Results 16 to 30 of 46
Thread: My story
-
30-10-2008, 16:25 #16
είσαι δίκαιη απέναντί τους εφόσον αυτό είναι το καλύτερο για σένα.δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό, αλλά για μένα αυτό είναι το κριτήριο, τουλάχιστον στην φάση που νιώθεις τέτοια φόρτιση.αν τους έχεις βγάλει απο την ζωή σου, συνειδητά όμως ... θα το καταλάβουν. δεν υπάρχει πιστεύω ειδικός μηχανισμός...δεν ξέρω αν επικοινωνούν μαζί σου μόνο για κουτσομπολιό ( προσωπικά δεν το πιστεύω ) αλλά αφού εσύ έτσι νιώθεις για μένα αρκεί για να κρατήσεις τις αποστάσεις σου κι ίσως αν το κάνεις να τα δεις όλα με πιο ήρεμη οπτική. δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά τους είναι πολύ δύσκολο να ξεβολευτούν από την σχέση που έχουν μάθει να έχουν μαζί σου...οι άνθρωποι συνηθίζουμε σε σχέσεις και καταστάσεις και δύσκολα αναθεωρούμε, ειδικά όταν αυτή η αναθεώρηση δεν είναι δική μας επιλογή.
- 30-10-2008, 16:43 #17
Ευχαριστω για την απαντηση στελλα.
Θελω να σε ρωτησω ομως απο ολα αυτα που εγραψα και δεν εχουν ιχνος υπερβολης εσυ διακρινεις να αιωρειται αγαπη?
Λες οτι δεν πιστευεις οτι ο λογος που με καλουν ειναι απο κοτσουμπολιο η περιεργεια.
Τι πιστευεις λοιπον ποιος ειναι ο λογος κατα την δικη σου γνωμη?
30-10-2008, 16:51 #18
Αντιγόνη, να σε ρωτήσω κάτι? Πόσο χρονών είσαι?
30-10-2008, 16:59 #19
Originally posted by Thessalo
Originally posted by antigoniΓΙΑ σημερα το σταματω εδω. συνεχιζεται...
- Σταμάτησε την αυτή την μιζέρια, κάνε επιλογές που να έχουν πραγματική αξία , φύγε μακριά από τη μιζέρια και την κατάντια, πιστεύω ακράδαντα ότι το μπορείς . Μην γυρίζεις πίσω τράβα μπροστά μα πάντα να σέβεσαι τον εαυτό σου , να μην προδώσεις τα όνειρα σου , να μην συμβιβαστείς στα εύκολα και στις ευκαιριακές αρπαχτες , διάλεξε προσεκτικά το δρόμο σου , υπάρχουν αξίες που οι δικοί σου δεν κατάφεραν πότε να τα ανακαλύψουν η να τα βιώσουν , αλλά εσύ πιστεύω θα μπορέσεις να τις ανακαλύψεις και να τις κάνεις κομμάτι της ζωής σου . Με όλη την κάρδια μου , σου εύχομαι να βρεις τη δύναμη να σκίσεις αυτό το μαύρο σύννεφο που σου καλύπτει τις σκέψεις και τα όνειρα σου , πιστέψω με πολύ προσπάθεια θα καταφέρεις πράγματα που ούτε στα πιο τρελά όνειρα σου δεν το φαντάζεσαι .
30-10-2008, 17:00 #20
Originally posted by Θεοφανία
Αντιγόνη, να σε ρωτήσω κάτι? Πόσο χρονών είσαι?
30-10-2008, 17:04 #21
Originally posted by antigoni
Ευχαριστω για την απαντηση στελλα.
Θελω να σε ρωτησω ομως απο ολα αυτα που εγραψα και δεν εχουν ιχνος υπερβολης εσυ διακρινεις να αιωρειται αγαπη?
Λες οτι δεν πιστευεις οτι ο λογος που με καλουν ειναι απο κοτσουμπολιο η περιεργεια.
Τι πιστευεις λοιπον ποιος ειναι ο λογος κατα την δικη σου γνωμη?
30-10-2008, 17:07 #22
Διαβάζοντας τα πολύ μεγάλα ομολογουμένως κείμενα σου, (χαρας το κουράγιο σου), ένιωθα πως ένα παιδί έψαχνε απεγνωσμένα τη μαμά του. Είναι κρίμα γιατί απ\' όσο τουλάχιστον μπορώ να εκτιμήσω, η μητέρα σου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πρώτα είναι γυναίκες και μετά μητέρες. Έχει ρίξει όλο το βάρος στην προσωπική της ευτυχία και ότι περισέψει παίρνετε εσύ και ο αδελφός σου.
Ξέρεις ποιο είναι το άδικο σε αυτή την υπόθεση? Και 53 να φτάσεις πάλι τα ίδια θα μας λες αν ζούμε και μπαίνουμε εδώ μέσα.
αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ και έτσι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση είσαι εσύ.
Εγώ θα σου έλεγα να πας σε έναν ψυχολόγο και να βρεις εσένα, να ρίξεις μεγάλύτερο βάρος στη σχέση και τον άνθρωπό σου που απ\' ότι φαίνεται είναι μια χαρά και σε στηρίζει. Ψάξτο.....
30-10-2008, 17:21 #23
Originally posted by Θεοφανία
Διαβάζοντας τα πολύ μεγάλα ομολογουμένως κείμενα σου, (χαρας το κουράγιο σου), ένιωθα πως ένα παιδί έψαχνε απεγνωσμένα τη μαμά του. Είναι κρίμα γιατί απ\' όσο τουλάχιστον μπορώ να εκτιμήσω, η μητέρα σου ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πρώτα είναι γυναίκες και μετά μητέρες. Έχει ρίξει όλο το βάρος στην προσωπική της ευτυχία και ότι περισέψει παίρνετε εσύ και ο αδελφός σου.
Ξέρεις ποιο είναι το άδικο σε αυτή την υπόθεση? Και 53 να φτάσεις πάλι τα ίδια θα μας λες αν ζούμε και μπαίνουμε εδώ μέσα.
αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ και έτσι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση είσαι εσύ.
Εγώ θα σου έλεγα να πας σε έναν ψυχολόγο και να βρεις εσένα, να ρίξεις μεγάλύτερο βάρος στη σχέση και τον άνθρωπό σου που απ\' ότι φαίνεται είναι μια χαρά και σε στηρίζει. Ψάξτο.....
Ισως και να εχεις δικιο,παλιοτερα ετσι ενιωθα,τωρα δεν σκεφτομαι ετσι,εχω δεκτει τις επιλογες της μητερας μου οπως ειπα εκεινη δεν δεχεται τις δικες μου επιλογες και θελει να με αλλαξει για αυτο το λογο με πικαρει και με ειρωνευεται.Σαφεστατα το κεντρο βαρους το εχει ριξει στην γυναικεια της πλευρα το καταλαβα απο τα πρωτα χρονια της εφηβειας μου. Για μενα λοιπον δεν υπαρχει μητερα η μανα απλα το εγραψα ετσι ωστε να γινει κατανοητο για ποια μιλαω. Σαν γυναικα την αντιμετωπιζω και οχι σαν κορη προς την μανα. Ουτε καν σαν φιλη γιατι δεν μου προσφερει τιποτα παρα μονο στεναχωρια με οσα λεει. Το θεμα ειναι πως τις τα εχω πει ολα αυτα και εξακολουθει να με παιρνει τηλεφωνο η να βαζει την γιαγια να μαθει διαμεσου τριτου νεα. Εγω θα ελεγα μια Γυναικα που εχει ενοχες και καμια φορα παθαινει φλας και λεει εχω και μια κορη για να δω τι κανει? Η πολυ απλα τηλεφωνει τυπικα γιατι νομιζει πως ο συντροφος μου ειναι βλακας και δεν μιλαμε η δεν καταλαβαινει τι γινεται.
30-10-2008, 17:26 #24
Αντιγόνη μου, αυτό που σου λέω είναι πως η στάση της μητέρας σου σε προβληματίζει πολύ περισσότερο απ\' όσο θες να πιστεύεις. Έγραψες χιλιάδες λέξεις και όλες είχαν κεντρικό θέμα εκείνη, ούτε εσένα ούτε τον σύντροφο σου, ούτε κανένα άλλο. Σου ξαναλέω, εκείνη δεν αλλάζει, φρόντισε να αλλάξεις εσύ για να σταματήσει να είναι εκείνη πρωταγωνίστρια στη δική σου ζωή...
30-10-2008, 17:38 #25
δεν καταλαβαινω γιατι μηχανισμους μιλαμε......
δεν καταλαβαινω τι ακριβως ψαχνεις.
Θες να το σταματησεις λες, μαστα.
Κοψε την καλημερα πολυ απλα.
Ποτε? χθες
Πως? αμα σε ρωτανε θα λες πεθανε...
την κηδεια της ουτως η αλλως την εχεις κανει προ πολλου.
30-10-2008, 17:39 #26
Με ποιο τροπο? Δεν αρκουν ολα αυτα που εχω κανει?
Δεν απαιτω να αλλαξει η μανα μου. Απορω γιατι συνεχιζει να θελει επαφες και μαλιστα τυπικες μαζι μου οταν εγω τις ξεκαθαρισα τις προθεσεις μου. Μια συζητηση κανουμε και θελω να ακουσω μερικες γνωμες παραπανω ισως μου διαφευγει κατι και μου δωσετε μια απαντηση που δεν την ειχα σκεφτει μεχρι τωρα.
το μονο που δεν εχω κανει ειναι να αλλαξω τηλεφωνο και να μην το γνωριζει κανεις. Αυτο μου λες να πραξω? Τ ι αλλη αλλαγη να κανω? Να αλλαξω χωρα?
Ο λογος που εγραψα αναλυτικα ολα αυτα ηταν για να γινει περισσοτερο κατανοητο το τι συμβαινει.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σου.
30-10-2008, 17:45 #27
Παιδια καθονται και λενε σε ολους πως δεν την θελω στο σπιτι,λενε ψεμματα και τα λενε οπως τους συμφερει,βρισκουν τροπους και τεχνικες.
Ολα εχουν καποια ορια δεν μπορω να ανεχομαι ολο αυτο το σκηνικο.
30-10-2008, 17:49 #28
Originally posted by krino
Ποτε? χθες
Ναι για να με λεει μετα τρελλη οτι εχασα τα λογικα μου και οτι εγω με τον συντροφο μου τους διωξαμε απο το σπιτι.
Και αυτο γινεται απλα παλι θα ειμαι εγω απο κατω.
Και κεινοι θα συνεχιζουν τα δικα τους.
30-10-2008, 18:08 #29
Originally posted by antigoni
Originally posted by krino
Ποτε? χθες
Ναι για να με λεει μετα τρελλη οτι εχασα τα λογικα μου και οτι εγω με τον συντροφο μου τους διωξαμε απο το σπιτι.
Και αυτο γινεται απλα παλι θα ειμαι εγω απο κατω.
Και κεινοι θα συνεχιζουν τα δικα τους.
προσεξε με,
για να τσακωθει κανεις χρειαζονται δυο ατομα.
Εχεις δει κανενα να διαφωνει μονος του???
Τεσπα δικα σου τα ζορια - δικες σου και οι αποφασεις.
Εγω ειπα την αποψη μου και μεχρι εκει μπορω να μιλησω.
30-10-2008, 21:43 #30
Αντιγόνη εγώ αυτό που καταλαβαίνω διαβάζοντας τα γραφόμενά σου αλλά και τις απαντήσεις σου στις απόψεις των υπολοίπων εδώ, είναι πως θέλεις μία εξήγηση. Γιατί η «μητέρα» σου από τη μια σου φέρεται εχθρικά και από την άλλη κυνηγάει την επαφή μαζί σου? Σου φαίνεται παράλογο.
Αυτό νομίζω σε απασχολεί. Η έλλειψη λογικής στη συμπεριφορά της. Αν θέλεις μπορείς να μου πεις πως είναι η γιαγιά σου ή τα αδέλφια της μητέρας σου σε σχέση με τον τομέα «λογική». Έχω παρατηρήσει ότι ο παραλογισμός μερικές φορές κληρονομείται. Είπα μερικές φορές. Όχι πάντα. Τον μηχανισμό αν θέλεις μπορώ να σου τον εξηγήσω άλλη φορά.
Εσύ είσαι ένα πολύ λογικό άτομο. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να σε παρηγορήσω σε όλα αυτά που αναφέρεις για τον απλό λόγο ότι σε αντιλαμβάνομαι σαν ένα πολύ ικανό, δυνατό και διορατικό κορίτσι. Μου δίνεις την αίσθηση ότι κάνεις για δέκα συνηθισμένους ανθρώπους. Συγχαρητήρια! Κατάφερες τόσα πολλά παρά τις αντιξοότητες. Μέχρι και το κάπνισμα έκοψες! Μακάρι να είχε και ο αδελφός σου το καθαρό μυαλό σου.
Όσο για μία απάντηση για τη μητέρα σου ίσως να είναι σχεδόν μονολεκτική. Ίσως να μην έχει και να μην είχε ποτέ της ένα χαρακτηριστικό που εσύ έχεις σε μεγάλο βαθμό: τη λογική. Και ίσως χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να την ερμηνεύσεις και φορτώνεσαι άδικα με στενάχωρες σκέψεις.
Να είσαι καλά
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....