Ένα ακόμα θέμα για το Risperdal - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Member
    πως να εποικοινωνησω μαζι σου αφου δεν εχεις email και τι τηλεφωνο να παρω γιατρο εχω

Senior Member
    Μόλις έληξε η πατεντα του Ρισπερνταλ απο την εταιρεία που το παρασκέυαζε,δημιούργησε το Ινβεγκα που είναι εξεληγμένη μορφή του Ρισπερντάλ αλλά με λιγότερες παρενέργειες..Αλλά πάρα,μα πάρα πολύ ακριβό!!
    Γενικά οι φαρμακοεταιρίες ιδίως στα ψ-φάρμακα ασκούν μια πολιτική κέρδους.Είναι πολύ ακριβά τα νεώτερα ψ-φάρμακα!!Πολλοί νομίζουν ότι επειδή είναι ακριβά θα είναι και καλά αλλα αυτό δεν ισχύει..
    Π.χ η εσιταλοπράμη είναι δάδοχος της σιταλοπραμης(αντικαταθληπ� �ικό) και το λυρίκα διαδοχος του νιουροντιν(αντιεπιληπτικό, σταθεροποιητής συναισθηματος)

Senior Member
    [quote]Originally posted by maus
    vince το εγκεφαλικο πρεπει να επηρεαζει κυριως τους ηλικιωμενους...
    γενικα το risperdal δε πρεπει να το παιρνουν γεροι οπου υπαρχει και κινδυνος για οψιμη δυσκινησια.

ασε εμενα μου ειπε ο ψυχιατρος οτι επαθα ψυχωση επειδη μου εδωσαν οι βλακες υπερβολικη δοση φαρμακων !!
    οπως ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ πηρα το Risperdal στην αρχη περισσοτερο απο δικη μου βλακεια και αφελεια
    ενω δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο λιγο αγχος.

τωρα ομως εχω προβλημα να το κοψω ! Καθε φορα που το ελαττωνω στο 1mg μου ερχεται ενα φοβερο αγχος.
    Αυτο απο οτι ειδα στο ιντερνετ ειναι φυσιολογικο και μπορει να διαρκεσει πανω απο 10 εβδομαδες (αληθινη κολαση).
    Ωστοσο οι τρελογιατροι ,που τις περισσοτερες φορες ειναι ασχετοι, νομιζουν οτι ειναι αποτελεσμα ψυχωσης και σε χαπακωνουν αντι να κανουν υπομονη. Πιασε το αυγο και κουρευτο.

Γενικα παντως πρεπει να το κοψεις πολυ αργα... Και οταν σου ερθουν παρενεργειες απο τη διακοπη να το αυξησεις
    λιγο και να πας ακομα πιο σιγα. Επισης μη δουλευεις εκεινη την περιοδο σου προτεινω αλλα να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος..

Περιμενε επισης να αρχιζεις να βλεπεις κανονικα τα χρωματα,πιο ζωντανα και οι αισθησεις να αρχιζουν να λειτουργουν παλι κατι το οποιο μπορει να προκαλεσει πανικο.
    Ελπιζω οταν τα κοψω να μην εχει δημιουργηθει βλαβη στον εγκεφαλο μου και να λειτουργω κανονικα.

Εδω εχω κανει upload ενα βιβλιο που θα σου ειναι χρησιμο. Παντως αρχισε ψυχοθεραπεια πριν τα κοψεις.
    Εγω λεω να καταφυγω και στην ορθομοριακη ιατρικη (βιταμινες).

http://rapidshare.com/files/159389590/Your_Drug_May_Be_Your_Problem_-_How_And_Why_To_Stop_Taking_Psychiatric_Drugs_--_3.0_Scrn___Prnt.pdf [/quote Θα ηθελα να μαθω maus κατεφυγες τελικα στην ορθομοριακη ιατρικη κ αν σταματησες κ ξαναρχισες φαρμακα κ γιατι? σευχαριστω πολυ αν μου απαντησεις!

Member
    εγω επαιρνα ινβεγκα εναμιση χρονο για να δω βελτιωση και συνεχιζα κατα τις βραδυνες ωρες να ακουω φωνες...μολις πηρα ρισπερνταλ οι φωνες υποχωρησαν

Senior Member
    επαιρνα ρισπερνταλ και το σταματησα αρχισα υνβεγκα εχει λιγοτερες παρενεργειες αλλα ειναι πανακριβο.παντως και με τα 2 ειχα πτωση της λιμπιντο και αυξηση βαρους.και ενα συναισθημα σαν να ειμαι κενος .
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Member
    gia mena 8mg imerisiws einai aparaitita pleon...

Senior Member
    Originally posted by schizophrenic25
    εγω επαιρνα ινβεγκα εναμιση χρονο για να δω βελτιωση και συνεχιζα κατα τις βραδυνες ωρες να ακουω φωνες...μολις πηρα ρισπερνταλ οι φωνες υποχωρησαν
    Σε παρακαλω μπορεις να μου πεις αν οι φωνες ηταν απλα ενοχλητικες η απειλητικες η διατακτικες?
    Τι σε φοβισε περισσοτερο οι φωνες (αυτα που λεγανε) η η συμπεριφορα σου?
    Δεν ρωταω απο περιεργεια, αντιμετωπιζω προβλημα κ δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο που περναω ειναι ψευδαισθηση η ιδεοληψια!
    Υπαρχει κ intervoice community for hearing voices-πολυ ενδιαφερον site

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    επαιρνα ρισπερνταλ και το σταματησα αρχισα υνβεγκα εχει λιγοτερες παρενεργειες αλλα ειναι πανακριβο.παντως και με τα 2 ειχα πτωση της λιμπιντο και αυξηση βαρους.και ενα συναισθημα σαν να ειμαι κενος .
    *προσωπικη εμπειρια*

ΤΟ YNVEGA ΕΙΝΑΙ 180 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ RISPERDAL 10 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!

Senior Member
    τοτε πιο αντιψυχωτικο ειναι καλυτερο ; το serdolect ;

γενικα το risperdal - invega ειναι το πιο αναγνωρισμενο.

*προσωπικη εμπειρια*

Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    κατερινακι ,τωρα ειδα το μηνυμα σου..

δεν ευδοκιμησε η ορθομοριακη ιατρικη και κατεφυγα στην κλασσικη.

ισως επειδη εκει που πηγα να μην ηταν ειδικευμενος στην ψυχιατρικη αλλα μονο γενικα ιατρικη..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    τοτε πιο αντιψυχωτικο ειναι καλυτερο ; το serdolect ;

γενικα το risperdal - invega ειναι το πιο αναγνωρισμενο.
    φαντασου τι καριολια θα'ναι τα αλλα....μονο αυτο εχω να πω!!!...

Senior Member
    Ρε παιδια τι λετε οτι ειναι ακριβο.

Αφου τα ψυχοφαρμακα τα παιρνουμε τσαμπα απο το ταμειο μας νομιζω ή πολυ φθηνα.

Και να μην εχεις ασφαλιση γραφεσαι δωρεαν στην προνοια και τα παιρνεις απο εκει.

*προσωπικη εμπειρια*

Page 2 of 2 FirstFirst 12