Ψυχολογηστε τον Admin!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Banned

Ψυχολογηστε τον Admin!

Να και ενα θεμα αρκετα σημαντικο και ενδιαφερον αλλα που ποτε δεν υπηρξε....

Ηρθε η ωρα περα απο τις αναφορες για εμας να πουμε (αν θελουμε βεβαια) το πως ψυχολογουμε τον admin του site.

Πληροφοριες θα βρειτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Εμπρος της γης οι κολασμενοι, της ψυχης διαμαρτυρομενοι....

Senior Member
    Δύσκολο εγχείρημα.
    Δεν θα προβώ σε μια προσπάθεια ψυχολόγησης του αγαπητού Νίκου,
    αλλα σε μια προσπάθεια καταγραφής των δικών μου σκέψεων και συναισθημάτων απο την όποιου είδους αισθηση έχω απο την ηλεκτρονική και μη, αλληλεπίδραση με τον \"admin\".
    Νιώθω συγκίνηση, ανθρωπιά, αγάπη και διάθεση για στήριξη.
    Γαλήνη, ηρεμία, προσιτότητα, πραότητα, ανοιχτωσιά, διαφάνεια, υγιή απόσταση.
    Νιώθω ειλικρίνεια και διάθεση για επαφή και πολύ ολοκληρωμένη εσωτερική δουλειά.
    Αυτά,
    μου φαινεται πως είπα πολλα:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    \"Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη\"

http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../dc/Izno01.gif

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ :) Για σένα το λέω krino (σε φιλικό επιπεδο πάντα). Είπαμε οι περισσότεροι εδώ μέσα λέμε τα ψυχολογικά μας, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι έχουμε γίνει ψυχολόγοι εξαιτίας αυτού...Είναι σαν να πηγαίνεις στο ψυχιατρείο και να ζητάς απο τους ασθενείς να ψυχολογίσουν τον διευθυντή της κλινικής..

Όσο για την ίδια την ερώτηση.. έχω ευχαριστίσει τον NikosD. σε κάποιο άλλο θέμα. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο..

Banned
    weird, πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις.

Βινσιε,
    μου αρεσει να εχω μια σχεση αλληλεπιδρασης με ολους....
    Ενα ενδιαφερον εσωτερικο μου \"παιχνιδι\" ειναι να αλλαζω ρολους, καρεκλες, θεσεις και εαυτο εφοσον προκυψει.

Παρακατω θα πω και την δικη μου χμμμ ψυχαναλυση....

Banned
    Λοιπον ας πω και εγω την grand ψυχολογικη ερμηνεια μου........

Απορω γιατι ο admin αποφασισε να γινει ψυχολογος
    οταν η ανθρωπινη διασταση του, τον ξεπερναει χωρις να μπορει να την σταματησει.

Η συγκρουση του ποτε να εισαι ανθρωπος και ποτε ψυχολογος ειναι μια λεπτη κοκκινη γραμμη την οποια ειναι ευκολο να χασεις το νημα της αρχης και του τελους.
    Στην παρουσα φαση πιστευω οτι οι ανελεητες συγκρουσεις που υπαρχουν, αφηνουν το δευτερο μερος της σκηνης πισω με το πρωτο να ειναι κατα πολυ μπροστα.

Εκεινο που βλεπω οτι ζει σε ενα τεντωμενο σκοινι ειναι η ταση αυτη που αναγκαζει το ενα σκηνικο να πιεζει αφορητα να φερει πισω απο το αλλο. Ειναι αυτες οι πιεσεις οπου ασχετα με το ποιος εισαι η θα ηθελες να εισαι, αναγκαζεσαι να πιεστεις πριν σε πιεσουν.

Και για να κλεισω,
    προτιμω τον ανθρωπο admin απο τον ψυχολογο admin.

Senior Member
    αλλο παλυ και τουτο ααχαχαχ.δεν μπορω δεν κατεχω το επαγκελμα και συνηθως ψυχολογω λαθος τος ανρθρωπους

Senior Member
    Originally posted by krino
    Λοιπον ας πω και εγω την grand ψυχολογικη ερμηνεια μου........

Η συγκρουση του ποτε να εισαι ανθρωπος και ποτε ψυχολογος ειναι μια λεπτη κοκκινη γραμμη την οποια ειναι ευκολο να χασεις το νημα της αρχης και του τελους.
    Στην παρουσα φαση πιστευω οτι οι ανελεητες συγκρουσεις που υπαρχουν, αφηνουν το δευτερο μερος της σκηνης πισω με το πρωτο να ειναι κατα πολυ μπροστα.

Εκεινο που βλεπω οτι ζει σε ενα τεντωμενο σκοινι ειναι η ταση αυτη που αναγκαζει το ενα σκηνικο να πιεζει αφορητα να φερει πισω απο το αλλο. Ειναι αυτες οι πιεσεις οπου ασχετα με το ποιος εισαι η θα ηθελες να εισαι, αναγκαζεσαι να πιεστεις πριν σε πιεσουν.

Και για να κλεισω,
    προτιμω τον ανθρωπο admin απο τον ψυχολογο admin.
    Εγω προτιμώ τον καθε ψυχολόγο, που πρωτίστως είναι ανθρωπος.

Senior Member
    Κρινο
    όλο αυτό μου θυμισε προσωπικες μου στιγμες απο την ψυχοθεραπεία μου.
    Παλευα να βρω τον ανθρωπο που κρυβεται πισω απο το ρολο του ψυχολογου και καταλογιζα στην θεραπευτρια μου οτι δεν μπορουσε απλα να ΕΙΝΑΙ κι οχι να ΓΙΝΕΤΑΙ ενας ρόλος.
    Μαλιστα της είπα οτι μακαρι να ήταν ο Yalom, ο οποίος θα ήταν πιο ανθεκτικος στην ακαλυπτη, ανθρωπινη επαφη.
    χαχαχαχχχ!! Τι της εχω πει της γυναικας....
    Τελος, απροσμενα,
    ειδα την πιο ανρωπινη πλευρα της.
    Κι η ικανοποιηση που ραγισε η μασκα, ηταν μεγαλη.
    Πιστευω καθε προβληματιζόμενος θεραπευόμενος αναρωτιέται για το που τελειώνει ο ρόλος και που αρχίζει η αλήθεια.

Senior Member

τον δοδονη δεν τον εχω γνωρισει παντως μου δινει την εντυπωση ενος ατομου που προσαρμοζεται στο περιβαλλον και τις απαιτησεις αυτου.στο εψι σοβαρος ψυχολογος επιστημονας σε αλλα φορα πιο ανθρωπινος ;)

σε καθε περιπτωση εξυπνο ατομο ,διορατικο.ποιος φανταζοταν τοτε οταν πρωτοξεκιναγε το εψι οτι θα ειχε τετοια επιτυχια,εκτος ισως απο τον ιδιο :P

το μονο οτι δεν ασχολειται πλεον τοσο πολυ οπως στις αρχεσ με το φορουμ αλλα φανταζομαι ελλειψει χρονου

Administrator
    Χμμ.... ενδιαφέρον!
    Σας ευχαριστώ για το feedback.
    Krino, το δικό σου feedback σχεδόν δεν το κατάλαβα. Επίσης δεν κατάλαβα πως σχετίζεται με το θέμα το πρώτο λίνκ που παρέθεσες στο αρχικό σου μήνυμα.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Banned
    Καταρχην καποιο προβλημα βγαζει το λινκ το οποιο ηταν αυτο,
    http://www.e-psychology.gr/forum/member.php?action=viewpro&memuid=1
    αν καταλαβαινεις βγαζει το προφιλ σου.

Το δικο μου feedback εχει να κανει με την διαφωνια μας περι ψυχολογων, ρολων αυτων κλπ κλπ.

Οπως ειπα μου αρεσει να αλλαζω ρολους, καρεκλες ντιβανια κλπ.
    Σκεφτηκα οτι ισως θα σου αρεσε να δεις τον εαυτο κρινομενο απο αλλους.
    Το ζητουμενο ειναι αν οσοι απαντησαν εβγαλαν το πραγματικο τους εαυτο ανευ φοβου + παθους....

Αλλα απο οσο ειδα τελικα το βρηκες ενδιαφερον...
    :)

Senior Member
    Να φοβηθω τι?
    Να παθιαστώ απο τι?
    Προσωπικά ήμουν πολυ \"νηφάλια\".
    Οσο για το feedback που εδωσες, δεν το θεωρω αληθινό.
    Θεωρώ οτι κρύβει αλλα αληθινά πίσω απο την επιτηδευμένη πολυπλοκότητά του.
    Το αληθινο, είναι απλό.
    Ουπς!
    Αυτο πρεπει να το βάλω στα quotes;)
    Ειναι ενα αλλο μεγάλο κεφάλαιο το θέμα του πόσο ξεφεύγουμε απο τα διάφορα ρολάκια όσοι γράφουμε εδω μέσα.
    Το θέμα του κατα πόσο βγάζουμε τον πραγματικό , όπως το θέτεις , ευατό μας.
    Μη δελεαζόμενοι απο αυταρέσκειες, ναρκισσισμούς, επιδεικτικότητες, ενθουσιασμούς, προβολές, από το υπερεγώ μας, ανασφάλειες, κτλ.

Banned
    weird,
    εκτιμησεις κανω, δεν βγαζω αποψη.

Οσο για το feedback μου, αν θες να βρεις τι κρυβει δεν εχεις παρα να το ψαξεις,
    εφοσον σε ενδιαφερει....

Οσο για την απλοτητα της αληθειας, θα σου πω οτι δεν υπαρχει μια αληθεια οσο απλη και αν γινει.....

;)

Senior Member
    weird,
    εκτιμησεις κανω, δεν βγαζω αποψη.

Οσο για το feedback μου, αν θες να βρεις τι κρυβει δεν εχεις παρα να το ψαξεις,
    εφοσον σε ενδιαφερει....

Οσο για την απλοτητα της αληθειας, θα σου πω οτι δεν υπαρχει μια αληθεια οσο απλη και αν γινει.....

;)
    συνηθως οι εκτιμησεις μας, γίνονται βασει του πως λειτουργούμε εμεις οι ίδιοι, αυτο εχω να παρατηρήσω.

Και να το εψαχνα αγαπητε, δεν εχω πολλα στοιχεια,
    ωστοσο επιασα καποια νοηματα που μου αρεσαν, οπως εκεινο των ορίων μεταξύ γνήσιου και ρόλου.

Η αλήθεια δεν είναι ποτέ μια,δε διαφωνώ,
    αλλα σίγουρα, τα απλά καμια φορά είναι απο τα πιο αληθινά.

Junior Member
    το τσιγαρο απο το νεο ετος παει 4 ευρω εγω το ετζασα εσεις?

Page 1 of 2 12 LastLast