Σεξ μετά την γέννηση παιδιών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tyqydonz View Post
    Καλησπέρα!

Ο λόγος που επί 150 βράδια όπως λες δεν έγινε τίποτα είναι γιατί είμαστε και οι δυο Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Α από την κούραση. Δυο δουλειές εγώ, αυτή όλη μέρα στο σπίτι με 2 μωρά. Πραγματικά δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ή όταν υπάρχει προφανώς η κούραση μας νικά.
    Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου θα σου πω ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ποτέ η γυναίκα που θα το κυνηγήσει. Δε ξέρω το λόγο αλλά όσα χρόνια την ξέρω έχει κάνει κίνηση πολύ λίγες φορές.

Όσον αφορά το αν είμαι τρολ γέλασα. Ρε παιδιά έγραψα κάτι απίστευτο ή που δεν συμβαίνει; Συγγνώμη αλλά με 15 ώρες δουλειάς την ημέρα και ελεύθερη καμμιά κυριακή το πολύ, δεν έχω δικαίωμα να είμαι κουρασμένος;;
    Μα και η γυναικα σου ειναι κουρασμενη και πιο κουρασμενη κι απο σενα, αν κυνηγαει ολη μερα 2 παιδια, αλλα θελει σεξ κι αναρωτιεται γιατι το εχετε ξεχασει.
    Εσυ το εχεις βαλει στο μερος της κουρασης το σεξ. Λες και ειναι δουλεια. Οχι στο μερος της χαρας και της ικανοποιησης.
    Εκει ειναι το προβλημα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μα και η γυναικα σου ειναι κουρασμενη και πιο κουρασμενη κι απο σενα, αν κυνηγαει ολη μερα 2 παιδια, αλλα θελει σεξ κι αναρωτιεται γιατι το εχετε ξεχασει.
    Εσυ το εχεις βαλει στο μερος της κουρασης το σεξ. Λες και ειναι δουλεια. Οχι στο μερος της χαρας και της ικανοποιησης.
    Εκει ειναι το προβλημα.
    Έχεις δίκιο. Αλλά νομίζω ότι ίσως είναι λίγο νωρίς (εννοώ λόγω ηλικίας των μωρών) να σκεφτόμαστε τι μας κάνει χαρούμενους. Περισσότερο μαζεύουμε υποχρεώσεις και ανάγκες των παιδιών τώρα.
    Αλλά δυστυχώς, πρέπει να έχεις και ψυχολογία και σωματικές αντοχές για τέτοια θέματα. Τώρα η ώρα είναι 21:30 και μόλις τελείωσα την δουλειά. Που και πως να κάνω οτιδήποτε. Θέλω μόνο να κάνω ένα μπάνιο να βάλω ένα ποτό και μετά να ξεραθώ στον ύπνο.

Τα παιδιά κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν (γύρω στα 3 είναι αρκετά ανεξάρτητα ηδη, στα 4 πάνε σχολείο) και η γυναίκα σου θα έχει πια αρκετό ελεύθερο χρόνο να γεμίσει το κενό που έχεις δημιουργήσει ανάμεσα σας με άλλους τρόπους , με άλλους ανθρώπους.. οι γυναίκες λειτουργούν με το συναίσθημα.. ο πρώτος που θα την κάνει να νιώσει ξανά επιθυμητή την κέρδισε.. εκτός μείνει πιστή κ δυστυχισμένη.. Έχεις σκεφτεί ότι πέρα από την κούραση το ότι δεν νιώθεις επιθυμία μπορεί να οφείλεται σε κάτι οργανικό;;

Εγώ είμαι πάλι...

Page 3 of 3 FirstFirst 123