Διαθρησκευτική ανοησία - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 536
    Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Originally posted by sabb
    Είσαι ικανοποιημένος που \'κανες το θρεντ μπάχαλο ?
    καποτε σαμπ εκανες και εσυ ενα τοπικ μπαχαλο,αλλα τοτε δεν σε ειχε πειραξει τοσο πολυ... γιατι;

δηλαδη ο δασκαλος-μαθητης με νοηματα συννενοουται,δεν κανουν διαλογο;Στα βηματα ιδεων μπορουν να μιλησουν ολοι,μαθητες και δασκαλοι,ετσι δεν ειναι;οπως και σε αυτο το φορουμ.Αυτο ειναι το σωστο.αρα ο μαθητης θα πει και αυτος την γνωμη του στο βημα.απλα καποιοι εχουν την εμπειρια και την γνωση και μετραν παραπανω.τι να κανουμε βρε σαμπ.δεν ειναι το ιδιο να μιλησω σε ενα βημα εγω για το σκακι μαζι με τον κασπαροφ.οσο και να θελω να γινει ενας ισοτιμος διαλογος μεταξυ μας για το σκακι δεν γινεται.εσυ ποιον θα ακουγες,εμενα η τον κασπαροφ;

ας μεινει αναπαντητο δεν πειραζει,οσο για το \"καθηγητης\" ποτε δεν θα γινω,γιατι παντα μαθαινω,ψαχνω ομως συμμαθητες να ψαξουμε μαζι την γνωση ...

το εκανα εντιτ γιατι δεν σε προλαβα.ε τωρα οσο για την τελευταια λεξη,εχει ενδιαφερον για αυτο γραφω,οπως και αλλοι φανταζομαι
    ) μπορει να μαι μικρη σαββα αλλα ξερω τη μου γινεται κ μπορω να εκφραζω ελευθερα τη γνωμη μου
    εμπευστη μαζι σου..

Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by keep_walking
    Εντελως ασχετο με το θεμα...ποιο θεμα δηλαδη αλλα ειναι αξιοπεριεργο σαν παλιουρας του διαδικτυου και των διαφορων forum το γεγονος οτι οσα νηματα καταπιανονται με τη θρησκεια να φτανουν σε χψζ σελιδες,να οδηγουν σε τσακωμους και τελικα να φευγουν εντελως offtopic,αυτο που λεω ειναι σχεδον κανονας και φαινεται ποσο πραγματι απασχολει η θρησκεια τους ανθρωπους ειτε θρησκευομενους ή μη.
    μ αρεσε πολυ αυτη η παρατήρηση keep, που παρεπιπτοντως δεν την βρισκω τοσο εκτος θεματος...
    και γω!
    Όντως, ειναι καθαρά προσωπική αντίληψη η πίστη σε ανώτερες δυνάμεις ή όχι και είναι τόσο αναπόδεικτες όσο και η εξέλιξη! Χα χα! Μπιχτή είναι αυτό που γράφω!!!! Μη πιαστήτε απ\' αυτό, είναι το αντικείμενό μου και το βρίσκω το ίδιο προσωπικό όσο και την ύπαρξη Θεού ή όχι!
    Δεν είναι δυνατό να θέλεις να βάλεις τον άλλο στα άδυτα του δικού σου μυαλού, που ούτε εμείς ξέρουμε τι καλά καλά παίζει!

Senior Member
    Originally posted by krino
    weird

θα σου οτι παλιοτερα ημουν πιο δεκτικος σε επικοινωνιες με τους παντες χωρις διαχωρισμο.
    Με τα χρονια αυτο με κουρασε και μου βγηκε σαν ξοδεμα του εαυτου μου.
    Τελικα καποια στιγμη αποφασισα να κανω λιγο οικονομια δυναμεων.
    Σκεφτηκα οτι δεν ειναι απαραιτητο να επικοινωνω με τους παντες.
    Πιστευω οτι αν υπαρχει καποιος που του λες τις σκεψεις σου, και εκμπεμπει σε ενα μηκος κυματος κοντινο με το δικο μου, θα μπορεσει ευκολα να αντιληφθει τι του λεω.
    Αντιθετα με καποιον ο οποιος ειναι εντελως εκτος το μονο που θα καταφερω μιλωντας του ειναι να σπαταλαω τα λογια μου.
    Ειναι διαφορετικα μεγεθη ενεργειας που δινεις στη πρωτη περιπτωση και διαφορετικα μεγεθη στη δευτερη.
    Στην πρωτη καταβαλομαι παρα πολυ και θελω να επικοινωνησω αμφιδρομα ενω στην αλλη, το αφηνω ελευθερο να δουλεψει οπως κατσει.
    Ετσι μπορεις να πεις οτι ειναι και θεμα επιβιωσης το ολο πακετο για τον καθενα.
    Ξερεις ενα επαγγελμα που δεν θα μπορουσα να κανω ειναι αυτο του ψυχολογου ασχετως οικονομικων απολαβων.
    Δεν μπορω να συζητω με πληρεις δυναμεις με καποιον που αντιλαμβανομαι οτι ειναι σε αλλο μηκος κυματος.

Το τι αλλο μενει πια να κανω, αφορα αν εχω εξαντλησει τα περιθωρια που εχω η οχι.
    Θελω να πιστευω οτι ναι, αν εχεις αλλη αποψη να μου το πεις.
    Μα στο έχω ήδη πει οτι έχω άλλη άποψη, κι εκεί πάνω, συμφωνήσαμε οτι διαφωνούμε....

Όλα αυτά που λες για την σπατάλη δυνάμεων, τα καταλαβαίνω..
    (Για τον καθένα υπάρχει η χρυσή τομή, στο πόση ενέργεια θα αναλώνει και που και με ποιόν τρόπο. )
    Όπως επίσης ξέρω οτι μπαίνεις εδώ με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις, απο παλιότερές μας συζητήσεις...
    Το θέμα όμως είναι, ότι χωρίς επικοινωνία, βοήθεια δεν παρέχεται.
    Και είναι κρίμα να χάνεται η ουσία λόγω ενός λανθασμένου τρόπου, ή μιας κακής επικοινωνίας.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Κανείς δεν είναι καλύτερος από κανένα..
    ενας βιαστης και εγκληματιας κατα συρροη ειναι το ιδιο με εναν φιλεσπλαχνο αντρα που βοηθαει ολο τον κοσμο;αλλο παραδειγμα,σε μια δημοσια υπηρεσια οπου υπαρχουν 2 υπαλληλοι,ο ενας σκεφτεται πως να αποφυγει συνεχεια τη δουλεια και σε στελνει δεξια αριστερα ενω ο αλλος γινεται χαλι να σε εξυπηρετησει ειναι το ιδιο;εγω παντως ξερω ποιον θα εκτιμησω ... και τι θα σχολιασω.και αν μαζεψουμε ολους αυτους τους σχολιασμους απο ολα τα ατομα,ολο και καποιο συμπερασμα βγαινει για το ποιος ειναι καλος,ποιος καλυτερος και ποιος χειροτερος.απλα η λεξη καλυτερος μπορει να αναφερεται σε πολλες ιδιοτητες του ατομου και καποιος να ειναι καλος σε κατι αλλο και χειροτερος σε κατι αλλο.απο τη στιγμη που δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αρα παντα υπαρχει καλυτερο και χειροτερο,απλα το καλυτερο για τον καθενα μας ειναι μια διαφορετικη υποθεση.πχ οταν λεμε να παρεις ενα καλο παιδι εννοουμε διαφορετικα πραγματα ο καθενας.αλλα παντα γινονται συγκρισεις,υπαρχει το καλυτερο παιδι και το χειροτερο παιδι ....
    Εμπνευστή διαφωνώ με την θεώρησή σου.
    Διαφωνώ δηλαδή με μια \"ταξινόμηση\" των ανθρώπων σε καλούς και κακούς, που έκγειται σε λανθασμένη βάση.
    Τα όσα γράφεις είναι κατά τη γνώμη μου, αυθαίρετα.
    Και θα εξηγηθώ.

Έστω ότι ο καλός άνθρωπος που βοηθά όλον τον κόσμο, είχε μια σχετικά ομαλή παιδική ηλικία.
    Έστω οτι ο βιαστής και εγκληματίας κατά συρροή, κακοοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά απο τον πατέρα του και εγκαταλείφθηκε απο την μάνα του.
    Μπορείς πραγματικά να ζυγίσεις τί κουβαλά ο καθένας στην ψυχή του? Να συγκρίνεις ποιός είναι καλός και ποιός κακός?
    Σίγουρα, ο ένας πράττει το κακό, ενώ ο άλλος όχι, και αυτό κάτι λέει για την ποιότητα της ψυχής τους.
    Οτι ο ένας είναι υγιής, ενώ ο άλλος άρρωστος.
    Και καταλήγουμε σε ένα ερώτημα, που έχει απασχολήσει κατα κόρον τους ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας.

Ο άνθρωπος γεννιέται ή γίνεται?
    Μπορούμε να πιστέψουμε οτι υπάρχουν εκ φύσεως εγκληματίες?
    Οτι πρόκειται για μετάλλαξη του DNA?
    Οτι ήδη απο μωρά, ορισμένοι άνθρωποι φέρουν μέσα τους το εγκληματικό ένστικτο?

Και πιο πέρα, πιστεύουμε στην καθαρή κακία ή οτι πίσω της κρύβεται η ανθρώπινη αδυναμία?

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σου, πάνω σε αυτό.

Σίγουρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
    Είναι όμως δύσκολο να ταξινομήσεις με ίδια κριτήρια την διαφορετικότητα. Κι εκεί ακριβώς έγκειται η αυθαιρεσία που αναφέρω.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Empneysth όλοι ξεκινάμε απο το μηδέν, ας μην το ξεχνάμε αυτό...
    Συμφωνώ ουσιαστικά με αυτό που λες

Senior Member
    Είσαι ικανοποιημένος που \'κανες το θρεντ μπάχαλο ?
    καποτε σαμπ εκανες και εσυ ενα τοπικ μπαχαλο,αλλα τοτε δεν σε ειχε πειραξει τοσο πολυ... γιατι;

δηλαδη ο δασκαλος-μαθητης με νοηματα συννενοουται,δεν κανουν διαλογο;Στα βηματα ιδεων μπορουν να μιλησουν ολοι,μαθητες και δασκαλοι,ετσι δεν ειναι;οπως και σε αυτο το φορουμ.Αυτο ειναι το σωστο.αρα ο μαθητης θα πει και αυτος την γνωμη του στο βημα.απλα καποιοι εχουν την εμπειρια και την γνωση και μετραν παραπανω.τι να κανουμε βρε σαμπ.δεν ειναι το ιδιο να μιλησω σε ενα βημα εγω για το σκακι μαζι με τον κασπαροφ.οσο και να θελω να γινει ενας ισοτιμος διαλογος μεταξυ μας για το σκακι δεν γινεται.εσυ ποιον θα ακουγες,εμενα η τον κασπαροφ;

ας μεινει αναπαντητο δεν πειραζει,οσο για το \"καθηγητης\" ποτε δεν θα γινω,γιατι παντα μαθαινω,ψαχνω ομως συμμαθητες να ψαξουμε μαζι την γνωση ...

το εκανα εντιτ γιατι δεν σε προλαβα.ε τωρα οσο για την τελευταια λεξη,εχει ενδιαφερον για αυτο γραφω,οπως και αλλοι φανταζομαι
    Στις μπαρουφολογίες είπα να μην απαντήσω, αλλά στη ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός.

Ποιο θρέντ χάλασα αγαπητέ ? Στο μόνο θρέντ που πάει το μυαλό μου και που έγινε μπάχαλο, είναι με θεματοθέτρια την Παλινδρόμηση και με τίτλο \"Κατάθλιψη υπό το πρίσμα της χριστιανικής πίστης\" και στο οποίο έγινα στόχος υβριστικής επίθεσης !! Πρώτη φορά βλέπω να χαλάει ένα θρέντ από τον υβριζόμενο !! Μπορεί σ\' εκείνη τη συγκεκριμένη χυδαιότητα εσύ να χάρηκες με ό,τι συνέβη - δεν μπορώ να σου είμαι συμπαθής και δεν μ\' ενδιαφέρει άλλωστε - αλλά δεν μπορείς να μου προσάπτεις πως χάλασα το θέμα με την παρουσία μου !!! Είναι ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ αυτή η συμπεριφορά και ξεπερνάει τα όρια της εμπάθειας. Θα μπορούσα την εμπάθεια σου να την εκλάβω σαν ανθρώπινη αδυναμία και να την δικαιολογήσω ως ένα βαθμό, αλλά το να μου καταλογίζεις αποκλίνουσα συμπεριφορά μέσα στο φόρουμ επειδή κάποιος ανόητος βάλθηκε να βρίζει την μητέρα μου κι εμένα ΑΝΑΙΤΙΑ, νομίζω πως δεν έχει προηγούμενο και απαιτώ να αποκηρύξεις την ανοησία που ξεστόμισες, χωρίς επιχειρήματα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το αίσθημα μικροψυχίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι όσοι ξιφομαχούν σήμερα εναντίον άλλων προσάπτοντας εγωιστικές συμπεριφορές ή και διαθέσεις που στην ουσία δεν ενδιαφέρουν κανέναν, που ήταν τότε όταν ένα μέλος της κοινότητας \"λούστηκε\" από χυδαίο υβρεολόγιο ? Με εξαίρεση κάποια μέλη που αντέδρασαν άμεσα και τους τιμώ γι\' αυτό ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΩ (άλλωστε το θρέντ είναι στη διάθεση του καθένα και μπορούν εύκολα να βγουν τα όποια συμπεράσματα), οι άλλοι όλοι που στο καλό ήταν τότε ? και μαζί και συ ? (καλά σόρι, είπαμε , εσύ το ψιλοχάρηκες μάλλον...)
    Η απρόκλητη συμπεριφορά που στόχευσε εμένα με τρόπο ανείπωτο, δεν έπρεπε να ξεσηκώσει σύμπαν το φόρουμ εναντίον του υβριστή ? Γιατί δεν έγινε αυτό και ενοχλεί - η κατά την δική σου άποψη που εγώ δεν συμμερίζομαι - εγωιστική συμπεριφορά του Κρίνου ?

Για τη συγκεκριμένη άποψη πως χάλασα θρέντ άλλου μέλους και μάλιστα μου άρεσε κιόλας (..αν κατάλαβα καλά από τα υπονοούμενα σου), ΑΠΑΙΤΩ να ζητήσεις συγγνώμη άμεσα και να αποκηρύξεις τη λασπολογία σου.

Τέλος, όσον αφορά το ατυχές παράδειγμα με τον Κασπάροφ σε αντιδιαστολή με την άποψη σου, ένα πράγμα μπορώ να σου πω : Αν είχαμε την τύχη, αυτός ο μεγάλος σκακιστής να ήταν μέλος της κοινότητας μας και μιλούσαμε για τον πόλεμο στο Ιράκ ας πούμε (ΚΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ..), ποιος σου είπε πως η άποψη του Κασπάροφ για τη παγκόσμια πολιτική σκηνή έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σου γνώμη ή τη δική μου ? Οι συζητήσεις εδώ μέσα δεν γίνονται μεταξύ ειδημόνων, αν ήταν έτσι για το κάθε θέμα να καλούσαμε τον οποιοδήποτε ειδήμονα να αρθρογραφούσε με μονολόγους, μια και κανείς δεν θα μπορούσε να αντιγνωμίσει . Στον Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορείς να τη βγείς στο μπάσκετ, όπως και στον Στίβεν Χόκινς στην αστροφυσική και φυσικά ούτε και στον Κασπάροφ για το σκάκι...Μήπως περνιέσαι για κάποιος απ\' αυτούς και δεν το ξέρω ? Όταν μιλώ πως κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλον, μέσα σ\' ένα φόρουμ όπου είναι απαραίτητη η αρχή του ισότιμου διαλόγου, δεν έχω για συνομιλητή μου κανένα Κασπάροφ, κανένα Τζόρνταν και κανένα Χόκινς..Και είπαμε ,όλα είναι σχετικά...Για την υπερθέρμανση του πλανήτη, η γνώμη του κορυφαίου μπασκετμπολίστα έχει την ίδια βαρύτητα με τη δική σου άποψη - τουλάχιστον για μένα ..

Στο φόρουμ αυτό τα μέλη ανταλλάσουν απόψεις στη βάση της ισονομίας, οποιαδήποτε άλλη άποψη είναι φασίζουσα , τελεία και παύλα.

Εκτός , αν θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω όλων σε γνώσεις επί παντός επιστητού, οπότε να σε ανακηρύξουμε επίσημο διδάκτορα της κοινότητας και να σου απονέμουμε το όσκαρ εξυπνάδας όταν αποφασίζεις κατά καιρούς να μας αλλάζεις \"τις καμένες μας λάμπες\"...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    γιατι δεν ανοιγετε ενα ξεχωριστο thread με τιτλο \"διαφορες μας με μελη\" και εκει να γραφει οποιος θελει οτι θελει για τον καθενα?

Ειναι κριμα νομιζω για καθε θεμα, ανεξαρτητα απο ποιος το ανοιγει, να καταληγει σε προσωπικες διαφωνιες κ εμπαθειες....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    \"Η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. Δεν είναι ούτε στη μομφή, ούτε σε ατάκες ανόητες που δεν έχουν νόημα να λέγονται....\"

Sabb
    συμφωνώ με τα όσα λες για την σοφία.
    Ωστόσο, το \"μάθημα\" αυτό, έχει ξεχωριστό δρόμο για τον κάθε ένα και πολλές φορές, όσο παράλογο κι αν ακούγεται, ο δρόμος αυτός είναι και η μομφή, κκ η φασαρία, και οι ανόητες ατάκες, και ο εκνευρισμός και όλα όσα απαρτίζουν την μη - σοφία...

Απο την άλλη, καταλαβαίνω οτι σε ενοχλεί να γίνεται μπάχαλο το θέμα σου, οπότε, το καλύτερο θα ήταν, αν κάποιος θέλει να εκφράσει πχ. τη δυσαρέκσειά του για κάτι σε κάποιον άλλο με όποιον τρόπο θέλει να το κάνει, να ανοίξει ένα δικό του θέμα ή να στέιλει προσωπικό μήνυμα...
    Κάτι που θα κάνω κι εγώ στο εξής...
    Για να μην γίνεται η κουβέντα αλαλούμ.
    Τώρα, αν θέλεις να μου θέσεις το οποιοδήποτε όριο για την τροπή του διαλόγου, ευχαρίστως θα το τηρήσω.
    Γενικά, μετά την ολοκλήρωση του θέματός απο την μεριά μου, ένιωσα οτι στο ίδιο θέμα, είχα την άνεση να πλησιάσω ψυχικά άλλους ανθρώπους, ( κρίνο, vince) και αυτό έκανα.
    Το βρίσκω όμως καλό να σταματήσω κάπου εδώ.

Τέλος, όσον αφορά την ισονομία...
    Για μένα το βασικότερο μέτρο ισονομίας, είναι η σχέση ανάμεσα στα μέλη και τους διαχειριστές...
    Με αφορμή το θέμα που είχε ξεκινήσει σχετικά με τη διαγραφή, η εντύπωση που έχω, είναι οτι οι διαχειριστές, θέτουν τον εαυτό τους δίπλα μας, κι όχι πάνω μας...
    Κι αυτό με ικανοποιεί.

¨Οσον αφορά τα λοιπά μέλη, εγώ τους βλέπω όλους ως ισότιμους.. Δεν περιμένω όμως οτι κι΄οι άλλοι με βλέπουν έτσι, αν και θα μου άρεζε..
    Αλλά δεν με ενοχλεί απαραίτητα.
    Είναι ένα θέμα δικό τους. Που πρέπει να το λύσουν με τον εαυτό τους.
    Αν συμπαθώ πολύ κάποιον, ίσως και να του το θίξω...

Αν παρευρεθώ σε έναν διάλόγο που δεν έχει κλιμα ισονομίας, είμαι ελευθερη να μην συμμετάσχω.

Αλλά το αν τα μέλη ασπάζονται η οχι την ισονομία μεταξύ μας, δεν μπορεί να με οδηγήσει στο να φύγω απο το φόρουμ πχ....

Μπαίνω εδώ κυρίως για να συνδράμω.
    Αυτό, δεν έχει να κάνει με το να με βλέπουν τα μέλη, ισόνομα.

Banned
    Originally posted by weird

Το θέμα όμως είναι, ότι χωρίς επικοινωνία, βοήθεια δεν παρέχεται.
    Και είναι κρίμα να χάνεται η ουσία λόγω ενός λανθασμένου τρόπου, ή μιας κακής επικοινωνίας.

σε αυτη την καταθεση που κανεις υπαρχει κατι ολιγον αυθαιρετο.
    Ειναι αληθεια οτι με καποιο κοσμο ειναι αδυνατον να επικοινωνησω, σε αυτο βοηθαει και το στυλ επικοινωνιας που εχω.
    Ειναι αληθεια οτι θα ειχα καλυτερη επαφη οπως το βαζεις.
    Αυτο που δεν ειναι αληθεια (η αν θες γραφτηκε η μιση αληθεια) ειναι οτι αφορα το συνολο των χρηστων που εχουν γραφτει στο φορουμ.

Στα 4 χρονια που ειμαι εδω, εχω λαβει κοντα στη μια δεκαδα μυνηματα χρηστων που εδειξαν οτι η επικοινωνια μας καθως και η βοηθεια που πηραν απο την συζητηση μας τους φανηκε αρκετα επικοδομητικη.

Πολυ πιθανον να ειναι κριμα που αυτες οι εντυπωσεις δεν ειναι πολλαπλασιες.
    Να σου πω την αληθεια θα χαιρομουν και εγω για αυτο.
    Αλλα δεν θα ημουν εγω, δεν θα εγραφα εγω εντελει θα ηταν καποιος αλλος.

Αν μπορουσαν να γινουν ετσι οπως τα λες, τοτε πιστευω θα μπορουσα να γινω επαγγελματιας ψυχολογος, μιας και θα το επαιρνα αποφαση να τελειωσω μια σχετικη σχολη.
    Ειμαι αντιθετος απο θεση αρχης στις σχολες (οχι τις πανεπιστημιακες) ψυχολογιας οπως εχουν διαμορφωθει και δεν με εκφραζουν καθολου.
    Η δικη μου η προσεγγιση ειναι περισσοτερο κοινωνιολογικη και απο αυτο το πρισμα εξεταζω ζητηματα που αφορουν αυτα που σκεπτονται οι ανθρωποι.

Δεν υπαρχει λοιπον μια κακη επικοινωνια οπως το αναφερεις αλλα λαθος επαφη με λαθος ανθρωπους οποτε βεβαια αυτο εχει γινει.

Γενικα δεν με εμπνεουν οι κοντρες (μου την σπανε οι εξυπνακηδες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, μπορω να ζησω και με αυτο) και στη τελικη προτιμω να επικοινωνω και αν εχω να πω κατι, αυτο να το κανω με τους 10 ταδε ανθρωπους που μπορω να επικοινωνησω.
    Ειπα και πιο πριν οτι δεν με ενδιαφερει να επικοινωνω με ολο το κοσμο ανεξαρτητως σκεψεως αλλα με ατομα που μπορουν να καταλαβουν αυτο που λεω. (το αν θα με αντιπαθησουν η οχι δεν εχει να κανει με την κουβεντα μας, αυτο που εχει σημασια ειναι αν μπορουν να προβληματιστουν απο αυτα που διαβαζουν).

Οποτε επειδη στη ζωη μου δεν εχω μαθει να κανω εκπτωσεις θελω να παραμεινω ετσι οπως ειμαι και να εκφραζω τις σκεψεις μου οπως νομιζω εγω χωρις αλλοιωσεις και παρεμβατικοτητες.
    Απο κει και περα ο καθενας ειναι ελευθερος να κρινει και να κρατησει οτι νομιζει.

Καληνυχτα.

Senior Member
    Krino,
    ίσως ήμουν αυθαίρετη, όπως το θέτεις.
    Χωρίς να αναφέρομαι σε όλες σου τις επαφές που έχεις κάνει τόσα χρόνια εδώ, είχα κυρίως στο νου μου, αυτό που εισέπραξα απο κάποια παλιότερη κουβέντα μας,

\"weird

Posting Freak

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 15-12-2005
    Member Is Online

Διάθεση: εξαρτάται
    Εστάλη στις 23-12-2008 στις 08:04 AM

Κρινάκι ( χαιδευτικά το λεω) δεν μου μιλάς?????
    Ελα τώρα, αφου ξέρω, επειδη δεν θέλεις καθόλου να φύγω γι αυτό με πίκαρες έτσι.... για να παρατείνεις την παραμονή μου στο φόρουμ.
    Αφου ξερουμε πόσο συμπαθιόμαστε, ας δώσουμε τα χέρια,
    τι λες?

Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη

krino

Posting Freak

--------------------------------------------------------------------------------

Registered: 4-5-2004
    Member Is Online

Διάθεση: το χαμογελο του παιδιου
    Εστάλη στις 23-12-2008 στις 08:48 AM

ειμαι πολυ πικραμενος και δεν εχω ορεξη να πω η να γραψω τιποτα.
    Ισως πρεπει να αναθεωρησω την μεχρι τωρα συμμετοχη μου εδω.

Εχω εισπραξει πολυ πικρα και δεν ξερω η δικη μου ζυγαρια προς τα που γερνει,
    να συνεχισω να την εισπραττω η οχι....
    Δυστυχως δεν ειμαι ανθρωπος που να αδιαφορω για οτι διαβαζω, θα ειχα λυσει πολλα προβληματα στη ζωη μου αν ηταν ετσι.
    Τεσπα το προβλημα ειναι δικο μου, απλα θα αφησω το χρονο να μου δειξει πως ακριβως να λειτουργησω. \"

Αυτό που έπιασα ήταν δυσαρέσκεια, απογοήτευση, προβληματισμό σχετικά με την συμμετοχή σου και κάποιο θέμα στην επικοινωνία.

Ωστόσο,
    σέβομαι αυτά που λες και σου είπα.
    Οσες φορές κι αν μου τη σπάσεις θα στο πω και βλέπουμε.
    Ουτε να ζητήσω απο κανέναν να αλλάξει έχω δικαίωμα, ούτε να φύγει πχ απο το φόρουμ\'

Καληνύχτα

Senior Member
    πώς το εννοεις?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    πώς το εννοεις?
    Όπως ακούγεται.

Senior Member
    δεν εχουν ολοι ιδιες κεραιες.... γι αυτο κ ρωτησα.

Senior Member
    Σοφία δεν είμαι εξωγήινος ...

Τεσπα, πάνω στη απορία σου υπάρχουν και έρευνες που βρίσκονται μακρυά απο τα μάτια του κόσμου. Μια τέτοια έρευνα είχε πραγματοποιηθεί και τα χρόνια της Ελληνικής δικτατορίας πάνω στην ανθρώπινη φύση. Το συμπέρασμα ήταν πως οι άνθρωποι στο ξεκίνημα τους εχουν τις ίδιες πιθανότητες να γίνουν οτιδήποτε στην κοινωνία ασχέτως οικογενειακού και κοινωνικού υπόβαθρου...

Senior Member
    Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για την χρονολογία της έρευνας..όμως είχα παρακολουθήσει κάτι σχετικό στην τηλεόραση...

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast