Στοχευμένη Υπερβολική Αρνητικότητα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Angry Στοχευμένη Υπερβολική Αρνητικότητα

Είναι πολύ σημαντικό να φοβάστε! Το άγχος κι ο φόβος κάνουν καλό. Κάποια απειλητική ασθένεια έχετε κολλήσει, κάτι σας έχει συμβεί ή πλησιάζει απειλητικά. Το κακό, ο πόνος και οι αρρώστιες παραμονεύουν σε κάθε γωνία. Πρέπει να καταλάβετε το πόσο εύθραυστα είναι όλα, το πόσο εύκολα μπορεί η ζωή σας να γίνει χειρότερη. Άλλωστε το κακό είναι πολύ εύκολο να γίνει, αυτά που ένας χτίζει μια ζωή αρκεί μια στιγμή για να γκρεμιστούν! Σκεφτείτε τα όλα αυτά και αγχωθείτε περισσότερο. Είναι ωφέλιμη η αρνητικότητα. Το ξέρετε άλλωστε πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα πάει καλά στη ζωή σας. Ο φόβος ότι κολλήσατε την οποιαδήποτε ασθένεια είναι αληθινός. Είστε ανάξιοι να τα καταφέρετε στη ζωή σας κι όλα θα γκρεμιστούν από στιγμή σε στιγμή από δικό σας λάθος. Ο κάθε άνθρωπος είναι γεννημένος να κάνει λάθη άλλωστε. Συνειδητοποιείστε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο στη ζωή σας! Οραματιστείτε κι επικεντρωθείτε στον φόβο. Ζήτω ο φόβος και το άγχος!

Και τώρα αφού κινητοποίησα την προσοχή σας με την Στοχευμένη Υπερβολική Αρνητικότητα, ας μιλήσουμε σοβαρά! Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι όλο αυτό είναι μια απάτη του νου; Ότι εσείς δημιουργείτε μια κόλαση για να βασανίζεστε; Μάλλον φοβάστε να πεθάνετε. Έτσι; Στην πηγή του κάθε άγχους κρύβεται ο φόβος του θανάτου! Φοβάστε ότι κάτι θα πάθετε που θα σας οδηγήσει σε θάνατο. Δεν σας είπε κανείς όμως ότι η πραγματικότητα που ζούμε είναι ψεύτικη και εικονική; Ο θάνατος είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα, ο ανθρώπινος νους βάπτισε τις Μεγάλες Αλλαγές ως θάνατο. Τι να κάνουμε; Σε αυτό το εικονικό σύμπαν όλα αλλάζουν συνεχώς ή αν το θέλετε αλλιώς ζούμε σε ένα σύμπαν θανάτου. Στην ουσία ούτε καν πρόκειται για αλλαγή ενεργειών, αλλά για αλλαγή πληροφοριών. Βλέπετε, η ενέργεια του ολογραμματικού σύμπαντος αποτελείται από πληροφορίες, είναι σαν τα δεδομένα σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κι εσείς καταλήγετε να φοβάστε τελικά την αλλαγή των πληροφοριών. Όμως ξεχάσατε ότι είστε συνδημιουργοί σε όλο αυτό το παιχνίδι της ζωής κι ότι αυτό που σκέπτεστε ή φοβάστε τελικά το προσελκύετε και το δημιουργείτε μόνοι σας.
    Last edited by Fearist; 03-01-2020 at 23:18. Reason: Black & White

Junior Member
    οσο μεγαλωνω βγαζω μια γενικευμενη αρνητικοτητα ολο και περισσοτερο. Ειδικα φοβο για τα παντα. Ειμαι 23 και φοβαμαι να ζησω μπορω να πω. Αγχωνομαι μηπως δεν κανω κατι σωστα, γιατι η συμφοιτητρια μου εχει δουλεια, γκομενο, μεγαλυτερο μεσο ορο και γω τιποτα απο αυτα. Φοβος για το οτι δεν θα πραγματοποιησω κανεναν μου στοχο και πως τα ονειρα θα μεινουν ονειρα. Λενε οτι εκπεμπεις στο συμπαν αυτο σου το γυρναει. Αλλα πως να ειμαι θετικη για ολα; με μια μικρη αναποδια πεφτω παλι. Μες στις γιορτες ειχα και καποια μικροεπεισοδια πανικου και στρες.

Senior Member
    "Είστε ανάξιοι να τα καταφέρετε στη ζωή σας κι όλα θα γκρεμιστούν από στιγμή σε στιγμή από δικό σας λάθος."

Η απο καποια επιθεση ή απο καποιο ατυχημα.

Banned
    ειμουν σιγουρος οτι τους εκανες σεμιναρια αν και εγω ηρθα απο αλλο πλανητη

ntinti
    Guest
    Η αλήθεια είναι ότι ο φόβος και το ανχος εμφανίζονται κάθε φορά με άλλο πρόσωπο ,άγνωστο και πρωτόγνωρο. ....εμφανίζεται αρχικά με την γνώριμη μορφή του και λες ένα οκ εδώ σε εχω σε ξερω άντε αφεισε μας ήσυχους και την επόμενη φορά εμφανίζεται με κάτι καινούργιο και εκεί είναι που ξεκιναν πάλι από την αρχή......