Results 106 to 120 of 536
Thread: Διαθρησκευτική ανοησία
-
13-03-2009, 14:45 #106
κρίνο με συγχωρείς, αλλά μπερδεύτηκα επειδή αναφερόσουν σε εμένα.
όσο για τους υπόλοιπους άσε τους να εθελοτυφλούν και να πιστεύουν και να επηρρεάζονται από ότι τους λέει ο κάθε ρασοφόρος.λόγια και πράξεις τα οποία και οι οποίες ούτε καν αναφέρονται στις γραφές τις οποίες τις μελετώ τακτικά και γνωρίζω για τι μιλούν.
όσον αφορά σε εμένα σου λέω για ακόμα μία φορά πως καταδικάζω όλες αυτές τις πράξεις και τα λεγόμενα ορισμένων που τα σκαρφίζονται οι ίδιοι και ουδεμία σχέση έχουν με ότι διδάσκει ο χριστιανισμός.
είτε παλαιοημερολογήτες είτε νεοημερολογήτες ή όπως αλλιώς λέγονται είναι καταδικαστέοι όταν πράττουν απανθρώπος.
μου κάνει εντύπωση πραγματικά όταν ακούω ανθρώπους χριστιανούς να μην υπερασπίζονται την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή και ότι κόστος και αν έχει.
στο κάτω κάτω άλλο είναι να συγχωρείς και άλλο να δικαιολογείς....
- 13-03-2009, 15:28 #107
ακου για να το ληγουμε,
εγω ειμαι αθεος δεν το κρυβω και χαιρομαι για αυτο που ειμαι.
Απο κει και περα, δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι αυτον που πιστευει και προσευχεται.
Εχω πει επανειλημμένα οτι αν οι Χ.Ο. στην ελλαδα δεν με επιβαρυναν στην δημοσια ζωη μου, ουτε και θα με ενοιαζε αν υπηρχαν.
Δυστυχως τους ρασοφορους ταλιμπανηδες τους εχουμε στη πλατη μας εδω και 400 χρονια σκλαβιας και μισαλλοδοξιας...
ποσο ακομα?
13-03-2009, 15:45 #108
Originally posted by krino
ακου για να το ληγουμε,
Απο κει και περα, δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι αυτον που πιστευει και προσευχεται.
Εχω πει επανειλημμένα οτι αν οι Χ.Ο. στην ελλαδα δεν με επιβαρυναν στην δημοσια ζωη μου, ουτε και θα με ενοιαζε αν υπηρχαν.
Δυστυχως τους ρασοφορους ταλιμπανηδες τους εχουμε στη πλατη μας εδω και 400 χρονια σκλαβιας και μισαλλοδοξιας...
ποσο ακομα?
13-03-2009, 16:04 #109
Originally posted by kyknos25
Originally posted by krino
ακου για να το ληγουμε,
ποσο ακομα?
Αυτή είναι μια λύση...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
13-03-2009, 16:16 #110
σαββα κ σενα σαγαπαω
13-03-2009, 16:28 #111
σαββα κ σενα σαγαπαω[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
13-03-2009, 16:31 #112
...ο μπαμπας ειναι ανθρωποοοοοος
αχ εδω μεσα μαυτα που διαβαζω κ τις ανυχτομυαλες αποψεις δεν υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσω το ψυχιατρειο
13-03-2009, 16:35 #113
...ο μπαμπας ειναι ανθρωποοοοοος
αχ εδω μεσα μαυτα που διαβαζω κ τις ανυχτομυαλες αποψεις δεν υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσω το ψυχιατρειο
χμμμ ναι να προσεχεις.....
13-03-2009, 16:36 #114
οσο μπορω παντα
13-03-2009, 16:50 #115
λοιπον εχετε παρει τη κατηφορα!!μη πιστευεις γουστο σου καπελο σου και προβλημα σου.Αλλα το Θεο δε θα το συγκρινεις με το καθε τι και τον οποιον τρελλο βρισκετε.Εγω δε προσβαλλω το ΤΙΠΟΤΑ που πιστευετε ετσι κι εσεις να σεβεστε ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ .Δε ξανασχολουμαι και κριμα γιατι αν δε πιστευεις στο Θεο με τι σκοπο ζεις δε ξερω!Γιαυτο ο κοσμος εχει γινει ετσι και θα καταστραφουμε και μετα ζητατε και τα ρεστα.Φιλακια σε ολους.
13-03-2009, 17:11 #116
Originally posted by afrula
λοιπον εχετε παρει τη κατηφορα!!μη πιστευεις γουστο σου καπελο σου και προβλημα σου.Αλλα το Θεο δε θα το συγκρινεις με το καθε τι και τον οποιον τρελλο βρισκετε.
αν ο θεος ηταν υπαρκτος στην προκειμενη θα επρεπε να ειναι και αυτος μεσα σαν ηθικος αυτουργος.
Αλλα τωρα με ανυπρακτες καταστασεις τι να συζητησουμε?
Εγω δε προσβαλλω το ΤΙΠΟΤΑ
το τιποτα, δεν προβαλετε.
που πιστευετε ετσι κι εσεις να σεβεστε ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ
μωρε μην προκαλειτε και απο κει και περα καντε οτι θετε.
ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!
εγω παντως θα υπηρχα, σε διαβεβαιω για αυτο.
ΑΝΤΕ .Δε ξανασχολουμαι και κριμα γιατι αν δε πιστευεις στο Θεο με τι σκοπο ζεις δε ξερω!
αλλο και αυτο!
Δεν μπορω να πιστευω στον εαυτο μου και σε ανθρωπινες αξιες που εχουν υπαρξει???
Γιαυτο ο κοσμος εχει γινει ετσι και θα καταστραφουμε και μετα ζητατε και τα ρεστα.
Ο πνευματικος σας πατερας μετεχει στην καταστροφη που αναφερεις, μην το ξεχνας αυτο.
Φιλακια σε ολους.
αφου μας τα εχωσες πριν, μετα ηρθαν και τα φιλια....
τετοια δεν εδινε και ο ιουδας σας η κανω λαθος??
Δεν τα ξερω και καλα αυτα τα χριστιανικα....
13-03-2009, 17:19 #117
Originally posted by afrula
λοιπον εχετε παρει τη κατηφορα!!μη πιστευεις γουστο σου καπελο σου και προβλημα σου.Αλλα το Θεο δε θα το συγκρινεις με το καθε τι και τον οποιον τρελλο βρισκετε.Εγω δε προσβαλλω το ΤΙΠΟΤΑ που πιστευετε ετσι κι εσεις να σεβεστε ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ .Δε ξανασχολουμαι και κριμα γιατι αν δε πιστευεις στο Θεο με τι σκοπο ζεις δε ξερω!Γιαυτο ο κοσμος εχει γινει ετσι και θα καταστραφουμε και μετα ζητατε και τα ρεστα.Φιλακια σε ολους.
Βαρέθηκα να ασχολούμαι μ\' ένα σοβαρό θέμα που αγγίζει τα όρια της ελευθερίας της ανθρώπινης ύπαρξης και της ελεύθερης διανόησης, αν ο κάθε φανατίλας λέει το μακρύ του και το κοντό του κάθε λίγο και λιγάκι για να αποδείξει πρώτ\' απ\' όλα στον εαυτό του πως αξιζει την αγάπη του Θεού του και μια θέση στο παράδεισο, αγνοώντας την σαπίλα που κρύβει η εκμετάλλευση της ανθρώπινης αδυναμίας και πίστης. Το να λέω δεν με νοιάζει τι κάνουν οι ρασοφόροι - που υποτίθεται εκπροσωπούν το Θείο στη γη - εγώ με το Θεό είμαι, φέξε μου και γλίστρησα... Τις χοντράδες περί παλαιοημερολογιτών και κουραφέξαλα δεν μπορούμε να τις ανακοινώνουμε σ\' ένα δημόσιο βήμα, όταν ο αντίλογος ξέρει πολλά περισσότερα για τη δομή της εκκλησίας.
* το Του με Τ κεφαλαίο, είναι ο σεβασμός ενός άθεου στην πίστη των άλλων..Ας γίνεται σεβαστό τουλάχιστον αυτό....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
13-03-2009, 17:22 #118
το κρινακι δηλωσε αθεος.προβληματα του σαφως αλλα οχι κ να βγαινει παντα απο πανω.
13-03-2009, 17:36 #119
το κρινακι δηλωσε αθεος.προβληματα του σαφως αλλα οχι κ να βγαινει παντα απο πανω.
δεν θα σου δωσω λογαριασμο αν θα βγαινω και πως θα βγαινω,
ε?
13-03-2009, 17:38 #120
σαββα,
οπως καταλαβαινεις ακομα και τα αυτονοητα να λες,
ακρη δεν βρισκεις.
Οι φανατικοι ταλιμπαν δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση