι αν ειναι ωραια λοιπον, αλλα αν υπαρχςει η οχι απιστια.
    αν και, οπως ειπα, για μενα αυτην την στιγμη το σημαντικο ειναι η κακοποιηση και δεν καταλαβαινω πως την προσπερνα ετσι απλα η νοσταλγια και μιλαει για το 'γκριζο ασχημο ποντικι".

τα παιδια δεν εχει σημασια που δεν ειναι ανεξαρτητα.
    σημασια εχει οτι ειναι ΜΕΓΑΛΑ, ενηλικα και δεν θα πληγει ο ψυχισμος τους
    αν μαθουν οτι ο απτερας τους ειναι ενας κακοποιητικος ανδρας και γι αυτο δεν τον θελεις διπλα σου.
    εκτος κι αν τον θελεις...
    Ναι, έχεις σε όλα δίκιο, Ρέμεντυ. Δεν νομίζω όμως να την κακοποιεί, αν κι εγώ σκέφτομαι σε αυτή την κατεύθυνση ότι τον κάνει να νιώθει "ανώτερος", ότι αυτός έχει το πάνω χέρι. Και ναι, μιλάει απαξιωτικά τόσο για το χαρακτήρα της όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση.
    Last edited by νοσταλγία; 23-07-2018 at 15:57.

Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Νοσταλγία αυτά με τα παιδιά και τα λοιπά "εμπόδια" πιστεύω ότι είναι εκλογικεύσεις που κανείς επειδή εσύ δυσκολεύεσαι να αποδεχτεις την πραγματικοτητα και να κλείσεις ένα κεφάλαιο 36 χρόνων...εστίασε οσο μπορείς στο να αποδεχτεις τα γεγονοτα για να μπορεις να πράξεις και ανάλογα.
    Τις αμφιβολίες δεν τις έχεις πραγματικά, δεν υπαρχουν...τις δημιουργείς στον εαυτό σου γιατί φοβάσαι το άγνωστο.
    έτσι είναι δυστυχώς...

Εμένα με κακοποιεί, ναι.

Senior Member
    Ναι, έχεις σε όλα δίκιο, Ναταλία. Δεν νομίζω όμως να την κακοποιεί, αν κι εγώ σκέφτομαι σε αυτή την κατεύθυνση ότι τον κάνει να νιώθει "ανώτερος", ότι αυτός έχει το πάνω χέρι. Και ναι, μιλάει απαξιωτικά για την εξωτερική της εμφάνιση.
    ΕΣΕΝΑ κακοποιει!

ΕΣΕΝΑ κακοποιει!
    Διόρθωσα λίγο τα μηνύματα και έχασα τη σειρά. Συγνώμη που σε αποκάλεσα "Ναταλία". Ναι, εμένα με κακοποιεί, Ρέμεντυ και λεκτικά και σωματικά.

Senior Member
    Διόρθωσα λίγο τα μηνύματα και έχασα τη σειρά. Συγνώμη που σε αποκάλεσα "Ναταλία". Ναι, εμένα με κακοποιεί, Ρέμεντυ και λεκτικά και σωματικά.
    λοιπον...
    οπως σου ειπα, βλεπω να βρισκεσαι σε συγχιση απο οσα σου εχουν συμβει.
    γιατρο εχεις. και δικηγορο.
    εμπιστευσου τους λιγο παραπανω .
    απομακρυνσου εστω για λιγο να ηρεμησεις και να σκεφτεις σωστα.
    δεν μπορεις να μεινεις αλλου για καποιο διαστημα, να ηρεμησεις και να κανεις συνεδριες με τον γιατρο σου;

λοιπον...
    οπως σου ειπα, βλεπω να βρισκεσαι σε συγχιση απο οσα σου εχουν συμβει.
    γιατρο εχεις. και δικηγορο.
    εμπιστευσου τους λιγο παραπανω .
    απομακρυνσου εστω για λιγο να ηρεμησεις και να σκεφτεις σωστα.
    δεν μπορεις να μεινεις αλλου για καποιο διαστημα, να ηρεμησεις και να κανεις συνεδριες με τον γιατρο σου;
    Δεν έχω τη δυνατότητα απομάκρυνσης προς το παρόν, Ρέμεντυ. Η ψυχολόγος μου, η οποία θα λείπει κιόλας όλο τον Αύγουστο, μου λέει ότι έχω μια εμμονή να μάθω την αλήθεια, πράγμα που μάλλον δεν θα γίνει ποτέ κι γι αυτό οφείλω να πάρω τις αποφάσεις μου με τα δεδομένα που έχω. Αυτό μου προκαλεί πράγματι πολλές δυσκολίες, μια που με βασανίζει ξανά και ξανά το ερώτημα μήπως πέφτω έξω, μήπως τον αδικώ. Αν τον υποψιάζομαι χωρίς λόγο τότε ο εκνευρισμός του είναι δικαιολογημένος. Η κατάσταση είναι ομιχλώδης, αυτό την κάνει για μένα δύσκολη. Νομίζω ότι θα ήταν πιο απλή αν μου έλεγε ότι ερωτεύτηκε μια άλλη και θέλει να χωρίσουμε. Το θέμα όμως το έχουμε συζητήσει, η έλλειψη εμπιστοσύνης και η βία είναι λόγοι διαζυγίου. Δεν ξεκαθάρισα το θέμα ακόμα μέσα μου. Αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις ζωής, δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση ζωής όσο δεν είμαι ακόμα σίγουρη ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Banned
    νομιζω οτι ειπες μονη σου τι φταιει στην αρχη του θρεντ δε το αποκλειω να παραμεινετε φιλοι με τον κυριο αλλα συνηθως για να διαλεξει καποιος ερωτικο συντροφο πρεπει να σκεφτει ενστικτοδως ενω εσυ αυτο δε το εκανες καθολου και διαλεξες καποιον που δε ταιριαζες μαζι του ερωτικα.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    νομιζω οτι ειπες μονη σου τι φταιει στην αρχη του θρεντ δε το αποκλειω να παραμεινετε φιλοι με τον κυριο αλλα συνηθως για να διαλεξει καποιος ερωτικο συντροφο πρεπει να σκεφτει ενστικτοδως ενω εσυ αυτο δε το εκανες καθολου και διαλεξες καποιον που δε ταιριαζες μαζι του ερωτικα.
    Ταιριάζαμε ερωτικά και δεν υπήρχαν τέτοια θέματα, Αλέξανδρε. Γι αυτό κι αδυνατώ μέχρι σήμερα να καταλάβω τι έγινε.

Banned
    δε καταλαβαινεις τι εγινε γιατι το ενστικτο δεν ειναι και πολυ κατανοητο ειναι κατι που στην αρχη μιαζει ανεπαιστητο που φαινεται σαν λαθος που στη πορεια βγαινει σωστο

ξερω ειναι λιγο δυσνοητο

Senior Member
    Αν ελειπε η βια θα σου ελεγα να μην βιαστεις. Ο λογος ειναι οτι σαν αντρες το εχουμε ζησει καποια στιγμη αυτο που πιθανως να ζει ο αντρας σου. Δηλαδη να μας κατηγορει η σχεση μας οτι ξενοπηδαμε καποια αλλη, να μην της βγαινει απο το μυαλο επειδη κατι ειδε τελος παντων, και πραγματικα να μην εχουμε κανει ουτε φλερτ. Εμπειρικα δεν επανερχετε ευκολα η κατασταση. Γινετε ενα ντομινο, εγω ας πουμε αυτη την επιμονη και την ταση για χωρισμο την μετεφρασα οτι εχει βρει καρι αλλο, θελει να φυγει και δημιουργει αφορμες.
    Διστυχως ειναι αυτο το ******** το 10% που λες μηπως κανω λαθος. Ειναι πιθανο το σεναριο να εχει τσαντιστει επειδη βλεπει οτι θες να τον χωρισεις και τον εχεις βαρεθει. Αλλα πταν μπυ λες για βια τι να πω, παιρνει αλλες διαστασεις το θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε καταλαβαινεις τι εγινε γιατι το ενστικτο δεν ειναι και πολυ κατανοητο ειναι κατι που στην αρχη μιαζει ανεπαιστητο που φαινεται σαν λαθος που στη πορεια βγαινει σωστο

ξερω ειναι λιγο δυσνοητο
    Ναι ομως το λανθασμενο ενστικτο μπορεις να το επαληθευσεις.
    Αν σου μπει εσενα η ιδεα λανθασμενα οτι η κοπελα σου ξενοπηδιεται χωρις αποδειξεις, θα αρχισεις να ζηλευεις, να φερεσαι παραλογα, να τσακωνεσαι, να απομακρυνεσαι και μαντεψε τι θα γινει μετα απο καποιο διαστημα, θα γνωρισει αλλον ενω δεν εχετε χωρισει ακομη και αυτος θα ειναι η αποδειξη του ενστικτου

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast