Results 46 to 60 of 201
-
04-11-2008, 19:41 #46
Originally posted by lostsoul
καμια μα καμια επιστροφη δεν εχει αισιο τελος...
βλακειες, εγω με την γυναικα μου εχουμε χωρισει 4-5 φορες και ακομα μαζι ειμαστε.
Καθε φορα που τα ξαναβρισκουμε εχουμε και περισσοτερη ορεξη.
Το ζητουμενο βεβαια ειναι οτι ασχετως αν θελαμε να χωρισουμε θελαμε μετα να ξαναειμαστε μαζι.
Οποτε μαικλ το ζητουμενο ειναι αν και οι δυο θελετε να εισαστε μαζι η οχι.
Αν αυτο το θες μονο εσυ ενω η αλλη ειναι αλλου απλα χανεις το καιρο σου. Αν θελει και αυτη τοτε απλα κανε το βημα, χαμενος περισοτερο απο οτι εισαι δεν θα βγεις.
Οι επιστροφες ειναι μια χαρα και αναζωογονουν την σχεση.
Επιπλεον και αυριο να με χωρισει η ομορφια μου δεν εχω κανενα προβλημα να την ξαναδεχτω με περισσοτερη χαρα την επιστροφη της....
- 04-11-2008, 19:54 #47
Πολυ απλοικα ολα αυτα αλλα δεν αναρωτιεσαι γιατι χωριζετε συνεχως;
Οφ τοπικ αλλα επειδη εκανα μια αναζητηση στο google και επεσα πανω σου να ξερεις οτι το καλυτερο ειναι το 0% και μετα αυτο της φαγε αν θυμασαι κατι που εγραψες πριν απο 3 χρονιαΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-11-2008, 20:01 #48
γιατι ετσι μας κανει κεφι, λογαριασμο θα δωσουμε???
Οπως την βρισκει ο καθενας.
Κατα τα αλλα προτιμω της vivartia με musli.
μιαμ μιαμ παω να ριξω ενα.
04-11-2008, 20:04 #49
Λαθος απαντηση και στα 2, στο δευτερο αναφερομουν αλλου.
Και προφανως το παλικαρι δεν θα θελει να κανει σχεση που θα χαλαει καθε λιγο και λιγακιΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-11-2008, 20:07 #50
αμα το παλικαρι θελει να βρει κατι αλλο να περιμενει τοτε να το βρει.
Ο καθε ανθρωπος εχει τις ιδιοτροπιες του και η μας αρεσει και ασχολιομαστε η το αφηνουμε και παμε για αλλα. Δευτερη συζητηση δεν χωραει.
Για το δευτερο δεν ξερω - δεν εχω να πω κατι.
Στο ιντερνετ γραφω αρκετα χρονια και γενικα δεν θυμαμαι τι εφαγα χθες οχι τι ειχα γραψει πριν 3 χρονια.
(ασε που δεν με απασχολει κιολας)
04-11-2008, 21:02 #51
μαικ, όπως σου παν και κάποιοι εδώ, τίποτα δεν είναι απόλυτο..υπάρχουν σχέσεις που μετά απο ενα χωρισμό γίνονται καλύτερες, υπάρχουν κι αλλες που γυρνάνε στα ίδια...δεν υπάρχει κανόνας.
05-11-2008, 08:36 #52
Συμφωνω μαζι σου στελλα, δεν νομιζω και εγω οτι υπαρχουν κανονες. Η αληθεια ειναι οτι πιστευα και το πιστευω ακομα οτι ειχα βρει την γυναικα της ζωης μου, και οτι οποια και να βρω απο εδω και περα ακομα και να την παντρευτω ποτε δεν θα την αγαπησω οσο εκεινη.
05-11-2008, 09:29 #53
ε, ναι ρε συ μάικ...ούτε κανόνες υπάρχουν ούτε χρονοδιάγραμμμα..ξέρω ζευγάρια που τα ξαναβρήκαν κι είναι καλύτερα από ποτέ και ξέρω κι άλλα που μπήκαν πάλι σε μια προβληματική διαδικασία. σημασία έχει και γιατί χωρίζεις αλλά και γιατί επιστρέφεις και κάθε σχέση είναι διαφορετική..εσύ τώρα είσαι σε μια φάση που ζητάς από κάπου να πιαστείς μάλλον, αλλά κανένας μας εδώ δεν ξέρει τί θα γίνει. εγώ πιστεύω πως ούτε η κοπέλα σου το ξέρει, ακόμα ακόμα ούτε και συ κι ας μην το βλέπεις..όσο για την γυναίκα της ζωής σου...τώρα είσαι φορτισμένος, αλλά μην προκαταλαμβάνεις τον εαυτό σου. μπορεί να ναι έτσι, μπορεί και όχι...το σημαντικό είναι να δεις τί πήγε λάθος από την δική σου πλευρά ( γιατί αυτό μπορείς να διορθώσεις ) και να δώσεις χώρο στην κοπέλα σου...τα αποτελέσματα της ενδοσκόπησής σου θα σου χρησιμεύσουν ούτως ή άλλως...
05-11-2008, 10:47 #54
Originally posted by mike1978
Συμφωνω μαζι σου στελλα, δεν νομιζω και εγω οτι υπαρχουν κανονες. Η αληθεια ειναι οτι πιστευα και το πιστευω ακομα οτι ειχα βρει την γυναικα της ζωης μου, και οτι οποια και να βρω απο εδω και περα ακομα και να την παντρευτω ποτε δεν θα την αγαπησω οσο εκεινη.
Εγω στην θεση σου επειδη βαζεις το θεμα οτι ειναι η κοπελα της ζωης σου, θα εδινα μια τελικη μαχη και θα εκανα μια μεχρι εσχατων συζητηση.
Στην ζωη ολοι μας παιρνουμε μια ευθυνη αν θελει να την παρει η κοπελα σου εχει καλως.
Αν οχι δεν μπορεις να ερθει στην θεση που νομιζεις εσυ.
Την εκτιμηση που εχεις θα πρεπει να την εχει και η ιδια.
Σαν ζευγαρι που εχω χωρισει καμποσες φορες, σε πληροφορω οτι οταν εκανα την κινηση και βρηκα την γυναικα που ειμαστε μαζι τωρα και τα βαλαμε κατω χωρις την φορτιση των προηγουμενων ημερων φανηκε οτι ειχαμε διαθεση να το παλεψουμε.
Αν εβρισκα τοιχο, θα την εκανα με την μια.
Η γυναικα που εχει συναισθηματα και απλα ειχε συναισθηματικη φορτιση της στιγμης, θα σκεφτει οπως πρεπει.
Σου προτεινω να κανεις ενα βημα προς τα εμπρος και αν βρεις ανταποκριση εχει καλως.
Αλλιως τραβα μπροστα και να μην την ξανασκεφτεις ποτε στη ζωη σου παρα μονο σαν μια καλη αναμνηση που περασε απο την ζωη σου.....
05-11-2008, 11:02 #55
κρινο, καλημερα εχεις u2u.....
05-11-2008, 12:05 #56
καλημερα,
οτι θες ρωτα με ελευθερα δεν εχω μυστικα.
Σου απαντησα παντως....
:cool:
05-11-2008, 12:42 #57
Εγω στην θεση σου επειδη βαζεις το θεμα οτι ειναι η κοπελα της ζωης σου, θα εδινα μια τελικη μαχη και θα εκανα μια μεχρι εσχατων συζητηση.
Στην ζωη ολοι μας παιρνουμε μια ευθυνη αν θελει να την παρει η κοπελα σου εχει καλως.
Αν οχι δεν μπορεις να ερθει στην θεση που νομιζεις εσυ.
Την εκτιμηση που εχεις θα πρεπει να την εχει και η ιδια.
Σαν ζευγαρι που εχω χωρισει καμποσες φορες, σε πληροφορω οτι οταν εκανα την κινηση και βρηκα την γυναικα που ειμαστε μαζι τωρα και τα βαλαμε κατω χωρις την φορτιση των προηγουμενων ημερων φανηκε οτι ειχαμε διαθεση να το παλεψουμε.
Αν εβρισκα τοιχο, θα την εκανα με την μια.
Η γυναικα που εχει συναισθηματα και απλα ειχε συναισθηματικη φορτιση της στιγμης, θα σκεφτει οπως πρεπει.
Σου προτεινω να κανεις ενα βημα προς τα εμπρος και αν βρεις ανταποκριση εχει καλως.
Αλλιως τραβα μπροστα και να μην την ξανασκεφτεις ποτε στη ζωη σου παρα μονο σαν μια καλη αναμνηση που περασε απο την ζωη σου.....
05-11-2008, 12:46 #58
mike, αυτό που σου είπε ο κρίνο είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο για σένα, θα ηρεμήσεις, αρκεί να είσαι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα και να ακούσεις πραγματικά τί έχει να πει η κοπέλα σου...αν έχει αρνητική εξέλιξη, κάπου θα σε βγάλει, μην ανησυχείς, θα απαλλαγείς και από την ιδέα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις...το μέλλον κανείς δεν το ξέρει. ελπίζω να κάνετε μια ήρεμη κουβέντα και καλή τύχη...
05-11-2008, 12:53 #59
Σ΄ευχαριστω στελλα.
05-11-2008, 12:55 #60
Krino,
Χαίρομαι που βλέπω και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις επιστροφές, ως τόνωση και όχι σαν καταστροφή της σχέσης.
Είμαι υπερ αρκεί και οι 2 να είναι συνειδητοποιημένοι;)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή