banned ip
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Thread: banned ip

Senior Member

banned ip

καλησπερα σας

εχω ενα φιλαρακι που ειχε φτιαξει λογαριασμο πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα με ψευδωνυμο miniWorld.ειχε ελαχιστα ποστ κατω απο 20 και δεν ειχε γραψει κατι κακο.μπορειτε να δειτε τις αναρτησεις του.
    τωρα ηθελε να ξαναμπει αλλα δεν του επιτρεποταν να φτιαξει αλλο λογαριασμο και τρεχει και πληρωνει σε ιντερνετ καφε για να μπαινει στο φορουμ με αλλο ψευδωνυμο με καινουριο λογαριασμο.
    καποιο λαθος πρεπει να ειχε γινει τουλαχιστον απο οσα ηξερα εγω.
    μπορειτε να τον ξεμπαναρετε? δεν εκανε κατι κακο..κριμα να πληρωνει 5ευρα και να μην μπορει να βοηθηθει απο το φορουμ απο οσο θα ηθελε..να μπαινει απο τον καινουριο του λογαριασμο τουλαχιστον κι απο το σπιτι του..

δε ξερω τι παιζει με τις ip.
    κι εγω μπαινω απο τον υπολογιστη μου ή απο το κινητο αλλα δεν ειχα τετοιο προβλημα.μπορω να μπω και απο αλλον υπολογιστη στο λογαριασμο μου?οταν ειμαι στο χωριο ας πουμε που εχω το λαπτοπ και θελω να μπω ή δε γινεται κατι τετοιο και θα φαω ban?

ευχαριστω εκ των προτερων
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    ιρ σημαινει ι προγκρεσορ και ειναι ενα και μοναδικο νουμερο που καταγραφεται στη θεση ενως σημειου πχ στη πολυθρονα που μπορει να ακουμπας τη συσκευη κλπκλπ

οσο μετακινεις τη συσκευη αλαζουν κα τα νουμερα αυτης της διευθυνσης

μπορεις να μπεις αρκει στη θεση αυτη να μην συνδεθηκε καποιος αλλος χρηστης του φορουμ

Senior Member
    δεν εχει νοημα αυτο...
    πες πως σε μια οικογενεια ειναι 2 ατομα που θελουν να γραφουν στο φορουμ με διαφορετικους λογαριασμους και εχουν 1 υπολογιστη.θα φανε ban επειδη συνδεθηκαν απο τον ιδιο υπολογιστη αρα και με την ιδια ip?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    για μενα δεν εχει νοημα επειδη μπορω να καταλαβω ποιος λεει τι το συστημα ομως κανει τον αστυνομο σαινη

δευτερη λυση να γραφει απο το δικο σου προφιλ κ να λεει οτι ειναι αυτος καθε φορα

Senior Member
    μιλαμε για προσωπικα δεομενα καθε μελους. δε γινεται να μπαινουν απο τον ιδιο λογαριασμο..ο καθενας γραφει τα δικα του
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μπορει η διαχειριση να κανει αρση του ban και να μπει το παιδι απο τον υπλογιστη του στο νεο του λογαριασμο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    ας παει καπου διπλα σε κανενα παρκο πχ αν υπαρχει

μβ θα βρει ευκολα αν δεν παιζεις βιντεο συνεχως εχεις

Senior Member
    ε δεν ειναι λυση αυτη..και το κινητο του δεν αντεχει νομιζωτην εφαρμογη.. ειναι ψιλοκατεστραμενο..
    αλλα και να αντεχε..ειναι λυση αυτη? γιατι δηλαδη να μη μπορει απο το σπιτι του?κριμα ειναι να πληρωνει ιντερνετ καφε..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος