Ok, έχω φρικάρει κι επίσημα πια... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έστειλα αλλά δεν δείχνει ούτε να παραδόθηκε πράγμα που σημαίνει ότι το κινητό του είναι ακόμα κλειστό και νιώθω να χάνω τις ελπίδες μου, μου είναι δύσκολο να φανώ δυνατή...
    καλημερα.
    απο οσα εχεις πει κατα καιρους γι αυτην την γνωριμια, νομιζω οτι δενε χετε επικοινωνια εδω και καιρο.
    πως ξερεις οτι δεν εχει αλλαξει νουμερο τηλεφωνου;
    τα θυματα ειναι πλεον γνωστα.
    απλα δεν εχουν εχουν βρεθει ολοι.
    οσοι ειναι αγνοουμενοι, πιθανον να ειναι τελικα κι αυτοι νεκροι, αλλα ειτε στις λιστες των θυματων, ειτε στις λιστες των αγνοουμενων θα ηταν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεχρι τωρα.
    μαλλον ειναι μια υπερβολικη ανησυχια σου απο την λαχταρα που εχεις να επικοινωνησεις μαζι του γενικοτερα.
    κανε το αλλο.
    παρε την τηλεφωνια που ειχε, οταν ειχε το νουμερο που ξερεις, και ρωτα τους αν το τηλεφωνο αυτο ανηκει στον γνωστο σου και δεν ειναι απενεργοποιημενο. επιπλεον παρε τις πληροφοριες τηλεφωνων και ρωτα το ισχυον νουμερο του.
    αν δεν το εχει δηλωσει απορρητο, θα στο πουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    απο οσα εχεις πει κατα καιρους γι αυτην την γνωριμια, νομιζω οτι δενε χετε επικοινωνια εδω και καιρο.
    πως ξερεις οτι δεν εχει αλλαξει νουμερο τηλεφωνου;
    τα θυματα ειναι πλεον γνωστα.
    απλα δεν εχουν εχουν βρεθει ολοι.
    οσοι ειναι αγνοουμενοι, πιθανον να ειναι τελικα κι αυτοι νεκροι, αλλα ειτε στις λιστες των θυματων, ειτε στις λιστες των αγνοουμενων θα ηταν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μεχρι τωρα.
    μαλλον ειναι μια υπερβολικη ανησυχια σου απο την λαχταρα που εχεις να επικοινωνησεις μαζι του γενικοτερα.
    κανε το αλλο.
    παρε την τηλεφωνια που ειχε, οταν ειχε το νουμερο που ξερεις, και ρωτα τους αν το τηλεφωνο αυτο ανηκει στον γνωστο σου και δεν ειναι απενεργοποιημενο. επιπλεον παρε τις πληροφοριες τηλεφωνων και ρωτα το ισχυον νουμερο του.
    αν δεν το εχει δηλωσει απορρητο, θα στο πουν.
    Καλησπέρα Remedy και σ' ευχαριστώ για όλα και για τη βοήθεια στο πρακτικό κομμάτι αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη... Σημαίνει πολλά για μένα, είναι μια ανακούφιση...

Πολύ πιθανόν να μην ισχύει πια αυτός ο αριθμός... Γιατί πήρα στην cosmote και μου είπαν ότι δεν αντιστοιχεί σε κάποιο όνομα... Ισχύον νούμερο δεν εμφανιζόταν για να μου δώσουν, πολύ πιθανόν να είναι απόρρητο όπως λες...

Έχω μόνο το σταθερό του τηλέφωνο, ίσως πάρω κι εκεί σαν ύστατη λύση αλλά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...

Πάντως με ανακουφίζει αυτό που λες ότι το όνομα του θα ήταν κάπου στις λίστες, έχω ψάξει και δεν είναι πουθενά κι αυτό μου δίνει μια ελπίδα... Πραγματικά προτιμώ χίλιες φορές να είμαι εγώ η υπερβολική μέχρι κι η παρανοϊκή από το να έχει δόση αλήθειας ο φόβος μου... Θα προσπαθήσω να με πείσω και να πάψω ν' ανησυχώ αφού δεν υπάρχει πουθενά τ' όνομα του, κατά την ψυχολόγο μου είναι η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή που δεν μ' αφήνει να ηρεμήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 2 of 2 FirstFirst 12