Results 16 to 30 of 34
Thread: Απόφαση Ζωής...
-
26-10-2008, 20:43 #16
Η προτεραιότητα είναι να σώσω τον γάμο μου. Για να το κάνω αυτό πρέπει να κρατήσω τους γονείς μου μακριά. Φοβάμαι όμως να τους το πω.
Σχέδιο δράσης δεν έχω, με έχει πιάσει πανικός ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...
- 26-10-2008, 20:44 #17
Originally posted by christmar
Για αυτό δεν θέλω να φύγω και να κάτσω να το προσπαθήσω. Ο άντρας μου είναι ήρεμος λέει ότι θα γίνουν όλα όπως πριν, που στο καλό το βρίσκει τόσο κουράγιο?
Δεν είναι θέμα κουράγιου, αλλά απλής λογικής ενός
ανθρώπου που δεν θέλει να διαλύσει την οικογένεια του.
Δεν είναι εύκολο να μην πάω στο δικαστήριο, γιατί η μάνα μου δεν το κουνάει από εδώ αν δεν τον κάνει λέει ρεζίλι στο δικαστήριο.
Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο να σε κάνει \"ντα\" σε περίπτωση που δεν θες να ρεζιλευτείτε πάνω απ\' όλα οικογενειακώς και μετά να κάνετε ρεζίλι τον άντρα σου;
Που δεν εκτίμησε ποτέ τόσα λεφτά που μας έδωσαν.
Δεν \"σας\" έδωσαν. Βοηθούσαν το παιδί τους πρώτα απ\' όλα και μετά τον ξένο άνθρωπο που μπήκε στην οικογένεια.
Έχει βρει τα τηλέφωνα των φίλων μου και τους έχει πάρει τηλέφωνο όσο εγώ λείπω στην δουλειά και τους έχει πείσει ότι είναι ένας \"αλήτης\"
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, με τι δικαίωμα κάνει κάτι τέτοιο και ποιος της το έδωσε;
άσε που τώρα μερικοί δεν μου μιλάνε κιόλας. Τους παίρνω τηλ. και νιώθω μια παγωμάρα.
Σου πέρασε ποτέ απ\' το μυαλό πως οι φίλοι σου απομακρύνονται γιατί δεν θέλουν να ασχολούνται με ένα άτομο που στα 32 ανεχεται από τη μητέρα του να εκθέτει έναν άνθρωπο και πιθανότατα να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνη;
Έρχεται στην δουλειά μου και κάνει σκηνές μπροστά στον κόσμο και ο μ... ο διευθυντής την στηρίζει λέει. Γιατί όπως μου είπε και ο ίδιος \"οφείλουμε στους γονείς μας τα πάντα ακόμη και την ψυχή μας\".
Είσαι σίγουρη πως η μητερα σου δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα; Μήπως ο διευθυντής σου δεν είναι μλκ, αλλά βλέπει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνενοηθεί και προκειμένου να γίνουν χειρότερα σε ένα χώρο που συνήθως οι άνθρωποι δουλεύουν προσπαθεί να ηρεμήσει τη μητέρα σου; Θύμησε της ότι υπάρχουν και τα Παρατράγουδα, μήπως και σταματήσει να έρχεται στη δουλειά σου....
Τι στο καλό κουβαλάνε όλοι στο κεφάλι τους και ασχολούνται με την ζωή μου?
Εδώ το έχεις μπερδέψει εντελώς. Αν ήσουν 5 χρονών θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση, τώρα όχι. Είναι καθαρά δική σου επιλογή.
Και εγώ σκέφτομαι να πάω (να τους κοροιδέψω δηλαδή) για να σηκωθεί να φύγει και μετά θα τα βρω με τον σύζυγο. Φτάνει να μην είναι εδώ να ξεκουμπηστεί. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαζύγιο...
Νο κόμεντς......
26-10-2008, 20:56 #18
βρε christmar μην πανικοβάλλεσαι, εχεις βρει τον πρωταρχικό σου στόχο, να σώσεις τον γάμο σου, αυτό είναι βασικό. δεν νομίζω ότι κανείς περιμένει από σένα να αλλάξεις ριζικά στάση μέσα σε μια νύχτα, τις πρακτικές πτυχές θα τις βρεις. για να γίνει αυτό όμως,πρέπει να γίνεις εσύ πρωτα απ΄όλους το αποκούμπι του εαυτού σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες και τις δικές σου και του άντρα σου...όσο για την μάνα σου, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί θα κερδίσει με τα δικαστήρια ( μάλλον έχει μείνει στην εποχή της δίκης δια λιθοβολισμού ), εσύ ξέρεις αν πρέπει να πας, αρκεί να μην της δώσεις το πάτημα να φτάσει στην δικομανία και έχεις και άλλα μετά...αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι έχεις εγκλωβιστεί, γιατί ενώ βγάζεις θυμό για τους δικούς σου, πρακτικά φαίνεσαι παραδομένη στην κυριαρχία τους. δεν έχω νιώσει πώς είναι να μεγαλώνεις με τον σύντροφό σου, αλλά εχω χάσει στο παρελθόν την αυθυπαρξία μου από τους γονείς, αν και σε τελείως διαφορετικό επίπεδο. οπότε το μόνο που εγώ μπορώ να σου πω είναι πως, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, μπορείς και πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείς.με πρώτο βήμα την απομάκρυνση της μάνας σου από το σπίτι.
26-10-2008, 22:23 #19
Είναι απίστευτο. Νομίζω ότι το χω χάσει.
Πριν λίγο μου ξεστόμισε η μάνα μου ότι αν δεν χωρίσω με τον άντρα μου, ότι θα με απολύσουν απο την δουλειά μου.
Δεν θέλουν λέει μια εκεί που μετάνιωσε και θα δεχτεί τον άντρα της πίσω.
Και όταν της είπα ότι δεν θέλω να διαλύσω την οικογενειά μου μου έφτυσε μες τα μούτρα!!!!
26-10-2008, 22:31 #20
Einai treli i gynaika ... anatrixasa twra ...Loipwn tha su kanw ena ypotipodes sxedio kai meta tha to safiniseis esy. Na ksereis eimai konta sou opws polla paidia apo to forum . Epikentrwsu sto stoxo sou.
26-10-2008, 22:57 #21
1- Λοιπόν μιλάς με τον άντρα σου και του λες , \'\'σε θέλω στο πλευρό μου γιατί αποφάσισα να παλέψω για μας , θέλω να ξαναπαλεψουμε, μαζί όμως αυτή την φορά . Θέλω να κερδίσουμε πίσω όσα έχουμε χάσει , αλλά μονό τα δυο μας\'\'.
2- Μετά την κουβέντα θα πατε μαζι στον δικηγόρο σου και θα του πεις να παγώσει όλες τις διαδικασίες, έαν δεν το πράξει ( επειδή μπορεί να το πληρώνει αδρά η μάνα σου) θα αναθέσεις την υπόθεση σε άλλο δικηγόρο που θα δεχτείς εντολές μονό μα μόνο από σένα .
3- Θα φωνάξεις τον σύντροφο σου και θα πάρετε τα παιδιά και θα πάτε να μείνετε ξανα ολοι μαζί.
4- Κοινοποιείς ( δεν το συζητάς ούτε το διαπραγματεύεσαι ) τελεσίγραφα ανακοινώνεις τις αποφάσεις σου στη μάνα σου , και από δω και περά μέχρι να αποφασίσεις εσύ και ο άντρας σου κομμένες οι επικοινωνίες ΤΕΛΟΣ !!!!
Και εάν ξανατολμήσει να επέμβει ( που θα το κάνει) με οποιοδήποτε τρόπο, να της πεις ότι θα πας να την κάνεις μήνυση, και από κει και πέρα θα κόψετε οριστικά τις σχέσεις σας.
5- Μην δεχτείς καμιά οικονομική και οποιαδήποτε άλλης μορφής βοηθείας απο τους γωνεις σου !
6- Θα πάτε μαζί με τον άντρα σου σε έναν οικογενειακό σύμβουλο , γιατί πρέπει να αντιμετωπίσει ενδόμυχα τις φοβίες και τις ανασφαλές σου.
7- Έχεις ένα σπίτι άκουσα , σε περίπτωση που σε απολύσουν και δεν έχετε τα οικονομικά μεσα να συντηρηθείτε να το πουλήσετε. Άμα είστε καλά σαν οικογένεια και σπίτια άλλα θα φτιάξετε και περιουσία και ότι γουστάρετε , αλλά προέχει να είστε καλά !
Έχει και την δύναμη και την ικανότητα και το χρωστάς σε σένα στον άντρα σου και στα παιδιά σου , να κόψεις το ομφάλιο λώρο .
Είσαι και συ ΜΑΝΑ επιτέλους προστάτεψε την οικογενείας σου !
26-10-2008, 23:06 #22
Ναι κύριοι οι γονείς μου έχουν σχέδιο, ζω ένα θέατρο παραλόγου.
Την ερχόμενη Κυριακή έρχεται και ο πατέρας μου λέει να συμπαρασταθεί στην μητέρα μου (που έχει καρδιά) στο δικαστήριο... Της ζήτησα, την παρακάλεσα να με αφήσουν μόνη να δω τι θα κάνω και μάζεψε τα πράγματα της να πάει να μείνει στην γειτόνισσα μέχρι να γίνει η δίκη αλλιώς δεν ξεκουμπίζεται-και έχει και καρδιά και θέλω να την πεθάνω...Χα,χα
Πέστε μου και να χωρίσω είναι σωστό να πάω να μείνω με αυτούς τους ανθρώπους?
Με θεωρούν παράλογη που δεν θέλω:
1) να πληρώσουν ιδιωτικό σχολείο μόνο για 1 χρόνο στο παιδί για να μην το παίρνει ο πατέρας του από το σχολείο αλλά εγώ.
2) να μου πληρώσουν για 2 χρόνια ενοίκιο να πάω να μείνω στην Αθήνα, μέχρι να ξενοικιαστεί το σπίτι μας και να πάω να μείνω εκεί
3) να μου πάρουν αυτοκίνητο
Το ωραίο είναι που όλοι μου λένε \"Βρε κοριτσάκι μου, γονείς σου είναι και σε αγαπάνε κάνε μια υποχώρηση. Μόνο αυτοι σε αγαπάνε και όχι ο άντρας σου\". Τι στο διάολο αγάπη είναι αυτη?
Εγώ θεωρώ ότι αξίζει να τα βρω με τον άντρα μου και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτός θα παραμείνει.
26-10-2008, 23:12 #23
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα στείλει το μύνημα μου το προηγούμενο πριν ακόμη δω την απάντηση σου.
Σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Νιώθω ότι μόνο αν απομακρυνθώ από τους δικούς μου θα μπορέσω να ησυχάσω και να βρω ποια πραγματικά είμαι.
Να σαι καλά άνθρωπέ μου. Εύχομαι να έχεις πάντα καλά στον δρόμο σου.
27-10-2008, 00:39 #24
Christmar, συμφωνώ και εγώ απόλυτα με τις απόψεις του Thessalo.
Koυράγιο και καλη επιτυχία.
27-10-2008, 10:12 #25
Του φώναζα μπροστά στα παιδια \"άχρηστε\", τώρα το ξέρω ήταν τεράστιο λάθος.
Και εγώ σκέφτομαι να πάω (να τους κοροιδέψω δηλαδή) για να σηκωθεί να φύγει και μετά θα τα βρω με τον σύζυγο. Φτάνει να μην είναι εδώ να ξεκουμπηστει Έτσι κι αλλιώς δεν είναι διαζύγιο...
ακομα και τωρα που λες οτι θες να ξαναπροσπαθησεις..αραγε γιατι?αφου αυτο τον ανθρωπο εχεις παψει να τον εκτιμας και να τον σεβεσαι.τουλαχιστον χωρισε αξιοπρεπως και μην τον εξευτελιζεις μπρστα στα παιδια το θεωρω επιεικως απαραδεκτο.
27-10-2008, 14:35 #26
οπα ρε ελενα!!! εδω προσπαθουμε να την βοηθησουμε την κοπελα να μην καταστρεψει τον γαμο της (αφου λεει οτι αγαπαει τον αντρα της και τα παιδια της) και εσυ την \"σπρωχνεις\" στο να χωρισει!!! ????
Κατσε λιγο, αφου σε προηγουμενο μην. εχει \"αναγνωρισει\" τα λαθη της και το γεγονος οτι δεν του σταθηκε του αντρος της οπως θα επρεπε...
Christmar, πες μας τα νεα σου σε παρακαλω πολυ....
27-10-2008, 15:25 #27
Christmar εχω νευριασει με αυτα που διαβαζω Πως μπορεσες να αφησει αυτον τον ανθρωπο εκτεθειμενο,γιατι δεν τον υπερασπιστηκες?Αν τον αγαπας παρε τα παιδια σου κ πηγαινε μαζι του.Τα παιδια σου δεν σου φταινε σε τιποτα.Ολα τα προβληματα θα ξεπεραστουν αρκει να υπαρχει αγαπη κ ΣΕΒΑΣΜΟΣ μεταξυ σας.Ολους τους υπολοιπους βγαλτους εξω.Δεν θα τους πεθανεις εσυ αλλα το δηλητηριο που βγαζουν.Και κατι αλλο.Βρες αλλη δουλεια .Κανε μια νεα αρχη;)
27-10-2008, 17:44 #28
Η προτεραιότητα είναι να σώσω τον γάμο μου. Για να το κάνω αυτό πρέπει να κρατήσω τους γονείς μου μακριά. Φοβάμαι όμως να τους το πω.
Τουλαχιστον ανελαβε τις ευθυνες που εχεις ως μητέρα...ειναι ενας ρολος που εχεις αποκλειστικα εσυ την ευθυνη κ δεν μπορει να τον μεταθετεις αλλου....πριν να ναι αργα....
Τελος για να σωσεις τον γαμο σου, δεν ξερω τί σχεδιο χρειαζεται πάντως σιγουρα δεν χρειαζεται πολυκοσμια....ανοιχτα αυτια κ καλη διαθεση για μια καλη επικοινωνια σε πρωτο επιπεδο....
27-10-2008, 17:52 #29
Το ωραίο είναι που όλοι μου λένε \"Βρε κοριτσάκι μου, γονείς σου είναι και σε αγαπάνε κάνε μια υποχώρηση. Μόνο αυτοι σε αγαπάνε και όχι ο άντρας σου\".
ας κανουμε μια ερωτηση....ετσι για να μην γινονται παρεξηγησεις....ρώτα τη μανα σου τί σημαινει \"σ αγαπώ\"...κ ακου τί θα σου πει. ρώτα κ οποιον αλλο σ ενδιαφερει....κ δες πώς κολλαει αυτο που λεει μ αυτο που κανει στην καθημερινοτητα. σ αρεσει?μιλαει μεσα σου ο τροπος της? ή σ αφηνει αδιαφορη? ο καθενας μας....αγαπαει διαφορετικα, νοιαζεται διαφορετικα, αγωνια διαφορετικα,ποναει διαφορετικα....δεν ειναι μια η αγαπη....σε καμια περιπτωση!
29-10-2008, 11:13 #30
Chris όταν μπορέσεις ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις . Εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....