Results 1 to 2 of 2
-
12-11-2018, 20:03 #1
Κυκλοφορω με μια τσαντα φαρμακα - τι θα κανω;
Γεια σας,
Χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα αυτο το γκρουπ. Οπως διαβασα οι περισσοτεροι εχετε συμπτωματα που εχω αντιμετωπισει κι εγω ζαλαααδες ω θεεε μ!τις συχενομαι τις ειχα περσι- εγω επαιρνα antivom btw.
Φετος λοιπον σε περιοδο εντονου στρεσ εμφανισα ασθμα.... και αρχισα να εχω και κρισεις και ξεκινησα θεραπεια ασθματος!
Εκανα αξονικη εκανα αιματολογικεσ εκανα λαρυγγοσκοπηση ειμαι σε ολα τελεια.
Και ομως το ασθμα δεν περναει - οι πνευμοολογοι μου εχουν δωσει ενα καρο φαρμακα - παιρνω 2 εισπνεομενα 2 αντισταμινικα ενα για το στομαχι και ενα εξτρα εφεδρικο. Κυκλοφορω παντου με μια τσαντα με ολο φαρμακα - μαζι και για τισ ζαλαδες αν με πιασει και αλλα.
Οι φιλοι μ με φωναζουν αρρωστοφοβικη και δεν μπορω να το αντιμετωπισω. Δεν βγαινω πια. Εβγαινα τον Οκτωβρη αλλα με επιανε δυσπνοια και εφευγα. Τωρα δεν κανω τιποτα μονη....Το προβλημα ειναι οτι καταπινω τοσα χαπια και σωτηρια δεν βλεπω και αν τα κοψω και με ξαναπιασει κριση μου λενε οι γιατροι Α! εκοψες το εισπνεομενο - ναι ρε φιλε ομως εγω δεν ειχα ποτε ασθμα! κανω θεραπεια απο Αθγουστο και δεν βελτιωνεται!!!! Κατι παει λαθος!!! και σκεφτομαι οτι παει κατι λαθος.
Μου κοβεται η ανασα και ποναω νιωθω δεν αναπνεω και παω συνεχεια στα επειγοντα...
Αγορασα μεχρι και οξυμετρο... μια φορα εδειξε χαμηλα - Δεν θελω να σασ περιγραψω τι επαθα... εμφραγμα
Τι θα κανω;
Η δουλεια μ ειναι να ταξιδευω - δεν μπορω να μπω στο αεροπλανο φοβαμαι θα το παθω εκει και δεν θα μπορει να με βοηθησει κανεις....
- 24-11-2018, 00:53 #2
Αν σου πω χαλάρωσε καταρχήν θα μου πεις: Ε ναι ρε φίλε το ξέρω ότι πρέπει να χαλαρώσω!! Κ όμως κάντο και μη το προσπερνάς. Χαλάρωσε στα αλήθεια με τρόπους που σε βοηθάνε και αν θες τη γνώμη μου πες στον γιατρό αυτό που μόλις διαβάσαμε. Ότι κανεις θεραπεία από τον Αύγουστο και δεν περνάει. Εφόσον είναι και κάποιες εξετάσεις τέλειες ίσως οφείλεται σε άγχος. Αλλά μπορείς να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη γιατρού. Ίσως και μια τρίτη. Μη τι κάνεις όμως με άγχος... Θα το ξανά πω ... Χαλλλλλαρα