Results 16 to 30 of 33
Thread: Σεξ μετά την γέννηση παιδιών
-
16-08-2018, 14:24 #16
- Join Date
- Feb 2018
- Posts
- 279
Το οτι εισαι τυπος που πιστευει οτι το σεξ δεν εινα ιτο πιο σημαντικο(κι εγω το πιστευω) δεν παει να πει οτι δε θα ενδωσεις εσυ ή η γυναικα σου σε πειρασμους.Μπορει να μην βγειτε εξω να κυνηγησετε το σεξ με αλλους...αλλα μπορει να σας κυνηγησει αυτο.Κι αν δεν κανεις που και που σεξ και σου λειπει για πολυ καιρο μην εισαι σιγουρος οτι δε θα ενδωσεις,η κολακεια και το πεσιμο απο ξενους ειναι διεγερτικο και την πατας.
Το σεξ μετα τον γαμο/παιδια ελαττώνεται ειναι φυσιολογικο.Αλλα αν εστε νεοι ανθρωποι και δεν κανετε ποτε ενας απο τους δυο (ή και οι δυο) θα την κανει τη κουτσουκελα.Φιλος μου (28) στην δουλεια του εχει σχεση με δυο παντρεμενες με παιδια μεγαλυτερες του(37 και 42) κρυφα κανεις δε ξερει τιποτα.Η μια επεσε κατευθειαν,η αλλη με λιγο ψησιμο.Και γενικα το κερατο παει συννεφο απλα δνε ετυχε να πεσεις σε ατομα που να σου τα εκμυστηρευτουν.Επαρχια κι εκει το ιδιο απλα ειναι πιο προσεκτικος ο κοσμος γιατι σε πιανουν πιο ευκολα.
Θα σου πω και το αλλο...η γυναικα σου θελει να κανει σεξ...εσυ δεν εισαι ζεστος καθολου για καιρο...μπορει να σκεφτει ή να της βαλει λογια το περιβαλλον της οτι δεν θες να κανεις σεξ μαζι της γιατι εχεις εξωσυζυγική σχεση.Και ετσι και της μπουν τετοιες ιδεες στο μυαλο καλα κρασια,σκεψου τι μαρτυριο θα τραβηξεις.
Αυτα τωρα για το θεμα πως να σου ρθει ορεξη και πως θα γινει στο σπιτι τι να πω,ας σου πει καποιος καποια που εχει παιδια παντως μη το αμελησεις δεν ειστε 50 χρονων γονεις.Εγω θα σου ελεγα να κανεις λιγο γυμναστικη αν μπορεις εστω μιση ωρα λιγα βαρη την ημερα να ανεβει η λιμπιντο και να σε κινησουν οι ορμονες σου αφου εγκεφαλικα κολλας λογω σκεψεων.
- 16-08-2018, 15:31 #17
- Join Date
- Aug 2018
- Posts
- 11
Αυτό που λες με τη γυμναστική είναι εύστοχο. Θα προσπαθήσω.
Όσο για τη γκρίνια έχεις πάλι δίκιο. Δε την αντέχω και δε μπορώ να φανταστώ ότι θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Αλλά θα πάει να πεί στη μάνα της αυτό;; Δε πιστεύω, δε θα ντραπεί;;
Γενικά έχει δίκιο σε ότι γράφεις! Απλά ρε γαμώτο φταίει και το παρελθόν. Αν φας 1,2,3 φορές άκυρο πόσο να κυνηγάς;
16-08-2018, 17:16 #18
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 1,489
Ακυρα αυτη, εσυ δε πολυτρελαινεσαι, την βλεπεις δηλαδη εξαρχης σαν μανα των παιδιων σου και αυτη σαν πατερα.
Βρειτε τα καπως γιατι δε σας βλεπω καλα. Αυτα τα ακυρα και οτι εσενα δεν σε πολυτραβουσε σεξουαλικα θα τα βρειτε μπροστα σας. Τα βρηκατε δηλαδη ηδη
18-08-2018, 00:40 #19
- Join Date
- Aug 2018
- Posts
- 11
18-08-2018, 01:19 #20
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 1,489
Ναι καποιοι εδω μεσα με εχουν μαθει και γελασαμε καποια στιγμη σε αλλο θεμα για το σεξ.
Ναι πιστευω οτι το σεξ παιζει σημαντικοτατο λογο για να διατηρηθει μια σχεση. Οχι οτι θα διαλυθει παντα, απλα μετα προκειται περι ενος συμβιβασμου, για τα παιδια, για την οικογενεια, για τον κοσμο κτλ.
Πιο απλα σχεδον ολοι οι παντρεμενοι που εχουν υποτυπωδη σεξουαλικη ζωη, εαν δεν ηταν παντρεμενοι θα χωριζαν.
Μιλαω για μια υγιη και ποιοτικη κατασταση, να θελουν και οι δυο σεξουαλικα ο ενας τον αλλο και να διατηρουν μια νορμαλ σεξουαλικη επαφη και να το χαιρονται, δε λεω σωνει και καλα να βγαζουν τα ματια τους καθε μερα.
Αν καταλαβει καποιος απο τους δυο οτι δεν ειναι ποθητος σεξουαλικα, η σχεση τελειωνει, και δεν εχει να κανει με την ποσοτητα.
Εμ γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι υποφερουν ψυχικα; Αν το σκαλισεις στη σεξουαλικη απορριψη θα καταληξεις, στο παθος.
20-08-2018, 09:39 #21
- Join Date
- Aug 2018
- Posts
- 11
Είναι πολλοί οι λόγοι που μποΡεί κάποιος να υποφέρει ψυχικά και σίγουρα αυτός είναι ένας από αυτούς. Εξαρτάται πόσο σημαντικό το έχει κάποιος στο μυαλό του. Αλλά ο χρόνος και οι καταστάσεις που ζει κανείς είναι βασικό στοιχείο της ψυχικής ακτάστασης. Γι αυτό βλέπεις κάποιους που έχουν παραιτηθεί τελείως και άλλους που είναι ξένοιαστοι.
Τελικά καλά λένε ότι η γη γυρίζει γι αυτό το λόγο...
07-09-2018, 16:27 #22
- Join Date
- Sep 2017
- Location
- Sedna
- Posts
- 1,163
Δεν αποκλείεται οι δύο διαδοχικές τεκνοποιήσεις να έχουν αναζωπυρώσει βαθιά μέσα της το μηχανισμό αναπαραγωγής που βρίσκει διέξοδο στο συνειδητό πεδίο μ' αυτό τον τρόπο. Εξάλλου η κούραση και το «τρέξιμο» επηρεάζουν πολύ περισσότερο τους άντρες καθώς απαιτείται γενική ... επιστράτευση.
Δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα αν μπορείτε να ισορροπήσετε χωρίς σεξ στη ζωή σας. Οι πέντε μήνες έλλειψης που αναφέρεις είναι τετριμμένη διάρκεια κάτω από τέτοιες συνθήκες. Εκείνη εντωμεταξύ τι στάση κρατάει; Αποδέχεται την κατάσταση ή άρχισε να ασκεί πίεση;
08-09-2018, 01:21 #23
- Join Date
- Feb 2013
- Location
- σε 1 λιμνουλα!
- Posts
- 14,042
η εισαι ασεξεαλικος η δε σε ελκουν αρκετα οι γυναικες η η συγκεκριμενη αλλα δε νομιζω να σε πειραζει αυτο..
08-09-2018, 02:37 #24
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
Noμιζω οτι περνατε μια φαση επαναπροσδιορισμου της σχεσης σας, αλλα και υμων των ιδιων.
Από 2 εραστες-συντροφοι γινατε συζυγοι με αμοιβαιες ευθυνες για σπιτι και λογαριασμους και στη συνεχεια γονεις με αμοιβαια ευθυνη για 2 μωρα και την ανατροφη τους.
Συν η πιεστικη δουλεια συν το τρεξιμο για σπιτι-παιδια-φαγητο κλπ, λογικό είναι να εχετε περασει σε φαση εξασφαλισης της καθημερινης επιβιωσης και να εχει υποχωρησει το ερωτικο στοιχειο. Η ζωη δεν ειναι μονο ερωτας, ή μονο σεξ, είναι πολυπτυχη και πολυεπιπεδη.
Η προκληση που αντιμετωπιζεις ειναι να βρεις τις νεες ισορροπιες σου. Μαζι με τη γυναικα σου.
Το οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ με τη γυναικα σου σπιτι το καταλαβαινω. Το εχω ακουσει και απο αλλους. Αυτο σημαινει οτι δεν βλεπεις το σεξ σαν βιολογικη εκτονωση, αλλα επενδυεις και ως αντρας και με συναισθημα. Μια ιδεα θα ηταν να κανονιζετε μια φορα στο τοσο ενα σ/κ για εσας τους 2 και μονο, καμια εκδρομη, χαλαρωση, αραγμα σε κανενα σπα, οποτε και το σεξ θα ερθει χαλαρα και ανετα απο μονο του. Καλη οργανωση προυποθετει αυτο, αφου εργαζεσαι μπορειτε να βρειτε μια αξιοπιστη κοπελα να φυλαει τα παιδια για ενα 2ημερο πχ το μηνα.
Εχω φιλη η οποια δεν εβαλε ποτε τα παιδια της να ξαπλωσουν εστω στο συζυγικο κρεβατι, ενω αυτη ή και ο πατερας τους ξαπλωναν στο κρεβατι του παιδιου για να το νανουρισουν, να διαβασουν παραμυθια κλπ. Και παντα κλειδωνε την πορτα, ακομη κι αν δεν εκαναν σεξ γιατι μου ελεγε δεν ενιωθε ανετα να τη δουν τα παιδια να κοιμαται με το μπαμπα τους...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-09-2018, 11:02 #25
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,216
"Δεν μιλάω για σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό είναι σαφώς μειωμένο και έτσι πρέπει να είναι για πολλούς λόγους. Μιλάω για το μετά. Που για 8-9 μήνες υπάρχει ένα μωρό στο δωμάτιο. Εγώ δε νοιώθω καθόλου άνετα με αυτό αλλά απ την άλλη δε με ενοχλεί γιατί προτεραιότητα έχει το μωρό.
Το να ξεχωρίσω τους ρόλους σίγουρα χρειάζεται αλλά νομίζω είναι πολύ νωρίς.
Γιατί λες "φρόντισε να της το δώσεις το καλό που σου θέλω" , υπάρχει κάτι που δε σκέφτομαι; Ξέρω οτι κάποιες γυναίκες ίσως από κάποιο σημείο και μετά το επιζητούν πιο έντονα αλλά μέχρι εκεί.
Αν όντως θέλετε να αποκτήσεται παιδί στο εύχομαι ολόψυχα! Και ένα μυστικό. Τα παιδιά δένουν το ζευγάρι υπό την έννοια ότι θα είναι πάντα οι γονείς τους. Οι καθημερινές δυσκολίες είναι αρκετές και θέλει προσπάθεια και από τους δύο!"
να σου πω κι εγω ενα μυστικο.
το σεξ και η επικοινωνια δενουν το ζευγαρι, οχι τα παιδια.
γονεις τους θα ειστε για παντα, αλλα μπορει να ειστε με αλλους ανθρωπους ζευγαρια, αν δεν τα βρειτε μεταξυ σας.
λες οτι δεν σε πειραζει να το κοψετε εντελως το σεξ, αλλα λες οτι γυναικα σου θελει να αποκατασταθει.
αυτο πως σκοπευεις να το αντιμετωπισεις.
αν θελει η σεξ η γυναικα σου, η θα ζει δυστυχισμενημαζι σου η θα βρει αλλον.
τα παιδια ,παλι παιδα της θα ειναι. δεν αλλαζει αυτο.
ουτε εσυ, γινεται να κανεις σεξ με το ζορι φυσικα.
οποτε, λυπαμαι, αλλα αν παραμεινει ετσι η κατασταση, ετοιμασε βερνικι για τ κερατα σου...
για να πω την αληθεια, μου φαινεσαι για τρολ.
ειναι λιγο παραλογο να μας λες οτι θα επρεπε να ειναι και ικανοποιημενη η γυναικα σου που δεν την κυνηγας για σεξ τωρα που εχει δουλειες με τα παιδια.
οι δουλειες και τα παιδια δεν προσφερουν σεξουαλικη ικανοποιηση.
10-09-2018, 08:48 #26
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 3,594
10-09-2018, 08:49 #27
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 3,594
10-09-2018, 13:57 #28
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Φιλε νηματοθετη αν καταλαβα καλα εχεις 5 μηνες να εκσπερματωσεις με συνουσια ή αυνανισμο;
27-09-2018, 23:51 #29
- Join Date
- Feb 2018
- Posts
- 93
Βλεπω οτι λες πως τα πατε καλά και ελπιζω να ειναι οντως ετσι αλλα μου φαινεται πως δε θα ειναι για πολύ. Τα παιδια σιγουρα ειναι ευτυχια για εναν ανθρωπο. σιγουρα σας γεμιζουν και τους δυο αλλα ΔΕΝ αντικαθιστούν το σεξ.
Ειμαι απο τα ατομα που θεωρω το σεξ σημαντικοτατο στη σχεση ή στο γαμο.. εσεις γιατι το αφησατε 5 ολοκληρους μηνες; Δηλαδη επί.. περιπου 150 βράδια που επεσες να ξαπλωσεις και η μητερα των παιδιων σου και παραλληλα ΓΥΝΑΙΚΑ σου ειχε ηδη βαλει τα παιδια για υπνο, ξαπλωσε επισης διπλα σου δε σε ταρακουνησε λίγο; Ενα νοημα ρε παιδι μου.. να σου θυμιζει πως κατι υπαρχει ακόμα το οποιο το εχετε στειλει διακοπες εδω και καιρο..
εσυ ενταξει μας εξηγησες πως νιωθεις αβολα με τα παιδια αλλα δε σε ενοχλεί κιόλας το να μην γινεται. Η γυναικα σου ομως;
19-10-2018, 00:18 #30
- Join Date
- Aug 2018
- Posts
- 11
Καλησπέρα!
Ο λόγος που επί 150 βράδια όπως λες δεν έγινε τίποτα είναι γιατί είμαστε και οι δυο Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Α από την κούραση. Δυο δουλειές εγώ, αυτή όλη μέρα στο σπίτι με 2 μωρά. Πραγματικά δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ή όταν υπάρχει προφανώς η κούραση μας νικά.
Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου θα σου πω ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ποτέ η γυναίκα που θα το κυνηγήσει. Δε ξέρω το λόγο αλλά όσα χρόνια την ξέρω έχει κάνει κίνηση πολύ λίγες φορές.
Όσον αφορά το αν είμαι τρολ γέλασα. Ρε παιδιά έγραψα κάτι απίστευτο ή που δεν συμβαίνει; Συγγνώμη αλλά με 15 ώρες δουλειάς την ημέρα και ελεύθερη καμμιά κυριακή το πολύ, δεν έχω δικαίωμα να είμαι κουρασμένος;;
Similar Threads
-
Γονείς και αριθμός παιδιών
By oeo in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 0Last Post: 27-04-2018, 04:43 -
4χρονος-περιεργη συμπεριφορα 8 μηνες μετα τη γεννηση της αδερφης του
By Kassy in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 1Last Post: 10-12-2012, 14:23 -
Ψυχολογικός εκβιασμός "παιδιών" (μετά την ενηλικίωση) από γονείς
By akritziab in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 3Last Post: 10-06-2008, 14:19 -
τα κυριοτερα λαθη των δυσλεκτικων παιδιων
By Alkmeon in forum Διαταραχές Μάθησης - Μαθησιακές ΔυσκολίεςReplies: 18Last Post: 28-05-2008, 11:21 -
Η επιμέλεια των παιδιών στο διαζύγιο
By anitak in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 19Last Post: 23-08-2007, 17:20
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή