Δεν νιώθω καλά και δεν ξέρω πως θ' αντέξω για τρεις εβδομάδες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκναρα μου ετσι για να ξερεισ που παει αυτοσ ο κοσμοσ γυναικεσ εκατο τα εκατο ειναι μισητεσ για πολλουσ λογουσ εγωισμοσ στο θεο καριολεσ πουτανεσ κλπ αν δεν εχει λιγο αντρα μεσα τησ δεν την θελει κανεισ οπωσ κι ενασ αντρασ εκατο τα εκατο ειναι μισητοσ εσυ θα τα φτιαχνεσ με ουκα θα σου φαινοταν ζωο οχι ανθρωποσ γι αυτο κοιτα να βρεισ καμια κοπελιτσα γτ ειμαστε λιγοι λιγεσ και μισητοι αυτη ειναι η αποδειξη οτι σεβομαι τα χρονια που ειμαστε εδω μεσα φιλακια μωρο
    Δεν με ελκύουν ερωτικά οι γυναίκες αν εννοείς αυτό...

Στη χειρότερη περίπτωση θα μείνω χωρίς σύντροφο αν είστε όλοι τόσο μισητοί... Ο πρώην μου πάντως δεν ήταν και τι δε θα έδινα για να μπορούσα να ξαναγυρίσω σ' αυτόν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλα εγω σ ειπα αληθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ουφ! Η ψυχολόγος μου δεν έχει δεύτερο ραντεβού ελεύθερο γι' αυτή την εβδομάδα και το είχα ανάγκη, να δω τώρα πως θα τα καταφέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν πειράζει κύκνε, καλύτερα! Θα χεις χρόνο να ασχοληθείς εσύ με τον εαυτό σου. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην μοιρολογάς! (sorry, για την έκφραση, χάριν αστεϊσμού). Πάρε βαθιά ανάσα και κολύμπα!!
    Δεν κανονίζεις και κανένα μπανάκι με παρέα, να ξεχαστείς λιγάκι και να ασχοληθείς με κάτι άλλο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν πειράζει κύκνε, καλύτερα! Θα χεις χρόνο να ασχοληθείς εσύ με τον εαυτό σου. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην μοιρολογάς! (sorry, για την έκφραση, χάριν αστεϊσμού). Πάρε βαθιά ανάσα και κολύμπα!!
    Δεν κανονίζεις και κανένα μπανάκι με παρέα, να ξεχαστείς λιγάκι και να ασχοληθείς με κάτι άλλο;
    Μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνω, είμαι τόσο χάλια που κλαίω... Άρα προς το παρόν δεν μπορώ να σκεφτώ για μπανάκι, αν νιώσω λίγο καλύτερα ίσως...

Senior Member
    Ποιοι είναι λόγοι που είσαι τόσο χάλια σήμερα;

Senior Member
    Ποιοι είναι λόγοι που είσαι τόσο χάλια σήμερα;
    Τα βασανιστήρια που μας υποβάλλει η ζωή και κάποιοι συνάνθρωποι... Έχω μιαν άρρωστη γάτα που χειρουργήθηκε προχθές αλλά αυτός (ο γιατρός) μας είχε πει να τον πάρουμε στις 7 το απόγευμα για να μας πει πως πήγε κι είχα αγωνία από τις 11 το πρωί που του την άφησα κι όταν τον πήραμε ακόμα δεν την είχε χειρουργήσει κι η αγωνία μου παρατάθηκε για πολλές ώρες ακόμα κι αυτό με τρέλανε κι έπαθα κρίση πανικού κι από χθες δεν μπορώ να ηρεμήσω κι η ψυχολόγος μου δεν με παίρνει τηλέφωνο, αν δεν με πάρει κι αύριο δεν θα ξαναπάω το Σεπτέμβρη αν είναι να λαμβάνω τέτοια αδιαφορία ενώ υποφέρω...

Θέλω ν' ανέβω στην ταράτσα αλλά είμαι πολύ δειλή για να το κάνω αυτό, μακάρι να υπήρχε κι άλλος αποτελεσματικός τρόπος και μακάρι να μην μ' εμπόδιζε τίποτα και κανείς... Μακάρι να γινόταν να τελειώσουν όλα τώρα, μακάρι να πάθω κάτι, ένα έμφραγμα, οτιδήποτε θανατηφόρο... Κι επειδή δεν ξέρω αν δεν θα πιάσει η ευχή μου, ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν μαζί μου για καλό...

Senior Member
    Βρε κύκνε, υπερβάλεις....

Καταλαβαίνω ότι γενικώς φέρεις βαρέως ότι σου συμβαίνει κι αντιλαμβάνομαι την ευαίσθητη κράση σου, αλλά χρειάζεται να είσαι και λίγο αδιάφορη, λίγο πιο σκληρή σε κάποιες φάσεις. Σου είπα και σε παραπάνω μήνυμα, ότι μπορείς να βοηθήσεις τη γάτα μέχρι ένα σημείο... από κι έπειτα μόνο εις βάρος σου είναι να σκας και να στεναχωριέσαι. Ο κτηνίατρος θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Η ψυχολόγος σου είναι επαγγελματίας κι όταν δείχνεις τόσο εξαρτημένη από αυτή οφείλει να κρατάει κάποια απόσταση, δεν αδιαφορεί, απλώς θέτει κάποια όρια στη σχέση σας. Επίσης, έχει κι άλλους πελάτες... συγγνώμη που στο λέω, αλλά είναι αδύνατον να σκέφτεται συνέχεια εσένα.

Κι εδώ είναι ακριβώς το σημείο, όπου νιώθεις πως υποφέρεις και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς... Από τον εαυτό σου θα πιαστείς... εν ανάγκη σκέψου πως ο πνιγμένος απ τα μαλλιά του πιάνεται και καν το!!

Senior Member
    Βρε κύκνε, υπερβάλεις....

Καταλαβαίνω ότι γενικώς φέρεις βαρέως ότι σου συμβαίνει κι αντιλαμβάνομαι την ευαίσθητη κράση σου, αλλά χρειάζεται να είσαι και λίγο αδιάφορη, λίγο πιο σκληρή σε κάποιες φάσεις. Σου είπα και σε παραπάνω μήνυμα, ότι μπορείς να βοηθήσεις τη γάτα μέχρι ένα σημείο... από κι έπειτα μόνο εις βάρος σου είναι να σκας και να στεναχωριέσαι. Ο κτηνίατρος θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Η ψυχολόγος σου είναι επαγγελματίας κι όταν δείχνεις τόσο εξαρτημένη από αυτή οφείλει να κρατάει κάποια απόσταση, δεν αδιαφορεί, απλώς θέτει κάποια όρια στη σχέση σας. Επίσης, έχει κι άλλους πελάτες... συγγνώμη που στο λέω, αλλά είναι αδύνατον να σκέφτεται συνέχεια εσένα.

Κι εδώ είναι ακριβώς το σημείο, όπου νιώθεις πως υποφέρεις και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς... Από τον εαυτό σου θα πιαστείς... εν ανάγκη σκέψου πως ο πνιγμένος απ τα μαλλιά του πιάνεται και καν το!!
    Καλά, ξέχνα το, πες πως δεν έγραψα τίποτα, δεν το συνεχίζω... Δεν καταλαβαίνει κανείς, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν εκπλήσσομαι και πάντα ξέρω πως πολλοί θα βολευτούν με το να πουν "μια τρελή ήταν αυτή" λόγω της λήψης φαρμάκων και θα έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους... (δεν το λέω για σένα αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων)...

Senior Member
    Κυκναρα οταν δεν ερχεται ο ιπποτησ ειτε λεγεται γιατροσ ειτε γκομενοσ ειτε φιλοι ποια ειναι η μαγκια που πρεπει να κανεισ να σωσεισ εσυ τον εαυτο σου αυτη τη μαγκια εκανε η ερισ και μπραβο τησ βασικα την εχω πεσει σε ολεσ ξερεισ ποιο ειναι το κοινο τουσ σημειο οτι προχωρανε εξελισσονται αυτο για μενα ειναι το μισο και το αλλο μισο ειναι η εμφανιση στο νορμαλ θα μπορουσα να συζηταω ωρεσ με τισ κοριτσαρεσ αν θελανε εγω δεν εχω νορμαλ εμφανιση ειμαι χοντροσ αλλα για φιλοσ καλοσ ειμαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω ανάγκη να το γράψω... Το ένιωθα ότι δεν θα πάνε καλά τα πράγματα όπως θα καταλάβατε εξαρχής κι είχα δίκιο... Χθες πήγα στα επείγοντα του ψυχιατρικού νοσοκομείου και μου έκαναν ηρεμιστική ένεση και κατάφερα να ησυχάσω και να μπορέσω να κοιμηθώ...

Έχω και μιαν απορία, δεν έχει να κάνει μ' εμένα αλλά θα τη γράψω κι αυτή ακόμα κι έτσι... Ήταν δύο αστυνομικοί εκεί και συνόδευαν μια γυναίκα και μου έκανε εντύπωση η παρουσία τους, αυτή φαίνονταν πανήρεμη κι ήταν και ντυμένη καλά... Τι λέτε να έγινε;

Senior Member
    Επανέρχομαι στο θέμα γιατί εξακολουθώ να μην νιώθω καλά και χρειάζομαι οπωσδήποτε να μιλήσω σε κάποιον αλλά δεν γίνεται στην εκτός υπολογιστή ζωή τώρα... Εδώ και λίγες μέρες μου έρχεται κατά διαστήματα στο μυαλό η σκέψη ν' ανέβω στην ταράτσα, δεν το έχω προσπαθήσει καν οπότε μην τρομάξετε αλλά με τρομάζει εμένα και μόνο η σκέψη κι ας μην έχω πρόθεση να το κάνω, ίσως να φταίει και που φοβάμαι τα ύψη... Το είπα και στους γιατρούς των επειγόντων που πήγα προχθές...
    Είμαι μόνη μου τώρα, αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να βοηθήσει και να παρέχει ψυχολογική στήριξη ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ!

Senior Member
    Και για μια ακόμα φορά επανέρχομαι κι ελπίζω αυτή τη φορά κάποιος να δώσει σημασία... Χρειάζομαι υποστήριξη και δύναμη αυτές τις μέρες, γιατί λείπει και η ψυχολόγος μου όπως είπα αλλά και ο γιατρός μου... Βέβαια ευτυχώς ο γιατρός επιστρέφει αύριο εκτός απροόπτου αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα θα έχει διαθέσιμο ραντεβού... Δεν αντέχω μόνη μου, δεν θέλω να μένω καθόλου μόνη!

Senior Member
    Κύκνε νομίζω είχες γράψει παλιά κάπου πως ένας γιατρός σε είχε χαρακτηρίσει πεισματάρα. Θα συμφωνήσω. Θα ακουστεί περίεργο, αλλά είσαι πεισματάρα στο ότι θες στήριξη και είσαι υπερευαίσθητη και δεν μπορείς να αλλάξεις, ενώ εγώ βλέπω μια δύναμη μέσα σου που δεν την στρέφεις στην σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή στο να παλέψεις τα στοιχεία του εαυτού σου που σε κρατάνε πίσω, να αγνοήσεις τον υπερευαίσθητο Κύκνο και να βγεις έξω στον κόσμο να κάνεις πράγματα και δραστηριότητες χωρίς να σε αγγίζει το παραμικρό τόσο πολύ. Πάλι θα γράψεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει, διότι σε πιάνει το πείσμα

Συνέχισε να γράφεις αν σου κάνει καλό, αλλά σκέψου το λίγο. Γιατί αισθάνεσαι μόνη; Διότι δεν εκτίθεσαι στους ανθρώπους. Θεωρείς ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μήπως να προσπαθήσεις να καταλάβεις εσύ αυτούς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κύκνε νομίζω είχες γράψει παλιά κάπου πως ένας γιατρός σε είχε χαρακτηρίσει πεισματάρα. Θα συμφωνήσω. Θα ακουστεί περίεργο, αλλά είσαι πεισματάρα στο ότι θες στήριξη και είσαι υπερευαίσθητη και δεν μπορείς να αλλάξεις, ενώ εγώ βλέπω μια δύναμη μέσα σου που δεν την στρέφεις στην σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή στο να παλέψεις τα στοιχεία του εαυτού σου που σε κρατάνε πίσω, να αγνοήσεις τον υπερευαίσθητο Κύκνο και να βγεις έξω στον κόσμο να κάνεις πράγματα και δραστηριότητες χωρίς να σε αγγίζει το παραμικρό τόσο πολύ. Πάλι θα γράψεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει, διότι σε πιάνει το πείσμα

Συνέχισε να γράφεις αν σου κάνει καλό, αλλά σκέψου το λίγο. Γιατί αισθάνεσαι μόνη; Διότι δεν εκτίθεσαι στους ανθρώπους. Θεωρείς ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Μήπως να προσπαθήσεις να καταλάβεις εσύ αυτούς;
    Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει κάποιος ή όχι αλλά ξέρω ότι αισθάνομαι μόνη γιατί εκτός από τη δική σου απάντηση που είδα μόλις τώρα δεν έχει υπάρξει κανείς που να μπορώ να μιλήσω...
    Τώρα για δύναμη δεν ξέρω που τη βλέπεις γιατί εγώ δεν τη νιώθω... Ένιωθα τόσο άσχημα που κοιμόμουν για πόσες ώρες για να μην υποφέρω και τώρα που ξύπνησα πάλι τα ίδια... Και σαν να μην έφτανε αυτό ξύπνησα κι από εφιάλτη που μ' επηρέασε πολύ λόγω του θέματος του (δεν μ' επηρεάζουν όλοι το ίδιο)...

Επίσης για τις δραστηριότητες που θέλω να κάνω χρειάζονται χρήματα και δεν τα έχω τώρα, σύντομα θα τα έχω όμως...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast