Results 106 to 120 of 201
-
19-01-2009, 16:35 #106
Μικε o κάθε γονιός θα κοιτάξει το παιδί του και ας είσαι ο καλύτερος άντρας στην γη
Καλώς ή κακώς, έτσι αντιδρούν οι γονείς.
Γιαυτό λοιπόν, μην λαμβάνεις υπόψη σου τι νιώθανε τότε και τι νιώθουνε τώρα.
όσο κάνεις το παιδί τους ευτυχισμένο, είσαι ο καλύτερος...όποτε το παιδί τους δεν είναι καλά, εσύ φταις...και πάει λέγοντας
Οι γονείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ όταν αφορά θέματα των παιδιών τους
Εσύ καλά κάνεις και τους βάζεις στην θέση τους.Αυτή γιατί δεν το έκανε?
Αλλά είπαμε...αυτό τώρα πια δεν έχει και πολύ σημασία..
- 19-01-2009, 16:41 #107
ετσι μπραβο..πολυ σωστα τα λεει η νορα!!!!
Αυτο τωρα πια, δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ σημασια!!!
19-01-2009, 16:44 #108
Αυτο βλεπω και εγω, αν ημασταν μονοι μας το γυαλι οπως λες υπηρχαν πολλες πιθανοτητες να ξανακολλησει αλλα με ολους αυτους που εχουν μπει στη μεση ειναι τρομερα δυσκολο.
19-01-2009, 16:44 #109
αααα.....!!!! και Μαικ...εχεις και u2u!!!!
για δες....
19-01-2009, 16:56 #110
Originally posted by Nora
Μικε o κάθε γονιός θα κοιτάξει το παιδί του και ας είσαι ο καλύτερος άντρας στην γη
Καλώς ή κακώς, έτσι αντιδρούν οι γονείς.
Γιαυτό λοιπόν, μην λαμβάνεις υπόψη σου τι νιώθανε τότε και τι νιώθουνε τώρα.
όσο κάνεις το παιδί τους ευτυχισμένο, είσαι ο καλύτερος...όποτε το παιδί τους δεν είναι καλά, εσύ φταις...και πάει λέγοντας
Οι γονείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ όταν αφορά θέματα των παιδιών τους
Εσύ καλά κάνεις και τους βάζεις στην θέση τους.Αυτή γιατί δεν το έκανε?
Αλλά είπαμε...αυτό τώρα πια δεν έχει και πολύ σημασία..
Συμφωνω οτι για τον καθε γονιο πανω απ\'ολα ειναι τα παιδια του και ακριβως ετσι αντιδρασανε. Οσο καιρο ημασταν μαζι και στις αρχες που μου ειπε να χωρισουμε ηταν μες την υποστηριξη και μετα απο λιγο ουτε τηλεφωνα να δουνε τι κανω ζω, πεθανα ουτε χρονια πολλα στις γιορτες ουτε τιποτα. Πιστευω οτι και στο περισταστικο που εγραψα σε προηγουμενο ποστ με το αυτοκινητο ηρθαν απο φοβο και οχι απο ενδιαφερον. Το αν τους λεει κατι \'η οχι για να τους βαλει στην θεση τους δεν το ξερω ισως να τους λεει και δεν την ακουν.
19-01-2009, 17:05 #111
Μικε όσο σκληρό και αν ακουστεί αυτό που θα σου πω, είναι ότι όταν θέλει κάποιος κάτι, θα το κάνει και ο ίδιος ο Θεός να κατέβει κάτω να τον εμποδίσει, που λένε
Κοινώς, θεωρώ ότι οι γονείς είναι μια δικαιολογία αβάσιμη:)
Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος, να υπάρχει επαφή με γονείς των πρώην (εκτός από μερικές περιπτώσεις)...Δεν είπα να μην τους μιλήσεις όταν τους δεις στον δρόμο, αλλά οποιαδήποτε άλλη επαφή σε κρατά πίσω...και δεν πας μπροστά
19-01-2009, 17:16 #112
λοιπον σκεφτομαι να μαζευτουν ολοι οι καταρεγμενοι και διωγμενοι απο σχεσεις και να τα φτιαξουν μεταξυ τους (ελπιζω να βγαινει ζυγος αριθμος) ετσι εχωντας την εμπειρια κανεις δσεν θα χωριζει κανενα για να μην τον πληγωνει....
:cool:
19-01-2009, 17:22 #113
Μα δεν πιστευω οτι το ολο θεμα το ξεκινησαν οι γονεις της αλλα ομως το υποστηριζουν και δεν κινηθηκαν καθολου προς την κατευθυνση του να τα ξαναβρουμε. Φυσικα και θα τους μιλησω αν τους δω, το τι θα τους πω δεν το ξερω
19-01-2009, 17:26 #114
Originally posted by krino
λοιπον σκεφτομαι να μαζευτουν ολοι οι καταρεγμενοι και διωγμενοι απο σχεσεις και να τα φτιαξουν μεταξυ τους (ελπιζω να βγαινει ζυγος αριθμος) ετσι εχωντας την εμπειρια κανεις δσεν θα χωριζει κανενα για να μην τον πληγωνει....
:cool:
19-01-2009, 17:33 #115
Μιχαλη εχω την εντυπωση οτι τοσες μερες συντηρεις αυτο το θεμα μονο κ μονο για να μιλας γιαυτην.Το ξερεις κ εσυ οτι εχει τελειωσει αλλα δεν θελεις να το παραδεχτεις.Γιατι αραγε?Σταματα να μιλας γιαυτην,συνεχισε την ζωη σου κ αφησε τον γιατρο-χρονο να θεραπευσει τα υπολοιπα.Ξερω ακριβως τι περνας ,τα εχω περασει κ ειχα λανθασμενα αντιδρασει το ιδιο.Το αποτελεσμα ειναι οτι εχουν περασει τοσα χρονια κ δεν εχω ξεκολλησει γιατι δεν ηθελα να προχωρησω.
19-01-2009, 17:59 #116
Originally posted by mariafound82
Μιχαλη εχω την εντυπωση οτι τοσες μερες συντηρεις αυτο το θεμα μονο κ μονο για να μιλας γιαυτην.Το ξερεις κ εσυ οτι εχει τελειωσει αλλα δεν θελεις να το παραδεχτεις.Γιατι αραγε?
ας τα λεμε εδω να του φευγει και λιγο το μυαλο....
κανεις δεν ειπε, μιχαλη εχεις πολλες ελπιδες αλλωστε.
19-01-2009, 18:01 #117
μιχαλη, βουρ στις αδικως χωρισμενες, αυτες ξερουν.....
19-01-2009, 18:12 #118
Αν σας ενοχλει σταματαω να γραφω.
19-01-2009, 18:18 #119
τι λες τωρα βρε μιχαλη???
Για πιο λογο ειναι το φορουμ για να παιζουμε πασιεντζες???
Οποιος ενοχλειται να μην διαβαζει.
(ποσο μαλλον να γραφει....)
19-01-2009, 19:30 #120
krino απλως του ειπα την γνωμη μου κ την εμπειρια μου,προσπαθησα να τον βοηθησω ωστε να ξεκολλησει.Εχω ζησει κατι αναλογο κ μαλιστα πολυ κοντα στην ηλικια του.Οποιος δεν το εχει ζησει δεν μπορει να καταλαβει .Αποτι εχω καταλαβει εχεις ζησει μια σχετικα ευκολη ζωη χωρις συναισθηματικα μπλεξιματα κ μπλοκαρισματα τα οποια ειναι χαρακτηριστικο των κοινων θνητων.Εχεις κατασταλαξει στις αποψεις σου απο πολυ μικρος τις οποιες υποστηριζεις ακλονητος μεχρι τωρα.Προφανως μονο εγω εχω περασει απο 40 κυματα[δυστυχως για μενα].Ακ κατι αλλο ,μην δαγκασεις την γλωσσα σου.
Μιχαλη δεν μενοχλησες καθολου,θα ηταν παραλογο να πω κατι τετοιο,απλως μου θυμισες τα δικα μου.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή