ελατε ολλοι ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Μα είμαστε ιδιαίτεροι και μάθαμε πολλά από όλα αυτά.. Οποτε θα αισθάνεστε χαλια βάλτε Σια Λιαροπουλου '' Μια νεα αρχή ή τα μυστικά της αγάπης '' και ολα καλα παιδιά.. Μια χαρά είμαστε εμείς, υπάρχουν και χειρότερα το ότι βοηθάμε κ μιλαμε για αυτά που απασχολούν την ψυχη μας για μένα είναι ότι καλύτερο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Μα είμαστε ιδιαίτεροι και μάθαμε πολλά από όλα αυτά.. Οποτε θα αισθάνεστε χαλια βάλτε Σια Λιαροπουλου '' Μια νεα αρχή ή τα μυστικά της αγάπης '' και ολα καλα παιδιά.. Μια χαρά είμαστε εμείς, υπάρχουν και χειρότερα [emoji14] το ότι βοηθάμε κ μιλαμε για αυτά που απασχολούν την ψυχη μας για μένα είναι ότι καλύτερο..
    ναι βρε καρδια μουυυ... χερωμαι που το παιρνεις τοσο απλα κ ωραια... κ δειχνεις κ τοσο ευδιαθετη

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Εγω παντως δν ξερω σε τ καλο θα με βγαλει ολο αυτο..μεχρι στιγμης το μονο που μ κανει ειναι να με τρωει τν ζωη...δεν ευχαριστιεμαι τπτ τα εχει παιξει το μυαλο μου ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι νοιωθω...

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Χαχαχα εχω μια έκρηξη ευτυχίας, φαση είναι... Πιστεύω ότι με πολύ μεγαλη προσπάθεια θα αλλάξουμε εμεις τον τρόπο ζωης μας και θα είμαστε καλα.. After the rain comes sun. After the sun comes rain again. που λένε.... Δεν μπορουν να ναι κ ολα τέλεια παντα και σε κανέναν.. Οπότε ας κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε

Senior Member
    Μπραβο σου που εισαι θετικη...εγω δεν τν παλευω αλλο σκεφτομαι μηπως παω σε καμια ιδιοτικη κλινικη...εχεις κανεις εμπειρια βοηθανε? Η θα με κανουν σαν ζομπι..ανχωδη διαταραχη και καταθλιψη εχω

Senior Member
    Απο κλινικές δεν εχω ιδεα. Εμενα με βοηθησε τον τελευταίο χρόνο μια ψυχολογος του νοσοκομείου... Τα λέει στα ίσα και δεν χαϊδεύει αφτιά.. Μερικές φορές φευγω με κλαματα κ λεω τι φαση αλλα τα βλέπω μετα με αλλο ματι και παιρνω τα πανω μου.. Παλαιότερα πήγαινα μια φορα το μηνα λόγω οικονομικών αλλα τωρα με το νοσοκομείο ψυχοθεραπεια κ παλι ψυχοθεραπεια.. Παιρνω κ σεροτονινη αλλα η κουβέντα με βοηθάει να ανακαλύψω τον εαυτο μου κ προσπαθώ να τον αγαπησω.. Μην απελπίζεσαι, κ μενα μου ειπαν οτι εχω οριακη διαταραχή.. Δεν ξερω.. Δοκιμασες με ψυχοθεραπεια εσυ;

Senior Member
    Ναι κανω ψυχοθεραπεια εδω και ενα χρονο...εχω δοκιμασει και πολλα χαπια αλλα τπτ..τ χαπια παιρνεις?

Senior Member
    Κανεις συχνα ψυχοθεραπεια ; εγω παιρνω τα ζολοφτ.. Και κατι ηρεμιστικά μου διναν αλλα δεν τα πηρα ποτε γιατί αυτα με καναν σαν ζόμπι που λες.. Καλα και γω δεν είμαι πάντα έτσι καλα οπως μιλαω τωρα.. Της προηγούμενες μέρες έκλαιγα σαν καμια τρελη.. Απλως σκέφτομαι μετα οτι δεν μου αξίζει αυτο και παιρνω τα πανω μου.. Μετα πάλι τα ίδια κ τα ίδια..

Senior Member
    Καλα κανεις...δινεις κουραγιο στν ευατο σου..κανω μια φορα τν βδομαδα ψυχοθεραπεια...και περνω και χαπια αλλα δεν βοηθανε..τωρα τελευταια περνω το βαλντοξαν και σεροκουελ 200 mg...

Senior Member
    Δεν τα ξερω καθόλου αυτα τα χάπια.. Παντα ζολοφτ επαιρνα.. Δεν βλέπεις βελτίωση με την ψυχοθεραπεια;Παρε τα πανω σου. Πρέπει και τα καλα κ τα κακα που μας συμβαίνουν να τα αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και να μην μας τρωνε την ψυχή.. Θελει τεράστια προσπάθεια να τα βαλεις με το μυαλο αλλα οτι μπορούμε πρέπει να το κάνουμε..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μα είμαστε ιδιαίτεροι και μάθαμε πολλά από όλα αυτά.. Οποτε θα αισθάνεστε χαλια βάλτε Σια Λιαροπουλου '' Μια νεα αρχή ή τα μυστικά της αγάπης '' και ολα καλα παιδιά.. Μια χαρά είμαστε εμείς, υπάρχουν και χειρότερα το ότι βοηθάμε κ μιλαμε για αυτά που απασχολούν την ψυχη μας για μένα είναι ότι καλύτερο..
    Πχοιοτικότατες εκπομπές!:Ρ

Senior Member
    Χαχαχα βέβαια... Καταλαβαίνεις κατάντια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χαχαχα βέβαια... Καταλαβαίνεις κατάντια
    Πάω μια βόλτα μέχρι το youtube.:Ρ

Senior Member
    Χαχαχα καλα να περάσεις, καλη πώρωση

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χαχαχα καλα να περάσεις, καλη πώρωση
    Ευχαριστώ,ευχαριστώ.
    Τώρα πέρα από την πλάκα,ευτυχώς που δεν υπάρχουν κάτι τέτοια τηλεσκουπίδια πλέον,όχι ότι σημερα είναι καλύτερα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast