Διαθρησκευτική ανοησία - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 36 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 421 to 435 of 536
    Senior Member
    Originally posted by krino
    weird,
    ............................
    εξου και οι αντεγκλησεις που υπαρχουν κατα καιρους.
    Ομως θα σου πω οτι αυτο το κομματι δεν με ενδιαφερει να το βελτιωσω.
    .................................................. .
    κατα τα αλλα, οτι θελω στη ζωη μου (στα βασικα) το εχω ηδη κανει.
    Ομολογώ ότι αυτά τα αποσπάσματα -και κυρίως το πρώτο- με χάλασαν πάρα πολύ χτες το πρωί όταν μπήκα στο φόρουμ. Μου έφεραν μία πολύ άσχημη αίσθηση και φυσικά δεν είχα διάθεση να μπω και να συζητήσω κανένα θέμα.....
    Σε ελεύθερη μετάφραση τα αποδίδω ως εξής:
    \"Ξέρω ότι ενοχλώ, αλλά στα @...α μου\".
    Η ακόμα μου θυμίζουν τον ενοχλητικό γείτονα που βάζει στη διαπασών τη μουσική και όταν του πεις ότι ενοχλεί ...σε γράφει. Η έναν καπνιστή που του λες ότι σε ενοχλεί ο καπνός και αυτός συνεχίζει.
    Νομίζω πως είναι ένας βασικός κανόνας του κάθε κοινωνικού συνόλου να μην είμαστε ενοχλητικοί στους γύρω μας.
    Επίσης πιστεύω πως είναι ύψιστο χαρακτηριστικό του ανθρώπου η καθημερινή προσπάθεια να βελτιώνεται, κάτι που οφείλω να πω ότι το έχω παρατηρήσει στα περισσότερα μέλη του παρόντος φόρουμ, σε όλες τις κατηγορίες θεμάτων.

Χαίρομαι που τέτοια περιστατικά, ανθρώπων που δεν επιθυμούν να διορθώσουν τα ελαττώματά τους, είναι ευτυχώς μεμονωμένα.

Banned
    Originally posted by nature

στα @...α μου\".

αυτο το κομματι με μπερδεψε,
    μηπως εννοεις στα αχλαδια μου??
    η μηπως στα αρχιδια μου??

Senior Member
    εννοει κρινακο οτι σε φτυνουμε και εσυ συνεχιζεις να λες πως βρεχει.ξυπναααααα.τοσο καιρο θελουμε να στο πουμε ευγενικα αλλα δεν το καταλαβαινεις και τωρα εχει ξεκινησει το κραξιμο(οπως ανεφερες σε προηγουμενο σου ποστ,το χεσιμο).αντε επιτελους,αρχιζεις και καταλαβαινεις τι εννοουμε...

Banned
    Originally posted by Empneustns
    εννοει κρινακο οτι σε φτυνουμε και εσυ συνεχιζεις να λες πως βρεχει.ξυπναααααα.τοσο καιρο θελουμε να στο πουμε ευγενικα αλλα δεν το καταλαβαινεις και τωρα εχει ξεκινησει το κραξιμο(οπως ανεφερες σε προηγουμενο σου ποστ,το χεσιμο).αντε επιτελους,αρχιζεις και καταλαβαινεις τι εννοουμε...

κανε οτι θες και εσυ και οποιος αλλος.
    Ποτε δεν απαγορευσα η ειχα προβλημα να μην εκφρασει καποιος τις σκεψεις του.

Οποτε ασε τις παροτρυνσεις περι ξυπνηματος και τα υπολοιπα εξυπναστικα.
    Εχω την αποψη οτι ολοι εδω ειμαστε νοημονες, μην προσπαθειτε να με κανετε να αλλαξω γνωμη.....

Senior Member
    εμπνευστη keep walking μαζι σου.
    ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτηκανε

Banned
    Originally posted by kyknos25
    εμπνευστη keep walking μαζι σου.
    ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτηκανε

τωρα που ηρθες και εσυ αρχιζω και πιστευω οτι ειμαστε κομπλαν....

:P

Senior Member
    Εμπνευστή συγνώμη που πέρνω θέση αλλά νομίζω το έχεις παρατραβήξει....Δε μπορεί κάθε μέρα,σε κάθε ποστ να βρίσκεις ευκαιρία να τη λες στον κρίνο...Κάπου υπάρχει κ ένα τέλος σ\'αυτό.Άλλους συμπαθούμε κ άλλους όχι κ κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους όλων στο φόρουμ!Κάθενας έχει την άποψή του,την εκφράζει μία,δύο,δε γενικεύει κ δε μιλάει ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ.

Senior Member
    κρινακο μηπως να ανοιγες αγορι μου ενα notepad να γραφεις μονος σου και να χαιρεσαι;να μη σε ενοχλει κανενας; χαχαχαχχα κρινακο ο εαυτος σου που τοσο σου αρεσει και δεν θελεις με τιποτα να τον αλλαξεις ειναι αποκρουστικος για πολλα ατομα εδω περα.απλα για λογους ευγενειας δεν σου λεει τοσο καιρο κανενας τιποτα.....

Senior Member
    μιλαω εκ μερους αυτων που ξερω αρσι.και ειναι πολλοι.καλως δηλωσες την αντιθεση σου

Senior Member
    εγω ΕΙΜΑΙ ναι,δεν το παιζω καταλαβες???thats the different my dear

Banned
    κρινακο μηπως να ανοιγες αγορι μου ενα notepad να γραφεις μονος σου και να χαιρεσαι;να μη σε ενοχλει κανενας; χαχαχαχχα κρινακο ο εαυτος σου που τοσο σου αρεσει και δεν θελεις με τιποτα να τον αλλαξεις ειναι αποκρουστικος για πολλα ατομα εδω περα.απλα για λογους ευγενειας δεν σου λεει τοσο καιρο κανενας τιποτα.....
    Ειμαι 4 χρονια εδω μεσα και γραφω με αυτο το στυλ.
    Δεν εχω δηλωσει ενοχλημενος, εσυ φαινεσαι οτι ενοχλησε + καποιους οπως εσυ.

Για λογους ευγενιας και εγω θα σου πω οτι αν ενοχλησε συνεχισε να γραφεις εσυ (η οποιος αλλος) σε notepad γιατι εγω σκοπευω για τα επομενα 20 χρονια να ειμαι ακριβως οπως με διαβαζεις.
    Οποτε κανονισε τι θα κανεις για αυτο....

ΥΓ.... θελω να πιστευω οτι σε λιγες ημερες θα ηρεμησετε και θα σας περασει....

Senior Member
    μα ετσι εχω σκοπο να συνεχισω να γραφω αρα ολα καλα,κανενα προβλημα

Banned
    οκ τοτε.....
    ολα καλα - ολα ανθηρα.

Senior Member
    Έχετε όρεξη για πρωινούς καυγάδες ε?
    Κ κάποιος που πάει να διαβάσει τη διαθρησκευτική ανοησία,αντικρίζει την ...πρωινή λογομαχία.
    Τι κρίμα να χαλάει ένα τόσο ωραίο ποστ!

Παιδιά καθένας μας είναι αυτό που είναι,
    καθένας με τα καλά του κ τα κακά του.

Ναι,να κάνουμε μια επισήμανση σε κάποιον αλλά στην ουσία καλύτερα να κοιτάζουμε τον εαυτό μας(από άποψη κριτικής) κ να προσπαθούμε να παίρνουμε θέσεις διαλόγου,που έχουν να βγάλουν κάτι θετικό.Έτσι το βλέπω.

Senior Member
    οταν υπαρχουν συννενοησιμοι ανθρωποι ετσι οπως τα λες ειναι Αρσι.Συμφωνω 100%,οταν ο συνομιλητης σου λεει εγω ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσει και δεν με νοιαζει τοτε ....

Page 29 of 36 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast