Results 406 to 420 of 536
Thread: Διαθρησκευτική ανοησία
-
29-03-2009, 16:19 #406
Originally posted by weird
ο καθένας έχει τον τρόπο του και τον δρόμο του, ας μην μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες....
- 29-03-2009, 17:24 #407
Originally posted by vince
Originally posted by weird
ο καθένας έχει τον τρόπο του και τον δρόμο του, ας μην μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες....))
Ωστέ μονομαχία ε?
θα έλεγα,
αντιμαχία που γίνεται με πνεύμα συμμαχικό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
30-03-2009, 08:51 #408
weird,
πιστευω οτι στο θεμα της μεταδοσης δεν ειμαι αρκετα καλος, εξου και οι αντεγκλησεις που υπαρχουν κατα καιρους.
Ομως θα σου πω οτι αυτο το κομματι δεν με ενδιαφερει να το βελτιωσω.
Δεν ειμαι επαγγελματιας αλλωστε, προτιμω να παραμεινω στο φυσικο μου οπως ειμαι.
Θεωρω οτι αυτος που διαβαζει ενα κομματι και τον ενδιαφερει θα διαβασει περα απο τις γραμμες και θα εμβαθυνει.
Αν θελει σωνει και καλα, να φαει μασημενη τροφη ας βρει αλλον να του την μασησει.
Εμπνευστακο,
αν καει η λαμπα, θα την αλλαξω....
κατα τα αλλα, οτι θελω στη ζωη μου (στα βασικα) το εχω ηδη κανει.
Απο κει και περα συνεχιζω να μαθαινω και το ευχαριστιεμαι σαν διαδικασια ζωης.
30-03-2009, 11:33 #409
Originally posted by krino
Απο κει και περα συνεχιζω να μαθαινω και το ευχαριστιεμαι σαν διαδικασια ζωης.
30-03-2009, 12:03 #410
εισαι μπερδεμενος αυτο ειναι φανερο,
θα ηταν ηλιθιο να μαθει κατι καποιος απο τα ποστ τα δικα του.
Συνηθως μαθαινεις απο τα ποστ των αλλων.....
Ετσι για πληροφορηση, εχω κανει ομορφους διαλογους εδω μεσα που εχω παρει και εχω δωσει.
Εκτος απο την εμπαθεια σου εχεις να πεις κατι αλλο?
30-03-2009, 12:36 #411
οταν ρωτας στα ποστ σου σημαινει πως θελεις να μαθεις κατι.αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις;εξαλου δεν σε ρωτησα αν μαθαινεις απο τα ποστ σου αλλα αν φαινεται η διαθεση σου να μαθεις.δηλαδη η διαθεση σου να μαθεις θα φανει απο τα ποστ των αλλων;αλλα μη ψαχνεις αδικα,δεν θα βρεις κανενα.οσο για την πληροφορηση σου,ασε,μη στεναχωριεσαι τα διαβαζουμε και εμεις και βλεπουμε τι παιρνεις και τι δινεις.οσο για την εμπαθεια απλα ειναι καιρος να κριθεις και εσυ κρινακο,και οχι μονο να κρινεις.αλλα γιατι δεν σου αρεσει;εσυ το κανεις τοσο συχνα...
30-03-2009, 12:45 #412
Originally posted by Empneustns
οταν ρωτας στα ποστ σου σημαινει πως θελεις να μαθεις κατι.αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις;εξαλου δεν σε ρωτησα αν μαθαινεις απο τα ποστ σου αλλα αν φαινεται η διαθεση σου να μαθεις.δηλαδη η διαθεση σου να μαθεις θα φανει απο τα ποστ των αλλων;
ακριβως.
Δεν ξερω γιατι τα απλα χρειαζονται εξηγηση....
αλλα μη ψαχνεις αδικα,
μα δεν εψαξα....
δεν θα βρεις κανενα.οσο για την πληροφορηση σου,ασε,μη στεναχωριεσαι τα διαβαζουμε και εμεις και βλεπουμε τι παιρνεις και τι δινεις.
φανταζομαι οτι ναι,
κατ εμε ειναι ικανοποιητικη.
Ισως να ηθελα κατι παραπανω, αλλα αυτο το θελω παντα σε οτι κανω.
οσο για την εμπαθεια απλα ειναι καιρος να κριθεις και εσυ κρινακο,και οχι μονο να κρινεις.
ολοι κρινομαστε, ακομα και για μια τελεια που γραφουμε.
αλλα γιατι δεν σου αρεσει;
ποιος σου ειπε οτι δεν μου αρεσει???
ακομα και αυτη η συζητηση που κανουμε, μου αρεσει πολυ.
εσυ το κανεις τοσο συχνα...
και αυτο σκοπευω να συνεχισω να κανω.
30-03-2009, 12:51 #413
οι γνωστες μεγαλες απαντησεις του κρινακου,τοσο μεγαλες που στο τελος χανεται το νοημα.οποτε κρινακο οσο συνεχιζεις να κρινεις θα συνεχιζω να σε κρινω και εγω.και αφου σου αρεσει αν το καλοσκεφτουμε σου κανω και καλο.αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
30-03-2009, 13:08 #414
οι γνωστες μεγαλες απαντησεις του κρινακου,τοσο μεγαλες που στο τελος χανεται το νοημα.οποτε κρινακο οσο συνεχιζεις να κρινεις θα συνεχιζω να σε κρινω και εγω.και αφου σου αρεσει αν το καλοσκεφτουμε σου κανω και καλο.αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Το ποιος κρίνει και το ποιος κρίνεται δεν είναι θέμα συζήτησης, τουλάχιστον για το παρόν θρέντ. Να το θέσω πιο κομψά :
Μπορείς αν θέλεις φίλε μου Εμπνευστή να ανοίξεις ένα θρεντ με θέμα τον Κρίνο, αν έτσι σου κάνει κέφι...
Ειδάλλως, θα σε παρακαλούσα να περιοριστείς επί της ουσίας. Αν έχεις να πεις κάτι που θα μπορούσε να μας διδάξει κάτι χρήσιμο, με χαρά να σε ακούσουμε...
Ευχαριστώ για την κατανόηση...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
30-03-2009, 13:22 #415
sabb,
οταν ο αλλος ειναι προκλητικα εμπαθης, πρεπει να του δωσεις χωρο ακομα και για αυτο.
Βεβαια κατανταει ενοχλητικο καποια στιγμη μιας και απο τα της θρησκειας και περιξ συζητηση γυρναει σε καπως πιο προσωπικο θεμα.
Σε αυτο δεν μπορεις να ελπιζεις σε τιποτα περισσοτερο παρα να ερθει ο καθενας στα συγκαλα του οποιος και να ειναι αυτος.
Καλως η οχι η προσωπικη εμπαθεια δεν προηγείται των θεματων συζητησης.
Υπαρχουν καποιοι η καποιος που και εγω δεν συμπαθω, αλλα δεν θα το κανω και σημαια.
30-03-2009, 13:23 #416
αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
ετσι ειναι, αν ετσι νομιζετε.
30-03-2009, 13:44 #417
εγω οτι ειχα να πω το ειπα και μαλλον συμφωνησαμε κρινακο αρα μη μου τα αλλαζεις τωρα.σαμπ συγνωμη για το θρεντ αλλα ποσες φορες δεν εχει χαλασει και θρεντ που εγραψα εγω απο ειρωνιες;οταν βλεπω ακροτητες και χαζες σκεψεις που μπορει να επηρεασουν ασχημα αλλα ατομα θα επεμβαινω,και παλι συγνωμη για το θρεντ σου ....
30-03-2009, 21:05 #418
Originally posted by krino
weird,
πιστευω οτι στο θεμα της μεταδοσης δεν ειμαι αρκετα καλος, εξου και οι αντεγκλησεις που υπαρχουν κατα καιρους.
Ομως θα σου πω οτι αυτο το κομματι δεν με ενδιαφερει να το βελτιωσω.
Δεν ειμαι επαγγελματιας αλλωστε, προτιμω να παραμεινω στο φυσικο μου οπως ειμαι.
Θεωρω οτι αυτος που διαβαζει ενα κομματι και τον ενδιαφερει θα διαβασει περα απο τις γραμμες και θα εμβαθυνει.
Αν θελει σωνει και καλα, να φαει μασημενη τροφη ας βρει αλλον να του την μασησει.
ελπίζω αύριο να χαλαρώσει κάπως η δουλειά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
30-03-2009, 21:22 #419
Τι εννοούμε όταν λέμε «μετάδοση»?
Άλλο η μετάδοση, με την έννοια της προσφοράς, κι άλλο η μετάδοση με την έννοια της επικοινωνίας.
Μου είπες σε κάποια στιγμή « ναι, με την αλληλεπίδραση υπάρχει ένα θέμα, αλλά τώρα πια συμβαίνει σπάνια, εδώ που βρίσκομαι». Νομίζω ότι αναφερόσουν στην μετάδοση με την έννοια της επικοινωνίας.
Κι αν ο καθένας ορίζει το αν θέλει ή όχι και τι και πόσο θέλει να προσφέρει στον άνθρωπο, την κοινωνία, μέσα του τρόπου ζωής, του επαγγέλματός του κτλ,
όλοι, είμαστε πλασμένοι να έχουμε ανάγκη να επικοινωνούμε, άλλος σε λιγότερο κι άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό.
Η υγιής επικοινωνία είναι στοιχείο αρμονίας…
Η προσφορά πληρώνει τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.
Από την άλλη, μένω πάλι στο ερώτημα που μου έθεσες,
«τι άλλο μένει πια να κάνω?»
αν θέλεις, πες μου, τι υπάρχει πίσω από αυτό το ερώτημα.
Ένα κάτι, ένα κενό?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
31-03-2009, 09:58 #420
weird
θα σου οτι παλιοτερα ημουν πιο δεκτικος σε επικοινωνιες με τους παντες χωρις διαχωρισμο.
Με τα χρονια αυτο με κουρασε και μου βγηκε σαν ξοδεμα του εαυτου μου.
Τελικα καποια στιγμη αποφασισα να κανω λιγο οικονομια δυναμεων.
Σκεφτηκα οτι δεν ειναι απαραιτητο να επικοινωνω με τους παντες.
Πιστευω οτι αν υπαρχει καποιος που του λες τις σκεψεις σου, και εκμπεμπει σε ενα μηκος κυματος κοντινο με το δικο μου, θα μπορεσει ευκολα να αντιληφθει τι του λεω.
Αντιθετα με καποιον ο οποιος ειναι εντελως εκτος το μονο που θα καταφερω μιλωντας του ειναι να σπαταλαω τα λογια μου.
Ειναι διαφορετικα μεγεθη ενεργειας που δινεις στη πρωτη περιπτωση και διαφορετικα μεγεθη στη δευτερη.
Στην πρωτη καταβαλομαι παρα πολυ και θελω να επικοινωνησω αμφιδρομα ενω στην αλλη, το αφηνω ελευθερο να δουλεψει οπως κατσει.
Ετσι μπορεις να πεις οτι ειναι και θεμα επιβιωσης το ολο πακετο για τον καθενα.
Ξερεις ενα επαγγελμα που δεν θα μπορουσα να κανω ειναι αυτο του ψυχολογου ασχετως οικονομικων απολαβων.
Δεν μπορω να συζητω με πληρεις δυναμεις με καποιον που αντιλαμβανομαι οτι ειναι σε αλλο μηκος κυματος.
Το τι αλλο μενει πια να κανω, αφορα αν εχω εξαντλησει τα περιθωρια που εχω η οχι.
Θελω να πιστευω οτι ναι, αν εχεις αλλη αποψη να μου το πεις.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή