Επηρεαζει το Φθινόπωρο την Καταθλιψη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Ειμαι και εγώ παιδί της άνοιξης και δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η συννεφία και δεν αντέχω με τίποτα το κρύο δηλαδή \'οταν όλοι φοράνε ένα απλό μακρυμάνικο.. εγώ φοράω +3 ζακέτες + κασκόλ

Δεν έχω δυστυχώς ιδέα που μπορείς να βρεις αυτή τη συσκευή..
    Εχεις μιλήσει με ειδικό και σου έχει πει ότι έχεις εποχιακή κατάθλιψη? αν ναι προφανώς θα μπορεί να σε ενημερώσει για το τι επιλογές έχεις

Banned
    Ναι μιλησα και μου ειπε μια χαρα εισαι , αλλα δεν ειμαι , χμμμμμμ
    Τι να πει κανεις, ασταα..
    Μαλον βαριοταν πιος ξερει..... Πρεπει να βρω καναν αλλον, και ο θεος βοηθος.

Banned
    Αν καποιος εχει καμια ιδεα η εχει βρει καποια λυση για to συγγεκριμενο θεμα αφηνω το email μου
    [email protected]

Senior Member
    γεια σου κατερίνα!!!πως τα πας?μακάρι αν κατι απο αυτα που είπα σε βοηθησε...ελπίζω να πανε όλα καλα....όλοι στο ιδιο αγωνα....εγω καλα κρατω μεχρι στιγμης...!

Senior Member
    Γεια σου dodis χαιρομαι που εισαι και εσυ καλά και ευχομαι πάντα να είσαι όσο καλύτερα γίνεται
    Εγω είμαι \"κανονικά\" δηλαδη χωρίς κατάθλιψη χεχε ασχολούμαι με αρκετά βέβεβαια έχω κάνει μέγάλη πρόοδο στα μαθήματα που χρωστάω στη σχολή (στα δύσκολα που ήθελαν τρελό διάβασμα) και ελπίζω μέχρι την επόμενη εξεταστική να πάω όπως και τον σεπτέμβριο να δώσω (είχα μια φοβία και δεν πήγαινα πιο πριν να δώσω μαθήματα...αλλά το σεπτέμβριο τα κατάφερα και πήγα σε 4 δοκιμαστικά και όλα πήγαν μια χαρά πήρα και στα 4 πάνω απο 7 βαθμό και έτσι η αυτοπεποιθηση μου είναι ανεβασμένη )
    Αυτές τις μέρες δεν διάβαζα πολύ γτ βρήκα ένα πρόγραμμα για ζωγραφική στον υπολογιστή και επειδή μου αρέσει πολύ η ζωγραφική έχω ξετρελαθεί με το πρόγραμμα αυτό
    Όπως και τα μαθήματα έτσι και το σχέδιο ήταν πάντα τομείς στους οποίους είχα κλίση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και όσο αφιερώνω χρόνο σε αυτά είναι σαν να επικεντρώνομαι στα θετικά μου και όταν καταφέρνω να πηγαίνω ένα βήμα παραπέρα ανεβαίνει πάρα πολύ η αυτοπεποιθησή μου
    Αντε μετά απο αυτά να επικεντρωθώ και στις διαπροσωπικές σχέσεις όπου όσο και να προσπαθώ δεν τα πάω καλά λολ
    Φιλάκια πολλά

Senior Member
    καλημέρα κατερίνα...συγχαρητήρια για τα μαθήματα!!!αυτό είναι πολύ καλό, μπράβο!!!..αυτό βοηθάει κι εμένα..όταν δεν είμαι καλά προσπαθώ...ζωγραφίζω, παίζω πιάνο(και τρελαίνω τους γείτονες!!!!!!!!!!!!!)με ηρεμεί πολυ..
    να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστουν..αυτό νομίζω πως έιναι το κλειδί..να χαλαρώνεις και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά...καλή δυναμη σου εύχομαι...

Καλημέρα παιδιά! νέος στο φορουμ.
    Το θέμα της κατάθλιψης αναλόγως της εποχής είναι πολύ έντονο σε εμένα (καθ΄ότι καταθλιπτικός) και γι΄αυτό ανασύρω θεματάκι παλιό. Με εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που διάβασα εδω..
    Η χειρότερή μου εποχή είναι η άνοιξη. Οι μήνες Μάιος και Ιούνιος είναι τόσο δύσκολοι που σκέφτομαι να μπορούσα να πέσω σε χειμερία νάρκη και να ξυπνούσα τον ιούλιο που η κατάσταση ξέρω ότι εκτονώνεται σημαντικά. Ηδη από μάρτιο και απρίλιο έχουν αρχίσει και με ενοχλούν τα πρώτα συμπτώματα (μεγάλο ακαθόριστο άγχος, υπερκινητικότητα, αίσθημα μόνιμης-έντονης ψυχολογικής πίεσης μαζί με τις καταθλιπτικές μου σκέψεις). Επιπλέον πρέπει να δείχνω (παλαιότερα το έκανα, εδώ και καμιά πενταετία όμως όχι) και στον περίγυρό μου ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που χαίρεται και απολάμβάνει αυτήν την εποχή και τον ωραίο καιρό. Σε αντίθεση λοιπόν με τον μάιο-ιούνιο είναι η εποχή που έρχεται το φθινόπωρο. Οταν μπαίνει ο σεπτέμβρης ηρεμώ σημαντικά, τόσο που νομίζω (λανθασμένα) ότι τελικά δεν πάσχω από κατάθλιψη. Αυτά...

Senior Member
    και εγώ δεν αντέχω την πολλή ζέστη και το καλοκαίρι κυκλοφορώ σχεδόν μόνο νύχτα.

αλλά κατά τα άλλα η διάθεσή μου δεν έχει εποχές ανα πάσα στιγμή με πιάνουν καταθλιπτικές κρίσεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12