Results 1 to 15 of 37
Thread: ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
-
16-07-2018, 18:48 #1
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Μετά από 6μιση χρόνια σχέσης και 4 χρόνια συγκατοίκησης ξαφνικά είχα μπροστά μου έναν άλλο άνθρωπο. Με απομάκρυνε με δικαιολογία της δουλειά και στη συνέχεια μου ανακοίνωσε μέσω τηλεφώνου οτι δεν είναι καλά και δεν μπορεί άλλο να συνεχίσει την σχέση. Δεν δεχόταν να το συζητήσουμε από κοντά και συνεχώς έριχνε το φταίξιμο της συμπεριφοράς του σε μια πιεστική κατάσταση που περνάει. Συνέχισε για αρκετό διάστημα να επικοινωνεί ο ίδιος και να μου λέει οτι δεν άλλαξε κάτι ανάμεσα μας αλλα πρεπει να βρε τον εαυτό του. Όταν τελικα μιλήσαμε απο κοντά ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν μου έδινα απαντήσεις για τίποτα, μου είπε μονο πως δεν είναι σίγουρος για το αν είναι καλή ιδέα να μην είμαστε μαζί. Το αποτέλεσμα είναι πως μετά απο λίγες μέρες που αυτός συνέχισε να έχει επικοινωνία μαζί μου με δικη του πρωτοβουλία μου έστειλε ενα μηνυμα πως δεν μπορουμε να συνεχισουμε. Το γεγονός οτι όλα αυτά είναι τελείως αντίθετα με το χαρακτήρα του, και γενικά ενιωθα πως μιλάω με καποιον άγνωστο πλέον με έβαλε σε σκεψεις..
Ήθελα να παρω τις απαντησεις που δεν θα μου έδινε μονος του και κοιταξα τα μηνυματα του.. Αφου είχαμε χωρίσει ειχε στειλει μηνυματα με την κοπελα που δουλευει τους τελευταιους 2 μηνες, και το περιεχομενο δεν ηταν φιλικό. Απο τοτε, παρολο που πηρα τις απαντησεις μου, δεν παραδεχεται οτι εχει κανει κατι με καποια αλλη ή οτι αυτη ηταν εστω η αφορμη για τον χωρισμο. ¨Αρχισε να ρίχνει ευθυνες σε εμενα και να μου λεει πως ξεραμε και οι 2 οτι δεν πηγαινε καλα η σχεση μας, κατι που δεν ισχυει αφου ποτε δεν ειχαμε κανει καποια σχετικη συζητηση και γενικα μεχρι τελευταια στιγμη σχεδον καναμε σχεδια για το μελλον. Ειναι ο πρωτος χωρισμός που έχω να διαχειριστω και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να νιωσω καλύτερα. Θελω απλά να περάσει ο χρόνος και να ξεχάσω, δεν μπορω να δεχτω οτι ο ανθρωπος που περασα μαζι του τοσα είναι ο ιδιος που μου φερθηκε ετσι τον τελευταιο καιρο και δεν εχει καν την ειλικρίνεια να μου πει την αληθεια. Δεν εχω ορεξη για φαγητο, δεν μπορω να κοιμηθω και να ελεγξω τη σκεψη μου. Πως μπορώ να επιβληθώ στον εαυτο μου;
- 16-07-2018, 19:18 #2
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-07-2018, 19:45 #3
Καταρχήν είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Εχεις καταλάβει οτι άλλο εσύ και άλλο ο ευατός σου...και όταν λέω ο εαυτός σου, εννοώ το μυαλό σου. Οπότε άνετα μπορείς να το κουμαντάρεις...Φίλες κοινωνικές έχεις? Η περίπτωσή σου (που ήταν κ δική μου πριν πολλά χρόνια) λύνεται με πολλή εξωστρέφεια τώρα...αν πάλι θέλεις για ένα διάστημα να τον κλάψεις, κλάψτον για να μη σου μείνει αποθυμένο...αλλά όχι και να μη μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια και να χαλάσει το δερματάκι....απα πα...φιλές κοριτσάκι μου και έξω απ την πόρτα...καλοκαιράκι ειναι!
Προσπάθησε να το δεις ψύχραιμα το όλο πράγμα. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του, αν θέλει (δε θα τον παρακαλάμε κιολας) και δείτε ποια ειναι αυτά που σας ενώνουν και ποια σας χωρίζουν. Και τι παράπονα έχει απο εσένα μετά απο 6 χρόνια και αποφάσισε έτσι..ελαφρά τη καρδία...χωρισμό...αυτά στα λέω στην περίπτωση που σου ζητήσει να συζητήσετε....διαφορετικά εννοείται δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.
16-07-2018, 20:33 #4
Βασικά όσο τα αναμασάς δεν βγαίνει και τίποτα, αλλά να ξέρεις ότι η αλήθεια στα πάντα βρίσκεται κάπου στην μέση. Μάλλον υπήρχαν σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά κι εσύ τα προσπερνούσες. Δεν το χειρίστηκε καλά, ούτε αυτός ούτε εσύ, αλλά δεν έχει νόημα να το υπεραναλύεις, Με κάποια ψυχραιμία καλό είναι να τα σκεφτείς όλα αυτά και να πάρεις μαθήματα για το μέλλον, όχι όμως να μείνεις κολλημένη εκεί. Ζήτησες να μιλήσετε μία, ζήτησες δύο, αυτός δεν ψήνεται και πολύ τώρα για ειλικρινή συζήτηση. ΟΚ. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Βρες άλλα πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου και να γεμίζεις την μέρα σου. Βγες περπάτα, πήγαινε για κανένα μπάνιο, βγες σε καμια ταβέρνα και σε καμιά μπαρότσαρκα με τις παρέες σου. Καλοκαιράκι είναι, θα σου αλλάξει η διάθεση σιγά - σιγά. Ρώτα κι εμάς στον τουρισμό που όταν οι άλλοι κάθονται εμάς μας πάει γμιώντας...
16-07-2018, 20:57 #5
Κι εγώ χώρισα από 3 χρόνια σχέση όταν την ρωτούσα αν είναι με κάποιον άλλον μου έλεγε ψέματα και ναι ήτανε με άλλον όσο είμασταν μαζί προσπάθησε σιγά σιγά να ξανασταθεί ς στα πόδια σου το ίδιο κάνω κι εγώ πάρε τους δρόμους και μην κλινεσαι σπίτι αν ακόμα δουλεύεις πολύ καλύτερο η εργασθούν ταπεινά σε κάνει και ξεχνάς ξέρω είναι δύσκολο με όσα έχεις μειραστει με ένα άνθρωπο να σβήνονται σε μια στιγμή
16-07-2018, 23:20 #6
Ωραίος ο τύπος, βαρέθηκε, τσιλιμπουρδίζει και σου λέει πιέζεται κιολας.
Εισαι ξύπνια και μπράβο σου. Ξέρω πόσο θέλεις μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά δεν θα στη δωσει έτσι αυτός. Το καλυτερο που εχεις να κάνεις να εξαφανιστείς και να μη του μιλας για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον. Αφου δει οτι λείπεις από τη ζωη του, ίσως ερθει να σου μιλήσει ο ίδιος. Αν τον κυνηγήσεις θα αρχίσει τα πιέζομαι και δεν μπορω και δεν είμαστε καλα και αχ βαχ.
Προχώρα και αρχισε να βγαίνεις, γνώρισε κόσμο και κοιταξε τον εαυτο σου.
16-07-2018, 23:51 #7
Θέλω μια ειλικρινή συζήτηση γιατί πιστεύω οτι η αλήθεια θα με βοηθήσει να προχωρήσω πιο γρήγορα. Αλλα οπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να μάθω πως τελικά έφτασαν εδω τα πράγματα. Απλά απορώ με την ευκολία που προχωράνε κάποιοι άνθρωποι στον επόμενο. Είναι τοσο αναλώσιμοι οι άνθρωποι και οι σχέσεις;
17-07-2018, 02:03 #8
17-07-2018, 02:37 #9
Κοιτα απ οτι καταλαβα τωρα ξεκινησε κατι με την αλλη, θα μπορουσε να σε κραταει ακομη και να εχει και την αλλη. Οποτε σε αυτο το σημειο θεωρω επραξε ορθα, υπερ σου.
Μην περιμενεις οτι θα σου πει ο αλλος, ξερεις γνωρισα καποια και σκεφτομαι να κανω κατι μαζι της επειδη βαρεθηκα εσενα.
Ευτυχως που εμαθες μονη οτι παιζει πλεον καποια αλλη, οποτε αυτοματως βγαινεις απο πολλες σκεψεις και ψυχολογικη ταλαιπωρια.
Τελος, μην διανοηθεις να ξαναγυρισεις αν θελησει να επιστρεψει σε εσενα μετα απο λιγο καιρο, γιατι θα χασεις τον εαυτο σου και θα νοιωσεις υποτιμητικα. Βαλε ενα τελος, δεξου τις συνεπειες του «πενθους» και να ξερεις οτι θα περασει και θα εισαι μια χαρα παλι. Αυτο που δεν θα περασει και θα το κουβαλας ειναι η ξεφτιλα που θα νοιωθεις για τον εαυτο σου εαν τον παρακαλεσεις η εαν επιστερψεις οταν τυχον επανελθει.
Καλη συνεχεια και καλη νεα αρχη σου ευχομαι
17-07-2018, 09:35 #10
Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην σχεση αυτή και ηδη του είπα ότι δεν θελω να εχουμε καποια επικοινωνία γιατι θελω να κοιτάξω τον εαυτό μου και εγώ. Μέχρι να του το πω συνέχιζε να επικοινωνεί μαζι μου και τη μια μου ελεγε οτι δεν ειναι καλα και αφηνε να εννοηθεί οτι δεν ειναι σιγουρος για την επιλογη του να χωρίσουμε και την αλλη μου εριχνε ευθύνες για πράγματα που δεν μου ειχε εκφράσει ποτέ παράπονο ενω ήμασταν μαζί! Επίσης έχει ακόμα αφήσει τα μισά του πράγματα στο σπίτι, χωρις να σκέφτεται σε τι διαδικασιες με βάζει με ολη αυτη την σταση του.
Έχω απογοητευτεί απο τον τρόπο που το τελείωσε γιατί είναι σαν να μην σημαίνει τίποτα για αυτον η σχεση μας απο τη μια μερα στην αλλη!
Το βασικό μου θέμα ειναι πως θα προχωρήσω εγώ. Κανω πράγματα για να ξεχνιέμαι αλλα εχω συνεχως την αίσθηση οτι μενω πίσω.
18-07-2018, 00:57 #11
θα τον επιασε αφασια μαλον και οξεια πολυθρονιτιδα μπορει να χει παρει και τιπτ φαρμακα πχ γι αυτο να σου φαινετε διαφορετικος
24-07-2018, 18:02 #12
Η αλήθεια ειναι οτι περασε ενα χρόνο που ειχε αφεθεί εντελώς και δεν έκανε πράγματα για τον εαυτό του. Απλα δεν μπορω να καταλαβω αν ηταν ετσι λογω της σχεσης μας ή αν εδωσε τελος στη σχεση λόγω της γενικης ασχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες μαζί,και περίμενα να είναι σε θέση να παλέψει για την σχεση μας και να το συζητησει μαζι μου πριν παρει ξαφνικά μια αποφαση, και μαλιστα χωρις να προηγηθεί καποια συγκρουση. Μου φαίνεται σα να ήμουν το μοναδικό βαρος που μπορουσε να πεταξει απο πανω του, και αυτο εκανε..
24-07-2018, 18:25 #13
αχ μην το ψειριζεις τοσο.
ουτε φταις, ουτε αποφασισε να τερματισει την σχεση σας.
ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΗ.
το οτι επικοινωνει ειναι επειδη ειτε την κυνηγαει και δεν του καθεται ( η γενικοτερα εχει αυξομειωσεις η ολη φαση), ειτε γιατι δεν ειναι πολυ ενδιαφερουσα και ταλαντευεται αν θα πρεπει να κοψει απο σενα.
ΚΟΨΕ ΕΣΥ και αστον να κοψει τον λάιμο του.
μην το παιδευεις αλλο, αδικα φθειρεσαι. ψαχνεται ο τυπακος και ελεγχει που και που αν εισαι ακομα στην θεση σου, μηπως μετανιωσει.
εσυ τον ψηλωνεις που καθεσαι καιτο συζητας, τι εφταιξες, και αν εφταιξες, και τι δεν πηγε καλα και φουμαρα.
ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΑΕΙ. μην εισαι κοροιδο και μπαινεις σε συζητησεις.
πετα τα πραγματα του εξω αν δεν ερθει να τα παρει η σ τειλτα με καποιον και μην του ξαναμιλησεις.
24-07-2018, 21:51 #14
Ναι , βρηκε αλλη .........κανει μπαμ το πραμα ....η βαρεθηκε ....
Last edited by Macgyver; 25-07-2018 at 06:55.
29-07-2018, 21:16 #15
Η ιστορία σου μου θυμίζει κάπως τη δική μου αλλά όχι ακριβώς. Η ουσία είναι μία, πως αν κάποιος μας θέλει θα κάνει τα πάντα να είμαστε μαζί καλά και στα άσχημα και στα δύσκολα. Εμένα προσωπικά ο πρώην μου αρραβωνιαστικός, μου άσκησε έντονη ψυχολογική βία μέσα στο πένθος του πατέρα μου φέτος για να φύγει από τη σχέση. Κουράστηκε μάλλον το πόνο μου που δεν είχε αντοχή παραπάνω από δίμηνο. Είδα και εγώ έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο μετά από 6 μιση χρόνια σχέσης. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο με άσχημο τρόπο. Νόμιζα ότι μπορεί μεν να έχω το πόνο μου αλλά έχω τον άνθρωπό μου και εκείνος απλά με διέλυσε προσθέτοντας πόνο στο πόνο. Πολλές φορές οι άντρες για να φύγουν από μία σχέση που έχουν βαρεθεί, κουραστεί, φοβούνται ευθύνες παραπάνω και δέσμευση και έτσι δημιουργούν είτε ξενερωτικές είτε βίαιες ψυχοφθόρες καταστάσεις για να σε θλίψουν και να βγουν από τη σχέση. Βγαίνουν όμως χωρίς ανδρισμό και κυρίως ανθρωπιά, ρίχνοντας το βάρος στη σύντροφό τους. Έπειτα εκείνη τους διώχνει γιατί είναι τσακισμένη και δεν μπορεί να σώσει άλλο τη σχέση και εκείνοι νιώθουν ελεύθεροι μη έχοντας την ενοχή. Για μένα το ντόμπρο είναι να κάνει ο οποιοσδήποτε μέσα στη σχέση άντρας ή γυναίκα μια συζήτηση ειλικρινή στα χρόνια της αγάπης που υπήρχε και όχι με μια μονοκονδυλιά να διαγράφουν τον άνθρωπο που είχαν σύντροφό τους κερί αναμμένο. Όταν του είπα να βάλει φουστάνι γιατί δεν παραδεχόταν τα λάθη και τις βρομιές του, με έστειλε στο διάολο και αναθεμάτισε την ώρα και τη στιγμή που με βρήκε! Ποιος; Ο άνθρωπος που αγάπησα και δόθηκα ολοκληρωτικά μου φέρθηκε λες και ήμουν καμία ανήθικη βρόμα! Εμένα που πριν λίγο καιρό ευγνωμονούσε το Θεό που ήρθα στη ζωή του και τώρα που είμαι σε μια πολύ δύσκολη θέση αντί να μου δώσει το χέρι του να πάμε παρακάτω με μάτωσε και άλλο! Μετά από όλα αυτά και να έρθει μετανιωμένος δεν θα τον δεχτώ πίσω. Έχω και μια αξιοπρέπεια! Δεν άξιζα μία τόση άσχημη συμπεριφορά και η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμα πληγωμένη και μένω άναυδη. Τα αναφέρω όλα αυτά γιατί σε καταλαβαίνω που απορείς το πως άλλαξε ο σύντροφός σου τρόπο συμπεριφοράς. Όντως είναι λες και είναι άλλος άνθρωπος ο πρώην μου πλέον!