Τι να πιστεψω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Ειχε επαφη με ενα υπαρκτο προσωπικο με το οποιο μοιραστηκαν γυμνα μερη του σωματος τους. Δεν μπορω να το δω σαν αυνανισμο, ουτε σαν παρακολουθηση πορνο. Και μου εχει κατσει σαν βαριδι στο στομαχι. Με καταλαβαινεις; Ποσο μαλλον οταν ειμαι εγω διατεθειμενη να παω κοντα του και αυτος φευγει. Πριν απο 15 μερες μονο με επαιρνε αγκαλια κ ενιωθα οτι θα με σπασει. Πως γινονται οκα αυτα μαζι;

Και επισης με εχει πιασει τοσο εντονη αναγκη να κανω αισθητη τη παρουσια μου(ειμαστε στην ιδια παρεα). Τοσο που εχω κλεισει να παω διακοπες στις 12 κ αλλαξα τα εισιτηρια για να κατσω αλλες 2 μερες εδω που ειμαι και να χασω 2 μερες απο τις διακοπες μου για να ειμαι σε ενα παρτυ που θα γινει. Νιωθω οτιβπεφτω χαμηλα οτι ειμαι 24 και δν θα επρπε να φερομαι ετσι. Αλλ αφιερωθηκα και με αδειασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μ1994 View Post
    Και επισης με εχει πιασει τοσο εντονη αναγκη να κανω αισθητη τη παρουσια μου(ειμαστε στην ιδια παρεα). Τοσο που εχω κλεισει να παω διακοπες στις 12 κ αλλαξα τα εισιτηρια για να κατσω αλλες 2 μερες εδω που ειμαι και να χασω 2 μερες απο τις διακοπες μου για να ειμαι σε ενα παρτυ που θα γινει. Νιωθω οτιβπεφτω χαμηλα οτι ειμαι 24 και δν θα επρπε να φερομαι ετσι. Αλλ αφιερωθηκα και με αδειασε.
    Πώς ακριβώς μπορεί να έχουν επαφή δύο πρωσωπα μέσω ΝΕΤ??και κυρίως πως γίνετε να μοιράστηκαν το κορμί τους εξ αποστάσεως??? πραγματικά μου κινήσεις την περιέργεια....

Senior Member
    Όσο για τα υπόλοιπα αφού αισθανεσε έτσι καλά θα κάνεις να δώσεις ένα τέλος α ναι εκείνος το έλειξε.
    Μην σε νοιάζει πρόχορα παρακάτω...στην καλύτερη ηλικία είσαι ζήσε τη ζωή σου..ένα σωρό παιδιά υπάρχουν..

Κοίτα εχω σπουδασει ψυχολογία και συμμεριζομαι την αποψη σου σχετικα με τη σεξουαλικη διεγερση και οτι μπορει να υπαρξει ακομα και σε συνθηκες θλιψης η καταθλιψης. Μου εχει συμβει και προσωπικα κο σαν αντιδραση. Σαν μια προσπαθεια για ζωη. Αυτο που βιωματικα δεν γνωριζω ειναι αν ενας ανθρωπος με καταθλιψη μπορει να εχει τετοιες ακραιες μεταπτωσεις σχετικα με τον ανθρωπο του και αν η καταθλιψη συμβαλλει στο να μη μπορει να αντεπεξελθει σε μια σχεση που λεει πως αγαπαει η αν ειναι απλα μια συγκαλυψη για το οτι απλα του τελειωσε. Σχετικα με το σαιμπερ, δεν υπαρχει ριαλ επαφη αλλα η διγερση σου ξεκιναει και απευθυνεται σε ενα αληινο προσωπο που σε εξεξαψε και δεν εχει να κανει με φαντασιωση η αυνανισμο οταν μοιραζεσαι γυμνες φωτογραφιες

Senior Member
    Κοίτα εχω σπουδασει ψυχολογία και συμμεριζομαι την αποψη σου σχετικα με τη σεξουαλικη διεγερση και οτι μπορει να υπαρξει ακομα και σε συνθηκες θλιψης η καταθλιψης. Μου εχει συμβει και προσωπικα κο σαν αντιδραση. Σαν μια προσπαθεια για ζωη. Αυτο που βιωματικα δεν γνωριζω ειναι αν ενας ανθρωπος με καταθλιψη μπορει να εχει τετοιες ακραιες μεταπτωσεις σχετικα με τον ανθρωπο του και αν η καταθλιψη συμβαλλει στο να μη μπορει να αντεπεξελθει σε μια σχεση που λεει πως αγαπαει η αν ειναι απλα μια συγκαλυψη για το οτι απλα του τελειωσε. Σχετικα με το σαιμπερ, δεν υπαρχει ριαλ επαφη αλλα η διγερση σου ξεκιναει και απευθυνεται σε ενα αληινο προσωπο που σε εξεξαψε και δεν εχει να κανει με φαντασιωση η αυνανισμο οταν μοιραζεσαι γυμνες φωτογραφιες
    Αυτό δεν το γνωρίζω ούτε και εγώ αλλά νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι όσοι πάσχουν από κατάθλιψη μπορεί να είναι τη μια μέρα άσπρη την άλλη μαύροι..νομίζω μπορεί να κάνω και λάθος.
    Όσο για το διαδικτυακό σεξ που ερεθιστικές με το αληθινό σώμα της άλλης ...το ίδιο ακριβώς δεν συμβεί και όταν βλέπουμε πορνό??η κοπέλες που παίζουν αληθινές δεν είναι??δεν ερεθιζομαστε μαζί τους???άρα πια η διαφορά??τώρα αν μοιράστηκε και δικές του γυμνές φωτό ε εντάξει εκεί αλλάζει το πράγμα ..αλλά νόμιζα ότι μόνο ο αντρας βλέπει τη κοπέλα γυμνή ..

Senior Member
    Γιωργο τα κανουν οι νεοι αυτα αντι για κανονικο σεξ κι εγω εχει λιγα χρονια που το εμαθα σε δυο τρια χρονια που θα μπουν κι αλλα νεα παιδια δε θα μπορουμε να τουσ καταλαβουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μοιραστηκε...

Η γνωμη σου τωρα;

Senior Member
    Ενταξει το πιασα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μας ξεφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια όμως..η θεματοθετρια είπε ότι υπηρχαν περιστατικά στυτικής δυσλειτουργιας...μήπως το έκανε να πειραματιστή να δει αν με άλλη θα έχει στύση??ξέρω και πάλι λάθος είναι αλλά πάνω στην απελπισία μας κάνουμε πολλά πράγματα ειδικά εάν επρόκειτο για τη στύση μας...γιατί και σε εμένα το είχαν προτείνει να δοκιμάσω με άλλη μήπως και σηκωθεί το τιμημένο αλλά εγώ επειδή ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου ήξερα ότι αφού δεν σηκώνετε με τη γυναίκα μου δεν θα σηκωθεί με καμιά.η στυτική δυσλειτουργία έτσι είναι η θα σηκωθεί με οποιαδήποτε η με καμιά αλλά το θέμα είναι ότι πολλοί δεν το γνωρίζουν άνδρες και γυναίκες και νομίζουν ότι με άλλη παρτενέρ θα δουλέψει το κομπρεσέρ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιωργο τα κανουν οι νεοι αυτα αντι για κανονικο σεξ κι εγω εχει λιγα χρονια που το εμαθα σε δυο τρια χρονια που θα μπουν κι αλλα νεα παιδια δε θα μπορουμε να τουσ καταλαβουμε
    Η ταινία του Σταλόνε μου φενετε σε μερικά χρόνια θα είναι πραγματικότητα.τη θυμάστε?demolution man..που κανανε εικονικό σεξ...μια ερώτηση ρε παιδιά αφού υπάρχουν τέτοια σάιτ αγόρια και κορίτσια θέλουν να κάνουν σεξ και δικαίωμα τους..γιατί δεν βρίσκονται μετά από συνομιλία από κοντά να κάνουνε?? τουλάχιστον έτσι θα το ευχαριστηθουν...άλλιος είναι σαν να αυνανίζονται Κλάιν Μάιν...

Page 2 of 2 FirstFirst 12