Οταν τα "ΠΡΕΠΕΙ" σε πνιγουν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Οταν τα "ΠΡΕΠΕΙ" σε πνιγουν

Καλησπερα.

Το θεμα που ανοιγω αφορα στους χαρακτηρες που λειτουργουν με τα "πρεπει" σε σημειο που καποιες φορες θα πιεστουν αλλα θα κανουν αυτο που "πρεπει"να φερουν εις περας γιατι ετσι εχουν μαθει να κανουν στη ζωη.Εγω ετσι ειμαι.Ημουν αντιδραστικη εκει που αφορουσε εμενα γενικα στη ζωη μου..Αλλα οταν προκειται για τους αλλους,μπορει να πιεστω αλλα θα κανω αυτο που ανελαβα εξαρχησ.Συγκεκριμενα,ειμαι σε μια ομαδα στην οποια ο διαχειριστησ τησ ομαδας με εχει προσβαλλει με βρισιμο και ψυχολογικη βια, και εγω εκανα τουμπεκι γιατι αν ελεγα κατι και εφευγα απο την ομαδα ,τα αλλα μελη ,τα οποια ειναι φιλοι μου ή απλα γνωστοι,παντως συνεργατες σε αυτη την ομαδα,θα θυμωναν ή δε θα μαθαιναν ποτε την αληθεια και φυσικα θα τους αφηνα ξεκρεμαστουσ.
    Η ομαδα αυτη διεκοψε τις συναντησεις για καλοκαιρι και αρχιζουμε παλι απο φθινοπωρο.Εγω απο εκεινη τη βραδια που μου μιλησε ετσι, εχασα τον εαυτο μου ,και οπωσ εχω αναφερει σε αλλα ποστ,εχω καταθλιψη..
    Θα συνεχισω να ειμαι στην ομαδα αλλα γιαι συνεχιζεται ο σκοπος μας μεχρι του χρονου το πασχα.Ομως πιεζομαι...Ολον αυτον τον καιρο εχω ευγενικες σχεσεις με το διαχειριστη της γιατι ειπα "δε γαμιεται.ασ το".Ομως μια μερα ειπα "ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε μαλακα που θα με υποτιμησεις ετσι;"
    Μιλαμε ακουσα βρισιες και πεοσβολες και μετα την ομιλια μας ο τυπος προσποιηθηκε οτι εχασε τις αισθησεις του .Ο λογος που μου μιλησε ετσι;Επειδη ειχα λειψει 2 φορες μεσα σε διαστημα 6 μηνων απο συναντηση που ειχαμε (δεν ειναι επαγγελματικη ομαδα) και θεωρησε οτι θα τους αφησω οποτε θελω.Ομως ολοι στην ομαδα λενε πωσ ειμαι η πιο τιμια και αυτη που παντα ειναι εκει στην ωρα της.Οταν ηταν να λειψω παντα ενημερωσα.
    Το διαστημα που η ομαδα διεκοψε λογω καλοκαιριου εχω αναθεωρησει.Εχω σιχαθει τη φατσα του τυπου κ δεν ξερω αν θελω να την ξαναδω.Αλλα "πρεπει".

Senior Member
    Επειδη εισαι αντιδραστικη κ ανεξαρτητη οντωσ θα τουσ αφησεισ οποτε θελεισ τοσο απλο ειναι ο τυποσ καταλαβε οτι εισαι ξυπνια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι ομως δε θα το κανω.Γιατι θα επρεπε να ειχε γινει ως τωρα.Θα επρεπε να το ειχα πει πιο νωρις.Απλως..οταν ξαναπαω στον ιδιο χωρο δε θα ειναι το ιδιο..Εχω αλλαξει.Ειχα ονειρα γι αυτη την ομαδα.Αλλα θα βγαλω το χρεος μου εις περας και υστερα δε θα ξανανακατευτω

Senior Member
    Ετσι ζουμε κι εμεισ γνωριζουμε κοσμο κανουμε ονειρα οτι θα χτισουμε μια ωραια φιλια και τρωμε μια παπαρα ξυγηρισμενη κι εχουμε και το λεμε δατσ λαιφ τεικιτ ορ λιβιτ

Senior Member

Banned
    Σε έβρισε επειδή έλειψες; Τι ομάδα είναι αυτή που πας και δεν είναι και επαγγελματική; Και οι άλλοι τι έκαναν όταν σε έβριζε; Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό μου μοιάζει για κάποια ομάδα σε στυλ αίρεσης. Σαν λειτουργία εννοώ. Αν σε χαλάει τόσο να μην ξαναπάς. Και αν δεν θες να του κάνεις την χάρη, πες μπροστά σε όλους τι συμβαίνει και αποφασίστε αν τον θέλετε για αρχηγό ακόμα.

Banned
    μου εχει τυχει και μενα κατι παρομιο θα φωναξεις ενα γοριλα απο την ομαδα να του την πει ενω εσυ θα κανεις τη παπια

Senior Member
    Καλα αυτος μπορει να σε γουσταρει αλλα βλεπει οτι δεν μπορει να σε εχει με τιποτα. Σιγα μη σε εβρισε επειδη ελειψες απο συναντηση

Senior Member
    Ειναι θεατρικη ομαδα..Απλα επειδη ο κοσμος ειναι μικρος φοβαμαι να τα πω ολα..Ο τυπος απλα επειδη του εχει τυχει στα πολλα χρονια υπαρξης της ομαδας να συναναστραφει με πολυ κοσμο και ηταν παντα εντονος απο οσα εχω μαθει απο παλιοτερους,φερθηκε ετσι γιατι πιστεψε οτι μπορει να ειμαι γιολο και να μπορει να τους παρατησω..Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω..
    Χαχαχα γελασα πολυ με την ιδεα μιας ομαδας-αιρεσης χαχα .Μου εφτιαξες το κεφι Αργυρη

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επειδη εισαι αντιδραστικη κ ανεξαρτητη οντωσ θα τουσ αφησεισ οποτε θελεισ τοσο απλο ειναι ο τυποσ καταλαβε οτι εισαι ξυπνια
    Συμφωνώ !!!