Results 31 to 39 of 39
Thread: Αυτοικανοποιηση
-
01-08-2018, 12:44 #31
- 01-08-2018, 13:39 #32
Όλο και κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει αν ο αυνανισμός εξακολουθεί μετά από κάποια ηλικία (είπα τα 25 με κάποιο ηλικιακό περιθώριο λάθους)! Βέβαια υπάρχει και το επί πληρωμή. Αλλά το καθόλου σεξ και/ή η μόνη σεξουαλική ζωή ο αυνανισμός μετά τα 25 όντως μιλάμε για κάποιου είδους πρόβλημα.
γιάννης
02-08-2018, 02:42 #33
συμφωνω μαζι σου! προσωπικα ζηλευω οσους μπορουν! δεν θα ειχα κανενα κομπλεξ να το καμω και τωρα, στην ηλικια μου! δυστυχως ομως δεν μπορω!! λογο των φαρμακων! και οχι τοσο λογο της εκκλησιας! αν και θεωρειτε εξησου αμαρτια! μαλιστα υπαρχει και συγκεκριμενες ημερομινιες τιμωριας, και αποχης απο την κοινωνια γι οσους το κανουν αυτο!
Τωρα οσον αφορα τον απλο κοσμο, το προβλημα ειναι οταν υπαρχει η επυθιμια για αυτο και δεν γινετε λογο κομπλεξ ,τωτες ειναι λαθος διοτις καταπιεζουμε το σωμα μας! και φυσικα το καλητερο ειναι να υπαρχει σεξ, αλλα ετσι οπως ειναι η εποχη μας ! μπορει καποιο ατομο να ειναι μονο του για καποιο καιρο τωτες δεν εχει σημασια η ηλικα!
Αυτο που ειναι προβλημα ειναι οταν υπαρχει ερωτικος συντροφος και παρα ταυτα αυνανιζομαστε εκει ειναι θεμα, παει να πει οτι δεν υπαρχει συνενοηση με τον συντροφο μας! παει να πει οτι υπαρχει προβλημα!
Προσωπικα οσες φορες ειχε τετοιο θεμα η συντροφος μου παντα ενιωθα ενοχες - οχι μονο εγω αλλα και αλλα φυλικα μου ζευγαρια, οι ανδρες παντα προσπαθουσαν να βρουν λυση και παντα ενιωθαν ασχημα ! οχι μονο γιατι στεναχωριοντουσταν για την κοπελα τους αλλα κι γιατι παντα υπαρχει ο φοβος μην βρει καποιον οπου δεν θα εχει τετοιο θεμα! κι πιστεψτεμε φιλοι μου παντα υπαρχει καποιος καλητερος απο εμας για μια γυναικα!. Ετσι λοιπον προσπαθουσα παντα ναμαθω αν υπαρχει θεμα και μαζι με την συντροφο , μαζι βρισκαμε την λυση!
Εκτως αν ο λογος ειναι καποιος αλλος, οπως ας πουμε η απωσταση, αν δλδη βρισκοντε αρκετα μακρια ανα χρονικα δυαστηματα τωτες ειναι λογικο, αλλα και τωτες υπαρχει το σκαιπ!χαχαχα
22-08-2018, 04:30 #34
Η εκτόνωση προϋποθέτει και φαντασίωση...κι αφού ο εγκέφαλος είναι ζωντανός...ολα επιτρέπονται.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
07-09-2018, 16:53 #35
Ποτέ δεν ήμουν ζεστός μ' αυτά τα θέματα. Εννοώ και το σεξ και τον αυνανισμό. Στην εφηβεία ζήτημα είναι αν αυνανιζόμουν 3-4 φορές το δίμηνο. Εδώ και πολλά χρόνια τα έχω μουντζώσει εντελώς. Μόνο όταν εμφανίζονται ενοχλήσεις το θυμάμαι.
Για μένα προσωπικά δεν τίθεται θέμα ενοχών. Είναι αυτό το περίεργο αίσθημα κενού που ακολουθεί την πράξη. Είναι δύσκολο να το περιγράψω, κάτι σαν γεύση από θάνατο. Έτσι σκέφτομαι πάντα το μετά και δε θέλω.Last edited by Vox; 07-09-2018 at 21:23.
07-09-2018, 18:36 #36
αν ειναι να περνεις φαρμακα και να μην μπορεις να κανεις sex ποτε τοτε σκεψου σοβαρα... ειναι θεραπια αυτη?????? δηλαδη τι γινεσε καλα αλλα ταυτοχρονα σε κανουνε ανικανο τα φαρμακα??? πραγματικα δεν ειναι λυση τα ψυχοφαρμακα.... εχεις μιλισει με τον γιατρο σου??? αλλα τι να σου πει ενας ψυχιατρος.... δεν ξερω τι διαγνωση εχεις... αλλα αν εχεις απλα καταθλιψη και ανχος τοτε υπαρχουνε αλλες θεραπιες που δεν θα εχεις κανενα προβλημα...! εγω περνω ladose αλλα ταυτοχρονα περνω και καναβη και epidemium για την libito... γιατι εγω 2 φορες την εβδομαδα κανω με την κοπελα μου τουλαχιστον 9 ωρες sex.... να ναι καλα η γιατρος μου... που με εκανε εθισμενο στο sex :P
07-09-2018, 19:40 #37
Ακη μαλακα βγαλε παιδι να μην ειναι ευχαριστημενο με τιποτα να σου πω εγω εμενα οι κορεσ μου ειναι τα καλυτερα γκομενακια που υπαρχουν και παλι με βριζουν εχω κ σχιζοφρενεια δηλαδη τι να κανω αλλο καλυτερο αυτο που εκανα ηταν το καλυτερο που γινεται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-09-2018, 19:46 #38
Πολυ καλυτερεσ απο αυτεσ στην τηλεοραση για την ακριβεια οι καλυτερεσ σερβιτορεσ του κοσμου εγω πιστευω δεν εχει σημασια τι κανεισ αλλα να εισαι ο καλυτεροσ εγω ειμαι αγροτησ ειμαι ο καλυτεροσ εχω σχιζοφρενεια ειμαι ο καλυτεροσ ηθελα να εχουν παντα δουλεια και να ξερουν να μιλανε απο εκει κ περα ασ κανουν οτι θελουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-09-2018, 00:57 #39
Πρωτη φορα ηταν στην πρωτη γυμνασίου. Οι μόνες ενοχές που ενοιωσα τις πρώτες φορες, ηταν λογω μη ενημέρωσης. Οκ το λεγαμε μεταξυ μας 2-3 φιλοι, αλλα το κανει αυτο ο μέσος ανθρωπος η το κανουμε μονο εμεις; Μολις καταλαβα οτι ηταν κατι γνωστο δεν ενοιωθα την παραμικρή ενοχή.