Δεν νιώθω καλά και δεν ξέρω πως θ' αντέξω για τρεις εβδομάδες...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Senior Member

Δεν νιώθω καλά και δεν ξέρω πως θ' αντέξω για τρεις εβδομάδες...

Σήμερα ήταν το τελευταίο (προσωρινά προς το παρόν) ραντεβού μου με την ψυχολόγο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, το επόμενο θα είναι σε τρεις εβδομάδες αλλά μου φαίνεται πολύς καιρός και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω μόνη μου, φοβάμαι...

Επιπλέον, σήμερα πήγα στον κτηνίατρο μία από τις γατούλες που φροντίζει η μητέρα μου και την αγαπάω κι εγώ γιατί την έχουμε από μικρή στην αυλή για να κάνει μια εγχείριση που πρέπει αλλά επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία φοβάμαι μήπως δεν αντέξει κι έχω πολύ άγχος και δεν ξέρω πως να ηρεμήσω...

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τι να κάνεις, βρε κύκνε μου;
    Όσον αφορά τη γάτα θα ελπίζεις για το καλύτερο... Δεν είναι μια κατάσταση που μπορείς να ελέγξεις άμεσα, όποτε θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.
    Όσον αφορά την ψυχολόγο σου, είναι μία ευκαιρία να στηριχτείς στον εαυτό σου αυτές τις τρεις εβδομάδες. Να δουλέψεις μόνη σου με τον εαυτό σου και να νιώσεις ανεξάρτητη και πιο δυνατή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου. Δες το θετικά....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Τι να κάνεις, βρε κύκνε μου;
    Όσον αφορά τη γάτα θα ελπίζεις για το καλύτερο... Δεν είναι μια κατάσταση που μπορείς να ελέγξεις άμεσα, όποτε θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.
    Όσον αφορά την ψυχολόγο σου, είναι μία ευκαιρία να στηριχτείς στον εαυτό σου αυτές τις τρεις εβδομάδες. Να δουλέψεις μόνη σου με τον εαυτό σου και να νιώσεις ανεξάρτητη και πιο δυνατή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις τους φόβους σου. Δες το θετικά....
    Καλησπέρα Έρις και σ' ευχαριστώ για την απάντηση και τη στήριξη σου...

Ελπίζω για την γατούλα, ελπίζω κι εύχομαι να ζήσει αλλά πρέπει να περιμένω ακόμα δυο ώρες για να τηλεφωνήσω κι όσο είμαι στην αναμονή αγωνιώ κι υποφέρω...

Για την ψυχολόγο τώρα, νιώθω πως δεν είμαι δυνατή, ποτέ δεν ήμουν, δεν μπορώ να τα καταφέρω χωρίς στήριξη, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το φόρουμ κι εσείς... Η ψυχολόγος μου είπε να συζητάω και με άλλους ότι με απασχολεί κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που άνοιξα αυτό το θέμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κύκνε, θέλω να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη γατούλα σου και μια γρήγορη ανάρρωση!!

Την ψυχολόγο την έχεις στο τσεπάκι, θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες και θα την δεις πάλι!

Σου εύχομαι καλοδιάθετη να είσαι!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Κύκνε, θέλω να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη γατούλα σου και μια γρήγορη ανάρρωση!!

Την ψυχολόγο την έχεις στο τσεπάκι, θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες και θα την δεις πάλι!

Σου εύχομαι καλοδιάθετη να είσαι!!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ homebod για τις ευχές, θα σας γράψω μόλις έχω νέα!

Θα προσπαθήσω να μην με πάρει πολύ από κάτω αυτή η απουσία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' ευχαριστώ πολύ homebod για τις ευχές, θα σας γράψω μόλις έχω νέα!

Θα προσπαθήσω να μην με πάρει πολύ από κάτω αυτή η απουσία...
    Κύκνε, είναι δυνατόν να τα δεις τα πράγματα έτσι ώστε να γλεντήσεις αυτή την απουσία;

Senior Member
    Κύκνε, είναι δυνατόν να τα δεις τα πράγματα έτσι ώστε να γλεντήσεις αυτή την απουσία;
    Είναι λίγο δύσκολο γιατί έχω κατάθλιψη (εκτός άλλων προβλημάτων) οπότε πώς να χαρώ που θα μείνω χωρίς βοήθεια τόσο καιρό; Τη χρειάζομαι...

Senior Member
    Είναι μια άσπλαχνη και άπονη που σε αφήνει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου!! Τηλέφωνο σου έδωσε;

Senior Member
    Είναι μια άσπλαχνη και άπονη που σε αφήνει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου!! Τηλέφωνο σου έδωσε;
    Εντάξει, όλοι έχουν δικαίωμα να πάρουν άδεια... Έχω το κινητό της σε περίπτωση που κάτι συμβεί...

Τώρα έχω πάρα πολλά νεύρα, πήρε η μητέρα μου στον κτηνίατρο κι απάντησε η βοηθός του κι ακόμα δεν την έχει χειρουργήσει τη γατούλα, είναι από το πρωί μες το κλουβί κι είναι γέρικη... Αν πάθει κάτι εξαιτίας του θα φροντίσω να μην πατήσει άνθρωπος στο ιατρείο του όσο περνάει απ' το χέρι μου... Περιμένουμε μέσα στην αγωνία κι αυτός ακόμα να κάνει τη δουλειά του ενώ μας είπε στις 19:00 να τον πάρουμε τηλέφωνο!

Senior Member
    Έχω τον γατούλι μου τον Τζακ αγκαλίτσα και σας σκεφτόμαστε!!
    Ο γιατρός αν είναι καλός "ξέρει τι κάνει" περιμένει να τελειώσουν όλες οι άλλες δουλειές για να αφοσιωθεί στο χειρουργείο απερίσπαστος!!! Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!

σου συμβαίνουν και πράγματα που σε ανησυχούν, όπως με τη γατούλα και δεν μπορείς να ηρεμήσεις, Κύκνε μου, σε καταλαβαίνω!!!

Senior Member
    Έχω τον γατούλι μου τον Τζακ αγκαλίτσα και σας σκεφτόμαστε!!
    Ο γιατρός αν είναι καλός "ξέρει τι κάνει" περιμένει να τελειώσουν όλες οι άλλες δουλειές για να αφοσιωθεί στο χειρουργείο απερίσπαστος!!! Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!

σου συμβαίνουν και πράγματα που σε ανησυχούν, όπως με τη γατούλα και δεν μπορείς να ηρεμήσεις, Κύκνε μου, σε καταλαβαίνω!!!
    Σ' ευχαριστώ...

Δεν αντέχω άλλο, τώρα κλαίω, περίμενα τόσες ώρες να μάθω νέα και δεν έχω άλλη αντοχή στην αγωνία... Νομίζω πως έχω πάθει κρίση πανικού...

Senior Member
    Κύκνε μου, πιες ένα καφεδάκι να πάν' τα φαρμάκια κάτω!! Να μπορείς με αντοχή να περιμένεις στην αβεβαιότητα!! Βγες έξω μια σύντομη βολτούλα ή κάτσε λίγο στη βεράντα να κοιτάς τους περαστικούς!
    Θλίβομαι όταν σε σκέφτομαι να κλαις...

Senior Member
    Κυκναρα μου ετσι για να ξερεισ που παει αυτοσ ο κοσμοσ γυναικεσ εκατο τα εκατο ειναι μισητεσ για πολλουσ λογουσ εγωισμοσ στο θεο καριολεσ πουτανεσ κλπ αν δεν εχει λιγο αντρα μεσα τησ δεν την θελει κανεισ οπωσ κι ενασ αντρασ εκατο τα εκατο ειναι μισητοσ εσυ θα τα φτιαχνεσ με ουκα θα σου φαινοταν ζωο οχι ανθρωποσ γι αυτο κοιτα να βρεισ καμια κοπελιτσα γτ ειμαστε λιγοι λιγεσ και μισητοι αυτη ειναι η αποδειξη οτι σεβομαι τα χρονια που ειμαστε εδω μεσα φιλακια μωρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μη ξεχάσεις να μας πεις πώς είναι η γατούλα!

Senior Member
    Μη ξεχάσεις να μας πεις πώς είναι η γατούλα!
    Δεν το ξέχασα αλλά δεν έχει πολλή ώρα που το έμαθα, άργησε πολύ να την χειρουργήσει... Ζει, ξύπνησε απ' τη νάρκωση αλλά ίσως αυτό που έχει να είναι καρκίνος... Ελπίζω πως όχι...

Page 1 of 3 123 LastLast