Μετά απο 8 χρόνια χωρισμός γιατί? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 201
    Banned
    επισης κατι αλλο,
    μην αρχιζεις να διοχετευεις αρνητικα σχολια για την πρωην σου.
    Κρατα τις καλες στιγμες να τις θυμασαι για παντα αν θες και μεχρι εκει.

Προσωπικα ολες οι γυναικες που περασαν απο την ζωη μου κατι ειχαν να μου προσφερουν εστω και το ελαχιστο και τις ευχαριστω για αυτο.
    Τωρα βεβαια με ποια θα μεινω σε ολη μου την ζωη αυτο ειναι και θεμα τυχης η συγκυριων.
    Ενα συμπερασμα οτι αυτες που με παρατησαν ειναι κακες και εγω ειμαι καλος θα ηταν τελειως εγωιστικο και στοχο.
    Μιχαλη ευχαριστουμε αυτες που εφυγαν και χαιρετιζουμε τις κιανουριες....

;)

Member
    Με πηρε ο υπνος πανω στο πληκτρολογιο οπως ηταν αναμενομενο, καποια στιγμη ξυπνησα και συρθηκα με το ζορι στο κρεβατι. Σηκωθηκα πριν λιγο και κλασικα η πρωτη μου σκεψη πηγε σ\'αυτην και οπως ημουν απο τον υπνο σκεφτομουν τι θα κανουμε σημερα, που θα παμε το βραδυ και τετοια. Μετα απο λιγο συνηδειτοποιησα την σκληρη πραγματικοτητα. Δεν λεω οτι ολο αυτο το διαστημα δεν εχω πει ή σκεφτει κατι αρνητικο για εκεινη, αλλα το εκανα με σκοπο να βοηθησω τον εαυτο μου να την ξεπερασει. Στο τελος ομως παντα φευγουν ολα τα αρνητικα και επικρατουν ολες οι καλες στιγμες και ολα οσα μου εχει προσφερει, αυτο ομως ειναι που ποναει γιατι βλεπω τι εχω χασει. Οσο για το αν εχω μαθει κατι απο ολη αυτη την ιστορια συμβαινει το εξης, εχω αρχισει ακομη και την παραμικρη λεπτομερεια που θα ακουσω να την σκεφτομαι δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω πλεον.

Member
    Δεν υποφερεται ο πονος ρε γαμωτο θα τρελαθω.

Banned
    ρε συ μαικ, ξεκολα και κινησου.
    Αλλαξε την ζωη σου, μην καθεσαι στατικος να σκεφτεσαι το παρελθον.
    Αν το αφησεις να σε παρει απο κατω ναι θα τρελαθεις.

Αν θες να σου δωσω 2-3 συβουλες ξεκοληματος πες...

Member
    Μα πως ξεκολαει το μυαλο οταν την βλεπω σχεδον καθε βραδυ στον υπνο μου και καθε πρωι που σηκωνωμαι ειμαι χαλια? Γιατι πιστευω και τουλαχιστον ισχυει σε μενα αυτο, οτι η μερα σου για να παει καλα εξαρταται απο το πως κοιμασαι και με τι δίαθεση ξυπνας. Για πες καμια συμβουλη αν και εχω διαβασει παρα πολλα στο φορουμ. Το μονο που με κανει να νιωθω καλυτερα ειναι να ειμαι εδω μαζι σας και να διαβαζω τις ιστοριες αλλων ανθρωπων παρομοιες με την δικη μου και να παρηγορουμαι οτι δεν ειμαι ο μονος που περναω κατι τετιοιο.

Banned
    Οπως και εσυ διαβαζεις αρκετος κοσμος γυροφερνει σαν φαντασμα του εαυτου του κυκλωμενος απο σκεψεις, πονο και δυστυχια.

Δεν εχω και πολλα πραγματα να σου προτεινω περα απο το να κουνηθεις οπως σου εγραψα.

Κανε τα εξης:
    1. Ξεκαθαρισε μεσα σου οτι η ζωη σου απο εδω και περα δεν θα ειναι με την γυναικα αυτη και αν χρειαζεται να το λες πριν και μετα υπνου.
    2. Αναδιοργανωσε την ζωη σου. Αρχισε να κανεις καινουρια πραγματα που δεν εκανες μεχρι τωρα.
    Απο τα πιο πιθανα εως και τετριμενα. Πηγαινε γυμναστηριο. Πηγαινε σε μια σχολη χορου να μαθεις τανγκο. Οτι αλλο πιθανον να σου ταιριαζε αλλα μεχρι στιγμης δεν το ειχες σκεφτει να το κανεις. Ο λογοι που θα το κανεις δεν ειναι τοσο να μαθεις κατι αλλα θεραπευτικος.
    3. Προσπαθησε να εισαι μεσα σε κοσμο και να αρχιζεις σιγα σιγα να φλερταρεις ετσι για πλακα περισσοτερο και οχι για να κανεις σχεση - αλλο αν κανεις τελικα.

Γενικα κινησου οτι και να σημαινει αυτο η οπως το καταλαβαινεις.
    Η στασιμοτητα σε αποδιοργανωνει και το μυαλο σου φυλακιζεται στις γνωστες σκεψεις....
    Φυσικα και ειναι δυσκολα οτι σου λεω αλλα πρεπει να πιεστεις να παρεις πρωτοβουλιες για να βγεις απο το τελμα σου.

Νομιζω οτι το νοημα το πιανεις, αλλο τι θα κανεις τωρα....

Member
    Το 1 εναι το πιο δυσκολο απ΄ολα και αυτη την στιγμη απιθανο να συμβει, το να το λεω πρωι βραδυ μπορω να το κανω αλλα δεν νομιζω οτι ετσι βγαινει κατι απο την στιγμη που το επομενο δευτερολεπτο πιστευω το αντιθετο. Το 2 το κανω ηδη απλα με διαφορετικες δραστηριοτητες. Το 3 προσπαθω να το κανω αλλα δεν μου βγαινει. Ποια θα ηθελε καποιον που βρισκεται στον κοσμο του και συνεχως χαμενο στις σκεψεις του? Φοβαμαι οτι εχω αρχισει να γινομαι κουραστικος και στους γυρω μου με το να μην εχω καποιο αλλο θεμα να συζητησω, οταν πριν λιγο καιρο μπορουσα να συζητησω για το οποιοδηποτε θεμα εστω και αν μου ηταν αδιαφορο. Και αυτη η μοναξια δεν παλευεται με τιποτα ωρες ωρες .

Banned
    προσεξε μιχαλακη....

Οτι σου ειπα (και μπορει να υπαρχουν αλλα δεκα σημεια, ειπα οτι μου ηρθε στα σβελτα) ειναι θεραπευτικα για γρηγορη \"αναρρωση\" οχι για σου ειναι δυσκολα η ευκολα.

Το να το λες ασχετα που δεν το πιστευεις αντιθετα με οτι λες βοηθαει αρκετα.
    Ρωτησες τι μπορεις να κανεις για να ξεμπλοκαρει το μυαλο σου οχι τι πιστευεις.
    Αν τα πιστευες, θα τα ειχες κανει ηδη απο μονος σου.....

Στα 3 εισαι περιπυ στο 1 - 1 1/2, αρχινα να κανεις και τα τρια η και ισως βρεις και ενα τεταρτο στη πορεια.
    Το βασικο ειναι να αρχισεις απο καπου και να συνεχισεις ανοδικα.

Member
    Σ\' ευχαριστω krino με βοηθας αρκετα, θα προσπαθησω να κανω οτι μου ειπες.

Banned
    οκ να επανελθεις με αποτελεσματα, γιατι μην νομιζεις και εγω θεωριες λεω...

Member
    mike καλημέρα,

διάβασε αν θές και το δικό μου θέμα.

Τα ίδια και χειρότερα με σένα πέρασα και εγώ πολύ πρόσφατα.

Δεν είναι πως δεν πονάω σήμερα που μιλάμε, βρήκα όμως το κουράγιο να πω πως εκείνο το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά για μένα και πλέον πρέπει θέλω-δε θέλω να γυρίσω σελίδα.

Υπάρχουν στιγμές που πάλι θα ακούσω ένα τραγούδι και θα βάλω τα κλάμματα, υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές δυστυχώς.

Όμως από τη στιγμή που επέτρεψα στον εαυτό μου να δεχτεί την πραγματικότητα, παρόλο που δεν ήθελα, ηρέμησα, γαλήνεψα, μπόρεσα να σκεφτώ πιό λογικά.

Μιχάλη, θα νιώσεις και εσύ καλύτερα, στην αρχή θα είσαι μία ώρα καλά και 23 χάλια. Σιγά σιγά όμως θα δείς πως η μία ώρα θα γίνει 2-3 και μετά μπορεί μια μέρα ή δύο.

θα ξαναγυρίσεις στο θρήνο σου όταν διαπιστώσεις πως αφήνεις τον εαυτό σου να φύγει, και ξανά θα ψάξεις για 1 ώρα ηρεμίας για να ξαναγίνουν 2 ή 5 ή μια μέρα.

Είναι δύσκολο, το περνάω ακόμα , μου φαινόταν όμως ακατόρθωτο. Ξέρεις κάτι; Δεν είναι! Έχεις πολλή περισσότερη δύναμη μέσα σου από όση φαντάζεσαι...

καλό κουράγιο.
    Και μη φοβάσαι να κλαις, διαπιστώνεις τελικά πως είναι αναγκαίο για να αποχαιρετίσεις αυτά που αφήνεις πίσω σου...

Member
    Το εχω διαβασει ηδη το θεμα σου MDASK εχω παρει σβαρνα ολο το φορουμ και διαβαζω ολες τις ιστοριες που ειναι σχετικες με την δικια μου περιπτωση για παρηγορηθω. Η αληθεια ειναι πως προσπαθω να ειμαι οσο πιο πολυ μπορω στο φορουμ γιατι αισθανομαι καλυτερα και ξεχνιεμαι. Το σαββατοβραδο εκατσα απο τις 11 μεχρι τις 7 το πρωι αστα. Καταλαβαινω τι τραβας και εσυ οπως και ολοι οι αλλοι που ειναι στην ιδια θεση με την δικια μας. Τουλαχιστον εσενα ηταν τρια χρονια δηλαδη εχεις λιγοτερες αναμνησεις οχι βεβαια οτι ο πονος ειναι μικροτερος, δεν λεω αυτο απλα οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να θυμηθεις να δεις και να ακουσεις πραγματα που θα σε πονεσουν οταν εισαι πολλα χρονια με εναν ανθρωπο. τωρα εχω να την δω 1 μηνα, αν ηθελα να την δω θα την εβλεπα αλλα ξερω οτι αν την δω τωρα (που καποια στιγμη θα γινει και αυτο) θα πεσω κατω και θα χτυπιεμαι στα πατωματα. Την δυναμη που λες ψαχνω να την βρω ακομα πιστευω οτι θα την βρω με τον χρονο. Τωρα καθομαι και αναλυω αυτα που ειπαμε με την μητερα της στο τηλ. την περασμενη εβδομαδα. Μου εχει μπει στο μυαλο οτι εκτος τα μικροψεματα που μου εχει πει το τελευταιο διαστημα για να καλυψει την κορη της τα οποια και τα δικαιολογω μεχρι ενα βαθμο, αρχιζω να βλεπω οτι απο εκει που πιστευα οτι ηθελε να ειμαι μαζι της εχει αλλαξει τη σταση της 180 μοιρες, σαν να το δουλευε και το περιμενε απο καιρο. Παντως αυτο που βλεπω απο την δικια μου υποθεση αλλα και απο αλλες, ειναι οτι μολις χωρισει ενα ζευγαρι αρχιζουνε και βγαζουνε ολοι οτι αρνητικο μπορουνε να βρουνε για το ατομο που βρισκεται στο αντιπαλο στρατοπεδο.

Senior Member
    Mike δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί στο ελάχιστο τι λέει ο περίγυρος και ο εκάστοστε συγγενής.
    Μην μπεις καν στην διαδικασία, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, σε πιθανή επόμενη σχέση

Η κάθε σχέση αποτελείται από 2 ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
    Οι παρατρεχάμενοι ας ασχοληθούνε με δικές τους υποθέσεις

Ο καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του.

Member
    Στο πρωτο ποστ που ειχα γραψει ειχα πει οτι η καλυτερη περιοδος μας ηταν οταν εκεινη ηταν φοιτητρια μακρια απο το σπιτι της και δεν επηρεαζοταν απο το οικογενειακο της περιβαλλον. Το να μην με απασχολει στο τι λενε οι αλλοι θα ισχυε στην περιπτωση που δεν θα ειχα σχεση μαζι τους, αλλα το θεωρω κοροιδια να την καθοδηγουν να με αποφευγει και να μην σηκωνει τα τηλεφωνα. Τοσα χρονια με ειχανε βαλει στο σπιτι τους και μου λεγανε οτι με θεωρουνε παιδι τους αλλα στην πρωτη στραβη ολα τα ξεχνανε. Το ιδιο πραγμα βλεπω και απο την δικη μου την μερια καποιες φορες, αλλα οταν γινεται κατι τετοιο απο τους δικους μου τους το κοβω μαχαιρι και δεν σηκωνω κουβεντα. Ισως οι δικοι μου ειναι περισσοτερο δικαιολογημενοι βλεποντας με σε αυτη την κατασταση και με το να την κατηγορουν προσπαθουν να με βοηθησουν, αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να με εξαγριωνουν και να μην θελω να τους μιλαω.

Senior Member
    φιλε Μαικ,

Καλησπερα και απο εμενα... Εχω παρα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ (και εστω να ρωτησω ή να ασχοληθω με καποιο θεμα).

Ομως το δικο σου θεμα, προσωμοιαζει τοσο σε ολα αυτα που εχω περασει... και αυτη η απελπισια - απογοητευση που νιωθεις, την εχω ζησει για τα καλα στο πετσι μου....οπως φανταζομαι και τοσα αλλα παιδια (και των δυο φυλων εννοειται!)

ακομη και αυτο το τελευταιο που λες...σχετικα με τους δικους της ειναι ο,τι ακριβως \"περασα\" κι εγω ....

Τι να σου πω ρε φιλε.... Ειλικρινα πιστεψε οτι ολα αυτα σε λιγο καιρο θα αποτελουν παρελθον για εσενα... σιγουρα θα σου αφησουν καποιες \"πικρο-γλυκες\" αναμνησεις, αλλα σιγουρα η ζωη σου θα προχωρησει μπροστα, και μαλιστα εσυ ο ιδιος δεν θα θελεις να γυρισεις με τιποτα πισω!!!!

Με τιποτα φιλε Μαικ... Υπομονη , Υπομονη , Υπομονη!!!
    Κι αυτο που λεει ο λαος μας, οτι: \"οταν ραγισει το γυαλι...δυσκολα ξανα-κολλαει\"...ισχυει !!! Δυστυχως ναι, ισχυει.....

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast