Κατάθλιψη ή όχι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Κατάθλιψη ή όχι?

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν θυμάστε την ιστορία μου, αλλά είμαι αρρωστοφοβικη και φοβόμουν να πάω στο νησί μου μήπως πάθω κάτι. Τελικά, μετά από δύο μέρες παραμονής μου στο νησι, είχα πρόβλημα με την όραση, πήγα στον οφθαλμίατρο και μου είπε να φύγω άμεσα για Αθήνα. Νοσηλευτηκα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο και γενικά σχεδόν κάθε εβδομάδα ήμουν σε γιατρούς. Το πρόβλημα που έχω θέλει παρακολούθηση και φυσικά πήγα στο νησί μου με την συγκατάθεση των γιατρών. Παρόλο που είμαι εδώ, δεν έχω όρεξη να κάνω πράγματα, όπως να πάω στην θάλασσα. Με τους φίλους μου βγαίνω με το ζόρι και δεν θα με πείραζε να κάτσω σπίτι. Δεν ξέρω τι έχω πάθει, αλλά δυσκολεύομαι να χαμογελάσω και πιστεύω πως περνάω μια μικρή κατάθλιψη. Με έχει πάρει από κάτω όλο αυτό το θέμα με την υγεία μου και το μόνο που θέλω είναι να βρω πάλι τον εαυτό μου .
    Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι παίρνω 2 αντικαταθλιπτικα την μέρα.
    Εσείς το πιστεύετε?? Έχω όντως κατάθλιψη ή είναι ιδέα μου?

Senior Member
    Για να παίρνεις αντικαταθλιπτικά πρέπει να είχες κατάθλιψη. Ίσως να αύξανες τη δοσολογία με τη συμβουλή του γιατρού σου;

Junior Member
    Τα παίρνω εδώ και 3 χρόνια, αλλά αρχίζω να αμφιβάλλω αν κάνει σωστά την δουλειά του, καθώς επισκέφθηκα άλλο ψυχίατρο και μου είπε ότι χρειάζομαι αγχολυτικα κι όχι αντικαταθλιπτικα.

Member
    Δεν νομίζω πως για αυτά που αναφέρεις θα πρέπει να παίρνεις κάποιο χάπι.. δεν βλέπω τον λόγο..

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App