Αγχος Για AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Αποτελέσματα 1 μέχρι 4 από 4
    Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jul 2018

Αγχος Για AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ

Καλημερα σας ! Γενικα ειμαι παρα πολυ αρρωστοφοβικη...τρελενομαι με το καθε τι και σας το λεω αυτο σε περιπτωση που κρινετε αυστηρα αυτα που θα πω . Λοιπον χθες περπατουσα στο κεντρο και ο δρομος ειχε νερα . Φοραγα ενα αερατο σορτσακι . Καποια στιγμη παταω ενα τουβλο δεν ξερω τι ειναι και μου πιτσιλαει νερο το οποιο πηγε σε ολο το αριστερο μπουτι μου ,πιο πανω απο το μπουτι μ , στην εσωτερικη μερια του , και δεν ξερω αν πεταχτηκε καμια σταγονα και εξωτερικα στο εσωρουχο μ. Αμεσως μολις εγινε αυτο πηρα μαντιλακι και καθαρισα ολο το ποδι μ. Υπαρχει πιθανοτητα να κολλησα τιποτα; Σας παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα , ειμαι παρα πολυ φοβισμενη.Ευχαριστω πολυ.

Ειλικρινά εύχομαι να τρολλάρεις και να μην είναι ειλικρινές μήνυμα αυτό. Αν πραγματικά φοβάσαι μήπως κόλλησες ΣΜΝ από νερολακούβα, σου λέω ότι δεν υπάρχει πιθανότητα. Καλό είναι αν δεν το έχεις κοιτάξει, να προσπαθήσεις να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο για την αρρωστοφοβία, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η καθημερινότητά σου αν κάνεις τέτοιες κουλές σκέψεις...

Junior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jul 2018
    Δεν τρολαρω . Συνηθως δεν φοβαμαι τοσο ευκολα αλλα αυτη τη φορα το νερο απο τη λακουβα πιθανον να πιτσιλισε και το εσωρουχο μ και επειδη ημουν στο κεντρο οπου υπαρχουν πολλοι αστεγοι ( χωρις καποια παρεξηγηση ,εννοω αν κατουρανε στον δρομο που ειναι κατι που αντιλαμβανομαστε ολοι οταν περπαταμε εκει) γιαυτο εχω ανησυχησει τοσο πολυ και φοβαμαι.

χαχαχα βρε μαρια... και εγω παθενα κατι τετια κουλα... μην φοβασαι... τπτ δεν επαθες... εμμονες απλα ειναι αυτες...

Παρόμοια Θέματα

1. Σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα!!!
    Από Stavrosbmw στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 19-02-2017, 17:19
  2. Ταχυκαρδία, άγχος και άλλα
    Από agxwtikos στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 09-01-2014, 00:32
  3. Άγχος, αρρυθμίες και άλλα
    Από anniw στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 30-10-2011, 18:10
  4. Θεραπεία από άγχος, θυμό και άλλα
    Από whitecandle στο forum Εναλλακτικές Μέθοδοι Θεραπείας
    Τελευταίο μήνυμα: 13-11-2010, 18:45

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα