Μετά απο 8 χρόνια χωρισμός γιατί? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 201
    Originally posted by Thessalo
    Φάνη θα προτιμούσα να αφισεις στην άκρη τους εύκολους χαρακτηρισμούς και να επικεντρωθείς στην ουσια.

Originally posted by Θεοφανία
    Δηλαδή εσένα αν σου αρέσει κανένα κοριτσάκι και μάθεις πως είναι 15 θα της πεις, \"ευχαριστώ δεν θα πάρω γιατί....δεν είσαι αρκετά ώριμη και μετά από 8 χρόνια μπορεί να με χωρίσεις και να πληγωθώ?\"
    Αυτό που μάλλον δεν κατάλαβες δεν είναι ο φόβος μην χωρίσω αλλά το τι θα κάνω εγώ 8 χρονιά με μια 15-χρονη. Δεν είναι μόνο οι διαφορετικές ταχύτητες οι προτεραιότητες και οι επιλογές μα είναι και οι αντιλήψεις οι επιρροές τα πιστεύω μας διαφορετικά.

*** Οχι μόνο 15-χρονη που έχω απορρίψει μα και μεγαλύτερες ηλικίες.
    Καταρχήν ξέρεις πως σε συμπαθώ και δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι μαζί σου. (Είναι σα να κλέβω εκκλησία).
    Δεύτερον, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εσύ μπορεί να μην έχεις τίποτα να πεις με μια 15χρονη, ο φίλος μας μπορεί να έχει. Το κακό που το βρίσκεις?

Senior Member
    Mike, επειδή εγώ είπα πως πηρα την εντύπωση πως αυτό που σε σόκαρε ήταν πως σου γκρεμίζει τα σχέδια, δεν υπονόησα ότι μόνος σου το αποφάσισες…απλά ότι είχες βγάλει ένα πλάνο ζωής και σε ξαφνιάζει που κάποιος άλλος, έστω κι αν αυτός ο άλλος είναι το έτερο υποκείμενο της σχέσης, αποφάσισε κάτι διαφορετικό κι ότι ο ρόλος σου στην σχέση ήταν κυρίαρχος ( μάλιστα κάπου είπες ότι σου θυμίζει τον εαυτό σου στην ηλικία της ). Αυτό που σου είπε, ότι δηλ. αν της είχες προτείνει γάμο πριν θα έλεγε ναι, δεν αναιρεί τίποτα από αυτά που συμβαίνουν τώρα…οι συγκυρίες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία μας ( και μένα μου χει τύχει να ερωτευτώ ανθρώπους που αν τους γνώριζα πριν ή μετά από ένα χρόνο ίσως και να μην τους κοίταζα καν, σε εποχές που έψαχνα να βρω τι θέλω, και νομίζω πως σε όλους μας έχουν παίξει ρόλο και οι συγκυρίες ), αλλά το ότι θα λεγε ναι δεν σημαίνει ότι θα ήταν και μια επιτυχής σχέση. Το «ξενέρωσα» που είπε μεταφράζεται μάλλον σε «κουράστηκα» και θα μπορούσε να το πει ακόμη κι αν ήταν 30…θέλω να πω με αυτό πως δεν έκανες λάθος που δεν το πες νωρίτερα και τέτοια, απλά για τους δικούς της λόγους κουράστηκε..τωρα το αν θα επιστρέψει κανείς δεν το ξέρει, πιθανότατα ούτε και η ίδια…

Senior Member
    Καταρχήν ξέρεις πως σε συμπαθώ και δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι μαζί σου.
    Δεν φτάνει μόνο να με συμπαθής μέσα σου πρέπει να μου την δείξεις έμπρακτα την \'\'αγαπη\'\' σου :) Μου αρέσει να μου μιλάνε γλυκά και ευγενικά :)

Originally posted by Thessalo
    Καταρχήν ξέρεις πως σε συμπαθώ και δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι μαζί σου.
    Δεν φτάνει μόνο να με συμπαθής μέσα σου πρέπει να μου την δείξεις έμπρακτα την \'\'αγαπη\'\' σου :) Μου αρέσει να μου μιλάνε γλυκά και ευγενικά :)
    Θέσαλο σ\' αγαπώ και έχεις πάντα δίκιο....
    Θα μου απαντήσεις τώρα σε αυτό που σε ρώτησα?

Senior Member
    Θέσαλο σ\' αγαπώ και έχεις πάντα δίκιο ....
    :) Φανουλα και γω σ\' αγαπαω πολύ πολύ :):) ( το άλλο μπηχτή ήταν αλλά θα επικεντρωθώ στην αγάπη μας :Ρ:Ρ )

Εσύ μπορεί να μην έχεις τίποτα να πεις με μια 15χρονη, ο φίλος μας μπορεί να έχει. Το κακό που το βρίσκεις?
    Το αποτέλεσμα είναι σε ευθεία εξάρτηση με τις επιλογές μας . Καλύτερες επιλογές, περισσότερο πιθανότητες να έχουμε τα αναμενόμενα αποτέλεσμα.... και ο φίλος μας πόνταρε όλα του τα λεφτά σε λάθος \'\'άλογο\'\' και τώρα που τα έχασε... κάθετε και αναρωτιέται εάν θα γυρίσει πίσω το αλογάκι του για να κατεβεί στον αγώνα :) και κάνει και άσχημες σκέψεις λέει ... αντί να κάνει την αυτοκριτική του, να πάρει τα μαθήματά του , να χαρεί για όσα έζησε και να προχωρήσει παρακάτω ... κάνει άσχημες σκέψεις λέει... ( ε αυτό δεν είναι και πολύ κάλο κατά την άποψή μου ...)

Member
    Ένα κακό που έχει και που είχε πάντα ήταν ότι έδινε υπερβολική σημασία στο τι θα πει ο κόσμος χωρίς βέβαια αυτό να το δείχνει στους άλλους. Μετά την φασαρία που έγινε με τους θειους μου και (έχω και για αυτό τύψεις γιατί εγώ το προκάλεσα με τις αντιδράσεις μου παρόλο που προσπάθησα να το εμποδίσω, ευτυχώς συγκράτησα τους γονείς μου και δεν έγινε κάτι με αυτούς ακόμα ) τους γονείς της γι αυτήν πιστεύω πως θα είναι αρκετά δύσκολο και να το θέλει να επιστρέψει πίσω. Βέβαια με τους γονείς της εξακολουθώ να έχω άριστες σχέσεις και εκείνοι δείχνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα μαζί μου και ότι θα είναι κοντά μου σε ότι χρειαστώ. φυσικά στηρίζουν την απόφαση της κόρης τους και αυτό το καταλαβαίνω. Το κακό είναι ότι τώρα που σας γράφω είμαι σε αθλία ψυχολογική κατάσταση και κάθε μέρα που περνάει είμαι όλο και χειρότερα. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι είμαι πολύ ευαίσθητος και εκδηλωτικός τύπος και με πιάνουν τα κλάματα σαν να ήμουνα κανένα παιδάκι. Πρώτη φορά στην Ζώη μου είμαι τόσο χάλια. Το να μείνω μακριά της και να μην την ενοχλώ όπως μου λέτε φαντάζει σαν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο αυτή την στιγμή. Όσο για την αυτοκριτική που λέτε σαφώς και την έχω κάνει και την κάνω συνεχώς, έχω πάρει το μαθημά μου με τον πιο σκληρό τρόπο.

Member
    εγώ απλά θ\'αναφέρω τρείς σοφές ρήσεις :

1. κάθε εμπόδιο για καλύτερο
    2. τίποτα στον κόσμο δεν γίνεται τυχαία
    3. ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός

το ξέρω,είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να βρεθεί το οτιδήποτε που θα σε κάνει να αισθανθείς κάπως καλύτερα...όμως σκέψου...τα θολωμένα νερά, ασ\'τα να σταθούν...γίνονται διαυγή...

Junior Member
    Πως ειναι δυνατο να σχεδιαζεις τη ζωη σου επανω στα λογια μιας εφηβης ; Δεν εχω να σου πω τιποτα καινουριο, παρα μονο ο,τι υποστηριξαν οι προλαλησαντες. Η ιστορια που μας ειπες ειναι μαλιστα φοβερα ομοια με την ιστορια του πατερα και της μητερας μου. Τι μπορει να ξερει μια κοπελα 19 χρονων για το ποια πραγματικα ειναι και τι θελει στη ζωη ;

Θέσαλο, σταμάτα να μπουρδολογείς με παιδάκια και ηλικίες. Τώρα στα 14 είναι ολόκληρες γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν.
    Δεν αμφιβαλλω πως υπαρχουν κοπελες 15 και 16 ετων που ξερουν {ή νομιζουν πως ξερουν} τι θελουν αλλα αυτες ειναι πνευματικα τελματωμενες διοτι αν στα 15 σου εχεις βρει τον εαυτο σου {και συνεπως τη κατευθυνση που θελεις να ακολουθησεις}, φαντασου τι ρηχος ανθρωπος που εισαι !

Senior Member
    Originally posted by mike1978
    Την αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο τα έχω βάλει με τους δικούς μου δεν τρώω δεν κοιμάμαι, είμαι 30 ετών και μου φαίνονται όλα μάταια 1 μήνα τώρα δεν έχω όρεξη για τίποτα κάνω τρελές σκέψεις βοηθήστε με!!!
    Μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις τον εαυτο σου.
    Και κοιτα να το κανεις πριν να προχωρησουν οι τρελες σκεψεις, αν και αφου συμπληρωσες ενα μηνα ευτυχως για σενα δεν προκειται να κανεις τιποτα.
    Θες απλα να σου δωσουν προσοχη και να σε παρηγορησουν
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Συναισθηματικός εκβιασμός λέγετε διαφορετικά , γύρισε γιατί θα πεθάνω, δες πως με εχεις καταντήσει ... πεθαίνω προσέξτε με ... και να δεις παντού ο ίδιος μηχανισμός το χαμομηλάκι την εκβιάζουν οι γονείς της , την chrismar to ίδιο , εσύ mike το δουλευεις καλύτερα : ) μην το κάνεις όμως αυτό στην αγαπημένη σου ούτε στον εαυτό σου ,να χαίρεσαι ότι ζήσατε μαζί μια όμορφη σχέση , αυτό ήταν τελείωσε πάμε για άλλα.

Member
    θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα προσπαθήσω να κόψω κάθε επικοινωνία πράγμα πολύ δύσκολο μια και στην πόλη που ζούμε ειναι σχεδόν αδύνατο να μην συναντιώμαστε. Ήδη εχθές που με πήρε ενας ξαδελφός μου με το ζόρι να πάμε για καφέ συνάντησα τις 2 φίλες της που κάναμε πολύ παρέα τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο. Με φωνάζει η μια και την ώρα που γύρισα και τις είδα νόμιζα στην αρχή οτι μια τρίτη κοπέλα που ήταν μαζί τους ήταν η κοπέλα μου και τα έχασα η καρδιά μου πρέπει να έπιασε 1000 παλμούς. Ευτυχώς που δεν ήταν εκείνη γιατί το πιθανότερο ήταν να γινόμουνα ρόμπα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Όμως καποιά στιγμη θα συναντηθούμε και τότε δεν ξερώ κατά πόσο θα κρατηθώ, μάλλον πως δεν θα το κάνω και θα πέσω πάνω της κλαίγοντας.

Senior Member
    Μην το κάνεις , ότι αγαπάς τώρα κράτα μόνο για σένα , κλάψε μέσα σου, κλάψε σπίτι σου ,κανε ότι θέλεις μόνο σου μα μην το μοιραστείς πλέον με αυτήν την κοπέλα. Δεν την ενδιαφέρει δεν την αφορά ... στο κάτω κάτω δεν της αξίζει. Αγάπα την πρώην κοπέλα σου για όσα ζήσατε μαζί , αγάπα την και δείξε ότι είσαι ευγνώμων για τα 8 χρονιά , αγάπα σαν ένα δικό σου άνθρωπο μα ως εκεί, δείξε απλά ότι θα χαίρεσαι με ότι κάλο θα της συμβεί στη ζωή της , δείξε της ότι αυτα που έχεις μέσα σου γι\' αυτήν δεν είναι απλά ένα κώλυμα , μια εγωιστική αγάπη , μια εκδικητικότητα , μα είναι μια απέναντι ελεύθερη, χωρίς προσδοκίες για ανταπόκριση η ανταπόδοση αγαπη.
    Μην διατρέφεις ψευδαισθήσεις, ακόμα και να γυρίσει, να το κάνει μόνο από αγάπη και όχι από οίκτο η εξάρτηση η φόβο ... απελευθερώσου και μάθε να αγαπάς αληθινά , γιατί αργά η γρήγορα θα σου ξανασυμβεί :)

Senior Member
    φιλε mike1978, και ομως!!! εχει πολυ δικιο ο thessalo!!! ετσι ειναι φιλε...

\"αν αγαπας καποιον, αστον ελευθερο....Αν φυγει και δεν γυρισει ποτε σε εσενα, τοτε δεν ηταν για εσενα. Αν φυγει και μετα γυρισει παλι κοντα σου, κρατησε τον και αγαπησε τον ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ\"!!!!!!

αυτα φιλε , ηταν τα λογια ενος φιλου μου, οταν κι εγω περασα τον δικο μου μεγαλο χωρισμο!!! (αντε μορε τι μου κανεις τωρα, με κανεις να τα θυμαμαι παλι!!)
    anyway, λοιπον ακου:... Εμενα δεν γυρισε ποτε, και να σου πω και κατι... ΚΑΛΥΤΕΡΑ. γιατι και να ειχε γυρισει, τιποτα πια δεν θα ηταν το ιδιο!!!! τιποτα μα τιποτα... ουτε ερωτικα , ουτε σε κανενα επιπεδο της σχεσης. Και ξερεις που το ηξερα οτι δεν θα ξαναγυρισει??? Το καταλαβα την τελευταια φορα που καναμε ερωτα.... δεν θα το ξεχασω ποτε παιδια!!!! την ωρα που \"τελειωνε\" επεσε πανω στο στηθος μου και εκλαιγε με τετοιους λυγμους οσο ποτε αλλοτε.... εκει λοιπον το καταλαβα...

λοιπον ακου καλε μου φιλε, ολοι εδω μεσα (κυριως εμεις οι αντρες), ο καθενας θα σου πει το \"κοντο του και το μακρυ του\". Το θεμα ειναι οτι εσυ οτι και να σου πω εγω ή ο οποιοσδηποτε, θα πραξεις τελικα αυτο που λεει η δικη σου η καρδουλα!!!!

θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω μια κουβεντα και θελω να μου πεις εαν την διαβασες... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΦΙΛΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ (τωρα σκεφτομαι οτι ολα αυτα θα επρεπε να στα στειλω σε u2u, και οχι ετσι γιατι θα με \"καρυδωσουν\" τα κοριτσια του φορουμ, ευχομαι ομως να μην με παρεξηγησουν... ειλικρινα δεν το βλεπω \"μισογυναικα\" το θεμα)

Αστη να φυγει λοιπον φιλτατε, ο χρονος θα στα γιατρεψει ολα στο μεσοδιαστημα... και αν εκεινη γυρισει τοτε τις αποφασεις θα τις παρεις και παλι εσυ... Εαν δεν γυρισει, εσυ την \"καταθεση ψυχης σου\" ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...
    Απο το πρωι , ηθελα να σου γραψω φιλε, η ιστορια σου ειναι πολυ κοντα στην δικη μου (μονο που σε εμενα δεν μου φερθηκε καθολου καλα)....

Να σαι παντα καλα και ο Θεος να σε βοηθησει να βρεις τον δρομο σου...
    Καλη δυναμη! ;)

Senior Member
    Originally posted by lostsoul
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΦΙΛΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ (τωρα σκεφτομαι οτι ολα αυτα θα επρεπε να στα στειλω σε u2u, και οχι ετσι γιατι θα με \"καρυδωσουν\" τα κοριτσια του φορουμ, ευχομαι ομως να μην με παρεξηγησουν... ειλικρινα δεν το βλεπω \"μισογυναικα\" το θεμα)
    Δεν θα προλάβουν να σε καρυδώσουν οι γυναίκες θα το κάνω εγώ πρώτα , καλά βρε ... το παντελόνι κάνει το άντρα , ο ρε πούστη μου γέμισε ο τόπος με Ψωμιαδηδες , ρε σεις άντρες που είναι η ψυχή και το σθένος το παλικαρίσιο βρε , αυτό αυτό κάνει την διάφορα αυτό σε κάνει άντρα και λεβεντάντρα, και δεν είναι μόνο προνόμιο των αρσενικών μα και πολλών γυναικών που είναι καπάτσες και μπελαλίδικες. Τελείωσε θα την φορέσω την φουστανέλα και θα βγω στη γύρα :) άκου εκεί το παντελόνι ...

Senior Member
    οχι ρε θεσσαλο, μην με παρεξηγεις!!! ολο το υπολοιπο μνμ μου το διαβασες??
    γιατι \"στεκεσαι\" μονο εκει? μου λες??? Απο οσα του ειπα του παιδιου εσυ κολλησες εκει?

Page 2 of 14 FirstFirst 123412 ... LastLast