ΜΌΝΙΜΟ ΑΓΧΟΣ ΖΩΉ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

ΜΌΝΙΜΟ ΑΓΧΟΣ ΖΩΉ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣΣ

παιδιά καλησπέρα ζω μέσα στο άγχος και συνέχεια κάθε ώρα νιώθω μικροπονους στιγμιαίους σε διάφορα μέρη του σώματος αλλά κυρίως στο στήθος... (πήγα καρδιολογο και μου πε είμαι κομπλέ) .... Προκαλεί αυτούς τους πόνους το άγχος;; και αν ναι γίνεται να κάνω κάτι για να φύγουν;;

Senior Member
    Άγχος είναι, αφού έκανες και της απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχεις τίποτα είναι από το άγχος. Αυτό φεύγει εάν αλλάξεις το τρόπο που σκέφτεται, να σκέφτεσαι δηλαδή πιο αισιόδοξα! Και καλό θα ήταν να πας σε ψυχολόγο!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Αμα εισαι πανω απο τριαντα φυσιολογικο αν δεν εκανεσ ποτε γυμναστικη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Ωραία ευχαριστώ... Δεν είχα πόνους μέχρι να αρχίσω να αγχώνομαι υπερβολικά 20 χρόνων είμαι

Senior Member
    Αγχοσ κανε γυμναστικη στα τριαντα θα εχεισ προβληματα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Αγχοσ κανε γυμναστικη στα τριαντα θα εχεισ προβληματα
    Ευχαριστώ αδερφέ να σαι καλά

Senior Member
    Το άγχος και το στρες συσσωρεύονται στην περιοχή γυρω απο το στήθος! Οι ενοχλήσεις αυτές δεν είναι κάτι απο την στιγμγ που είναι στιγμιαία, το μόνο που θα σου πρότεινα ειναι να πας να δεις την μέση σου γιατι εχω και εγώ λογο αγχους ενοχλήσεις αλλα ετυχε απο κούραση να εχψ και μυϊκές ενοχλήσεις στο στήθος

Εστάλη από NEM-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by Xristos__t View Post
    Το άγχος και το στρες συσσωρεύονται στην περιοχή γυρω απο το στήθος! Οι ενοχλήσεις αυτές δεν είναι κάτι απο την στιγμγ που είναι στιγμιαία, το μόνο που θα σου πρότεινα ειναι να πας να δεις την μέση σου γιατι εχω και εγώ λογο αγχους ενοχλήσεις αλλα ετυχε απο κούραση να εχψ και μυϊκές ενοχλήσεις στο στήθος

Ευχαριστώ αδερφέ θα το κοιτάξω και αυτό να σαι καλά... Θα μειώσω το άγχος και θα δούμε

Senior Member
    Πρώτα αυτο, το οποίο δεν ειναι κάτι, βαδικσ ξεχνάς οτι έχεις κάτι

Banned
    Quote Originally Posted by Tomtim98 View Post
    παιδιά καλησπέρα ζω μέσα στο άγχος και συνέχεια κάθε ώρα νιώθω μικροπονους στιγμιαίους σε διάφορα μέρη του σώματος αλλά κυρίως στο στήθος... (πήγα καρδιολογο και μου πε είμαι κομπλέ) .... Προκαλεί αυτούς τους πόνους το άγχος;; και αν ναι γίνεται να κάνω κάτι για να φύγουν;;
    Εφόσον σου είπε οκ ο καρδιολόγος τότε πηθανων χωρίς να θέλω να κάνω διάγνωση έχεις έντονο ανχος..αυτά τα συμπτωματα σχετίζονται άμεσα με αυτούς που πάσχουν από υποχονδρία διαταραχή κάτι που πέρασα κ εγώ..τα συμπτώματα τα δικά μου ήταν σαν αυτά του εμφράγματος μούδιασμα κ πόνους στο στήθος κ στο αριστερό χέρι ..όλα αυτά φίλε μου τα προκάλεσε το ανχος .το έδιωξα κ μαζί με αυτό φύγανε και τα συμπτώματα ..
    Πώς τα κατάφερα???
    Πήγα όπως κ εσύ στον καρδιολόγο του τα ανέφερα όλα αυτά έκανα το τριπλεξ και μου είπε οκ όπως κ σε εσένα είχα κ ταχυκαρδίες εγώ καθώς κ λίγο τσιμπημενη πίεση όλα αυτά φίλε κιαλλα Πόλα που προκάλεσε το ανχος ...έκανα το εξής σταμάτησα να ασχολούμαι απλά κ όταν με πιαναν απλά δεν έδινα σημασία..έκανα θετικές σκέψεις κ τεχνικές αναπνοές κάτι που με βοήθησε πάρα πολύ....

Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Εφόσον σου είπε οκ ο καρδιολόγος τότε πηθανων χωρίς να θέλω να κάνω διάγνωση έχεις έντονο ανχος..αυτά τα συμπτωματα σχετίζονται άμεσα με αυτούς που πάσχουν από υποχονδρία διαταραχή κάτι που πέρασα κ εγώ..τα συμπτώματα τα δικά μου ήταν σαν αυτά του εμφράγματος μούδιασμα κ πόνους στο στήθος κ στο αριστερό χέρι ..όλα αυτά φίλε μου τα προκάλεσε το ανχος .το έδιωξα κ μαζί με αυτό φύγανε και τα συμπτώματα ..
    Πώς τα κατάφερα???
    Πήγα όπως κ εσύ στον καρδιολόγο του τα ανέφερα όλα αυτά έκανα το τριπλεξ και μου είπε οκ όπως κ σε εσένα είχα κ ταχυκαρδίες εγώ καθώς κ λίγο τσιμπημενη πίεση όλα αυτά φίλε κιαλλα Πόλα που προκάλεσε το ανχος ...έκανα το εξής σταμάτησα να ασχολούμαι απλά κ όταν με πιαναν απλά δεν έδινα σημασία..έκανα θετικές σκέψεις κ τεχνικές αναπνοές κάτι που με βοήθησε πάρα πολύ....

Με βοήθησες πολύ φίλε μου ευχαριστώ... Και γω τώρα έχω 4 μήνες που με ταλαιπωρεί αυτό το πράγμα με το άγχος... Αλλά σιγά σιγά φαίνεται ότι το ξεπερνάω.... Θα το παλεψω και άλλο μέχρι να φύγει τελείως... Και για να φανταστείς πριν να αρχίσω να αγχώνομαι για την καρδιά δεν είχα ούτε πόνους ούτε Τπτ... Πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου

Banned
    Χαίρομαι που βοήθησα φίλε .. θέλει το χρόνο του κάνε θετικές σκέψεις κ όταν σκέφτεστε ότι κάτι έχεις πάρε ανάσες κ σκέψου κάτι θετικό θα δεις ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις δεν χρειάζεται να πας σε ψυχολόγους που μπωρι να σου κάνουν λάθος διάγνωση για να σε ρίξουν στο τρυπάκι με τα φάρμακα...όταν είσαι παθολογικά υγειης μην φοβάστε τίποτα..από εκεί κ πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστής εσύ η αν έχεις την δύναμη να το παλέψεις...το είδες θετικά αυτό που είπα άρα έχεις κ την θέληση να το κάνεις.. προσπάθησε κ σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος ....

Quote Originally Posted by VarethikaNaVariemai View Post
    Χαίρομαι που βοήθησα φίλε .. θέλει το χρόνο του κάνε θετικές σκέψεις κ όταν σκέφτεστε ότι κάτι έχεις πάρε ανάσες κ σκέψου κάτι θετικό θα δεις ότι σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις δεν χρειάζεται να πας σε ψυχολόγους που μπωρι να σου κάνουν λάθος διάγνωση για να σε ρίξουν στο τρυπάκι με τα φάρμακα...όταν είσαι παθολογικά υγειης μην φοβάστε τίποτα..από εκεί κ πέρα είναι στο χέρι σου πως θα το χειριστής εσύ η αν έχεις την δύναμη να το παλέψεις...το είδες θετικά αυτό που είπα άρα έχεις κ την θέληση να το κάνεις.. προσπάθησε κ σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος ....

Να σαι καλά αδερφέ μου.. Ευχαριστώ πολύ....

Member
    Γεια κ από μένα.. απ'την στιγμή που έρχεται κάτι πρέπει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.. όπως μπορεί ο καθένας, θέλει δύναμη κ πολύ υπομονή.. όλα περνάνε στην ώρα τους, αφού κάνουν τον κύκλο τούς..

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by kostas76 View Post
    Γεια κ από μένα.. απ'την στιγμή που έρχεται κάτι πρέπει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.. όπως μπορεί ο καθένας, θέλει δύναμη κ πολύ υπομονή.. όλα περνάνε στην ώρα τους, αφού κάνουν τον κύκλο τούς..

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
    Σωστά τα λες... Κάθε μέρα κάνω υπομονή και το παλεύω... Πιστεύω κάποια στιγμή θα φύγει.. Που θα παει

Page 1 of 2 12 LastLast